Written by AbangNara | November 18th, 2013

Sejak kebelakangan ini, pelbagai produk kecantikan dijual di Internet. Wife Abang Nara sampai keliru tak tahu nak cuba mana satu.  Abang Nara nasihatkan wife kalau nak buat pilihan, yang penting pastikan produk tersebut halal, selamat, ada kelulusan KKM dan harga berpatutan. Itu kriteria utama produk kecantikan yang bagus pada pendapat Abang Nara.

clinicell

Lama juga wife Abang Nara mencari produk yang menepati ciri-ciri yang Abang Nara katakan. Akhirnya bertemu jua dengan Clinicell. Walaupun masih baru, Clinicell ialah sebuah produk yang dihasilkan menerusi kajian mendalam oleh Ketua Penyelidikan dan Pembangunan Clinicell Mejar (Dr) Nur Haliza Mohamad Najib Bersara MD (UKM) . Fungsi utama Clinicell tak lain tak bukan meremajakan kulit, melambatkan penuaan dan memutihkan wajah.
clinicellApa yang menariknya mengenai Clinicell ialah penggunaan bahan aktif AstaREAL P2AF Astaxanthin. Bahan ini adalah anti penuaan dan dan pemutihan yang paling hebat di dunia. Ini kerana ia mengandungi ciri-ciri di bawah:-

i. 6000 kali lebih kuat dari Vitamin C¹
ii. 800 kali lebih kuat dari CoQ10¹
iii. 550 kali lebih kuat dari Vitamin E²
iv. 75 kali lebih kuat dari Alpha lipoic acid¹
v. 40 kali lebih kuat dari Beta Carotene³

Antara sebab Abang Nara approvekan wife Abang Nara untuk menggunakan Clinicell ialah statusnya telah disahkan oleh halal, kilang pemprosesan yang berstatus GMP, 100% selamat dan tiada kesan sampingan dan harganya yang berpatutan. Cara nak gunakan pun senang, hanya perlu larutkan 1 paket Clinicell di dalam air dan minum sebelum tidur.

clinicell

Tengok tue betapa banyaknya kesan positif yang akan diperolehi apabila menggunakan Clinicell. Wife Abang Nara cakap dia tak dapat semua kesan tue pun tak apa. Yang penting sakit-sakit sendi dan ototnya dapat dikurangkan serta masalah rambut gugurnya berkurangan. Abang Nara pun rasa teringin nak mencuba. Mana tau dapat kurangkan jeragat dan jerawat pada wajah kacak ini.
clinicellWife Abang Nara teruja dengan Clinicell sampai tahap nak jadi rakan niaga terus. Mana taknya memang boleh buat duit kalau betul caranya. Tengok betapa murah dan berbaloinya sekiranya menjadi rakan niaga mereka. Boleh jual secara online, letak kat kedai dan jadi dropship. Berbaloi-baloi kot. Abang Nara sarankan kalau korang nak cari duit lebih boleh cuba menjual Clinicell ini.

clinicell

Kepada anda yang berminat untuk membeli atau menjadi stokis Clinicell, jangan lupa layari www.clinicell.com.my dan LIKE Facebook Clinicell. Ikuti juga Instagram Clinicell4u untuk melihat testimonial daripada pengguna produk ini. Boleh tanya apa sahaja persoalan yang bermain di minda anda kepada mereka. Tanya puas-puas sebelum beli. Namun Abang Nara pasti anda akan berpuas hati dengan kesan penggunaan Clinicell ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

10 responses to Tampil Lebih Menawan, Berseri Dan Muda Dengan Clinicell

  1. Irham Yusoff says:

    Cam comel jer model. Die pakai ke ni. tp produk nampak premium la. bagus laa.yang penting formulation Dr yang buat. baru yakin skit.

    0

    0
    • Abby adabi says:

      Abg nara ni tahu la plak suh wife gunakan produk kecantikan yg halal n selamat tp buat blog ni tak ingat plak halal hara..bg rezeki halal or haram kat wife n anak tak hengat plak..mengucap abg nara, mengucap…

      0

      0
      • gigi says:

        abby adabi.. siapa ko nak halal haram kan rezeki org lain? ko bukan tuhan… dan jgn memandai nk bg komen yg blh makan diri sendiri..

        0

        0
  2. Tee Poo says:

    ah..lepas dah pakai product ni, ambik gambar tak payah pakai PHOTOSHOP cam model tu lagi ke bang nara….KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

    0

    0
  3. Abby adabi says:

    Knp page ni sendu sampai mcm ni sekali???..Pls abg nara remove this page..PAGE PRE WED SI SARDIN N CHE TWO JGK YG HOT..

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Setiap hari ada je produk baru yang keluar….Semuanya kata produk dia yang terbaik. Macam best2 je, macam lawa je….Rasanya ….penyesuaian dengan kulit muka yang penting. Mungkin si A pakai sesuai tapi bila si B pakai muka makin teruk… Sebab tu tak boleh tengok pada duta2 produk…Belum tentu dia orang tu pakai dan gambar mereka pun telah diedit. Yang penting kalau nak cuba , gunakan sample dulu…. kalau sesuai baru la beli..

    0

    0
  5. Mohd Shubhi says:

    Nak kena dapatkan untuk isteri tersayang ni…! kena cuba sedikit dulu kalau-kalau serasi. Tak ada ke dia orang buat free sample sedikit untuk digunakan terlebih dahulu?

    0

    0
  6. Fiza says:

    Support produk bumiputra….saya pun teruja nk guna sbb tgk khasiat mcm menarik.

    0

    0
  7. mak siti says:

    Saya suka pada packaging dia nampak kemas dan menarik.saya nak cuba kalau abg nara kata bagus.

    0

    0
  8. ece says:

    product nie awesome!!!

    0

    0