Written by AbangNara | February 4th, 2012

Apek dan para peminatnya boleh menarik nafas lega kerana bekas tunang Leuniey telah tampil untuk menjelaskan keadaan. Cerita yang dibawa menerusi twitter yang mendakwa Apek punca putusnya pertunangannya adalah tidak benar sama sekali. Harian Metro hari ini melaporkan yang dakwaan tersebut adalah fitnah semata-mata.

apek

Kata bekas tunang Leuniey:-

Bekas tunang tidak pernah membuat pengakuan mahu memutuskan pertunangan kerana Khairul Fahmi. Bekas tunang memutuskan pertunangan tanpa memberitahu sebabnya. Saya hanya mengetahui kisah saya di Internet selepas diberitahu rakan dan harap ia tidak diperbesarkan.

Ditanya adakah dia mempunyai kaitan dengan twitter @MahsiH2, bekas tunang Leuniey memberitahu:-

Mengapa saya mahu mengaibkan nama keluarga sendiri dengan menyamar sebagai orang lain di Twitter dan menyebarkan perkara itu. Saya juga terkejut apabila ada beberapa gambar dalam akaun itu sedangkan saya tidak menyimpannya sebaik putus tunang.

Diharap semua orang dapat clear picture dan tidak lagi menunding jari dan menuduh Apek punca putusnya pertunangan mereka berdua. Diharap Apek tabah dengan pelbagai berita yang menimpa dirinya terutama ketika ada big games.

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

74 responses to Tak Putus Tunang Kerana Apek – Bekas Tunang Leuniey

  1. Om Shanti Om says:

    hensem sgt ke apex nie…???
    dari anak kecik smpai anak dara, tunang org, bini org, nenek org pun dok trgila2kan dye….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 65 Thumb down 9
    • NENEK ORANG says:

      ntahhhh….dh namapun ‘player’ padang….smua main rembat jerrrrkkkkkk….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 6
    • Young Tiger says:

      aku x heran lgsung,mampos la apek nk tkar2 pompuan..
      dah semua pompuan yg die layan tu x guna,jnis xleh buat bini..
      mmg kesian la ko teck2..

      tapi keje kalau asyik dgn pompuan je,x jadik jgk..

      tolong jaga gawang malaysia mlm esk baik2..
      2 je,yg lain tu mampos ko la..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 54 Thumb down 3
    • Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 132
    • meletup says:

      aah kan…dr rebut kan dia..baik lah pompuan2 nie rebutkan ustaz don tu…insyallah syurga…yg nie? peha pun tunjuk kat org…harharhar

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 3
    • :) says:

      ape lagi khairul fahmi..
      cucuk line la… awek ni cun lagi dari dahlia teck..

      hahhaha

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 2
    • goyang-goyang sket says:

      prasan tak, gigi apek ni bertindih2
      gigi die juge warna kuning
      kuning pekat
      perasan tak?

      Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 12
      • greenfingers says:

        eiii..gelinya aku..bila ko ckp cmni, terus aku skrol kat pic dia, hahaha.. sekali gmbr atas ni cover gigi daa.. mybe sbb tu kot ramai org tergilakan apek! kuikuikui

        Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 5
      • adrin says:

        ha’a aku pnh tgk gmbr dia kt blog ex dia dlu tu ada gmbr apex pegang bunga dlm kete. time tu la aku terperasan gigi dia kuning aiyarkk!

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 5
    • penjaga gol says:

      kenapa kan gossip apex ni selalu kuar time dia ada game besar??
      berhenti2 la dgn ftnah n kutukan..dia bkn retis pun…

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • oma says:

      semua yang tergila2 apek ni buta…..semua yang berusaha pitnahkan dia memang durjana…..apek ni bukan hensem tapi maskulin heheh

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      betul3!!!!!! muka dia xsemegah mane pun……dah la gigi buruk….xhensem….ape la yg org suka sgt kat dia ni……kalu org bagi dia kat aku free free pun aku xnak….taste org2 yg suka dia nie taste exotic ape…*_*

      Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 5
  2. kainbatik says:

    KFCM, tumpukan perhatian ko kat gawang gol !!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
  3. lis says:

    bekas tunang tak bagitau sebab putus?? sebab apa le gamaknya ye…….sendiri mau ingat der.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 5
  4. bang long says:

    apex u r the player! cayalah!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
  5. Cik piNgu says:

    owh… macam tu ceritanya… hurm….

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  6. marion kaunter says:

    selamat dalia teck woohooooooooo!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
  7. [...] Apek dan para peminatnya boleh menarik nafas lega kerana bekas tunang Leuniey telah tampil untuk menjelaskan keadaan. Cerita yang dibawa menerusi twitter yang mendakwa Apek punca putusnya pertunangannya adalah tidak benar sama sekali. Harian Metro hari ini melaporkan yang dakwaan … Continue reading → [...]

    Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 9
    • chicky-chicky says:

      slalu je ada brita hot stiap kali apek ada match bsar…..hari 2 time sukan sea…skunk nk kelayakan olimpik pun ada g….hmmmm

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
  8. what ever says:

    aku org KB aku pn tau psl cite nie.. dua2 sama gatal..
    apek, ko tu keje tangkap bola dpn gol je, so xpyh la ko ingt ko tu artis glamer y dh mcm fasha sandha aku tgk.
    dh sesuai sgt ko dgn dahlia teck y seksa nk mampus baju x cukup kain tu dgn ko.
    wt malu org kg je ko nie.. si leuniey nie tukang make up org kawin kt KB.. dia kerje kt umah aku je.. kakak aku kawin mmg ambk kt tmpt dia kerje tu.. tau sgt laaa.. cite apek tu mmg dlm tgn smua la..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 18
    • Whatsoever says:

      ini la contoh2 manusia yg suke jaga tepi kain org..mmg xde keje laen kot…citer2 busuk owg suke nk amik taw..simpan wat pekasam dlm ati..pastu biler owg tu kene fitnah…mula la sebarkn citer itu,citer ini..totally useless people…pathetic..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 22
      • what ever says:

        sblm cite ni kuar kt blog lg mmg aku dh tau la.. sbb umah aku mmg dkat je dgn butik si leuniey tu kerje.. mmg aku knal sgt la.
        aku x pnh jaga tepi kain org pn. y busuk tu ko la. nmpk sgt PEMINAT SETIA SI APEK!! hahaha.. pirraahhh!! ada aku kisah?? gile!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 13
  9. semuthitam says:

    yo la tuh..harini nafi, besok kapel, luse clash..macam la orang laen tak leh nak agak..apek,awak tu kene jage gol je,tak payah la smpai semue anak dara orang awak nk jage jugak..haram kapel jike takde niat nak kawen..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 5
  10. peminat Apex.. says:

    sape pulak Leuniey ni? ada2 ajelah..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
  11. bola bola bola says:

    dari aku tgk apek ni, baik aku tgk pemain luar ngara mcm chelsea or MU or etc lah kan. buang masa tgk dia ni, skejap dgn tu, skejap dgn ni. mcm-2. pelik aku rmai tergila-2 kan dia. -,-

    Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 13
    • ShadowofDeth says:

      Orang tempatan tak sokong bola sepak negara sendiri, sapa lagi nak sokong? Tak payahla tergila2 sangat bola sepak luar tu. Layan2 gak, tapi jangan lupa game Malaysia minggu ni, lagi penting dari match MU dngn Chelsea.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 8
  12. miss c says:

    apek, ko x pyhla perasan diri tu status superstar

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 17
  13. Al Kaio says:

    lolz

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  14. kamariah says:

    adoii…bosan la next please…..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 6
  15. cicakiut says:

    Anti apek 4ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 17
  16. mumu says:

    mesti apex bertambah alergik lagi tengok gosip dia kat blog nara.. hahaha :P

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 6
  17. aku c ayu says:

    hmmm….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  18. [...] Gosip perpisahan Khairul Fahmi dan Dahlia Teck mula muncul setelah ramai melihat mereka tidak saling mention di Twitter sejak pertengahan Januari 2012. Berikut pula merupakan penafian bekas tunang Leuniey yang bernama Hisham berkenaan punca mereka putus tunang menurut Beautifulnara.  [...]

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  19. rozi says:

    species selebriti mmg mostly macam ni lah..tak kira bidang apa…PERASAN LEBIH..
    Tapi masih ada selebriti yg masih baik2, boleh dicontohi walaupun bilangannya kurang dari species PERASAN LEBIH…..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  20. mimilito says:

    Kenapa semua orang bahagia bila ada orang yang berpisah, malah menagapikan cerita. jangan buat andaian buruk selagi kita belum dengar ape-ape dari tuan punya badan.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  21. Cik Share says:

    tu die dh ade pnjelasan..moga ok la semua

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  22. kemain femes apek ni..selalu saje disebut-sebut..tak kisah la,asalkan jgn tbawak2 time jage gawang gol..ye dak? lolz ;p

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  23. aku kesah? says:

    xkan la dia nak ckp..’i nak pts tunang nga u sebab i kapel nag pahmi cek mat skrag okeyyy’….kalau bgtaw sah2 la nmpak sagt salah dia hisham oii..sendiri pikir la derr…suka hati ko lah apexxx oiii…org suh tangkap bola bkn suh ko g tangkap tunang,bini org lol…mcm lah dah pupus anak2 dara kat dunia ni..yg si ppuan pun xsedar status diri…giler nak glemer jgk ke??malu lah weiii dok kejar nk jd glemer sgt…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 5
  24. akumaru says:

    emmm…kpd si berkenaan xyah la nak kuarkn cite apek or gosip die ngan permpuan ni la, tu la…gosip die ni mst je kuar bila ada match bolasepak yg babitkan die…plis la…die orang biasa je pon…x lari wat salah…kite semua pon bkn perfect….nanti tggu la, ada je lg gossip die bila ada match yg akan datang…wait n see!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  25. Anonymous says:

    tak hairan dan tak terkejut dgn kisah2 budak footballer nie…nie satu spesis suami si rodhoh tu jugak la tu,tapi harap2 apex tak seteruk si suami rodhoh tu je la…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
  26. tigermalaya says:

    jgn emo….apex mmg baik di gawang-itu diakui dan dsbbkan itu dia menjadi kegilaan n trend masa kini! yg x baiknye apabila dia x pndai menjaga nama baik sendiri setelah menjadi selebriti! aku rasa dia culture shock dgn saham diri yg melambung dan masa nilah dia nk test market! muahaha..
    tahniah to jejari montok sbb terlepas dr mulut puaka sang buaya n takziah to teck2,..hidup ni umpama roda..apa yg dilakukan akan mendapat balasan! rasanya @MahsiH2 = dahlia teck yg sdg sakit hati dirundung malang!
    kakakakka………..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 3
    • karmaohkarmas says:

      setuju2!anyway emo die duk pgl garik…ayat cm ‘ksian’ kt dalia teck ni cm obvious ni dalia teck kowt?hahaha

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  27. karmaohkarma says:

    Apex player?so….x kesah sgt la life player die tu.as long hebat kt padang.anyway,dont like jejariruncing sal glabah gile time gn apex dlu…sangggattt!tp sian bl kne rampas gn dahlia teck…tp tu la dunia ni kn cm roda,kadang kt atas…kadang kat bawah..now Liuniey (cmane eja tah?) lak rampas dr dahlia teck.kekekee…tp Liuniey ni bengong putus tunang smate2 nak kat laki yg dah terang2 player.jangan gigit lidah dah ler nanti..ape2 pown,apex stay focus naaa~

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  28. cantiq says:

    ..tp bl bc twitter tu i dont think tu bekas tunang liuniey ni,tp emo cm dahlia teckkk je nih?hahah

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  29. tigermalaya says:

    mmg teck2 pun yg sebarkan gossip ni…konon nk menyamar di sebalik nama MahsiH (yg bila diterbalikkan jadi HishaM) so org laen akan igt si HishaM bekas tunang si L tu yg meroyan….ooooohhh pls la teck2…nk main psyco yer?? permainan lu dlm tgn wa! kakaka….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 5
    • aduhai nye pon says:

      Wei ko lg bodoh, ko igt org xtau ke ko org yg sm. Post yg sblm ni pi tuduh elia dalang, skrg teck pulak. Pastu pi sokong kfcm, kt post ni ko bantai dia pulak. Bole thn bengong ko ni ehhh, dh tu bt2 innocent. Haih, dr nk komen psl kfcm dh jd meluat, nk komen ko pulak. HAHAHAHAHA.

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
      • aduhai nye pon says:

        Pastu ko ckp dlm post sblm ni ko kwn hisham tu? Pastu tb2 ckp dh jumpa gmbr hisham? Whattttt thaaaaa?

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    • mencis says:

      sakit ati aku tgk avatar ko..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 6
  30. olalala says:

    peminat Apex..,bola bola bola,Al Kaio,Anonymous,tigermalaya,aku c ayu..
    ko xde keje laen ke?asik2 avatar ko je kuar..org sama je kot..psiko..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  31. dexter morgan says:

    menyampah. tp padan muka ngan teck2. penat je ko buat surprise kat si jate ni ritu. kuikuikui….. tula.. sape suruh show off sgt.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  32. dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    bab tu orang2 ni semua jangan tudoh apek sembarangan asal boleh je nk kate apek itu apek ini macam bagosssssssssss je !!!!! sendiri yg buat dosa sendiri cant5ek la tu………………………. untok apek minah jambu nk nasehat kn buat bodoh je ape yg orang2 nk mengata pasal apek ok….tengok macm sekarang ni apek tk pasal2 kena fitnah ! ni semua pasal mulot2 sial ni lah buat hidop orang jahanam!! lov u apekkkkkkkkkk !!

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  33. hehe, lumrah dunia org popular….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  34. ADIL SAKSAMA says:

    ARTIS KE NI ? HAHAHAHA

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  35. marc says:

    tumpukan pada bola, jaga gawang, itu amanah. kurangkan bergul dgn ppuan bukan mahram. harammmmm

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  36. iswajaevo says:

    nara lu jgn sebuk hal bdk ni nti kau jugk dpersalahkn…..kau xserik2 ke kena tuduh ari2…lu wat doo jer…byk gosip artis2 lain yg ngetop….wa kesian kt lu…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  37. lele says:

    kahwin2 la cpt wahai apek ‘player’ klu xnk ade gosip mcm nie lagi.kesian dah ak tgk muke seposen kau tu.kahkah

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 6
  38. muka apex ni penuh kejantanan
    jgnkan anak ikan,,anak ayam..mak ayam..nenek gorila pon tergoda dgn kejantanan wajah lelaki ini..termasuk diri ini!

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  39. cikikaka says:

    so skrg ape status dgn dahlia teck???

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  40. i & me says:

    sy minat ngan die klu kt padang jerr tp klu khidupan real hmm hampehh . oleh krna khdupan die dah camtu sy dah hilang minat kt apek , xpela apek smoga awk cpat jd llk soleh klu dah jd llk soleh insyaAllah d jauhkn dr bende2 gni .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. wanturd says:

    gosip ni mesti kerja “indon” ni. tiap2 kali apek ada game penting, time tu la gosip nak downkan apek.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. Anonymous says:

    kfcm jga gwang mlysia elok2…hal pribadi lntak la nk buat perr..mlysia bleh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
    • abu says:

      ko ni sakit kiwe agaknye… tukar2 name, padahal org yg same… kejap komen tu, kejap mcm ni plak.. ko sakit jiwe ke??

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  43. leez says:

    j

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0