Written by AbangNara | April 28th, 2016

Beberapa hari ini agak kecoh di laman media sosial apabila ramai yang meluahkan rasa kecewa kerana gagal mendapatkan tudung Royale Orchid. Kat newsfeed Facebook Abang Nara pun ada 5,6 orang kawan yang sedih kerana gagal membeli tudung ini. Mana taknya, tak sampai 1 jam dah ‘sold out’ semuanya. Abang Nara jarang nak ambil tahu pasal tudung-tudung nie. Tapi kalau sejam dah ‘sold out’, teringin juga nak tahu apa yang best sangat pasal tudung Royale Orchid ini.

royale orchid

Selepas melihat sendiri video dan gambar-gambar tudung Royale Orchid, Abang Nara berjaya menjumpai 5 sebab kenapa tudung Royale Orchid ini menjadi rebutan ramai. Sebab-sebabnya ialah:-

1. Tudung pertama yang ada charm

royale orchid

royale orchid

Selalu charm akan digayakan oleh kaum wanita di tangan, namun Royale Orchid menampilkan kelainan dengan mengenakan charm di kainnya. Memang nampak unik, cantik dan menambahkan seri mereka yang memakainya.

2. Kepelbagaian koleksi untuk memudahkan pilihan

Wanita memang suka banyak pilihan sebelum membuat keputusan membeli sesuatu. Tudung Royale Orchid ada pelbagai jenis koleksi untuk semua jenis usia, semua jenis wajah dan paling penting, semua koleksi tersebut cantik-cantik belaka. Nama koleksi pun awesome-awesome seperti Miltania dan Cattleya,

royale orchid

royale orchid

3. Pilihan warna yang menarik

Abang Nara yang lelaki ini pun tertarik dengan warna-warna tudung Royale Orchid. Cantik-cantik belaka. Lembut, sedap mata memandang, tak terlalu striking dan menyerlahkan keayuan seorang wanita.

royale orchid

royale orchid

4. Harga yang berpatutan

Berbanding dengan harga-harga tudung premium di luar sana yang mencecah hampir RM200, tudung Royale Orchid walaupun dengan charm, kualiti kain yang terbaik, rekaan yang menarik dan warna yang memikat hanya dijual pada harga RM139. Memang berbaloi-baloi. Serius Abang Nara nak suruh wife beli sehelai dua. Boleh pakai masa hari raya nanti.

royale orchid

5. Senang nak beli

Tak perlu nak Whatsapp, nak mesej atau nak PM, anda hanya perlu pergi ke www.starporium.com untuk membeli tudung Royale Orchid ini. Kalau beli lebih daripada RM300, dapat penghantaran percuma. Tapi jangan lupa ikuti Instagram @RoyaleOrchid dan Facebook Royale Orchid untuk mengetahui koleksi terbaru yang akan mereka keluarkan. Sila pastikan anda alert sebab takut sold out lagi lepas ini.

Dengan tudung Royale Orchid ini, bolehlah tukar-tukar charm dan pasangkan di tudung anda. Confirm lagi cun melecun. Selamat mencuba!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

41 responses to Tak Sampai Sejam Dah Sold Out, Tudung Royale Orchid Ini Jadi Kegilaan Ramai

  1. melati says:

    Hahahahaaha…kelakor, Tudung berbelit macam puting berliung pun org berebut……..jgn lah membongak….kikikiki..lain ler kalo tudung tu Ader tulis Versace kew LV kew….hahaaa

    0

    0
    • amoi says:

      139 tu murah eh?bg aku mahai kot…hahahahaha…dgn harga tu, aku leh beli bawal ke selendang ke dlm 10 helai or lebih…rosak pon x ralat..

      0

      0
    • Anonymous says:

      kita tudung ck je

      0

      0
    • titi says:

      tak kuasa aku nak membeli sampai RM100++

      0

      0
      • Anonymous says:

        Tak sampai sejam dah sold out? Tp kenapa aku baca komen pembaca bn ni tak ada sorang pun yg kata terkilan x dpt beli walaupun posting ni dah berjam-jam. Tak payahlah bangga sgt dgn tudung harga RM139 tu mcm harga RM13.90. Ada org nak dpt RM10 sehari pun pedih. Baca tak berita psl bdk 14 thn yg putus tgn kemalangan di tmpt dia bekerja. Kerja waktu mlm sedangkan dia pelajar. Sebab apa? Sebab nak tlg keluarga cari duit. Menangis hati ni bila baca kisah n tgk gmbar dia. Korang yg megah dgn brg mewah tak rasa apa2 ke?

        0

        0
    • qiqilala says:

      apo berak eh yg lawa?

      0

      0
  2. Anonymous says:

    Klau dh memg cantik…pakai tudung fesyen ap pn cantik…bli y sepuluh ingit sehelai pn dh nmpk cantik…jgn nk lagi cantik bli tudung mahal mcm faredda langsir tu…kang semakin buruk mcm langsr kat kepala plk..

    0

    0
  3. Anonymous says:

    kalao model yg cun cmtu pakai apapon otomatis akan nmpak tudung tu cun,cerr cari model yg tk rupa model ,tp pakai tudung tu jd seeeegaaaakkkk,cun……yg tu baru betul2 heran ….kalao cmni ala biasa2 ja….

    0

    0
  4. aku yang heran says:

    abang nara,cuba hang cari tudung yang labuh labuh ckit….ni ka yang lawa semua hat yang paras tak tutup dada…cantik saja wat pa…kalau dada duk tunjuk kat orang….

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Alahai cantiknye lah model tu..

    0

    0
  6. bukan haters... says:

    pakai tudung cantik…..
    memang tak pernah salah
    yang salahnya…..
    kalau tak pendek depan..
    pendek belakang…
    Fesyen menguasai dunia hijab
    melebihi sunnah dan ajaran islam yg sebenarnya
    tonggang langgang “dunia hijab”
    sungguh menyedihkan…

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Kira okay la tudung ni tpi bole labuh sikit lgi.Cantik lgi2 yg kaler pastel. Sesuai sgt tuk yg bkulit cerah.

    0

    0
  8. tarabas says:

    fungsi tudung…tutup rambut + tutup tetek

    0

    0
  9. lululu says:

    xmahal…..hanya 139….gila apa…buleh beli 13 helai selendang kot! dasyat betui…

    0

    0
  10. enot says:

    Ni je le yg Melayu padai meniaga…tudung

    0

    0
  11. Anonymous says:

    klu abg nara gn bella jdi model lagi cun melecunn smpi kilang2nyer org beli hihi jgn morah ea gurau huhu

    0

    0
    • Sememeh says:

      Ha’ah la.. abg nara buat la bisnes tudung. Modelnye bini abg nara, c bella ngn serenity( itupun klu wujud. Ntah2 c bella ni abg nara sbnrnye kn ala2 cover lps kes shila hamzah tu). Msti laku pnya lar tudung abg nara pas ni.Byk kot follower BN ni

      0

      0
  12. nuyu says:

    KEBANYAKKAN TUDUNG YANG SEDANG HOT DIJUAL SEKARANG SINGKAT BELAKE…. AKHIR ZAMAN….

    0

    0
  13. Anonymous says:

    yang pertama ada charm?2 tahun lps saya beli tudung al humaira contemporary.ada pandora.ala-ala charm kan?maaf kalau tersilap.

    0

    0
  14. Semah says:

    Wow cantik nya..
    Dada aku ni membuak la , kalau pakai tudung sinkat cam ni terbeliak plak abg mat , ah ching , dan mamak pat luar tu.

    Napa tde tudung labuh sikkt ?

    0

    0
  15. Mat KimK says:

    Kalis api neraka tak? Tanya je

    0

    0
  16. Anonymous says:

    ko nara dh tentu dpt free..bkn ko beli sendiri pkai duit ko..asal promote je dpt free…ko ingat murah rm139 dgn zaman skrg ni

    0

    0
  17. Anonymous says:

    RM139 je??? Kau tau tak Nara, ada org nak beli nasi lemak harga RM2 pun pikir byk kali. Setakat tudung mcm ni harga RM139 kirim salamlah. Berlambak kat luar sana tudung harga 20-30 ringgit cantik dan berkualiti. Peniaga tudung kat M’sia ni nak cpt kaya gamaknya (Bkn semua). Tp tak apa la… Rakyat Malaysia kan kaya raya. Bila lg nak mencekik darah, iye dak???

    0

    0
  18. lantak pi sama dia says:

    ape la nara ni…menambahkn dosa ko je suh bini ko beli selai dua…kko anggap 139 tu murah…dh tentu la ko dpt free..ko suh bini ko pkai ibarat tayang aurat bini ko tu…tp bini ko pun pkai tudung pendek2 gak…hahaha..

    0

    0
  19. Anonymous says:

    beli tudung aidijuma lagi best… labuh, tutup aurat, snang iron, snang pakai, harga pun berpatutan…..

    0

    0
  20. amira says:

    baik korang tgk kat instagram eija_couture tu, tudung dah la murah, labuh depan belakang. kain selesa pulak tu. kopom tak rugi beli. siyes. aku memang pakai hari2 tudung diorang.

    0

    0
  21. timah says:

    sejam? heh. duckscarves tu 10 minit dah sold out. skrg ni trend org pakai LE duckscarves la.

    0

    0
    • Hq says:

      Tulah. Nara ni ketinggalan zaman betul. Duckscarves tu 10 minit pun sold out dah. Ni sejam? Takdela hot sgt. Setakat charm cam tu letak pin pun boleh. Nara sebelum nak komen pasal scarves ni buat study dulu ye.

      0

      0
  22. Anonymous says:

    Ai pakai Dahlia Scarf. Cantik, berkualiti ada beads harga pun tak la mahal. Selalu buat promosi pulak tu. Yg penting labuh tak ada lah tudung sentot tak cukup kain.

    0

    0
  23. Kak Ros says:

    Ni tudung utk yg muda remaja .
    Yg ala ala nasi lemak 50sen.
    Kalau yg da jenis pasemboh ko pakai la yg jual pat pasar tani tu aje.
    Bini nara of course la kaup yg Pree

    0

    0
  24. acah2best says:

    kegilaan apa kah ini…setakat tudung harga 139 rggt..kemonla…mengalahkan jenama yang ada nama…kalau setakat butik2 muslimah yang macam bunga taik ayam tumbuh ni pastu tekan harga ratus ratus ke atas..lupakan jela…di TIME SQUARE sana berlambak seluar2 palazo, blouse, tudung2 …long cardigan…harga tak cecah ratus beb…sapa yang beli baju2 kat butik2 muslimah ni pk2kan la….bagaimana korang ditipu sedangkan qualitynya sama mcm di jual di TIME SQUARE dan KENANGA MALL…

    0

    0
  25. mahal bebbb says:

    mahaii nyaaa rm 139..x cntik mna pon..beli tudung hat besa pon xpa aihhh..klu harga lagu nie…

    0

    0
  26. x says:

    Cuba bagi mak dara jadi model tudung nie…baru rm500 pun org berebut.sanggup berbunuh sebab tudung.

    0

    0
  27. x says:

    Rm139 berbaloi2 kata nara.Nara nie anjing ke atau saja menganjing?

    0

    0
  28. cik kiah says:

    aku tgk tudung tu huduh smacam je, bia btol sold out

    0

    0
  29. Anonymous says:

    Agak2lah nara oiiii…
    Nak promote pon jgn sampai berbohong
    Tudung ni design die burok gile…
    Dahla mahal…
    Kos buat tudung ni rm8 je skali ngan upah jahitnye semue kat vietnam.
    Sejam dah sold out kepale hotak ko….
    X baik tipu dlm perniagaan ni…bile nak berkat.jd cam pareedah la nanti.

    0

    0
  30. bodopiang says:

    tudung zamzn skg memeng jenis tayang tetek ke..?

    0

    0