Written by AbangNara | December 11th, 2009

ashraff sinclair

Ribuan takziah kami ucapkan kepada Ashraff Sinclair yang masuk hospital disebabkan sakit usus. Nampak gayanya agak serius sebab terus kena operate usus dia tue. Harap-harap bukan kanser usus. Sebab kanser usus nie boleh membawa kematian.

Pengalaman peribadi kami melibatkan pakcik kami yang meninggal dunia disebabkan kanser usus memang menyedihkan. Walaupun si Ashraff nie dah jadi macam orang Indonesia dan dah tak reti nak balik Malaysia, marilah sama-sama kita doakan agar dia kembali sihat.

Nasib baik ada bini yang cun melecun temankan dia kat hospital. Taklah sunyi sangat kan?

P.S: Jutaan terima kasih kepada mereka yang telah membeli tudung di ButikNara. Siap ada seorang blogger lagi buat review pasal tudung yang dia beli. Boleh baca kat review tu di sini kalau berminat. Terima kasih banyak-banyak.

75 responses to (TAKZIAH)Ashraff Sinclair Masuk Hospital Sakit Usus

  1. Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

    1

  2. Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

    HEHE..
    TGOK LA..
    KORG NI BKAN NK CYER CKAP AQ..
    HUHU..

  3. pizza says:

    Takziah. Diharap masa sakit anda digunakan sebaik2nya untuk muhasabbah diri. Bila ditimpa sakit ni tandanya ALLAH sayang kt kita.

  4. hantupensil says:

    “Nasib baik ada bini yang cun melecun temankan dia kat hospital. Taklah sunyi sangat kan?”

    siot jek ayat kak nara nih..
    hehehe

  5. aries_april says:

    nnt ok lah tu…

  6. fifie says:

    lpas faizal tahir ashraff plak..
    adoii mcm2..

  7. mawy says:

    kuar dolu…pi jumaat..

  8. Apin Opin says:

    macam mana tak kena penyakit…hidup bebas sgt…telan macam2…tersangkut kat usu kot..

  9. pinkypanthers says:

    takziah wat ashraf…
    ni mesti kes mkn jamu bnyk sgt….

  10. violet says:

    yg LELAKI …
    p jumaat….
    sbuk je gosip2 kat cnih.
    huhuhu

  11. aries_april says:

    mawy..ko dh g ker?
    aries dh 30/11 ari tu…..

  12. aries_april says:

    korang dh p slt jmaat ker?
    mn yg lain ni?

  13. aMmey says:

    PET
    hang pya link 2 klu msuk nk bik/men game kna wet x…….

  14. violet says:

    hola….
    hula hup…

  15. aries_april says:

    Bila cinta didusta
    Hati mula gelisah
    Hilang kekasih hati
    Hidup jadi merana

    Insan jadi idaman
    Kini dimilik orang
    Cinta yang diimpikan
    Putus di tengah jalan
    Terpaksa mengalah

    Mengapa menyinta
    Andainya tak setia
    Tak usahlah bercinta
    Jika hanya berpura
    Bila hati dah jemu
    Mula berpaling tadah
    Tak pernah difikirkan
    Orang yang ditinggalkan
    Tersiksa sayu pilu

    Ooo…oo merayu-rayu
    Ooo…oo ingin kembali
    Ooo…oo meratap sayu
    Tidak mungkin orang simpati
    Menoleh pun tak sudi

    Andainya ditakdirkan
    Cintamu didustai
    Pastinya kau mengerti
    Siksanya perpisahan
    Hanyalah ditemani sesalan

  16. Yukan Club Senpai (klub lelaki romantik) says:

    X DER PRG KER???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  17. syifa says:

    banayk sgt telan black label….huhuhuhu

  18. fifie says:

    umah baru.. :)

  19. ROSE MAWAR says:

    Ada hikmah dgn setiap musibah…jangan lah happy banget dan selalu happy hour.

  20. Zaza Muhammad says:

    hmmm bhaye kan klu dok beronok2 sgt sblm ni, ye aa gumbira ni pun stress gak tp positive. Klu kite sakit Allah sygkan kite, so maknanya Allah tu maha mengasihani, bg warning ke hambanya supaya jgn hanyut dan lalai, semoga ashraf bermuhasabah dan cepat sembuh….. amin.

  21. conny says:

    semoga ashraf cepat sembuh..

  22. blues says:

    Ini artikel yg dangkal dan tidak sensitif. Cerita org masuk hospital sakit usus, tapi celupar mulut kata “mintak2 bkn kanser”.. ? Fikirlah…

  23. Maya Karin says:

    artis mane ni..x kenal la

  24. I agree together with your article. However, do you’ve got any sources I can cite for my paper?

  25. taurus says:

    mungkin inilah balasan tuhan kepada ashraff kerana perlakuan dia n bunga yg x senonoh 2…padan muka…

  26. What is the captcha code? Please provide me captcha code codes or plugin. Thanks in advance.

  27. Nice website! Better than others I’ve recently read addressing this. The layout is neat, thoughts if I copy this? Simply kidding?-Thanks!

  28. Thanks so much for your great website, with the well-researched information. Please visit our website if you like to read.

  29. My partner and I stumbled over here coming from a different web address and thought I may as well check things out. I like what I see so i am just following you. Look forward to going over your web page repeatedly.