Written by AbangNara | October 16th, 2012

Gambar Neelofa memaut tangan seorang lelaki telah pun menimbulkan rasa kurang senang jejaka-jejaka di luar sana. Kemungkinan besar jejaka-jejaka ini jeles kerana tangan yang dipegang manja oleh Neelofa itu bukannya tangan mereka.

neelofa paut tangan

Sebelum gosip ditimbulkan, Abang Nara ingin menyatakan yang tangan di dalam gambar di atas bukanlah tangan Abang Nara. Tangan Abang Nara lebih berketul daripada itu. Kalau anda tak percaya, nanti Abang Nara cuba pujuk Neelofa agar bergayut di tangan Abang Nara satu hari nanti. Hehehe ~~

P.S: Short film bertajuk Passport Ekspress yang menunjukkan kecantikan negeri Perlis.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

170 responses to Tangan Gagah Siapakah Yang Dipaut Oleh Neelofa Itu?

  1. bukan artis says:

    konfem2 si hans lettew~

    0

    0
    • Joe says:

      Alahai neelofa.. tlg la kalau nk glamour pn jgn la sampai memaut tgn non muhrim.. kawen dlu baru ley paut2 ni.. 10A kah dia klau x tau nk jaga harga diri?

      0

      0
      • embuk says:

        Seksinya neelofa..kalau betul itu hans perlu ke neelofa pkai baju tyg dada mcm tu? mak bapak neelofa tak kisah ke? hans la untung dpt tontonan free neelofa bg..

        0

        0
      • i'm not a monster says:

        aku rase hans. tgk mulut, mcm mulut hans, ok bye…aku geli tgk mereka berdua

        0

        0
      • Hakim Mahkamah Planet Kejora says:

        Hans ker?!

        As usual, nanti Neelofa akan tepis je soklan2 reporter, ko mmg smart dlm handling any issue. Boleh jadi politician nanti. :P

        0

        0
      • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TADIKA says:

        sbenarnya kan neelofa ni semakin menujukkan kebodohan dia! dia saje je post pic2 mcm ni sebab nk media creat story psal dia..so nanti org ingat dia ni popular & laku lah kt m’sia ni.. pastu bile media tanya tu gambar hans ke? mulalah dia menggelabah duk nafikan yang tu sepupulah, sedara lah.. dulu kemain duk canang xde pape! lps hans cko serius terus gedik post bergayut kat tgn hans mcm monyet!
        GELI!!!

        0

        0
      • Olga says:

        Tu bukan tangan Zalif Sidek ke?

        0

        0
      • acaaaa says:

        tengok bibir dah tau tu Hans Isaac…

        0

        0
      • baru paut tangan. jangan angkat kaki tinggi sampai terkangkang dah la.

        0

        0
      • Gadis 9 Dara says:

        Lopak ni nampak sgt xde taste! bekas2 org juga dia minat!
        Bekas Elaine Daly, Deanna Yusof, Ella, Erra Fazira etc…

        0

        0
      • Ko Kesah says:

        gagahnyerr aummm..

        0

        0
      • artismurahan....... says:

        memang xcerdik………….

        0

        0
    • aku says:

      sesuai… sama cantik sama padan… =)

      0

      0
      • lilo says:

        memang neelofa cantik and hans hensem, tp he;s too old lah for neelofa..girl u better find someone at your age lah…
        p/s: neelofa ni cantik tp kene down to earth baru org respect…

        0

        0
    • Anonymous says:

      neelofa BITCH!!!!

      0

      0
      • Anonymous says:






















































































































































        0

        0
      • Anonymous says:







































































































































































































        0

        0
      • Anonymous says:



        )




































































































































































































        0

        0
      • Anonymous says:


















































































































































        )





















































        0

        0
    • saya suka gosip says:

      nafi cuti berdua ckp ‘Saya bukan bodoh dan tidak peka dengan sensitiviti agama dan budaya.’

      berpaut tangan x sensitive agame dan budaye ke??

      0

      0
      • Anonymous says:

        Hek eleh Hans, kau dah tutuh Neelofa kat Thailand, baru nak cakap hubungan serius! Kalau tak kena tutuh, nak bergayut macam tu ka? Serius menyampah

        0

        0
      • LISA RAY says:

        relaxla, 2 br nmpk pgg2 je, blom kiss kt belakang, org cm ni,,sume leh bt fitnah,salah sape???

        0

        0
    • Noel says:

      tangan gagah ke tgn gajah???? abg Nara tulis tajuk entry lawakla

      0

      0
    • akulah skandal justin bibir says:

      bukan artis- rasanye awak silap la.klu di amati dgn teliti,itu bkn hans.cuba nko tgk bibir jantan tu.sgt2 bbeza drp bibir si hans.yg pasti aku x suka si neelopak ni d kaitkan dgn si han.si han ni pun 1 dah x de betina lain ke yg dia nak?

      0

      0
    • LISA RAY says:

      zed zaidi .confirm..haha

      0

      0
    • tasha shila lutut sama hitam hati lain lain says:

      sexy lagi ixara aisyah. neelofa hot woot woot!!!!

      0

      0
    • Anonymous says:

      FANS LOPAK BILE XDE MODAL SPAM JE LAH MODALNYE..MISKIN BETUL!

      0

      0
  2. mek yah says:

    tangan hans la tu.. jangan la nak nafi2 lagi nelopak…terang lagi bersuluh.

    0

    0
  3. Hackers_1978 says:

    Alamak Abg Nara…kantoi la saya…saya la lelaki itu…

    0

    0
  4. hehuuuu says:

    Tengok dr gaya mulut…sah2 kompem mamat pelakon tu..

    0

    0
  5. ra says:

    Mcm hans isaac la weh..sah kot

    0

    0
  6. suka hati says:

    alah.. tu hans.. lofa ad post kt instagram tpi rmai hentam dye, ape lgi, trus dye delete.. publisiti je lbih..

    0

    0
  7. safuza says:

    hanz…first

    0

    0
  8. lopak air says:

    mulut hans…aku kenal sgt.

    0

    0
  9. fahmi says:

    xkanla nk kawen ngn org bkn islam..mcm dah xde org islam kat msia ni,,

    0

    0
    • rina says:

      dgr cite yg hans dah convert lama dah sejak couple dgn erra. tapi frust sbb erra pilih emran…. tapi x tau le ye ke tak… nak tau tanya bff hans… afdlin shauki

      0

      0
      • rinu says:

        so da convert ke x? kalau dah convert sah2 la bergegar satu malaysia ni dgn cerita dia…yg bukan artis masuk islam pun org bercerita apatah lg artis mcm die ni.. kau ckp dah convert tp frust sbb erra? maknanya? balik ke agama asal ke setelah cinta direject? hahaha..yg tukang komen pun kelakar la wehhh!!

        0

        0
  10. Nono says:

    Itu gambar lama saya ngan pakwe lame. #katanya

    0

    0
  11. EOQ says:

    mana la nak berkat perkahwinan tu nnt kalau seblum kawen dah wat cmnie.. nak seronok je tau… dosa pahala tolak tepi awal2 dah.. Allahu rabbi..

    0

    0
  12. maria clara says:

    xkisah pn die nk paut tgn sape..

    0

    0
    • abg mat says:

      lopak ni mesti dah byk kali kena sumbat… habis carik barai dah sebab tu gatai tak malu
      tak dpt pun tak rugi…

      0

      0
      • sapa2 says:

        Tak baik fitnah orang bang mat….

        0

        0
      • dia says:

        cuba bawa2 mengucap/ingat tuhan. kita tak sure tgn tuu tgn siapa kan. takut jatuh fitnah jew. cuba lee berbaek sangka.

        0

        0
      • Anonymous says:



































































































































































































        =




        0

        0
      • Anonymous says:
































































































































































































        +







        0

        0
      • JoyahJinki says:

        woi anonymous..bodo ka pa?
        xdak akai ka?

        0

        0
  13. lopak melopak says:

    kalo dah berdua mcm ni yg pasti ke 3 nya adalah syaitonnnnnnnnn

    0

    0
  14. lofa says:

    Putih melepak sgguh neelofa ni…kulit sgt cantik!

    0

    0
  15. lofa says:

    Putih melepak neelofa ni,gebu sgguh kulit dia..

    0

    0
    • gatai says:

      AKU NAIK STIM TENGOK DIA…..melentekkkkk pinggang…
      dada berketul-ketul, bibir dan mulut haiyaaaa…..mek memang gedebummmmm…..ni mesti kuat hirup budu niii…..

      0

      0
  16. teamAnzalna says:

    lantak kau la lopa nk paut tgn sape pon. ade kami kesah? mmg tak la!

    0

    0
  17. miskin ilmu says:

    alahai…ni la artis, bila ditegur, dia cakap tak buat apa2 pun…kalau dah bukan muhrim tu memanglah haram ngok! pastu gosip yang hari tu tak reda lagi…ni buat hal lagi…dunia akhir zaman….

    0

    0
  18. abg mat says:

    tak rasa jeles pung…

    0

    0
  19. la la la says:

    gambar sekerat jer! >_<

    tak dpt la nak tgk benda montok .. tak dpt la nak fap.. fap… fap….

    0

    0
    • gatai says:

      hahai….aku suka tengok bontot tonggek dia….agaknya mesti pakai koset yang lapik tilam…..lelaki jugak kena tipu….
      bila bukak punggung papan sekepin…lepiaq.
      lopa ni ketot, muka ok laa….manis….

      0

      0
      • bujang says:

        sEkARANG NI AKU TENGOK NILUPA SEMAKIN CANTIK JELITA….X HERANLAH RAMAI LELAKI GILA BAYANG KAT DIA….X PA KALU LOPA DITINGGALKAN CIK ABANG RAMAI YANG TUNGGU…..cantik kau lopaaa……
        geram tengokkk…..eeeeeeee…….goncang iman didada.

        0

        0
  20. hafizrahim says:

    aku cakap jangan post gambar ni kat public..si lofa ni nak jugak post gambar dengan aku..haishhh

    0

    0
    • Anonymous says:

      s
      a
      l
      a
      m
      _
      S
      A
      T
      U
      s
      a
      l
      a
      m
      _
      S
      A
      T
      U
      s
      a
      l
      a
      m
      _
      S
      A
      T
      U
      s
      a
      l
      a
      m
      _
      S
      A
      T
      U
      s
      a
      l
      a
      m
      _
      S
      A
      T
      U

      0

      0
  21. bapak tiri lopak says:

    gila glamer. suka nk wat kontoversi. mmg ratu kontroversi. lakonan ke laut. phuiii.. tobat aku nyesal g tgk azura. tgk 45 minit, boyfren aku dh ajak kuar panggung sbb lakonan lopak mcm taik. drama2 pn lakonan kaku. glamer nga kontroversi. tasha shila pn aku x minat tp at least lakonan dia m’jd. sbb 2 dpt menang anugerah. ko tunggu kalau ada anugerah utk artis hanya tau berkontroversi tp lakonan kaku, itu pasti ko akan menang !!

    0

    0
    • mashi says:

      anzalna pon ok gak lakonan mantap. yg si lopak ni propa je lebih…ratu tabloid~

      0

      0
      • Anonymous says:

        anzalna dlm citer sirrun tu cantik betol..blakon pon ok..boleh la tgok..xde la rase mcm nk tutup tv mcm tgok ‘kau yg terindah’

        0

        0
      • Anonymous says:


















































        0

        0
      • Anonymous says:

















































        0

        0
  22. comel says:

    Due2x suke buat kontroversi..kontromacho…kontrocun…kontropandai…

    0

    0
  23. errkkk says:

    lantak dy lah ,kalo dy bergayut kat hutan mcm monyet pun ,ad aku kesah !!! blakon pun kaku ,puihhhh3333333333333333333333 ..

    0

    0
  24. ratu komen says:

    tangan gagah ke tgn gajah?

    0

    0
  25. boni kacak says:

    jeng jeng jeng

    0

    0
  26. didigaga says:

    cantik neelofa ni..rasanya tak mekap pun cantik..
    tataula kenapa dia banyak gosip..
    adakah dia mau jadi gossip girl..?..
    as a performer pun dia ni mentah lagi..
    banyak yang still kena perbaiki dan belajar..

    0

    0
  27. memey says:

    aku rasa lucu sangat la tgk gelagat haters c lopa nie.tggu je c lopa buat silap,haa terus menyerbu nak hentam dia siap masukkan suma perihal agama.amboi.kalau diorang baik sangat,x la diorang masuk laman gossip ni and hentam orang:)

    0

    0
    • jgn suka sgt says:

      pe lah salah lofa pada korang semua.. if dia ada boyfren dah kenapanya..nampak pelik ke?dia takde hak ke nk hidup mcm orang lain atas muka bumi ni..kalau tak suka senang je..takyah tengok pun topik lofa..tak rugi pape pun..dari korang kata mcm2..dosa tu berbalik pada korang juga… aku pun bukanlah peminat fanatik Lofa ni..semua artis aku minat biasa je..tapi nak kata yg bukan2, teruk, caci maki semua tak patut kot..

      0

      0
      • suka suka says:

        betul gak..kesian kau neelofa,tu la kau jgn suka buat silap..rmai yg akan hentam ko smpai lebam…tp kan bg aku anzalna tu lg teruk,dgn mat salleh pastu pakwe baru..dasyat,bkn setakat paut lengan..bertempek 24jam..make up tebal mcm indon…xpulak anzalna di hentam mcm ko..sabau je la..aku tgk lakonan ko byk kena perbaiki,tp ada satu yg aku suka drama ko dgn beto..yg tu ok sket..kesian ko lopakk..

        0

        0
      • jgn suka sgt says:

        sebenarnye semua artis pun sama.. kalau kita komen pasal kerjaya mereka..ok la juga..ni dah pasal personal..setiap org pun ada personal life kan..masing2 pernah bercinta..masing2 pernah sayang menyayang dgn bf/gf masing2 dulu…kite kalau kata2 yg tak baik, pape pun nak kena minta maaf dgn empunya badan tau..bukan senang.. ALLAH pun tak suka sebab Lofa pun hamba DIA.. ALLAh paling berhak kerana ALLAH PENCIPTANYA..

        maaf semua..aku pun bukan baik sangat tapi aku cuba taknak kata yg tak baik pada sesama manusia.. pucuk pangkal dari hati kita semua..

        0

        0
    • aku takut nak komen says:

      Nampak sgt si musuk hati kt sini mnunggu je nelopak buat salah.sampai pegang tangan gini terus dapat komen smpai sratus lebih.isk2,nelopak nelopak.berita pasai ko mmg org duk tunggu2 la.nmpk sngat ko glemer.jd ko x payah susah2 cr publisiti murah.mmg dorang2 kat sini suka baca cerita ko.pndai abg nara tarik pmbaca kan.dorg ni x pduli x pduli,nyampah tapi beriya plk nk post komen.oh kesiannya pmilik hati busuk.baru gambar pgang tangan gitu dh stim gila nk kutuk,belom lg gambo mcm pazura n anzalna.erk..

      0

      0
  28. Anonymous says:

    neelopak ni memang gataiii..semua jantan dia nk teraiii..!!!

    0

    0
  29. ada aku kesah says:

    tengok mulut tu pon dah tau HANS ISAAC ~
    hehehe kantoiiiii. xyah nak terjah2 teka-teki sangat da.
    kuangkuangkuang ~~~

    0

    0
  30. Bibirmu,bibirmu jua. says:

    “nanti Abang Nara cuba pujuk Neelofa agar bergayut di tangan Abang Nara satu hari nanti.”-Serius rasa nak muntah baca ayat Nara. Dah kenapa dengan kau Nara?

    0

    0
  31. bollaD8) says:

    ayah neelofa la . .
    korang ni . . .
    cu tgOk gambar family neelofa . .
    sebijik cam gambar ayah dia

    0

    0
  32. wawa says:

    nampak sgt muka hans isaac. :D

    0

    0
    • Anonymous says:




































































































      0

      0
      • Anonymous says:




        w





























































































        w

        0

        0
      • Anonymous says:





































































































































































































        =

        0

        0
  33. Hang Lekiu says:

    Alah, mamat tu Hang Ishak la…

    0

    0
  34. Menyampah says:

    ni la dia artis propa y bernama lopa…geli la…

    0

    0
  35. . says:

    bang nara y baik hati..intan payong…tolong alihakan iklan ATN nya y amat menyemak ni..ke mana tikus sy pergi..ke situ la dia ikut…wat sakit hati jer la…

    0

    0
  36. RaRa says:

    lawak la abg Nara ni..hahaha

    0

    0
  37. Anonymous says:

    this story is BORING.. nara, next pls~

    0

    0
    • Anonymous says:








































































































































































































      0

      0
  38. Mia says:

    Tak baik menuduh takut jatuh fitnah kan. Tapi kalau sendiri yang menimbulkan syak hingga menyebabkan fitnah tu,macam mana? Kalau dia tak post cenggini, taklah orang cakap (hingga jadi fitnah). Artis, semua pun attention seeker.

    0

    0
  39. Yousof says:

    (Tiada komen)

    0

    0
  40. kiah propa says:

    kata spm 9 10A?pendidikan agama islam A x?malunye kalo bperangai mcm 2?bdosa juga ibu bapa krana tidak mngur anaknye…atau mungkinkah ketam mngajar anaknye begitu?

    0

    0
  41. hamba Allah says:

    msti nk cari publisiti murahan ni….

    0

    0
  42. kak li says:

    bentuk bibir jantan tu dah konperm HANSSSSS

    0

    0
  43. bungakejora :) says:

    TAK SUKA LA MINAH NIE

    0

    0
  44. ctea says:

    bodohnya yg ckp tu zalif sidek, dh tntu zalif sidek tu gemok boroi perot..har har lawok

    0

    0
  45. dumdumcak says:

    bila haku save image tdi tengok title pict ni “neelofahans” bukan main lagi menafikan last2 keluar juga..gatal ini perempuan…

    0

    0
    • gambar yg disave bertajuk nilofahansui says:

      Kutuk kutuk pon sggup ko save pic dorang ye.ko mmg peminat tegar.inila dinamakan peminat senyap2.syabas.pstt,nk tnyala.gambar tajuk neelofahans tu neelofa yg save name gitu ke abg nara ye.aku x tau.tolongla perjelaskan wahai pakar it dumdumcak.pakar it,pakar ekonomi,jaguh sukan dan juga rupawan

      0

      0
  46. didi says:

    lopak ni tahap bitch. sama je dengan si pajurah tu. peminat-peminat dia yg dok defend dia gila-gila, ngoks gila. muka masing2 macam tembok. tergila-gila dekat lopak yg bajet bagus ni. puihhhh utk peminat2 lopak!

    0

    0
  47. Prince Noob says:

    tu tangan aku la, jangan jeles

    0

    0
  48. hamba Allah says:

    Salam utk manusia2 hati busuk kt sini.. 1stly aku xtau ape mslh mental2 korg ni kan..kesiannn korg sume,dok mengata,mencaci n menfitnah artis ni..buta2 je artis ni dpt pahala korg,pnat2 kumpul pahala,tup2 tinggal kosong..x sedih ke korg hilang pahala?..korg ni sume mmg bersih suci ke?xpenah buat dosa ke? Sempurna kah korg?? Klu dh fitnah,hina,maki,carut,mengata tu baik sgt kah korg??pic ni dia berpaut kt lengan laki ye logik nye mmg la haram laki sentuh pompuan..paut lengan ni utama pgang tgn la kan,sama mcm kita salam bkn muhrim la kan,point nye ‘bersentuhan’ so korg xpenah ke salam dgn org bkn muhrim? N korg xpenah ke pgng tgn bf or bf korg? Klu nk kira salah dia ni sbb paut tgn tu melampau sgt,maknanya SEMUA artis m’sia ni lg melampau lasbb klu pelakon,mst ade babak peluk,salam,pimpin tgn n sbgnya la yg bersentuhan laki n pmpuan,penyanyi plkbersalam dgn org ramai,peminat pun xblh la sbb bukan muhrim..Jgn nk tunjuk baik sgt korg2 ni mcm suci sgt.. Sbb tu nk komen pki otak,bkn pki hati..sbb x suke nk main hentam kromo je,asalkan puas ati tp xtau pun bnda yg hentam tu btul ke x..Cube dlm hati tu jgn ade sifat hasad dengki,busuk ati dgn org..dia kenal pun korg n korg pun bkn sedara mara dia malah ahli keluarga dia pun bkn..so knp korg benci dia? Ade kata sbb prangai nye? Korg tau ke prangai dia mcm mana? Penah jd kwn dia ke? Ade plk yg kata sbb muka dia?dh Allah anugerahkn muka dia mcm tu,nk buat mcm mana? Muka korg elok sgt kah?ade yg kata sbb lakonan dia..dh org pngil dia utk berlakon,dia pegi la..x semua artis dpt anugerah bakat berlakon semulajd kan..psl dgn sapa pun dia nk kwn or cinta itu hak dia..dia xde kacau suami or bf org lain pun..xkesah la dia nk kwn dgn sesiapa pun..dia dh msk islam ke blm ke penting ke bg korg..bile dia nk kwin nnt dh confirm dia msuk islam kan..dia msuk islam sbb nelofa atau Allah bkn jgk keje kita nk tentu kan..hanya Allah yg tau dan jgn la kita sebuk2 nk jd Tuhan nk judge seseorg tu tnpa tau hal sbnrnya..n lg 1 ade yg kata nelofa suka bekas org..ade otak x org yg ckp tu? If korg yg dh kwin,suami or isteri korg xpnh ke ade gf or bf sblm ngn kwn ngn korg? So tu bkn bekas org jgk ke? Yg bf n gf plk,sblm korg kwn ngn bf or gf korg ni,memasing xde ex gf or bf ke? So kesimpulan nye sama je..korg pun suke bekas org jgk la kan..sbb tu la jgn la ade perasan hasad dengki,busuk ati dgn org lain..bkn ngn nelofa je dgn sesama manusia pun..dia manusia,korg pun manusia sbgaimana korg x suka bile org yg korg x kenal kata mcm2 psl korg ,mcm tu jgk la org lain..harap korg guna kan la akal yg Allah bg..yg penting skali x syg ke pahal yg korg kumpul penat2,tau2 dh kosong hnya dsbbkan korg mengata org lain n segala pahala korg dpt kt org tu.. Ape2 pun,mulut manusia kan..mana blh tutup..nk trima,trima la ape aku ckp ni..xnk trima aku xkesah..ni sekadar renungan je..

    0

    0
    • eh betul ke says:

      Ya ampun,sukanya aku baca komen ko wahai hamba Allah.depa ni aku tngok hati dh kaler hitam rentung.smpai ckp ni br tangan,kat blakang2 ntah mcm mana lg.kalau hangpa jnis pompuan gitu tak payahla nk buruk sangka pompuan lain pon gitu.smpai taip bitch tuuu.isk3,kesiannya kaki dengki ni…

      0

      0
    • Anonymous says:

      panjangnye…mcm tesis! tahniah.. dlm nasihat anda, anda juga menghalalkan ape yg haram. means pgg tangan ‘TAKPE’ .. so pasni kalau ade anak2 nk bercinta tengok berpegangan tgn,ckp la xpe…mak/ayah dulu pun mcm tu..

      Encik, kalau kita pernah terpijak paku,salahkah kita bgtahu org lain supaya pakai safety shoes?? ke nak biar die rase ape yg pernah kita rasa sakit ke x sakit tepijak paku tu?

      0

      0
      • dah pulak says:

        Aku tengok majoriti sini bukannya menegur.ko reti bezakan tegur dgn kutuk x.kalu nk tgur ptt cara elok.nabi n mazhab mane yg ajar ko tegur stail mcm mak esah mngumpat?niat x halalkn cara.rmai artis tgkp gmbo gini.pi tegur setiap gambo

        0

        0
      • assalamualaikum enonimus says:

        Aku x nampk plak ayat penulis tesis ni halalkn dosa nilopa paut tngan mamat tu.ko x nmpk dia ckp haram sntuh bkn muhrim tu?rabun ye.jgn kita tmbh n putar2 ayat org juz tuk nk mnang.ok,aku x phm psl pribahasa tatabahasa simpulan bhasa pijak2 paku tu.yg aku pasan,pngkomen2 di sini mjoriti bukan nk menegur.msg2 sronok nk mngutuk.nabi mane yg ajar suh tegur org dengan cara makcik kepoh mngumpat?cuba bgtau sikit.mazhab mana yg suh kita tegur org yg buat dosa dgn maki hamun,sbut bitch,mncerca smpai ada yg tahap fitnah babitkn famili budak lopa ni.niat x mnghalalkn cara cik puan

        0

        0
      • terpijak paku sakit atau tak says:

        Bdasarkn ape aku baca,pnulis tesis xde plk mbghalalkn pbuatn nilopa.kan dia ade tulis haram sntuh bukan muhrim.kita kan,kalu nk bhujah jgn ade elemen putar belit ayat.lg2 kalu nk jtuh hukum kt org.kang x pasai2 kita perasan mati masuk syurga upenya toing pi neraka plk.haru gitu.lg 1,kalu nk tegur org yg buat dosa mazhab mane yg suh tegur dgn mngutuk smpai mnghina?itu nama mnegur ke?nabi mane ajar tu.islam punya ajaran ke tu.balik kt kamu,niat x halalkn cara ye

        0

        0
      • aku dh lupa nama ape aku ltak says:

        Awat komen aku xdak.pueh aku taip bnyk kali.cittt

        0

        0
  49. test says:

    Test

    0

    0
  50. antineelopak says:

    ANONYMOUS BODO..AKAI TAUK KAT BONTOT

    0

    0
  51. apek jual kain batik tepi pantai... says:

    ITU baru tangan…ntah belakang kiter lebey2 dah kut….hahhhhhhhhhhhhhh!!!

    0

    0
  52. ZARINA ANJOULIE says:

    cari publisiti hapenyerr..die just uplod ni dlm instag dia so biarla dia.orang laen yg nak amek pic ni and sngja nak jdkan isu panas.profile pic c anzalna kat twitter tu xda pla nak hentam,copy or so whatever kan??lebi kurang je kot aksi diorang tp anzalna lg jelas kan.pegeng2 turun tangga.hekelleh

    0

    0
  53. Sweet32 says:

    Kawin je la… Klu dah x tahan! Cam diana daniel dan farid kamil.. Nak hindari maksiat kawin! Bkn x de duit pon… Hans tu bkn islam.. Peduli ape! Yg islam tu pon same gak.. Hai neelopak, neelopak!!

    0

    0
  54. azrina says:

    abg nara boleh x padam kan comment si anonymous tue ntah aper2 la dia komen dont like

    0

    0
  55. Timah Best!! says:

    Saya minta maaf kalau isu gayut tangan tu jadi isu…tapi sekurang2nya saya x kangkang..dan masih cuci baju dgn washing machine….

    0

    0
  56. Jeng jeng jeng says:

    Kdg2 aku tengok muka Lofa ni ada sikit2 iras Erra jut idung jer lain. Patutler Hans suka…

    0

    0
    • Anonymous says:

      Bukan iras Erra la tapi iras iras Bib pengacara TV3 dulu yg dah kahwin dgn kerabat Pahang …

      0

      0
  57. anon says:

    Jawab dengan seiklas-iklasnya…angkat tangan bagi sesiapa yang tak pernah bersentuh tangan / berpegang tangan dengan teman lelaki / perempuan mereka sebelum sah? ini soalan senang dulu ye…,tak nak yang lebih2

    0

    0
    • Anonymous says:

      awak,..nak angkat tangan kat sini, mane ade orang leh nampak..buat ape nk tanya orang lain..ALLLAH tau semua..nampak semua…tanya diri sendiri jer…tp utk tak hampakan awak..saya angkat tangan saya.saya tak pernah pegang tangan suami saya belum saya nikah dulu dengan dia….hahahha aku yang poyo..

      0

      0
  58. Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

    lofa berpaot kt lengan Hans laaaa lengan sape lagi yg macm tu…..lofa lofa kawin sudah la lofa … kalau u dh mateair ngan Hans u kawin cepat2 tapi kalau u nk berlakon n nk teros kan kerjaya u dlm bidang lakonan sampai u berjaya lebih baik u jangan ada mateair……jadi u bebas nak berlakon kesana kesini tkde yg kontrol….lov u lofaaaaaaaaaaaaaaa…

    0

    0
  59. Minamanja says:

    Mandai mandai je kata tangan Hans Isaac, entah entah tangan papa dia …
    pose bagus mcm tu saja nak bagi gempak

    0

    0
  60. jane says:

    ade earing…….

    0

    0
  61. cili pedas says:

    saya lebih suka tgk anzalna berlakon daripada neelofa…go go anzalna

    0

    0
    • bujang says:

      MATA AKU KATA NEELOFA LAGI CANTEK…..cuba ko letak gambar demo berdua ni, mek lofa lagi jambuuuu….manis menawan, ada aura menggoda…..
      tapi dalam lakunan KAU YANG TERINDAH …..memang x menjadi….dia hanya layak jadi pengacara aje….

      0

      0
  62. Neelopak si lopak lopak air says:

    Okay, sudah para peminat. Saya neelopak yang sebenar, saya akui itu Abang Hans. Maafkan saya. Itu gambar lama saya. Tolong jangan menghakimi diri saya yang dulu. Akakaka neelopak si lopak lopak air.

    0

    0
  63. ntah says:

    dr mulut dlm gmbr tu mmg hans punye

    0

    0
  64. semangat2min says:

    sooo the Hans Isaac…an actor tat been in tis industry for 20 freaking yrs…as if ppl dun noe?!!!

    0

    0
  65. nuaryqa91 says:

    lol.. hans isac.. confirm.. tgk bibir da tau.. cewahhhhhhhhhhh..

    0

    0
    • nina says:

      kalo d lihat2x, ler.. kn c lofa ni x cntik x jelek, tpi sederhana yetuuu.. cute, Yg psal pegang2x tgn tuu.. no komen, sbb bkan urusan i.. lgpn tuu lofa pnya hal, dya paut tgn sape, kn… i sbgai p’minat dya patut puji dya jek? klo hal len no komen jekkk… (‘-‘)umm

      0

      0
  66. mee_sua_suam says:

    Kenapa banyak orang “alim” suka baca website gossip tengok tengok gambar maksiat yang sah sah akan ada kat website tu and mengutuk?

    0

    0
    • baizura kahar says:

      kepala bapak ko bapak dia!!
      ko tengok la mulot jantan yang dia kepit 2…,kan tangan hans…
      dia dengan hans mmg couple la…cme neelopak ni je menafikan…
      hans je yang over2 dedahkan kat media….
      buduhhhhh la orang2 yang x tau tu tangan hans…..

      0

      0
  67. Demetra says:

    If some one desires expert view regarding blogging and site-building after that i advise
    him/her to pay a visit this weblog, Keep up the
    pleasant work.

    0

    0
  68. info says:

    No matter if some one searches for his essential thing, so he/she desires to be available
    that in detail, therefore that thing is maintained over here.

    0

    0
  69. www.7zip.com says:

    I was recommended this blog through my cousin. I am now not certain whether this post is written by means of him as no one else
    recognize such certain about my trouble. You’re wonderful! Thanks!

    0

    0
  70. Darrel says:

    What’s up i am kavin, its my first time to commenting anywhere, when i read this article i thought i could also make comment due to this brilliant paragraph.

    0

    0
  71. these coffee makers, however, produce under-extracted and weak coffee when
    brewing little quantities due to the fact the company cannot reach a sufficient environment to fully draw out almost all flavors inside the occasion it
    takes to help make definitely one or two cups. they
    coffee makers, even though they might be less acquainted, offer one thing countless for coffee fanatics,
    regardless of whether through the sheer wide array of coffee types and additionally
    flavors available for pod gadgets, and/or familiar industry flavor
    created.

    0

    0
  72. Cecila says:

    This design is incredible! You obviously know how to keep a reader entertained.
    Between your wit and your videos, I was almost moved to start
    my own blog (well, almost…HaHa!) Fantastic job.

    I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it.
    Too cool!

    0

    0
  73. Katja says:

    Hi there would you mind stating which blog
    platform you’re using? I’m going to start my own blog
    in the near future but I’m having a hard time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I’m looking for something unique.
    P.S My apologies for being off-topic but I had to ask!

    0

    0
  74. Madison says:

    Hi there! Do you know if they make any plugins to protect
    against hackers? I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on.
    Any tips?

    0

    0
  75. Adrian says:

    certainly like your website however you need to check the spelling on quite a few of your posts. Many of them are rife with spelling issues and I in finding it very bothersome to inform the truth on the other hand I’ll definitely come again again.

    0

    0
  76. I am not positive where you’re getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thank you for fantastic information I was looking for this information for my mission.

    0

    0
  77. organic says:

    Great blog here! Also your site loads up very fast! What web host
    are you using? Can I get your affiliate link to your host?
    I wish my website loaded up as fast as yours lol

    0

    0
  78. Fantastic blog you have here but I was wanting to know if you knew of any community forums
    that cover the same topics discussed in this article?

    I’d really like to be a part of group where I can get suggestions from other knowledgeable individuals that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Cheers!

    0

    0
  79. Micaela says:

    Does your blog have a contact page? I’m having problems locating it but, I’d like to
    shoot you an e-mail. I’ve got some ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great website and I look forward to seeing it develop over time.

    0

    0
  80. Porn says:

    Wow, awesome weblog structure! How lengthy have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your web site is excellent, let alone the content material!

    0

    0
  81. Hello just wanted to give you a quick heads up.
    The text in your post seem to be running off the screen in Firefox.
    I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with internet browser compatibility but I figured I’d post
    to let you know. The design look great though!

    Hope you get the problem resolved soon. Cheers

    0

    0
  82. I visited many web pages however the audio quality for audio songs existing at this website is in fact fabulous.

    0

    0
  83. ?????? ?? says:

    There is certainly a lot to know about this subject.
    I love all the points you made.

    0

    0
  84. Nannette says:

    Hi there to every single one, it’s really a nice for me to pay a quick visit this site, it contains helpful Information.

    0

    0
  85. Thanks to my father who shared with me about this web
    site, this webpage is in fact remarkable.

    0

    0
  86. An intriguing discussion is worth comment. I think
    that you need to publish more on this subject, it may not be a taboo subject but generally folks don’t talk about such issues. To the next! Kind regards!!

    0

    0