Written by AbangNara | October 27th, 2010

gambar konsert malam p ramlee

Sebenarnya baru-baru ini kami telah dapat dijemput untuk melihat rakaman konsert Tribute to P.Ramlee anjuran pihak Astro. Sayangnya kami melekat di kesesakan lalu lintas yang sangat teruk bila nak balik ke KL dari Penang. Nampaknya bukan rezeki kami untuk melihat kehebatan Yuna, Azlan, Aizad, Altimet dan ramai lagi menyanyikan kembali lagu-lagu Allahyarham P.Ramlee.

Tapi nampaknya kami tak perlu risau kerana rakaman konsert ini bakal ditayangkan di Astro Ria pada hari Ahad ini, 31 Oktober jam 9 malam. Confirm kami akan tercongok di depan Tv untuk menikmati kehebatan Amy Search dan Ella menyanyikan balik lagu Allahyarham. Dengar cerita daripada Redmummy yang pergi ke konsert tersebut, persembahan mereka semuanya hebat-hebat belaka.

Lagi gambar sekitar malam konsert P. Ramlee dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kalau nak tengok suasana masa konsert, boleh gi tengok kat blog makcik Merah.

Update: Dah dapat info tayangan dari Astro tentang P.Ramlee nie. Sila baca kat bawah:-

[note]PRAMLEE HD (saluran 188) yang akan memaparkan Konsert Penghargaan P Ramlee Di Mana Kan Kucari Ganti dalam definisi tinggi yang boleh dinikmati oleh semua pelanggan Astro B.yond tanpa sebarang kos tambahan dari 29 Oktober 2010; jam 21:00 sehingga 31 Oktober 2010; jam 23:59 (3 hari tanpa henti).[/note]

[note]Konsert P Ramlee Di Mana Kan Ku Cari Ganti juga akan bersiaran serentak di dua buah saluran lain iaitu Astro Ria (saluran 104) dan HISTORY HD (saluran 575) pada 29 Oktober 2010 kelak serta ulangannya di HISTORY (saluran 555) pada 30 Oktober 2010.[/note]

[note]Selain itu, sebuah dokumentari istimewa yang akan mengupas tentang seorang insan seni bergelar P Ramlee juga akan disiarkan buat pertama kali menerusi saluran HISTORY™ (555) pada 31 Oktober 2010 pada 9 malam.[/note]

gambar konsert malam p ramlee

gambar konsert malam p ramlee

gambar konsert malam p ramlee

gambar konsert malam p ramlee

gambar konsert malam p ramlee

gambar konsert malam p ramlee

gambar konsert malam p ramlee

gambar konsert malam p ramlee

31 responses to Tak Sabar Rasanya Nak Tengok Konsert Tribute To P. Ramlee Astro Ahad Ini

  1. izam says:

    cantik umi aida

  2. lousia says:

    2 la pasal!

  3. jaja says:

    hemmm..cantik la sangat

  4. elya says:

    bang nara dh bce metro x hari ni? Agak2 aidil rita bakal b’cerai x? aidil nk tuntut jga anak,npe xsma2 je jga.. Mkin truk ah gni sian kt rita. Tu la dgr ckp kuarga. Tgungjwp sbgi suami nth hilang kmna.. Sori cz msuk komen kt sni hehe emo lak..

    • mummy iman says:

      haah.. aku dok menunggu bang Nara update citer ni lah.. dok refresh byk kali nih.. dah guna majlis Sulh bagai dah tu.. ish ish ish .. mintak2 x lah

      • RiRi says:

        tu la lelaki..cmenr pn dia mesti dgar ckp maknye..anak lelaki kn…urmmm…hope rita bykkn bersbr..x habih lg dugaan dorg tuk membina hdp sama2…

        **kene de tolak ansur…

      • ANIGONI says:

        Eh, tuari Aidil cakap dia masih sayang kan Rita, tak nak cerai. Asal pulak sekarang nak cerai. Rita kan tengah hamil anak kedua mereka. Kesian nye Rita…..

  5. bos surti says:

    cantiknya umi aida. marveles. yg sebelah umi tu ex aziz m osman dulu ker, Alhamdulillah pakai tudung balik dah, ker bukan dia? ziela jalil cun la

  6. miss_pinky says:

    UMIE AIDA, NICE HANDBAG.
    :)

  7. miss_pinky says:

    BANG NARA,AD PAPE INFORMATION X, PSL SAIDA KAKAK SITI MOHON CERAI.?
    AD KUA PAPER KOSMO ARINI.

  8. [email protected] says:

    FA paling sempoiiii,,,

  9. KotakKatik says:

    bawah datin tiara tu, mizz nina ker, kalo yerr kan, cantik je kot kalu die pakai camtu, sopan semacam .. hehehe .. nazril cun … hoho

  10. Azreeny says:

    kurusnya umi aida ^_^

  11. aries_april says:

    vee pkai tdung pla ke?

  12. aries_april says:

    bang nara..klaurkan citer psl saida tntut cerai tu

  13. puteriaquarius81 says:

    awat kain sazzy nmpk lain mcm.. hihi apapun kena tgk ni.. :)

  14. Miss pocO says:

    yg paling aku minat kat atas tu da tentula…

    FAHRIN AHMAD…

  15. kak bedah says:

    x aman p ramlee dlm kubur .Kalau ilmu untuk kebaikan yg mendatangkan pahala yg ditinggalkan x apa lah .Ini semuanya berbentuk hiburan yg melalaikan … entahlah ..

  16. imddin says:

    Perbanyakkan berita tentang sisi gelap seseorang artis yang tidak dikethahui oleh peminat hiburan tanah air.

  17. emalin says:

    cantik umi aida dan beg channel dia…awww..

  18. jane says:

    baju sazzy falak tu rasa macam tak kena ngan event…ke dia nak naik stage buat show…..

  19. taj mahal says:

    sorry!konsert ni memang hancuss…semua penyanyi dok baca lirik kat monitor!lagu p ramlee pon tak hafal!bosan..

  20. […] Panas, Tak Sabar Rasanya Nak Tengok Konsert Tribute To P. Ramlee Astro Ahad Ini Submitted by selebriti on October 27, 2010 […]