Written by Bella | January 13th, 2016

Baru sahaja hendak merasa teruja kerana bakal bergelar ayah tidak lama lagi, Nubhan AF di uji oleh Allah SWT apabila isterinya Afifah Hidayah disahkan keguguran selepas hamil tujuh minggu.

Untuk pengetahuan anda, Afifah kini sedang menuntut didalam bidang perubatan di Cairo, Mesir.

Wife keguguran ketika kandungan berusia tujuh minggu dan keguguran ini kemungkinan faktor kurangnya penjagaan kesihatan diri isteri di sana.

Kami sekeluarga di Malaysia hanya mampu memberikan moral support dari segi pemberian info tentang perkara-perkara yang harus dia lakukan. Isteri juga telah mendapatkan rawatan di Hospital sana dan dijaga oleh kawan-kawannya.

Takziah buat Nubhan dan isteri, tiada siapa yang boleh melawan ketentuan Allah SWT. InshaAllah, mungkin selepas ini ada rezeki anda berdua untuk mendapat cahaya mata.

Sumber Berita: Media Hiburan

12 responses to (TAKZIAH) Isteri Nubhan AF Keguguran

  1. Miss A says:

    Takziah..

    0

    0
  2. Anonymous says:

    takziah yer.. mesti kurang rehat tu study kn.. stress pun ye tu..

    0

    0
  3. hiko says:

    3 bulan pertama memang kritikal, kerana first trimester ni adalah paling tinggi risiko keguguran. sbb tu orang2 tua dulu2 selalu pesan, bila dah 3 bulan ke atas baru agak selamat utk diwar2kan. saya sendiri pernah keguguran pada minggu ke-7. apapun kena banyak rehat, tunggu 2-3 cycle lagi and starting fresh, in shaa allah time tu emosi dan fizikal dan pulih kembali. itu pesan doktor dulu pada saya. in shaa allah moga ada rezeki kalian akan datang

    0

    0
    • Anonymous says:

      pd pengalaman sy, 3 bln pertama mmg kritikal, tp xbrmakna slepas itu confirm stabil, pada saat2 klahiran tak mustahil komplikasi brlaku, bayi trsgkut dsb.. sbb itu kita xgalakkan trllalu mnunjuk wlaupun kita la org paling happy time itu. Bersedehanalah stp wktu.

      1

      0
  4. niko says:

    padan muka…belum apa2 lg dah kecoh…bukan retis fofular pon

    0

    0
  5. Rozita Aby says:

    Takziah… Insya Allah next time ada rezeki lagi.

    0

    0
  6. nikongok says:

    bodo la ko nie….cube benda cam nie jadi kat diri ko atau family ko…bongok tahap gaban la ko nie

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Seingat I ramai yang mencemuh dia masa dia announce pregnancy baru2 ni kan, sebab letak gambar yang kurang seswai la apa la… so I think bila u announce kat orang ramai hal macam ni, nextime better berwaspada la… hati orang kita tak tau.

    0

    0
  8. minah jambu terlajak habis says:

    tu laa dh kawin pon nk study lagi rehat aje la jaga laki kt rumah..kan dh gugurr..tkpe try lagi ok..ni kali kalau try betol2 sikittt jangan asal bolehhh aje ok..

    0

    0