Written by AbangNara | December 2nd, 2009

natasha hudson

Baru umur 27 tahun dah jadi janda untuk kali kedua. Diulang sekali lagi, baru 27 tahun je dah 2 kali kawin dan bercerai. Tak tahu sama ada Natasha Hudson nie memang malang dalam berumah tangga ataupun memang ada masalah yang menyebabkan bekas-bekas suami dia menyampah kat dia.

Dengan bekas suami dia nie, Natasha baru jer berkahwin 2 tahun. Yang 1st tue kawhwin 3 bulan dah bercerai dah. Yang kedua nie tahun 2007 hari tue nikah. Dapat anak perempuan sorang. Tapi kami tak ingat nama. Tup-tup, 2009 nak masuk 2010 nie dah bercerai. Hmmm. Taknak buat teori pasal penceraian mereka tapi 2 tahun tue bagi kami terlalu singkat untuk mengenali hati budi pasangan sepenuhnya.

Tengok dari luaran memang tak logik rasanya untuk Natasha Hudson diceraikan. Cun melecun tue beb. Kulit putih lagi. Kata orang sekali dapat memang tak carik lain dah. Boleh wat pekasam sampai ke tua. Tapi sesungguhnya perkahwinan itu bukanlah dilihat dari kecantikan luaran sahaja. Lebih dari itu lagi. Rasanya semua pun tau kan?

Buat Natasha Hudson, takziah kami ucapkan atas penceraian anda. Jangan risau. Tak lama lagi ada la tue VIP, Dato’ Dato’ dan Tengku Tengku beratur nak jadikan anda isteri mereka. Walaupun dah menjanda kali kedua, anda tetap hot dan meletop gitu.

Sapa sokong kalau kami cakap yang Natasha Hudson sekarang adalah janda paling HOT di Malaysia? Kalah Nora Danish dan janda-janda yang lain.

321 responses to (TAKZIAH)Natasha Hudson Bercerai Lagi, Janda Kali Kedua

  1. hunny says:

    aku first…………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. aquagirlz says:

    aku 2nd

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • petra@dubies says:

      aquagirlz smlm p mane… tbe2 jer ko ilang….

      moning u alll

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aquagirlz says:

        hait!!! da kul 5 aku blk ar..
        sblm tu aku de kije skit…
        tp aku still bace korg nyer komen2
        munin kembali tuk ko gak

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. komputer_lembab says:

    aku yang ke3…hu3.TAKZIAH buat natasha hudson….semua tu ujian.-ujian bulanan,blum ujian akhir tahun….hu3
    (natasha ni kalau kasi chubby sikit aku suka)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aquagirlz says:

      ape yg sebabkan skrg ni ko blm bley suke kat dia?
      ok ar dia skrg ni kan..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        aries lak…xmnt lgsng la dia ni…
        kntrvrsi ja…
        lakon biasa ja aries nengok…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aquagirlz says:

          biasak ar tu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          janji muka cun leh le jadi artis,,,,

          tp xleh lawan pelakon lama ler,,, lakonan hebat walaupun muka xcun n xensem… CONTOH HAMID GURGA

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  4. petra@dubies says:

    nant kawin lagi ek…. ko leh rasa laki lain lak….
    xsalah pun kawin banyk2… janji halal dalam agama…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • aries_april says:

      ko p la isi brng…
      mn tau ko jd plhn minah mix ni…
      :-)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aquagirlz says:

      ape de hal kan…
      janji ade duit..
      tp aku sian kat bb comei dia tu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        ehm…
        xsmpt mrsa ksh sorng ayh…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aquagirlz says:

          sian kan…
          aku ni xley je kalo byg kan bb kecik ni…
          sebak plak tetibe rasenye..
          w/pun dia ade mak kan..
          tp dia xtau kadaan dlm family dia

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pEnArI pOcO2 says:

        xper, elizabeth taylor bkawin ramai smpai tujuh, inikan pula artis2 kita beb…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          huhuhu… kalo nak kawin umur 107 tahun pun leh lagi kalo nak kawin…
          2 pun kalo umur panjang,,,,

          tp jangan le mintak idup samapai 200 tahun nant orang letak dalam muzium lak buat pameran…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aquagirlz says:

          dahsat ko tu….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aquagirlz says:

          tp poco, xkan ar kite pun nak ikut stail omputeh….
          nak ckp lelebey pun kite xtaw ape mslh dorg kan..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          xyah ambik tau pun xper… xder kaitan gan kita…
          janji cter dia kita leh jadikan modal tuk gosip

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pEnArI pOcO2 says:

          xper, buktikan yg kita nih boleh mengalahkan omputeh…
          hehehehe…
          x gitu pet…pet yer jerk…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          MALAYSIA BOLEH KAN

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aquagirlz says:

          malaysia mmg serba boleh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. aries_april says:

    mrng all…
    nk bt cam na xda jdh…
    hope pas ni dia akn dpt yg lbh baik dr b4 ni…
    insyaallah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aquagirlz says:

      sis aries… munin….
      kalo da cam ni kire xde jdh ke..
      sik kawen cerai je…
      nauzubillah….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • petra@dubies says:

      lain kali selum kawin cari le yang tol2….
      tp xkesah ler dia lawa senang je nak dapat yang len…. dah xleh panggil DATIN le sekarang ni…..

      DATIN HEY2 BYE je dia ni

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aquagirlz says:

        a’ah kan pet…
        kalo bley setel, setel la leklok
        may b dorg xpk ank dorg kot…
        tu dorg xpk pjg..
        eiii… nauzubillah…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          dia nak raya tutttttttt laki lain lak kot… xpun laki dia xleh tahan asyik nak tuttttttt kejer tiap ari sebab bini dia lawa,,,,,
          jadi dia xtahan mintak cerai…….

          analisis aku je ni,,,,,

          jangan pecaya

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aquagirlz says:

          standard asia nye mmg ar same je…
          nak rase yg lain, hah cari jgn org asia
          phm2 je lah

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          huhu… mcm 2 ek…. aku pun nak cari orang luar gak ler….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. pEnArI pOcO2 says:

    salam…
    pagi nih aku xleh btapak lama kat bn…
    byk keje kat luar sana sdg menanti…

    pet, natasya ada vacancy dah tuh…so, ambil lar peluang nih…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • petra@dubies says:

      poco pic baru ek… gotic sanagt… heheheh…

      aquagirlz ko kalo nak kuar dari BN ni bagi le tau dulu…. xle kita orang tercari2…

      hehehe

      poco2 n aries pagi u all…..

      aku nak yang dar lagi xnak yang MISSSS J

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pEnArI pOcO2 says:

        ehehehe…miss j pon kalo baik hati ok gak ler…

        so, ko dah tgk muke aku kan, xyah ler ko suh kak nara bg besau…hehehe…aku x cantik…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          nak aku puji ko cantik ler 2….

          cun melecun ko poco2…..ayat perli je 2…. arap ko paham… hehehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aquagirlz says:

          poco… hang xbek ckp cam tu..
          kan Tuhan da bg…
          jgn t’lampau rendah diri..
          xlok taw

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aquagirlz says:

        o.. ye ke…
        hah, kang aku g tau kalo aku nak ilang ae…

        wah ko pet…
        nak yg dara je..
        hang tu, bujang la sgt….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. bender says:

    nie nama nya dah buang tebiat…artis skrg mmg suka kahwin cerai….nie dah jadi mcm amalan dorang….
    mayb abg tak cukup duit nak sara die nie kot..mahal sgt kot…kita tgok nnt dato mane yg melekat buat kali ke 3 tuk die nie….wait n see!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pEnArI pOcO2 says:

      datuk yg ader misai kot…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      tu la…
      klau gji laki 1000…
      bini nk pkai every month 1500..
      cam na tahan…
      tul x?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • petra@dubies says:

        ko ler 2,,,, mata RUPIAH GAK ko ni… mcm ANNNE gak ni….

        laki kat malaysia kalo nak cari bini gan ambik orang nama ARIES@MIRA ni…..

        nant korang kener…………………………………heheheh

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aquagirlz says:

          aku setuju ngan korg sume…
          nak yg standard je..
          hah, rase kan ko tittle kali ke 2

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          x samapai setahun dia akn dapat yang lain gan risau N H yer….

          ko memang cun melecun……

          nant tambahkan kesexyan lagi…. lagi cepat laku

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aquagirlz says:

      bender, jap je kang dia ni pgg title J tu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • rosh says:

        bagi aku ..jodoh ptemuan di tgn Tuhan..
        stiap org pasti ada silap dan kelemahannya…
        mmg btul yg korang katakan..anak yg kecik tuh tak merasa kasih syg sorang ayah..tp bgantung pd situasi…
        kalau dh bpisah,tp ksh syg ttp di curahkan takpe…
        kena yg tinggal camtuh jer..lagi kesian…hanya pd ibu jer lah digantung hrpan…

        apapun kite sdiri harus muhasabah diri sdiri…di mn salah dan silap shingga blaku pkara yg sama….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. pEnArI pOcO2 says:

    ok guyz….im sorry, i have to go now…
    nanti jpa lg yerk…
    tata…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. aries_april says:

    that y ALLAH srh kita cri llki yg bragma…
    whatever lah dia tu kaya @ sbliknya…
    klau kta dpt yg kya…d smpng ilmu agma pnuh d dada…
    tu 1 rahmat…
    klau sbliknya lak…
    maybe 2 dugaan tuk kta lbh brhati…
    seorang wife jga…
    msti ptt pd arhn si suami..
    slgi apa yg d arah merupakan utsn ALLAH..
    ini klau mlm ja…
    brtengek spruh bogel kat bintang walk, round 1 KL ngan jntan lain…
    clubbing sna… clubbing sni
    chivas, martel, hendikein, skol kat tgn sntiasa…
    bhgia ker sbuah prkhwnan tu?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • petra@dubies says:

      2 biar oarng 2 nilai kan sendiri dia bahagia tau x….
      heheheh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        agma tu pntng tuk trskan khdpn d dnia ni…
        klau xda…
        hncur smua…..

        nm ja islam…
        br prgai cam kafir…
        apa kes?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. aquagirlz says:

    kengkwn, nak g minum jap ar..
    kang smbg lg ae…
    bye pet!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. aries_april says:

    pet ska ko ja kta aries mta duitan ya?

    klau aries cam tu…
    aries x stay mlysia ni la…
    dh cabut ngan x-BF aries ke canada…
    but im still remember…
    i have fmly…
    my blessing fmly pling pntng….
    bt pa idup kaya smpai duit tk tau letak mn…
    klau hti x sng…

    sorry skit ya?
    jgn nilai orng hnya skli kta ja…
    ht orng kta x leh bca….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • petra@dubies says:

      gurau2 jelah,,,, marah ker….

      exbf orang maner….. ambik mat sallllllleh gak ker,,,,

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        mrh ar…
        ko sllu naik kan kmrhan orng2x kat BN ni…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          GURAU2 JELAH….
          mcm 2 pun xleh ker,,,,
          maaf ler aries

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • yula says:

          ko gurau kasar kot pet
          sblum tulis ko bace blik sblum submit komen
          haa…kan aries da marah
          aries jng marah2 pet nak gurau tu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          aries ok jer…. dia no hal 2….
          aku tau dia mcm maner… heheheh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. manusya says:

    takziah laaa…baru ja i ckp psl dia smlm…tak sngka pla trus ada musibah…cian dia…agak2 apa ekk sbb dia?????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. petra@dubies says:

    JAP EK U ALL ADER KEJER SKT NANT SAMBUNG CHAT BALIK

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. gurl says:

    ni first time i komen kt sini…
    apa yg i tau…suami natasha ni dh muflis. dorg menyewa kondo dkt jln ampang 12k sbln n now dh xmampu byr….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. yula says:

    sian muda2 dah jnda
    muka lawa tp kena cerai gak
    xpe sabar je la natasha mase msih pnjang
    pepe pun aku xmnat die

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. EclipsE says:

    last month aku tnmpk dia ney kat d curve…
    mmglah tsgt2 cntik…
    skin dia….cntik sgt…
    even xmekap…
    ney dh bcerai lak…
    pity to her…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • anNeDeSiLva says:

      takde jodoh……..
      tp smpai 2 kali ekk??
      org cantik slalunya kena reject..
      pelik anne….
      tu la yg di maksudkan dgn kuasa tuhan..
      lebih pada paras rupa tp kurang bahagia dalam perkahwinan…
      dugaan…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. anNeDeSiLva says:

    no..
    anne tak sokong…
    nora tetap janda paling meletoopp…huhuhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. petra@dubies says:

    u alll aku kener buat kejer le cket….dorang ni mintak buat repot lak…..

    nant aku free aku join korang balik yer

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. cili says:

    erm….muka cantik tapi xpandai masak, xreti nk kemas umah, tau melaram jerk. laki pun bole angkat kaki. ingat tuh kaum hawa.sblm kawin semuanya bole accept. haaa…dah kawin, dapur x berasap maunya di baling pinggan mangkuk.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • yula says:

      aku sokong cantik mcm mn pun kita kene la pandai uruskan umah tngga suami ni suke kalu kite masak tuk die
      tp kalu nak mkn kat luar skali sekala xpe la
      tp jng buat dapur cantik2 wat dispay ja kat umah tu
      xde gune

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kurosaki says:

        yula..
        klu bole jdi cm martha stewart tu ker??
        hehe…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • yula says:

          huhuhu…aku msak skit2 tu bole la buat isi prut laki aku nnti.tng aku pun dah gmok la ni aku dok msk bg dia mkn

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. anNeDeSiLva says:

    hurmm…
    kadang2..
    anne terpikir..
    napela kita baggakan sangat artis2 nie..
    kenapala kita ni susah payah tabur duit kita bg kat dorg..
    cube imagine…
    dorg mcm mawi kan hidup susah giler umah buruk..
    masuk jek realiti TV dgn wit kita rakyat undi dia mcm nk giler..
    dh yg senang dia..
    umah juta2..
    sikit pon tak tabur bg kita…
    kita yg susah makin susah..
    apesala kita nk amek taw pasal dorg..
    pelik2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • yula says:

      yula xpenah sms pun mawi
      coz umah yula mak xpasang astro
      die xnak anak2 lalai ngan tv
      nnti plajaran tah kemana.
      tu pndapat die la

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ammey says:

        same la kta..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          lama xdedr cte ko ammey bz ker

          tumpang lalu yer

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ammey says:

          aha busy sgt..ko phm2 la insurans ni cmna…
          weh ko undr agncy mna ek pet
          hehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          aku kat damansara intan…. nant ko cari msti tau agncy mna

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          aku jer yg mmg xheran dgn artis…
          nmpk artis kt luar sume brbt2 nak amik pic…
          bt pe?
          mcm org bodoh jer aku tgk tkejar2 nak bgmbr dgn artis…
          dorg sket pon xheran dgn kite…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • yula says:

          aku pun same lain la kalu byonce yg lalu
          kat the curve tu blambak artis lpak
          aku buat xtau ja.coz aku pun mcm artis gak hahahaah..
          ari tu aku jln kat ikano ngan tng aku
          ade la si adlin laki amylia tu ngan mbe2 die.
          si adlin tu dok tngok2 aku die ingat aku nak p ambik sain autograf die kot
          eeii…xseswai nyah..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          baju ko terkoyak kot 2 yang dia tengk ko…..xpun bulu idung ko terkeluar

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kurosaki says:

          x pun dyer tgok ko cm org plek…
          jlan trkedek2 cm itik…
          hehe…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • yula says:

          kuang ajaq la tu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • yula says:

          aku jln ngan tng aku kalu ade yg xok ngan aku die bgtau la
          korang kot jln ngan awek korang kalu selekeh pun korang bantai jln jek
          wakakaakhhhh…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. EclipsE says:

    kdg2 org laki ney kan nak slhkan isteri jer…
    ingat zmn mak bpk kite dlu ker yg ppuan dok umah uruskan umah tga??
    skrg pon ppuan pon tlg suami cr nafkah gak…
    aku xsuke org laki yg dh kawen tp nak meghambakan isteri…
    isteri bkn org gaji….
    smlm aku dpt sms dr celcom…dia ckp jihad seorg isteri adalah ble suami blk dlm kepenatan…tp dia melayan dgn cr yg plg baik….abis isteri yg blk keje pnt2 sp nak lyn bt air sume..???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • yula says:

      buat sndiri la lisp

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • anNeDeSiLva says:

      tula namanya pengorbanan eclipse…
      kalau tak nk berjihat utk suami..jgn kawinla ..huhuhuhu
      berbuat baik kepada suami dapat pahala tu…
      syurga kan bawah tapak kaki suami..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kurosaki says:

        mne ko tau syurgan tu bwah tpak kaki sumi anne???
        bkan syurga gan nraka tu milik allah ker…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hantupensil says:

          ala…
          ibarat syurga dibawah tapak kaki ibu la..
          tapi bile dah kawen..
          syurga dibawah tapak kaki suami…
          maknanya kena hormat suami la…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kurosaki says:

          yela tu…
          mmg la kter kner hormat sumi..
          tpi plek gak lah pesal per la leh ckap syurga tu bwah kaki sumi…
          bnde2 cmni leh buat org trkeliru…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • anNeDeSiLva says:

          memangla milik Allha kurosaki…
          Semua dalam dunia ni pon milik Allah..
          tu perumpamaan….

          “Lelaki-lelaki adalah pengurus-pengurus urusan perempuan, dengan sebab Allah melebihkan sebahagian mereka di atas sebahagian yang lain, dan kerana mereka menafkahkan daripada harta mereka. Maka wanita-wanita yang salih ialah yang patuh, yang menjaga yang rahsia kerana Allah menjaganya, dan mereka yang kamu takut akan menjadi derhaka, tegurkanlah mereka, dan asingkanlah mereka daripada tempat tidur mereka, dan pukullah mereka. Jika mereka kemudiannya mentaati kamu, maka janganlah mencari-cari sebarang jalan terhadap mereka; sesungguhnya Allah Dia adalah Tinggi, Besar.”

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • yula says:

        kesian ko kurosaki tu pun xtau ka
        tu la kata org lg

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kurosaki says:

          bkan x tau la.. tpi plek la..
          org melayu ni ske bgi byak perumpamaan…
          huhu…
          paper pun klu aq kwen nti msti la aq dgar ckap somi..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      ish2.. ko nih.. mcm geng SIS da jadi nye..
      huhuhuh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. anNeDeSiLva says:

    islam kan dh kata…
    bila mencari suami..
    jangan pandang pada paras rupa..
    kerana apibila dh kawin nanti kita akn nampak betapa jeleknya paras rupa dia..
    Kalau kawin kita kerana harta..kita akn nampak betapa papa kedananya dia..
    kalau kawin kerana nafsu..kita akan binasa…
    kalau kawin kerana agama..
    nescaya kita selamat dunia akhirat…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kurosaki says:

      aq klu bole nk kwen gan org jepun..
      ari2 mkan syusyi… mnum pun green tea jer..
      my faveret tu…
      huhu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • yula says:

        aku kawen kerna kasih sayang,cinta,agama,kejujuran,
        bkan kerna harta dan rupa
        tapi kalu kawen xde duit susah gak nak idup biar la sederhana sj org kata.kalu dah kaya ni bnyak dugaan lak

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        orng agma skrng ltak kat tpak kaki anne…
        xda dh laki cam tu…

        mn nk cri ar?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • anNeDeSiLva says:

          tak perlu terlalu sempurna….
          ckupla jika dia ada ilmu agama …
          tak perlu ilmu yg tinggi asl dapat bimbing kita ke jalan yg benar ok la tu..
          kita sama2 belajar utk jadi yg terbaik..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • yula says:

          ade lg aries

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. EclipsE says:

    aku ade terbaca…ppuan yg dh melahirkan anak xleh angkat wlu sbtg jarum…
    klu laki xleh bt keje umah…
    kna gajikan org utk bt sume tue….btl ker??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      jrum rnggn lagi dri pnggn…
      nk mkn pn orng kna sedia ker?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      kat mane ko bace…???
      aku cadangkan ko beli buku pasal rasulullah dengan isteri dia… bagi kat bakal suami ko bace…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • anNeDeSiLva says:

      mengarutla..
      tak penah lak anne dgr…
      actually depends pada kita..
      cara kita corak diri kita sndri…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        laki syg bini bru laki tu bt smua…

        cam anne kta la…
        depends pd orng tu….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • EclipsE says:

        korg bc lah dlm tafsir al-quran…
        kdg2 kite ney ngaji smpi bis…
        makna nya xtau…
        aku dh khatam bc makna sume dlm ayat al-quran tue…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kurosaki says:

          tul gak ckap ko lips…
          ustzh aq pnah kte.. waktu pas bslin..
          spatutnyer kerja umh sume laki buat..
          istri jge ank jer…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • anNeDeSiLva says:

          tak tau tak bermakna tak ambil taw…
          yg taw kenala bgtau yg tak tau..
          abis citer…
          kalau nk ikot smpai jarum pon tak leh angkat..
          alamat naik lemak la pompuan2 dalam dunia nie….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. awekcun says:

    SALAM…MORNING.
    LA..SYGNYA BERCERAI.
    XPELA..MUKA CANTIK GEBU
    MSTI RAMAI LG YG NK..
    HUHUHUHU..
    FOBIANYA AKU PSL CERAI NIE..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      nm pn orng pompuan….
      laki tu biasa ar…
      lps ngn ja dia orng…
      bnda2x ni…endah x endah ja….
      kita yg tnggung ank2x…

      that y mak aries kta….
      wlau kita kawen…jgn brhnti keja…
      even gji kita bru 800….

      tkut bnda2x ni jd la…
      klau cerai…
      atleast kita x brgntung kat orng lain…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • awekcun says:

        BTOL3..
        MAK KITA PUN CKP CAM2.
        JGN BERGANTUNG PD SUAMI.
        NTI PEPEHAL JD NTI SSH..
        ZAMAN SKRG XMCM ZAMAN DL..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • petra@dubies says:

        CHef Wan cerai gak… tp dia jage bekas bini tol2 tau…
        bagus chef wan

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • awekcun says:

          XSUME LG CAM DIA PET.
          WATNYA DPT CAM KO..
          MERANA IDUP..
          HEHEHEEE..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kurosaki says:

          tau x per…
          asik cuci mte jer cri pmpuan lari..
          bini kt umh kne jdi kuli jer…
          haha..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • awekcun says:

          YELA..
          LAKI2 SKRG NIE XRETI BERSYUKUR.
          DAN XPNH PUAS.
          KONON IKT SUNAH NABI KAWEN 4.
          HUHUHUHUUU..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. eclipse says:

    org laki kan cube klu dia yg tglkan kite…skit pon dia xheran dgn kite…klu dia nak kawen 4?ade dia pk ati kite??xdenya…
    so elok gak ade ppuan yg mcm krisdayanti…
    biar pdn muka org laki…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      hehehe… ko ni pun mesti bpikiran mcm kerani aku gak..
      last takut nak kawen…
      jadi andartu trus…
      hehehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • EclipsE says:

        aku bkn tkt nak kawen…
        tp aku ney wanita bkerjaya…
        bt pe aku nak kejar kawen awl2…
        aku nak sngkan dr aku n family aku dlu…
        mn tau dh duk dlm tgn laki…ssh lak…
        so biar aku bsng lng dlu…huhu…
        kumpul harta byk2….
        klu jodoh xkemana la…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Setia9 says:

      aaa………..betul tu……….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • awekcun says:

      BTOL GAK..
      DIORG XRUGI PAPE..
      THAT Y LA DIORG XHERAN.
      GIRL ZMN SKRG NIE SUKA CR LAKI YG LEBH MATANG..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • yula says:

      huhuhu…
      kalu ppuan baik laki lak xbek
      kalu laki baik ppuan lak xbaik mcm2
      donia2

      aku pun xtau mcm mn aku nnti jd wife org dpt tak mgharungi liku2 hidup berumah tangga
      doakan kesejahteraan aku yek

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • awekcun says:

        SUME ORG NK IDUP BAHGIA
        TP DLM DUNIA NIE BYK CABARAN N DUGAAN.
        SO KITA KNE TABAH N BERSEDIA MENGHADAPINYA.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. aquagirlz says:

    i’m back!
    alhamdulillah…
    sume de lg ke kat BN

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. anNeDeSiLva says:

    hurm…
    manusia…
    hati lain2..
    sikap lain2..
    semua lain2..
    satu jek yg sama..
    kita diciptakan oleh Allah S.W.T…diciptakan sebaik2 manusia…..sama adil ciptaannya…sama cantik…sama pandai…serba serbi sempurna…
    kita jek tak pandai nk mencorakknya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. petra@dubies says:

    orang selalu kata…
    mcm mana kita nak dapat jodoh, kita akan dapat jodoh ikup cara idup kita….

    contoh, cikgu dia akan kawin gan cikgu tau anak murid dia.

    DR gan DR tau juru rawat tau pesakit dia,,,

    artis gan artis tau peminat dia….

    kalo korang suka p masjid mungkin akn dapat laki tau suami yang suka p masjd gak… n kalo korang suka p club mungkin akan juper yang kaki club gak,,,,,

    kalo korang suka CHAT KAT BN mungkin akan JUPE JODOH KAT BN gak,,,

    jadi pk ler sendiri…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • awekcun says:

      YEKE…
      BTOL KE RAMALAN KO NIE

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • petra@dubies says:

        ramai orang cakap mcm 2 nak buat mcm maner kan… aku bagi tau aper yang aku penah dengr jer

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      oo..jadi ko pet-pet… ko kan suke chat kat sini..
      jadi jodoh ko kat sini ke..hahaha…
      sape yg ko dah bkenan?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • petra@dubies says:

        buat msa sekarang xder lagi yang aku berkenan antu,,,
        sebab semua orang kat cni dah berpunyer

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          pet rmi lg yg solo….kat cni…huhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          BB jelah yang solo kan…. mungkin kita ni ader jodoh kot,,,, ko kan suka kat aku… wah3……
          kenyataan termaut kalah azwan ali aku buat kat cni,,,,

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kurosaki says:

      snang kte..
      org baek akn dpat dgn org baek gak..
      klu jahat akn dpat jhat gak…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • petra@dubies says:

        ader gak orang jahat akan dapat orang baik…
        mana tau orang baik 2 nak tolong orang jahat, mungkin 2 cara dia dapat jodoh….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • yula says:

      aku keje lain dapat org keje lain

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • petra@dubies says:

        tp mungkin ko yang gatai p cari yang jauh2….
        mungkin ko kenal kat sekolah ke,,,,kat tepi jalan ker, tme p shoping ker….
        kawan2 kepada kawan ko ker

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • awekcun says:

          AKU RASA YG KNL KT TEPI JLN TU BKN JENIS YG SERIUS..
          CUMA NK AMIK KESEMPTAN JE.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kurosaki says:

          wei pet klu dh jdoh jauh mne pun
          ttap dpat gak…
          wei pet ni aq nk tnyer..
          btul ker klu mke cm seiras2 sket ni bole jdi jdoh kte…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • yula says:

        ko kate aku ke pet…hello aku jmpe time sek lg smpai skarang aku ngan tng aku.tu bkn mkne nye gatai
        ko tu yg suke gosip tu ko nak gari ppuan yg kaki gosip mcm ko gak

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aquagirlz says:

      pet!
      ko jumpa aku la ni dah

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • petra@dubies says:

        yeker ko solo lagi ker……..

        HEHEHHEH

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aquagirlz says:

          jumpa kengkwn la..
          dan2 je ko yer…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          memng ader yang cakp muka sama tau seiras,,,, tp xsemua ler mcm 2….

          kalo ko ensem msti ko nk yang cun gak kan papejer@kurap

          aquagirlz ye kte kawan

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. EclipsE says:

    org skrg aku tgk br ade bf sgup bt ape sj…even bf dia tue xguna…
    laki skrg byk yg mkn duit ppuan…
    mcm akak kat opis aku ney…
    ckp tel pastu menangis…ckp bf dia curangla…dia dh bg duit…tp xtau nak hargai la…
    aku ckp lah kat dia…yg ko bodoh sgt g tgu wtpe…
    klu aku la pg jln nya…bt semak jer…kite lak nak tgung dia…
    aku klu dpt la laki mcm tue…mmg mati aku kejekan…huhu….emo lak pepg ney…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • awekcun says:

      HM..MCM2 SKRG NIE.
      YG PENTING SAYANGI IBUBAPA KITA N ADIK BRADIK KITA.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • yula says:

        tu laki xguna..kalu aku kerjakan juga
        jng ajar bg duit kat laki nnti dorang mlampau
        nnti mnta lg..biar kite ppuan guna duit dorang

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      hahaha… dah kate syg..
      sangup wat ape saje je la…
      hehehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. EclipsE says:

    org laki kan…time nak kawen 4 dia katenya nak ikut sunnah nabi…
    sunnah len xde lak dia nak ikt…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      tu laki stupid.. memain kan sunah nabi…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aquagirlz says:

        a’ah.. asal nak tmbh lg ikut sunah nabi
        kalo x,lgsg xde sunah2 ni dlm idup

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • awekcun says:

          ALASAN JE UTK TMBH CAWANGAN..
          PAS2 DIABAIKAN..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aquagirlz says:

          dorg ni nak kawen jgn senang2 je..
          sok kat akhirat, org yg kawen byk ni, b’laku xadil kat isteri2..
          walau dia baek mane pun, xbleh terus masuk syurga tau

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. EclipsE says:

    so…ppuan2 kat cni jgn la tlampau dungu nak menghambakan dr kat org laki….
    yg dh kawen tue…mmgla tggjwb isteri uruskan umah tga…
    tp ajar gak laki tue tlg sm…
    org laki lak jgn ckp xtau…
    klu bt anak tau…
    kena tau gak jage anak…
    ney anak menangis mlm…
    org ppuan byk bgn…
    org laki bdengkur…
    klu aku la….aku simbah dgn air…hahahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • awekcun says:

      BTOL3…
      APE YG PENTING…
      KEJESAMA…
      HEHEHEHEE..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aquagirlz says:

      jgn ckp men lepas je lips..
      blm kawen jgn ckp pape..
      sok kalo da kawen.. takut tekene btg idung sendr.
      heeeeee……..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • EclipsE says:

        ape lak men lps…
        blm kawen pun aku dh train tng aku…
        kite kna ajar laki ney sblm kite kawen dgn dia…
        nti dh kawen dia akan pk yg kite ney bini dia…sume keje kite kna bt….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. petra@dubies says:

    KORANG LEH TOLONG AKU X ADER ORANG ADD AKU KAT friendster DIA CAKAP MCM NI…

    salam petra @ dubies…hihihih…sorry amik emel fs awk kat BN…suke baca komen2 awk….klakaw sehh…pe pon saye pon ore klate gak….dekat je ngn tempat awk tuh….opss…melebey2 lak…salam perkenalan nik hafiz

    KORANG RASA SAPE NI….

    NICKNM DIA KAT FS bAby…..

    wieya ker

    sapa kenal orang ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. EclipsE says:

    pet ko ckp aku suke kat ko?
    heheheh…aku hnya mmpu trsnyum….
    nti gathering kite bt 1st date yea….huhuhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. anNeDeSiLva says:

    ape yg penting..
    mintak2la simpang jodoh dgn org2 BN..
    lg2 plak kena si pet…
    makan hati berulam jantungla gurl2 dalam BN ni..hahahhaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. EclipsE says:

    gathering nti theme kaler biru yea??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. petra@dubies says:

    korang semua jeles aku dapat peminat kan…..

    nampak nyer jodoh aku dah dekat ni,,,,

    tp yang bukak yang cakap nak tengk FS aku KAK LADYBIR…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      ko nih..
      kak ladybird pun nak kebas…
      hahaha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • petra@dubies says:

        mana tau nama dia kt FS lain….
        tp bukan dia kot…
        kat lady bukan orang kelantan….

        WEIYA jer orang kelantan

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EclipsE says:

      congrats pet…
      nmpknya peluang aku malap la….huhuhu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • anNeDeSiLva says:

      ala ko tak payahla nk perasan sgt pet..
      kalau stakat ckp mcm2 tu pon nak riak..
      anne ni banyak peminat tak kecoh pon mcm ko..
      baru ada sorg dh kecoh2…..

      pasal jantung ayam tu,…
      anne mang tak tau..
      tau makan jekkk..hehehehhehehehehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kurosaki says:

        anne kte rmai pmnat…
        ble nk bkak klab pmnat lak…
        leh aq join skali…
        hehe..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • anNeDeSiLva says:

          tgok…
          kurosaki pon nak jadi peminat anne..hahahah

          pet anne tak cantik k..
          manis +cumel tu adala…
          bak kata kawan anne..
          cantek tu tak kekal lama..
          comel tu selamanya….hhahah

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kurosaki says:

          comel cm syanie tu ker…
          hehe…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • petra@dubies says:

        masalah nyer dia kenal aku kat BN… mesti kawan2 kita gak ni…

        hehehe

        anne cantik 2 yang ramai peminat 2

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          PAPEJER ko minat anne ker….

          huhuhu,,,kembang idung anne n mcm nak muntah jer aku dengr ko minat anne….

          anne semalam ader orang nak ambik ko jadi MODEL

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kurosaki says:

          buat per aq nk mnat kt anne…
          x kan la aq nk mnat kt anne kot…
          aq cme nk join klab dyer jer mne tau ad
          yg aq sngkut nti…
          haha…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • anNeDeSiLva says:

          sape nak amek jadi model??
          model KOTEX ke??
          tu utk ko..
          pasal nama dh kena..hahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hantupensil says:

          ntah2 bapok kot pet…
          hahaha… abeh la ko..
          dia menderem gambo ko…
          hahahahahahhahahahahahahahahahhaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kurosaki says:

          yeker… tpi aq x knal ko pun…
          huhu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • yula says:

        betoi2 anne
        perasan ja lbih
        kalu takat dapat sorang pun nak kecoh
        kat bn.tu kalu ramai lg aku xtau la nak kcoh smpai mn

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. Lil' Princess says:

    MAK CANTIK, ANAK PUN COMEL…GERAMNYA KT BABY DIA.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. ammey says:

    salam..
    eh korg cite sal pe ni
    kuar tjuk ek
    sal jdoh korg
    hehe….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. anNeDeSiLva says:

    yela anne comel mcm shaneii…
    pendek sket dr dia…
    rambot alfrooo…terima kaseeehhhhhhhhhh…………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • petra@dubies says:

      PROMOK DIRI SENDRI KER….
      TD MCM NAK CAKAP AKU JER….
      SKRNG SAPA YANG LEBIH2 NI

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • anNeDeSiLva says:

        ko saket hati dgn aku pesal pet??
        aku pro diri pon tak RIAK mcm ko….
        ko sengal..
        berlagak..
        lebih sudu dr kuah..
        so whattt??????
        ko tak puas ati paper dgn anne ke????!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kurosaki says:

      aik bengang ker…
      huhu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • petra@dubies says:

        XPUN SUKA SANAGT…
        HEHEHE…

        korang ckap aku kan….
        ramai lagi yang kat BN ni yang xdpt jodoh…

        tersa dorang semua ni

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. petra@dubies says:

    PASAL JODOH NI ORANG SIAP BUAT LAGI LAGI TAU…
    GAN MAIN2

    Lirik Lagu Wali – Cari Jodoh

    Apa salahku Apa salah ibuku
    Hidupku dirundung pilu
    Tak ada yang mau dan menginginkan aku
    Tuk jadi pengobat pilu
    Tuk jadi penawar rindu
    Tuk jadi kekasih hatiku

    Timur Ke Barat
    Selatan ke utara
    Tak juga aku berjumpa
    Dari musim duren hingga musim rambutan
    Tak kunjung aku dapatkan
    Tak jua aku aku temukan
    Oh tuhan inikah cobaan

    Reff
    Ibu-ibu bapak-bapak
    Siapa yang punya anak
    Bilang aku
    aku yang tengah malu
    Sama teman-temanku
    karena cuma diriku yang tak laku-laku

    Pengumuman-Pengumuman
    Siapa yang mau bantu
    Tolong aku kasiani aku
    Tolong cari diriku kekasih hatiku
    Siapa yang mau

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. yula says:

    mn la violet ni time reramai ni die xde
    cikgu miza pun sibuk skrang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. kurosaki says:

    wei pet ko nmpak poco2 x?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. petra@dubies says:

    TAPI KALO AKU DAPAT JODOH MST AKU BUAT MCM NI…….

    JADI XRUGI LER SAPA YANG AKAN DAPAT AKU NI

    Lirik Lagu Wali – Dik
    Dik, aku pinta kau akan s’lalu setia
    Dik, aku mohon kau s’lalu menemani
    Saat ku tengah terluka
    Kala ku tengah gundah

    Reff:
    Ku akan menjagamu
    Di bangun dan tidurmu
    Di semua mimpi dan nyatamu
    Ku akan menjagamu
    Tuk hidup dan matiku
    Tak ingin, tak ingin kau rapuh

    Dik, jangan engkau pergi tinggalkan aku oh…
    Dik, ingin aku cinta dan cinta s’lalu
    Saat kau tengah terluka
    Kala kau tengah gundah

    Back to Reff:

    Kau akan menjagaku
    Di bangun dan tidurku
    Di semua mimpi dan nyataku
    Kau akan menjagaku
    Tuk hidup dan matiku
    Tak ingin, tak ingin kau rapuh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. eclipse says:

    g page sblh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. anNeDeSiLva says:

    muntah!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. Choqs says:

    gapo gak demo pet..org suh tggl komen demo gi nyanyi..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. anNeDeSiLva says:

    k la guys…
    maleh la nk cakap paper dh…
    just to let all of u know..

    anne ada emailakn email final survey utk g gathering nanti..
    so ramai lg tak give feed back..
    nanti tiba masa nama takde jgn lak salahkan anne kata tak bgtau k…
    sape really2 nk g just drop ur nickname dgn email address kat anne..
    emailkan kat email yg anne forward kat korg tu…
    anything leh contact eclipse dgn aries gak..
    ADIOsss…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. eclipse says:

    korg ney kecohla rmi peminat lah apela…
    aku ney lg rmi yg suke…hehehe…
    bf org…tng org…laki org sume kjr aku….huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. ammey says:

    pet ko ade ag x..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. the ugly truth says:

    natasha hudson is so cun melecun tapi knape baby dia x comel ek? babies kan slalu comel tapi…er..napa ek?ikut muka husband dier kot?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. hebat diranjang nih..!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. hakikat says:

    mak oiii bang nara..posting tak hingat!!dia nak janda ke, balu ke, madu ke, that is none of your business..dah jodoh sampai takat tu je…nak wat camne…nak melariskan blog gosip awak tu tapis2 la sikit, jangan sampai menjatuhkan maruah orang!what goes around come around oiii!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. Apin Opin says:

    1st hubby dia dulu sepupu member aku…dia ni curang kena tangkap kat hotel ngan dato (laki no 2.) dia…sian sepupu member aku frust gila punya sayang kat dia, dia buat camtu….nah skrg rasakan…janda kali ke-2

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • dona says:

      sepupu member? la ingatkan sepupu you… kuikuikui… slagi boleh nak mengaitkan nama ngan artis.. anyway, sangka baik la. lagipun kita je bising2. tasha tu happy je. cerai janda ke dua pun, poket lagi masyuk. maklumla dpt harta sepencarian dari dua lelaki kaya. janda kaya tu… lainla mcm u klu jadi janda mmng haru la…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  54. pening says:

    Ala, nk wat cmne…maybe jodoh dia setakat tu je…lgpun org cun ni x jd masalahla…pasni adela jodoh baru tu..x caye tgkla…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. bender says:

    munkin muke cantik……tp perangai tak cantik…
    sape tau….mmg jodoh di tangan tuhan..tp bukan kah kita yg harus berusaha mengekalkan jodoh itu!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. pening says:

    Itulah kehidupan ni..muke yg cantik tu x menjamin kebahgiaan hidup seseorg tu…mngkn cantik dr luaran tp x d dalamannye….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. karut says:

    tak senonoh sangat ke pompuan ni? hingga tak layak buat bini?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. mamat says:

    die nak yang kote besar

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. pasni dia nak test mat saleh wat laki, jemu dah makan sambal belacan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0