Written by AbangNara | June 9th, 2011

rebecca keguguran

Anak adalah anugerah daripada Allah yang ditunggu oleh setiap pasangan suami isteri. Namun begitu, berita sedih buat Rebecca Nur Islam dan suaminya, Azam apabila anak pertama mereka gugur. Kata Rebecca:-

Pada malam kejadian saya sakit di bahagian bawah perut dan berlaku pendarahan. Suami saya bawa ke hospital dan apabila diperiksa bayi dalam kandungan sudah tidak bernyawa. Kemudian doktor melakukan pembedahan untuk mengeluarkan bayi. Kata doktor bayi tersebut sudah beberapa hari meninggal dunia tanpa saya sedari

Semoga Rebecca dan suami tabah menghadapi dugaan ini. Semoga cepat sembuh dan berusaha untuk mendapatkan anak kembali. Takziah sekali lagi kepada Rebecca dan suami.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

23 responses to (TAKZIAH)Rebecca Nur Islam Keguguran Anak Pertama

  1. Amy says:

    Takziah..

    0

    0
  2. biasa je says:

    Takziah. semoga tabah menghadapi dugaan

    0

    0
  3. gegerlllll999 says:

    bukan ke dh lama citer ni.. emmm

    0

    0
  4. bai says:

    takziah…moga dia dah suami tabah menghadapi. insyaAllah ada rezeki lagi lepas ni

    0

    0
  5. Takziah kepada rebecca..Moga dapat tabah menempuhi ujian dan dugaan ini..

    Entry Terbaru :
    Awan Fantasia Dan 3 Cerita

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Xpe.. Suami rebecca mesti suke sbb bole usaha lg

    0

    0
  7. datin says:

    suka tgok rebbeca ni pa kawen.nmpk matured!

    0

    0
  8. ainie rock says:

    takziah

    0

    0
  9. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    camana leh gugor ni? ganas sangat tak laki dia ni !!!! jangan marah ye rebbeca minah jambu gurau jeeeeeeeeee !!

    0

    0
    • Apam Tembam says:

      Eeeiii Minah…tak senonok sungguh pompuan nii…eeiiii geli I baca…eeeiiii malu-malu…I tak pernah bagi komen macam ni…eiiii I benci you, I benci you….!!!

      0

      0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        kau ni pesal ni tembam ??? sekali minah jambu cekek cekek kau mampos ! minah jambu kn gurau2 je kan.!…eh tapi memang betol minah jambu kasi komen macm tu tau tembam……bini kalau ngandong laki tk leh ganas2 sangat ! pasal nanti kandongan gugorrrrrrrrr……..jadi mesti nk slow n the steadyyyyyyyyyyyyy …..he he he ………..

        0

        0
  10. Sweety says:

    Sedih… Aku pon baru 2 bln lps gugur..

    0

    0
  11. bnyk2 bersabar cuba lagi..tak de rezeki la tu

    0

    0
  12. blanc says:

    ade gak yg leh wat lawak psl mende cmni kn?kene kt korang bru krg tau la..Takziah Rebecca..

    0

    0
  13. Anys says:

    ya allah , kesiannya diaaaaa :( takziah ~

    0

    0
  14. liz says:

    bukan ke dalam surat khabar tulis dah 2x gugur..mana yg betul..

    0

    0
  15. mulut capoi says:

    JIKA POKOK SELALU DIGONCANG BILA PUTIK NK. LEKAT.

    0

    0
  16. dee says:

    takziah..slalu gak baca tweet dia…pasni jgn tweet pasal gi party ngan hubby ke sape ke….jgn nak enjoy je..sampai gugur pun tak tahu..wallahualam..

    0

    0
  17. TiArA says:

    Tu la dulu seksi sangat. Tayang segala aset yg ada. Jadi la muslimah sejati mcm aku.

    0

    0