Written by AbangNara | February 18th, 2013

Selepas penafian Talha Harith mengenai status kekasih wanita yang bersamanya di dalam gambar di bawah, Abang Nara mendapat sebuah email yang mengandungi status update Facebook si gadis yang bernama Farah Shazreen ini.

farah shazreen

Agak keliru juga Abang Nara dibuatnya apabila membaca status tersebut. Sekali imbas, nampak macam Talha Harith yang terhegeh-hegeh mahukan si Farah. Namun di dalam kenyataan sebelum ini, Talha menyatakan yang Farah hanyalah kawan baik dan bukannya kekasih.

farah shazreen

Mungkin Talha Harith memberikan versi berbeza kepada media dan kepada Farah Shazreen. Nak jaga hati kedua-dua belah pihak kot. Bukan senang jadi seorang selebriti. Lagi-lagi yang tengah nak popular. Ada kekasih hati pun kena rahsiakan sebab takut peminat lari. Tak gitu?

P.S: Video amah Indonesia campak dan baling bayi.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

141 responses to Talha Harith Rahsiakan Status Sebenar Hubungan Dengan Farah Shazreen?

  1. wawa says:

    nexttttttttt!!!!!!!!!!!cter laen plesss…

    0

    0
    • amoi says:

      Ala..x kesa la betul ke x Farah Shazreen…kitaorg x kesa pun ko bercinta ke x dgn si Talha tu..kalau bercinta, ok la..kalau x bercinta, ko je ngaku, malu jugak bebs…ape pun, semoga happy lah yer :)

      0

      0
      • Anonymous says:

        lantak ko la..

        0

        0
        • Anonymous says:

          alahhhh…beria plak pompuannnn nih….talhaaaaa je pownnnnn… kalu x kisah up status kejadahnyewwwww,,,hahahaha…mcm sial je taip cm tu…

          0

          0
        • gggg says:

          mcm bur** aih ..

          0

          0
        • TENUK PROPA says:

          KALAU TAK BETUL BAGAIMANA BOLEH GAMBAR C FARAH GEDIK TUH ADA DALAM DOMPET C TALHA HIDONG JAMBU BATU TUH!!! AKU TGOK GAMBAR GAMBAR C FARAH NI MEMANG MENGGEDIK!! C TALHA NI PON MCM TAK ADA POMPUAN LAIN KEW!! DESPREDO SGT DAH KEW!!! JGN NANTI C FARAH NI DAH GIGIT HIDONG KO BARU TAU!!! YELAH!!! NANTI DIA INGAT JAMBU BATU JEWWWWW MMENGIDAMMM BUAH!!! TOLONGLAH!!!

          0

          0
        • aNak Hayam says:

          next story pls..xde hot pun issue nih….buekkk

          0

          0
        • lalalila says:

          setakat talha ni ko nk susah payah terangkan kt orang aku rase xperlu kot…memalukan diri sendiri..klu betul media tulis lain,da awal2 kot c talha ni kecoh kt media..xtahu la klu c talha ni lembap bertindak…

          0

          0
        • missa says:

          asal budak pompuan skang ni suka sangat melalak kat fb.. twitter.. luah perasaan itu ini… senyap dahlah… couple ke tak.. lantak korangla… saje nak menyemak… ko tu pun cantik.. so takyah je nak beria kalau talha tu taknak.. berlambak lagi laki… tah pape tah.. talha tu pun entah sape tah.. aku tak kenal langsung.. benci aku entah sape2…. menyemakkkk…..

          0

          0
        • Datin Grabriella De La Dantes says:

          nara pls stop buat entry artis sendu ni, si talha ni jenis suka berkawan dgn pompuan..ntah yg mana satu gf dia, bukan hensem pun si talha ni…hemsem lagi Datuk Alejendro Mujeres

          0

          0
        • Olga says:

          KAN AKU DH CKP. KIRE CERDIK JUGAK LA DUA MANGKUK NI! AMIK GAMBAR MESRA2 LEPAS TU SEBAR KAT INTERNET, LEPAS TU WARTAWAN KEJAR. DORANG PLAK DUK NAFIKAN SANA SINI. WALHAL GILA PUBLISISTI SEMATA!

          0

          0
        • mingtots says:

          weiiiii..lantaklah..tak femes mana pon..ini semua politik nak cari publisiti..bluwekkk

          0

          0
        • TENUK PROPA says:

          AKU TGOK CARA MINAH SENGALLLLLL NI BERKATA KATA MACAM MINAH BOHSIA PON ADA!!! TGOK JE LAH AYAT AYAT BANGANG DIA TUH!!! PLZZZZZ KO MMG KAKI BEBULU!!! :-D

          1

          0
        • lalalila says:

          kalau lelaki ni syamsul yusuf ye aku nk tahu kebenaran,tp kalau talha ko amek je lah..betul ke x ko punye suke laa..

          0

          0
        • K.A.A says:

          ni macam kes si tengku fiela lak..

          0

          0
      • Ohsonija says:

        Sape lelaki tu dan sape perempuan tu? NEXT STORY!!!

        0

        0
      • Anonymous says:

        sape ko nak cakap byk.. glamour pun tidak, over pulak tu.. lantak ko lah… next topic please..!!!!

        0

        0
      • awek says:

        hoooooooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii farah shazreen…
        kalau ko rase ko xbuat xpayah la nak bising2 sampai nk cakap kt fb…
        diam2 sudah la…1st time tgk pic ko nmpk mcm baik manis sopan je tapiiiiiiiiiiiii…hampeh…prangai plak x ok…ckup2 la duk b’angan nk hot mcm artis…bwk balik ke alam realiti skit…

        0

        0
    • perempuan tua tak sedar diri says:

      ini semua poyooooo…poyooo..poyooooooo!!!!

      0

      0
    • suka Sabree Abu says:

      zzzzzZZZZzzzzZZZZZ…
      bosan weh cerita aris suam2 kuku ni..
      siyes, aku tak kenal ko sape.HUH

      0

      0
    • Obe Gemuk says:

      Sepatutnya benda kecik macam ni tak perlu diberi publisiti pon. Ianya langsung tak mendatangkan hasil dalam industri. Artis suam2 kuku bercinta pon Abang Nara nak cover… media patutnya lebihkan cover pencapaian artis berbanding cover gosip2 murahan camni. Dah la nanti boleh bawa kepada umpat dan fitnah.

      0

      0
    • Anonymous says:

      ermm artis sesuam kuku jer pun.yg perempuan tu tak payah nak menyalak sangat macam anjing kelaparan.sian tengok,jgn jadi perempuan murahan.dah kalau org taknak kat kau cri jer lain.

      0

      0
      • lalalila says:

        klu betul sekalipun patutnye biar c talha ni sndri yg betulkn statement die..pompuan ni plak yg beria..jgn nk sentap la klu org mngata ko..dah ko sndri pn mcm desperate sgt..

        0

        0
    • kakak neelofa says:

      MY FAM? Menda tu dik? ko ni plakon ke model ke apa nk ada FAM? ke ko tetiba rasa diriko FAMous?

      Cuba lagi dik!

      0

      0
    • Anonymous says:

      x penting pon la cter ko ni..

      0

      0
    • yellowhood says:

      bajet hott..

      0

      0
    • kak timah says:

      pompuan ni dah sah2 sosial kaki clubbing tgok cara text pon dah taw . .kwn ngn talha nk gila glamer je . .puihhhhh

      0

      0
    • Mak Jemah says:

      dh xde cite laen ke haaaa?.
      xkesah ler klu kome berdua couple sekali pn. ad mak jemah kesah~
      mak jemah pn xkenal mne dorang dua nie

      0

      0
    • Selena Gemas says:

      ARTIS BRU NAK UP..SUKE BIKIN SEMAK KT SINI…YG POMPUAN TU SAPA ? NAK PLAK ORG PRINT SCREEN FB DIA SMPAI SEND DLM EMAIL BAGAI…

      0

      0
    • mak jem says:

      alahai korang ni..artis suam2 kuku ni nk fofular gak..biarkan..sape talha ni????xkenai pun..hahahaha

      0

      0
  2. Nyamuk_comel says:

    Cam bodo jerrr…shit..

    0

    0
  3. Jah says:

    Napa comment aku x Keluar ?

    0

    0
  4. KJ says:

    Innocent nya perempuan ni.
    Yang dia fikir, talha cakap lain, media cakap lain,
    Apesal dia tak terfikir, talha ni cakap A kat media, cakap B kat dia?

    0

    0
  5. perempuan tua tak sedar diri says:

    ini semua poyoooo!!!!!!!!!!!11

    0

    0
  6. sunshine says:

    buat apela nak rahsia, bukan glamer mana pun..
    kalau glamer sgt pun, org tak heran dah ade couple ke ape

    0

    0
  7. duri says:

    pompuan nie pun desperate nak selamat kan dri..dah malu..spe gilekan bicth?pkai buang boleh lah

    0

    0
  8. mart says:

    Kalo laa btl si Talha bemuka2, kt media ckp len, kat gf die ckp len, mmg sejibik la perangai die dlm citer setia hjg nyawa tuh..

    0

    0
  9. zie says:

    cam siottttt jerrr..budget cun sgt la tuuuuu !!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      mesti pompuan hidung kelopak tebal ni bajet cantik dan popular.. kesian sgt… org tengok muka pun dah nak muntah.. better gi repair hidung tu dululah sblm cakap melebih2… mesti byk giler taik hidung pompuan ni kan??? eeiii yuckssss!!

      0

      0
      • Anonymous says:

        ciptaan ALLAH jgn dihina.yg bermasalah perangai n sikap dia.

        0

        0
        • Anonymous says:

          seburuk2 ciptaan Allah jika mulut tu elok, org tak kutuk/hina.
          ni dahla muka tu aneh, mulut pun sgtlah berlagak.. SESUAI lah sgt2 kena kutuk.

          ehh.. sape yg sumbat tisu dlm hidung dia tu??? mesti tak selesa dia nak bernafas kan?

          0

          0
      • Anonymous says:

        nak kutuk nak hina tengok diri sendiri,cermin diri sendiri.sempurna ker segalanya.

        0

        0
        • Anonymous says:

          aku lebih cantik dari dia.. so what? perlu ke nak jadi artis dancari publisiti murahan camni? kau ni nak back-up sgt pehal? mesti kau ni si Farah hidung jambu batu yg sebenar kan..? tahu pulak terasa dan nak cover diri ler tu.. sbb tu ler kena belajar bercakap dgn baik kalau tanak kena kutuk.. faham? kau tak glamour pun, jgn nak buat ayat diva sgt ya. DCT pun tak pernah nak berlagak cam kau

          0

          0
        • ZACK says:

          TAPI APA YANG AKU TENGOK DALAM GAMBAQ DEPA TU SATU HIDUNG YANG SUNGGUH BESAQQQQ

          0

          0
        • Anonymous says:

          biar hodoh daripada orang yang takde adab bila bersuara.

          0

          0
  10. rynna says:

    eh pompuan ni,CAKAP PUNYE EKSYENNNNN…kau SAPE HAH???talhah tu pon RAMAI ORANG TAK KENAL..kitorang pon x bape perasan Talhah de blakon watak pak pacak kt drama tu,kitorang cuma nampak hero die jekk!!!!..kitorang cume KENAL AMAR ASHRAFFF..tunang Amar pon TAK KECOH macam kau,wpun tunang die JAUH LEBIH POPULAR DR TALHAH KAU ni!!!!…kitorang pon TAK BERMINAT NAK AMIK TAU ORANG YG KITORANG TAK KENAL NIHHH!!!!……..PERASANNNNNNN POPULARRRRRRR…KESIAN…

    0

    0
    • Anonymous says:

      aku juga menyampah dgn pompuan nih.cakap mcm lawa walaupun muka tak siap, dahla tak popular pun

      0

      0
  11. ahkak puaka says:

    SORY TO SAY LA EA, AKU TGK TALHA NI DAH VERSI MAWI, APEX TU. ASAL POPULAR JE LUPE DIRI. CUME KES DIORG LAIN. YG DIORG TU LPS GLAMOR, PTS TUNANG. TUNANG YG DULU KNL TIME SUSAH SENANG, DILEPASKAN CMTU JER.. AKU HOPE KO X MCM YG SEBELUM2 NI LA TALHA.. STICK TO ONE. ANDAI BETUL DAH XDE JODOH, XPELA.. JGN DISEBABKAN KO DAH GLAMOR, SO KO PUN XNK NGAKU YG DIA TU GF KO.

    0

    0
  12. gggrrrrrr says:

    Siapa plak Talha ni…Lawyer, Majistret….serius….xkenal….Penting sgt ke dia dlm industri ni…letihhhh…….citer mcm ni xyah la masuk kt sini, buat sumpah dek org je….

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Ntah2 yg call cakap depan farah tu kawan si talha tak? Saje nak cover line balik lepas media call. Pastu dia suh la member dia call pura2 jd media sbb takut si farah ni tanya mcm2.. aiyoyo..

    0

    0
  14. duri says:

    eleh pompuan nie ckp pasl dosa kering yang ko pkai baju mcm bogel tue kenapa..itu bukan dosa ke menayang kan aset cm nak g jalan haji taib..

    0

    0
  15. arghhh says:

    zzzzzz….kejutkn i kalo dh next story

    0

    0
  16. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    artis xde kelas…low kelas ever forever.,….i posting kat sini just nak kutuk je…jgn pulak nanti ada kata kalau tak kelas watpe baca… be matured sikit okeh?

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Woww….. semangatnya hidung.

    0

    0
    • Anonymous says:

      kalau di buang dlm laut, confirm jerung2 happy sbb 5 bulan boleh relax takyah kerja berat/mencari pemangsa. hidong pompuan ni tebal giler, lamabat nak habiskan kalau jd stock makanan

      0

      0
  18. aptb says:

    aku dah ckp..pompuan ni xkan syp punyerrrrr…gilor glamor nyampahhh

    0

    0
  19. noname says:

    da folow talha dari taun lepas..n terfolow shazreen ni kat twitter..n npk mcm ura2 talha xmau kekasih hati ni di publickan..mungkin sbb kontrak kut? slalu gak dulu npk talha n shazreen ni duk mention2..hohoho..y latest ni pun kat twitter shazreen de gr talha repair kete..huaha

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Nama Talha naik pn sbb drama Setia Hujung Nyawa.kalau tak orang pun xkenal dia..tp aku lebih suka nak kisah hero gan heroin ceta tu..tp mereka brdua very low profile.

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Whatever!!! Cerita setia hujung nyawa tu terus aku tukar channel bile tgk mamat poyo ni punya lakonan…

    0

    0
  22. Amoi Comel says:

    Kalau aku jadi hang dah lama aku tinggal jantan lagu tu… Buang masa….
    Benci jantan/pompuan hipokrit. Kalau dia betoi2 sayang, depan belakang tepi kiri kanan media pun dia akan menyatakan kebenaran. Tak kan dok terheges2 lagi dah tau Talha tu tak ikhlas dengan kau, angkat kaki saja…………… Bluekkk!

    0

    0
  23. talhanjing says:

    who care!!!??muka mcm taik,budget hot plak. talha taik! next story plis

    0

    0
  24. anun says:

    abg nara.. sy nak mtk tlg nih, tlg jangan publish sape2 yg giler glemer murahan macam ni blh tak?. dah macam sampah dh sy baca kt cni. geli anak tekak saya.. tolong ye bang nara.. nanti sy bg upah ye..

    0

    0
  25. linda83 says:

    ada hubungan istimewa pun nk sorok2..apa lh..kn hal baik..klu peminat tahu pun peminat akn doakn kebahgian kamu…

    0

    0
  26. lalala says:

    sorry.. tapi kenapa nampak cam superimpose ajek?

    0

    0
  27. neelopak says:

    hok alohhh…Talha pon jadi. tak kenal sgt lahhhh
    nexxxttttt !!

    0

    0
  28. Prince Noob says:

    gua tak kisah la ada hubungan cinta ke tak, tapi apsal lu tulis macam kanak2 baru nak up? mohon masuk tadika belajar cara menulis perkataan dengan betul semula

    0

    0
    • Anonymous says:

      typing error tu satu hal, tapi ayat dia tu sgt2lah biadap dan berlagak.. setakat hidung mcm “bisul dah masak tunggu nak pecah” kat bontot tak payahla nak melalak over2 sgt, org tengok pun benci + meluat + nak muntah….

      0

      0
  29. bo beep bo beep says:

    ermmmm…..sape lelaki n pompuan ni ek?? maaf laa mmg x taw n x kenal pun….x de citer len ke abg nara….bowink arrr baca kisah artis x pemes ni…..

    0

    0
  30. ssshhh says:

    ayat cover malu..cheett..!!!!!!!!
    murahan nye…!!!!!!!!!!

    0

    0
  31. Anonymous says:

    sape yg mintak maaf kat kau ha pompuan?!

    0

    0
  32. Burberry says:

    siapa jantan nih? tak kenal pun…

    0

    0
  33. hek elehh says:

    retis skrg… suka buat cerita yg konon2 mereka sengaja dimalukan utk jejaskan periuk nasi mereka… sedangkan itu suma cerita2 lama… biasa2 gitu…ler, yg ala kadar famesnya..tiba2 gambor sosial memenuhi blogger2…pahtu kecoh, ada org yg khianat… byk dah terjadi..taktik je lah nak suruh nama dikenali..yg ni pun mgkin sama… yg pompuan rilek je..yg laki..pulak dolak dalih.. kalau jdi girl tu…takyah heran…sbb tak terkenal mana pun…

    0

    0
  34. Lalola says:

    Maaf.. Siapa mereka ni..? Honestly, tak kenal..

    0

    0
  35. mulut celupar says:

    haritu agak kesian kat pompuan ni,masa talha ckp bukan kekasih dia,tetiba hr ni menyampah pulok aku.gila glamer si hidung kembang ni ghupe nyer,ptt pun talha xmau.

    0

    0
  36. yoyo says:

    Pas ni kalau ada follow up komen lagi dri si talha and pompuan ni..tak yah cover dah story diaorg… mgkin capel ni akan stop buat publisiti murahan..sbb no bloggers or reporters interest dgn cerita2 diaorg…k.

    0

    0
  37. Kepoh says:

    Budak perempuan ni pun mudah sangat melatah. Patutnya bila media keluar gossip macam ni, kau pun duduk lah tepi diam2 je. After all it’s not like you the artist here the BN try to highlight. So jangan lag kecoh sangat.

    Beria nak update2 status bagai kat facebook nak buat apa. Ramai je org lain yang di gossipkan bercinta dengan artis, tapi kenapa kebanyakannya diam dan malas nak layan, sebab at one point the gossip will go away on its own.

    Melainkan memang budak ni nak famous melalui Talha lah. But senang cerita, Farah kau senyap lah, tak yah bising2 sangat, si Talha ni bukannya Anuar Zain, famous sgt. Benda jadi lebih buruk kalau kau asyik dok mengupdate status je, last2 kau yang nampak buruk di mata masyarakat.

    Tengok comment pun, last2 satu malaysia kenal kau, tapi bukan benda yang elok, benda tak elok.

    0

    0
  38. bedah says:

    mamat ni poyo…budget femes…geli aku..

    0

    0
  39. budak says:

    slalu nya talha tak penah nak tipu status dia…..peace yo nanti org akan tau siapa benar siapa propa..lalalala

    0

    0
  40. Anonymous says:

    xpyh la nk terhegeh2 sgt dh org x ngaku!!! wat malu jekk laa weeiiiii hahahhahaha kesian glerrr laa ngn ko ni….tolong laaaa mnyampah aku!

    0

    0
  41. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    norlia ramli yg krepot tue lagi lawa dari pompuan ni…mamat nie lak, si hamid gurkha lagi kacak…watever

    0

    0
  42. pak mat says:

    hahahahhaa.. Meroyan dah pompuan ni! Dia kan ratu bogel. Tayang sana sini. Dia dh malu la tu! Hahhahaa. Kesiannn! Talha? Puiiiiii

    0

    0
    • Ratu minah jambu merah / biru says:

      ratu bogel ratu bogel pon dia jambu cantek prangai boleh di ubah yg penting sedap mate memandang..

      0

      0
      • jgn sampai kena kutuk says:

        cantik apa jadah? muka cam babi pakai make up pun cantik. dahla mulot lahanat.. uwekkk

        0

        0
  43. kellys says:

    sapa ni weh xkenal..nara tlg update citer yg best2 cikit..

    0

    0
  44. sewel says:

    Bila pompuan sewel bagi statemnt.. Ko retis ke nak media bagaiii.. Hahaha.. Yang adooo.. Malu la babe! Menyalak kat fb… Mmg poyooooooooo! Dosa kering puiiiiii… Abis tu dosa bogel pakai baju mcm pelacur tu katagori dosa menda? Sebelum nk ckp pasal agama ukur kain kat bdn sndiri. Tu pun aku tgk tk penah cukuo kain kat badan ko. Ko bogel je farah baru ade akaiiii

    0

    0
  45. Anonymous says:

    AKU TENGOK POMPUAN NI CAM SOSIAL JER….

    0

    0
  46. akakkk lg hr ni says:

    x paham akakkk.. ape ko merepek ni farah oiiiiii…parah tol la budak ni.. muka cantik.. TAPI.. hmmmmm.. hmmmmm.. hmmmmm..

    0

    0
  47. kawan nenek says:

    Ramainya benci hang farah. Lain kali jadi perempuan baik2. Jgn jdi pompuan pakai baju mcm telanjang. Pakai sopanssnskit noo..mcm permpuan murahan

    0

    0
    • Anonymous says:

      bukan setakat benci, kalau jumpa aku rasa nak sepak je muka betina buruk ni.
      macam bagus cakap org ramai dapat dosa kering.
      sape nak mintak maaf kat kau bitch??!! kenal pun tidak, apatah lagi nak peduli kat kau..!!!

      0

      0
  48. Anonymous says:

    euwhh!!! sape jantan ni n sape lak pempuan murahan ni??? hello korang ni popular ke???

    0

    0
  49. Cik Tonah says:

    hmm sian farah tuhh !!!

    0

    0
  50. Tok moh says:

    Poyo jerk…

    0

    0
  51. adik a says:

    aku kenal talha dia x kan nak sorok relationship dia dgn siapa pun aku tahulah… kita akan tau jugak nanti siapa bena siapa salah…chill

    0

    0
  52. lagu kita says:

    tak lame lagi jdi plkon la pompuan ni

    0

    0
  53. Mas Ayu says:

    pompuan ni cakap mcm dia tu sempurna dan maksum.
    kau tu kena mintak maaf kat mak bapak kau sbb dedah aurat sana sini. muka burok pun nak kekwat jugak..

    0

    0
  54. kay says:

    apsal beautifulnara ni macam gampang…suka citer benda tak betul…bodoh betul

    0

    0
  55. ana81 says:

    hek eleh… saje je la tuh nak glamer… kang ade la produser lamar dia jadi pelakon… haktuihhh…

    0

    0
  56. makcik hahaha says:

    aduyai..sian kat Farah ni..hrp2 ko baca la apa yg aku tuilis nih..ko jgn la jd murahan sgt..jikalau betul ko kapel dgn artis x bape nak glamer nih..ko simpan sendiri2 sudah..x yah ko nak canang sana sini..my babyboo bagai..org 1 malysia dok mebabi bbbooooooo kat ko..dan jikalau ko bkn gf kpd artis yg rmai org x kenal ni..kan ko sendiri dah malu? x jatuh ke air muka ko? x psl2 dh jd pompuan murahan..giler glamer..

    0

    0
  57. LULU LALA says:

    tu pun nak kecoh … buang masa shj

    0

    0
  58. talha who?? says:

    beberapa soalan terngiang2 di telinga aku..:-
    1st of all siapa talha ni???
    2nd siapa perempuan ni???

    0

    0
  59. Jambuuuu says:

    Ado ku kesah???????

    0

    0
  60. K says:

    apsal minah ni desperate sgt nk org tau dia tu gf talhah? poyo ahh minah nih..mcm gile publisiti aje! diam2 sudahla..lg ko dihormati! sket2 nk meroyan pastu mengata org dpt dosa kering..kalo ko x kecoh dok diam2 takde nye org nk pandang rendah kat ko..bahasa ko pn dah tau ko ni jenis pompuan x bijak..diam2 lah minah..kecohhhh!!

    0

    0
    • Spekulasi datang... says:

      aku rasa mesti ada something wrong dgn pompuan ni. kalau pompuan tu baik dan suci mesti dia tak kisah kalau org nak gosipkan dia dgn sesiapa pun dan mungkin dia just abaikan je gosip murahan camni.

      kalau pompuan tu pernah buat jahat dan dah hilang sesuatu yg belum lagi terjamin, biasanya camnilah meroyan sana sini walaupun orang ramai tak hairan / tak pedulikan pun… ADAKAH dia dah…..???

      0

      0
  61. jgn nak perasan says:

    Dah cerita nie masuk blog BN so yg perempuan nie lg syok lah nak jaja cerita sana sini and berharap next story komen dia boleh di ‘print screen’ mcm nie lagi. Seterusnye masuk melodi, propaganza bla…bla…bla…

    Nak glamour la katakan.

    0

    0
  62. melor says:

    setakat talha n ppuan ni xpyh nk issue sgtlh..talha aku xminat,lakonan dia bt aku lg meluat..ppuan ni pn same..publisiti murahan yeww

    0

    0
  63. MINACHI says:

    siapa meraka ni?? x knai pon… hokaloh kcoh giler update status kt fb… wakakkakaka
    mcm balak ko tuh aron ajiz….

    0

    0
  64. samsul says:

    org nak fufular cepat mcm ni la cara drg….puiiii!!!

    0

    0
  65. Lia961 says:

    Durg ni xlha Ncem n chantek sngat pun,.huhue.-‘)

    0

    0
  66. Farah shazreen ni bukan yang ada kaitan dgn jimmy shanley dulu ke? Girl yg pegang anak jimmy tu? Haih. Macam2 dia ni

    0

    0
  67. Hmmm says:

    meluat betul cara dia komen kt fb dia..mcm pmpuan ape ntah..xde langsung ciri2 pmpuan bermulut baik…hhmmmm

    0

    0
  68. qaseeh says:

    salam…saya rasa farah shazreen…. tak perlu anda sebarkan tentag hubungan anda dengan amir ni…. setahu saya lah..c amir..a.k.a talha nir xakan sorokkan hubungan dia….. helooooo malu lah sikit….!!… kau cuma kawan baik dia jer!..bukan GF….n kalau kau gf dia pon… belum tentu jadi yg HALAL!!!…MALU LAH SIKIT……. YA ALLAH..!!kau xmalu ker orang baca n kutuk kau macam2???kau matang ke x dik oi?? aku nie sepupu talha..xkecoh pulak sampai nak tayang2 kat fb…heloooooo jaga maruah anda tu ye!!!!

    0

    0