Written by AbangNara | June 16th, 2011

ayah awie meninggal dunia

Takziah diucapkan kepada Awie dan keluarga atas berita pemergian ayahanda yang tercinta. Jenazah akan dikebumikan di Cheras hari ini. Al-Fatihah dan takziah sekali lagi dari Abang Nara.

P.S: Dapatkan Sony Ericson Xperia Play dengan Celcom Exec bermula dengan serendah RM848  . Kalau anda gila main game, handphone ini sememangnya untuk anda. Design pun awesome cantik gila.

sony ericson xperia play

More info boleh tengok di Celcom Smartphones.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

15 responses to (TAKZIAH)Ayah Awie Meninggal Dunia, Al-Fatihah

  1. nano says:

    tkziah….

    0

    0
  2. black swan says:

    takziah.innallillah.

    0

    0
  3. fadah says:

    takziah….al fatihah tuk ayah awie

    0

    0
  4. fadah says:

    takziah dan al fatihah tuk ayah awie

    0

    0
  5. Mamat says:

    Adoi, boleh plak abg Nara buat iklan kt entri ni.

    Maaf tp rasa mcm lagi sesuai kalau buat secara berasingan

    0

    0
    • theanswer says:

      ko igt iklan ni free ker? org bayar kot..kalau die suh iklankan..kite nk ckp per.

      0

      0
      • BN yg bengong says:

        2 la masalah klu duit dh mengaburi mata..nanti ms si nara ni mati, kite letak iklan karnival jom heboh…

        0

        0
  6. Al Fatihah semoga Awie bnyk sabar

    0

    0
  7. bengong betul si BN says:

    pe la die ni, letak iklan gn entri kematian..nanti ms ko meninggal, org len letak iklan karnival jom heboh…

    0

    0
  8. karisma says:

    Al Fatihah & Takziah buat Awie dan Keluarga semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang yang beriman. AMIN

    0

    0
  9. Duit Duit Duit says:

    apa la die ni kn…entri kematian diselitkan dgn entri iklan..mg dasar mata duitan die ni..betul ckp si Bengong la si BN, ms nara ni mati, kite letak entri kematian die dlm iklan k-pop..kuikuikui

    0

    0
  10. bui says:

    bui pun rasa pelik..tapi jgnlah cakap mcm tu kat abang Nara..mayb dier tersilap kot..lagipun abang Nara kan baru kawen,mesti tengah angau2 sket..hehehe..fikiran melayang2 ler tu..hihi

    0

    0
  11. macam tak patut says:

    Takziah pada Awie. Tapi rasanya tiba-tiba iklan terselit kat entry yang agak menyedihkan macam memang tak patut je? Sila fikir 2x sebelum post iklan kt mana-mana entri. Isu kematian ni agak sensetif dan agak terkilan jugak la sempat pulak buat promosi iklan kt post ni ek? Harap blh remove iklan ni atau move ke post lain. Terima kasih.

    0

    0