Written by Bella | June 1st, 2016

Baru-baru ini, Fasha Sandha ada memuat naik foto ketika beliau menjalani satu
sesi fotografi bersama pelakon baru Idris Khan bagi majalah Media Hiburan.

Namun, apa yang mencuri tumpuan ramai adalah gaya Fasha yang cukup seksi dan mampu membuatkan mana-mana lelaki cair melihatnya.

Mengenakan kain yang agak seksi dan terbelah dibahagian tepi kena pula dengan kakinya yang panjang, tidak dinafikan Fasha tampak cukup menawan.

Beberapa orang juga setuju bahawa Fasha kelihatan lebih mengancam dan cantik selepas bercerai. Berikut antara komen di Instagram Fasha :-

Namun, seperti biasa pasti ada juga komen negatif. Ada yang mengkritik Fasha sengaja mencari publisiti.

Emmmh,memang  cantik Fasha Sandha sejak akhir-akhir ini dan layak digelar hot mama. Hehe..Apa pendapat anda pula?

62 responses to Tampil Seksi Ketika Sesi Fotografi : Fasha Sandha Curi Perhatian Netizen

  1. Anonymous says:

    dh mula la tu nk cri perhatian..

    0

    0
    • Anonymous says:

      tumpang tanya. dia xleh menolak ke kalau pkaian sexy sampai nampak peha selambak camtu? mesti la boleh tolak utk jaga nama baik n imej diri kan. hrm kecewa nya. dulu suka dia ni. masa dah kahwin dulu elok ja. semoga kembali kepangkal jalan.

      0

      0
      • sgt says:

        nyesal aku puji dia masa dia dah kawin ngan jejai & beranak dulu. puji sifat keibuan yg terserlah, sopan, manis, berubah habis lepas kawin. ternyata aku silap. dah bercerai ni balik semula perangai dulu!

        0

        0
        • Anonymous says:

          jgn judge org cepat sgt..manusia neh blh berubah2..
          hati kita Allah yg pegang..so doa je yg baek2..
          jgn igt org yg baek dr awl akan sentiasa baek..yg jht dr mula, akan sentiasa jahat.
          diri sendiri pn kita xtau akan dtg macamne..Allah turunkan ujian yg pelbagai pada hambaNya..berada dlm nikmatNya pn ujian, kufur dan terpesong pn ujian.
          klu nak puji biarlah ikhlas..ade pulak nyesal2?

          0

          0
    • bbycumil says:

      attention seeker..lepas bercerai makin sexy plak dia ni

      0

      0
      • ko ingt ko hot ke says:

        kannn dh mcm janda yg desprate sesgt..paksa dri nk nmpk hot konon..phuii xhot langsung hokey..bselfie mate tjegil2..kpala te teleng2..ew

        0

        0
    • Adila says:

      Fasha ni.. Sebijik mcm tiz zaqyah, izara aishah, ramona zamzam, kilafairy dan yg sekepala dgn nya.
      Mereka2 tersebut mmg jenis yg sexy, suka pakai sexy, n kalau nak ada bf/husband skali pun, mesti yg fhm their style. Termasuk lah sazzy falak & yasmin hani. Ape engkorang ingat diorg tutup aurat sgt? Diorg ni semua sexy2 kot jenis pakai skirt pendek semua, mmg lah confident dah semua body lawa2.
      Fasha ni pun sama kes, cumanya, time dgn jejai dulu nak jaga hati byk pihak, so cover up habis. By now dah cerai, inilah empunya tuan diri yg sebenarnya..
      Terima lah kenyataan wahai netizen..

      0

      0
      • Mimi says:

        Adila :
        So true!!!
        And i also realized ppl like izara, yasmin, sazzy, ramona (yg geng2 sexy n tak pakai tudung lah) are always happy sbb they get to be themselves even when they’re with their hubbys/bf.
        And diorg2 ni pun jenis yg tak kisah org mengata sexy ke apa, netizen dok komen mcm2 mrh2 mana diorg pedulik. Nampak lagi happy ada la

        0

        0
    • lalala says:

      alahaiii mak budak ni, bajet hot sgt.. tak yah laa nak londeh kain tu sgt hakak hoii.. dh takde bende lain nak offer ker selain peha hakak tuu.. too much drama ni, bleh buat org muak tau cik kak..

      0

      0
  2. nok gebuzzz says:

    lepas becerai lain mcm pulak minah ni…mungkin nak kan publisiti supaya dpt job byk,al maklumla skarang dah jadi ibu tunggal..ape2 jer la

    0

    0
    • Anonymous says:

      takde la….she’s back seperti dia sebelum ada husband untuk membimbing dan imej keluarga suami yang perlu dijaga..

      0

      0
  3. melati says:

    biasa lew manusia ni..!! bila sexy org mengata bila berhijab org kater nk meniaga tudung ..!!! kikikiki…

    0

    0
  4. cik brown says:

    Carik makan lahhhhh!! Klau tak de job mcm manaaaaa nk tnggung dah laki xde! love fashaaaa!!

    0

    0
  5. lil' sis says:

    Not too sexy la dlm gambar atas nie…

    Biasa2 aja…

    But she’s more prettier compared dulu..

    0

    0
  6. faezah ngilai ngilai says:

    hahhaha hai akak2 kepam busuk
    kau dah la gemuk
    xpayah sibuk jeles la kt artis yg sedia2 dah lawa ni
    kau jeles sbb kaki kau buruk
    xleh tayang

    0

    0
    • Anonymous says:

      Kaki sy cantik..tp xde pulak nk tayang2.. sy ni jenis yg cantik tp xsuka menayang.. nway..xde la mengancam pn gmbr fasha ni..biasa je

      0

      0
    • faezah gemok angat aoummm says:

      kau yg gemuk faezah
      gemuk gedempol
      terbungkang makan depan tv.. ketawa mngilai ngilai pastu dh knyang..msuk beautifulnara mengutuk org len gemuk

      0

      0
  7. X says:

    Alahai tak selerala..cuci mangkuk buat apa!

    0

    0
  8. pah santi says:

    Hot mama? Ya la tuu…hot mama la hang kt atas donia ni…kalau tk dan bertaubat hot la kt dlm azab kubur nanti…

    0

    0
  9. che tat says:

    Haish…dh mula dah balik perangai lama…seksi yg menyeksakan…aritu bkn main sifat keibuan la

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Adakah ini simpton kecelaruan identiti akibat penceraian

    0

    0
  11. aihh says:

    woah cantik nya fasha… kesian kat jejai… kepada fasha.. amik moment ni untuk ketatkan ‘lubang’ anda dengan memakan jamu… get in shape!…

    0

    0
    • anon says:

      kesian ape pulaknya. jejai poket tebal, dia blh cari perempuan yg jauh lagi cantek dari FS, anak dara lagi. Minah ni dah boroi pun..

      0

      0
  12. jimkerey says:

    Takla seksi mana..biasa biasa ajer…dia memang tak pakai tudung pun…biarkan dia. Kita fokus pada artis bertudung tapi masih telanjang…diorang ni lah yang mempersendakan agama tau…

    0

    0
    • johnny bravo says:

      kenapa tak kutuk dia sb tak pakai tudung??? Kalau artis lain cepat je org tanya bila nak tutup aurat. Haritu bercakap psl kubur, dia sendiri pulak yg terlebih, cari jalan ke neraka. Pandai bercakap je… Minah attention seeker…desperado.

      0

      0
  13. anon says:

    biasa je gambar tu…ada retis tu jual tudung tp asik2 berkepit je dgn anak org kaya tu..siang malam kot

    0

    0
  14. bukan peminat says:

    ni la sesi sbnr fasha sandha, bru janda xsmpai setahun up quote jatuh cnta mcm msih ank dara. atleast c jahat nora danish dlu ambik msa btahun bru ada bf bru. ni bru la jnda gatal kelentit.

    0

    0
  15. maya karen says:

    ms mula2 cerai , aku doa tuk dia moga jgn seksi mekci, jgn g clubbing, jgn bt blk pangai time ank dara sbb aku suka bila dia kawen dia dh berubah. tp alahai, klu dh namanya artis. cmne pn ttp seksi. wahai fasha, ingt blk kenyataan anda dlm melodi bila dilantik jd duta tudung. kata x nk seksi sbb nk jg imej sebagai duta tudung. skang, cmne ni. x pe la. slame nya minat maya karin sdh

    0

    0
  16. peminat says:

    nasihat saya agar fasha lebih berhati2 dan teliti dalam mencari rezki..pendapatan rezki yang diterima akan nampak lebih mulia dan berkat jika aurat terjage. ini kerana secara x langsung rzki yang dterima akan disalurkan kepada anak2nya…dan akan terjauh dari fitnah manusia..**tetap peminat setia fasha

    0

    0
    • Anonymous says:

      hmmm…betul jgk tu…kdang2 aq trpikir jgk adakah hasil pndapatan artis2 kt mlysia ni yg free hair n brtdung tp telanjang ni berkat ke x sbb dedahkn aurat…tp aq x brani nk persoalkn n judges cuma husnuzon yg mereka ni pon cari rezeki mcm kita jgk…berkat atau x tu antra dia dan Allah…

      0

      0
  17. fasha sendat bodoh says:

    aikkkkk fasha sendat, mana “kubur” anda? dah x der dah kubur2 bagai? ni contoh gambar ahli syurga ke?

    0

    0
    • ratu faker says:

      haha..ni aku setuju..kemain hantor gambo kubur liang lahad bagai..tp dri sendiri xsemenggah..ape motip dia sbnrnyee ek..nk tunjuk kt sape..??xsdar ngn dri

      0

      0
  18. Anonymous says:

    kadang kadang ini juga taktik nak buat ex menyesal sebab lepaskan. lepas bercerai mesti akan jadi lagi cantik dan seksi supaya timbul penyesalan dalam hati lelaki.

    0

    0
  19. Anonymous says:

    hmmm…korg ni dia bru kain trbelah je dh pikir bukn2…haha…ni smua kes terancam dgn keseksian fs ke mcm mne?? haha…relax2, dia x terliur pon kat suami ni pakwe korg…suami n pakwe korg je yg terliur tgk dia…so jge laa suami n pkwe masing2…jgn kantoi pulak diorg simpan gmbr fasha…korg kutuk fasha, tp lupa kt suami n pkwe korg tu…baik p jaga mata n hati diorg…even bukn fasha mungkin pmpuan lain kt luar sne…sbb kdang2 kita sedap kutok org tp org yg rapat dgn kita yg buat hal…

    0

    0
    • Anonymous says:

      setuju sesgt.. nk kata fs nie jd janda br seksi.. x pula.. masa ngn jejai pn dia pkai skirt gak.. dia status ibu gak.. cuma skrg nie jer bkn isteri.. mentang2 la dia janda..

      0

      0
  20. tarabas says:

    dah solo kembali…so kena la pasang umpan balik..mana tau kali ni hasil lebih lumayan

    0

    0
  21. anon says:

    Hmm….janda kan, mestilah gatal. Jadi duta tudung, tapi tak bertudung. Dah lah gitu, makin seksi pulak. Haritu ramai yg mengutuk nora berniaga tudung tapi tak bertudung, Ni sekor lagi teruk….. dah habis meroyan ke…

    0

    0
  22. jellybean says:

    astagfirullahalazim. moga diberi hidayah.

    0

    0
  23. Fake says:

    Abg nara kalau psl fasha puji melangit. Hot mama la apa la. Ramai lg hot mama abg nara oiii. Btw, dia ni, kalau mulut dia dulu jaga, tak mengata org(nora/in laws), org ok je dgn dia. Tp dia ni, org buat tak boleh. Dia buat takpe.

    0

    0
  24. mimos says:

    muka mcm fasha ni mmg cantik la woiii…tinggi lak tu.. sapa yg ckp tak cantik tu kaki jeles hahaha especially yg pakai tudung konon suci kahkahkah pakai tudung rambut hapak

    0

    0
  25. Anonymous says:

    Yea lah nara caption awk tu klau fasha curi perhatian klau artis lain dapat kritikan hebat nmpk sgt Nara pilih ksh..apa yg Nara dapat sbnarnya full support fasha faker ni..hmmm

    0

    0
  26. hmmmm says:

    dah TUA

    0

    0
  27. nano says:

    setuju dah tua…. trying sooooo hard to look sexy…tapi fail

    0

    0
  28. Kenyataan says:

    Tu ler kn fans fanatic FS suka sgt puji sanjung artis ksygan mereka ni tngk ler skrg semakin mnjdi2..photo shoot pun dh muncung2 mulut.. msh dlm edah pun tk jaga diri lentuk sana lentuk sini, brpakaian seksi..mulia mananya pompuan ni yg dpuji sanjung ni..ibuk yg baik ler konon..dia ngat dia nangis masa lps cerai tu org simpati sgt kt dia tk ada artis stkat ni yg nangis mcm dia artis2 lain cerai rehda jer pun tngk Erra Fazira, Nora Danish dan Fauziah Latif mrka nmpk ikhlas dan redha mmg pun kn bila brcerai ni kita rasa sedih tpi tk mcm FS ni bercurah2 airmata mcm anak kecik kena marah..cukup dgn sindiran bagai..tk lama cerai balik prngai lama jgn hairan slpas ni dia pakai bikini meredah pantai..

    0

    0
  29. angrybird says:

    Maaf la FS serius aku menyampah tgk vdeo hang kt ig..kple terteleng2..ko try hard sgt nk nampak hot n seksi..siap buat mulut muncung sana muncung sini..kesian ko tau..vdeo 24/7 nk ngalahkan spe ye??? skrg ko makan hadam baik kata2 ko dulu..yg duk asyik perli ngutuk org..konon xshare semua kt media sosial..skrg aku tgk ko je lebih…dhla xreti vdeo mata ke mana camera ke mana..bru berjinak2 org ckp..tak habis2 menunjuk dia seorg ibu yg gigih utk anak..tak perlu canang coz semua ibu mcm tu pon…semua org ko nk selpie nk bgtau ko ramai kawan yg support ko ke??? KESIANNN!!!

    0

    0
  30. Hajar Rahman says:

    Mana pegi belon belon yg dulu Jejai time nk propose pat Fasha dulu ????
    Awwee so sweet!!!!
    Hahahhaha
    Ni la akibatnya kalau suka riak selalu , baru berkahwin da sibuk da nk kasi nasihat !!!!
    Konon ko la da jumpa Jannah !
    lepas ni berpada pada la wahai artis..

    0

    0
  31. Cleopatra says:

    Fasha nie sebenarnya dari sebelum kahwin lagi mmg dah terkenal dgn imej seksi nye tuu tapi lepas kahwin die cuba la cover sikit2, to be honest lantak die laa, tuu si nabila huda tuuu, takde plak sapa nak kecoh, she’s also somebody’s wife…Actually skirt yg die pakai tuu takde lah sexy mana pun, biase je…ade je yg lagi sexy dari ni, yg si nora danish tuu takde lak kena kecam pakai sexy…yg tuuu lagi laa siap berlaga pipi lagi dgn si nedim tuu, takde sape pun yg nk complaint…pelik rakyat Malaysia nie sbenarnya, ohh maybe si nedim tu anak VVIP so senyap la kan, dasar double standard semuaaa,korang takde bende lain ke nak kritik, kritik la pasal mutu lakonan die ke??, ini takkk, takk habis2 pasal isu skirt yg katanya seksi sangat tuuu (padahal takde la seksi mana) ko pergi tengok baju si ziana zain??, bertutup habis dari kepala smpai ke kaki tapi ketat nauzubillah, so what is the difference kalau bertudung tapi masih mengenakan pakaian ketat??, as a peminat lebih baik kita doakan die kembali ke pangkal jalan…jangan cepat menghukum!!!, asal sexy je perangai jalang, asal pakai baju tak cukup kain je jual maruah??, agama mana yg korang anuti ni sebenarnya…SESUNGGUHNYA ISLAM ITU MENDIDIK BUKAN MENGHUKUM, TUGAS MENGHUKUM TUU TUGAS ALLAH AKAK2 OIII, SIAPA KITA NAK MENGHUKUM ORANG LAIN?? KELUARGA KITA PUN BANYAK BERLAKU KEPINCANGAN, JANGAN AMBIL TUGAS ALLAH….WASALAM

    0

    0
  32. Cleopatra says:

    Abg nara, mana komen saya???, kenapa tak post???

    0

    0
  33. Sam says:

    Dia pon menunjukkan betisnya…..dan Dato’ 2x serta Tan Sri2x pon tengok. Hahahaa. Ala Fasha ni, obvious benor nk perhatian. Nak buktikan dia bole dpt laki lgi kayo dr Jejai lah tu. Yes, some ppl mmg suka pakai sexy sexy for fun. Tapi yang ni, tengok insta pon dah tahu tgh aim jerung.

    0

    0
  34. missv says:

    dah selim & lawa fasha tp jgn salah guna status & kecantikan…telan air liur la jejai aka pkeje bancuh simen tu…

    0

    0
  35. Pilih Kasih says:

    Btl cakap aku si Nara ni trsght pilih ksh tngk tu caption utk Nora Danish ‘dapat kritikan hebat’ tpi utk Fasha Sendat dia tu tk berani langsung nk buat caption yg buruk2 supaya semua kritikan utk Sendat dpt yg positive punya..cukup cakap rata2 bnyk yg bgi komen positive walhal disebaliknya…ntah2 si nara ni perasan muka isteri dia ada iras2 si sendat ni kut..

    0

    0
  36. nanana says:

    hmm komen nmpk aurat pun di kira negatif. Apa nak jadi la.

    0

    0