Written by AbangNara | March 26th, 2015

15 Mei bakal menjadi tarikh bersatunya Lana Nodin dan kekasih hatinya, David McKeinzie atau nama Islamnya, Mohd Daud McKeinzie. Untuk makluman, bakal suami Lana telah pun memeluk Islam pada 5 Disember tahun lalu. Kalau buat kiraan kasar, tak sampai 2 bulan pun lagi tarikh pernikahan tersebut. Menurut Lana yang kini berusia 35 tahun, dia tidak mengimpikan gelaran ‘wedding of the year’ sebaliknya hanya mahu cepat-cepat menghalalkan hubungannya dengan Daud.
lana nodin Bukan senang mahu berjumpa dengan perempuan seperti Lana Nodin yang hanya mahukan perkara wajib dilakukan. Selalu kalau orang nak kahwin, kena bertunang dulu, buat malam berinailah, lepas itu nikah, lepas itu resepsi dan macam-macam lagi. Abang Nara respek dengan keputusan Lana ini. Dapat jimat duit dan paling penting, hubungan dah halal dan boleh ikut suami ke mana-mana. Kata Lana:-

Saya tak berangan nak kan Wedding of the Year tapi saya berangan nak cepat-cepat nikah. Perempuan mana yang tak impikankan majlis perkahwinannya macam ‘Wedding of the Year’. Tapi dalam waktu yang singkat sebelum majlis perkahwinan kami nanti, rasanya memang sukar untuk mengadakan majlis seperti itu.

Bagi saya, biar cepat halalkan dulu perhubungan kami. Jadi selepas kahwin nanti, saya boleh mengikuti David yang akan menyertai kejohanan bola tampar di Amerika. Saya akan berada di sana selama dua hingga tiga bulan untuk memberi sokongan moral semasa dia menyertai kejohanan itu. Semasa di sana nanti, kami juga boleh berbulan madu sekali.

lana nodin Tentu seronok dapat berbulan madu di Amerika Syarikat sambil melihat suami beraksi di atas gelanggang bola tampar. Tahniah kepada Lana dan Daud kerana mendahulukan perkara yang wajib. Nanti dah tak sibuk bolehlah buat majlis resepsi dan sebagainya. Tak sabar nak tunggu tarikh 15 Mei ini. Pasti Lana Nodin akan kelihatan cantik berseri-seri seperti bidadari di hari bahagianya. Sama-samalah kita doakan semuanya berjalan lancar. Sumber ManggaOnline.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

47 responses to Tak Impikan Wedding Of The Year, Lana Nodin Mahu Segera Halalkan Hubungan Dengan Bakal Suami

  1. macam-macam says:

    tahniah lana,,,,,smoga bahagia dunia akhirat =))))

    0

    0
    • Kak Yam says:

      hmnnn….rabaklah jubur nanti.

      0

      0
      • miss ynwa says:

        HIDUNG MACAM BUAT JEE…SIAPA YG KAT SINI PERASAN ?

        0

        0
        • Anonymous says:

          bkn stakat idung.. tetek dia jugak.. nampak palsu gitu.. hahaha

          0

          0
        • Lana Celana says:

          panjang…mesti panjang. kalau idak mana si lana mahu.

          0

          0
        • zuanzuan says:

          hidung buat @ plastik ? mcm bodoh aje ko nie, tue kan teknik make-up “Contouring & Highlighting” by Kim Kardashian. Boleh mengkritik tp jgn menfitnah org.

          0

          0
      • kimmidoll says:

        bloody rude!

        0

        0
        • .... says:

          da lama aku harapkan PAS bersendirian tanpa PKR dan DAP.. PAS boley je bergerak sendiri selagi pegang pd islam sepenuhnya.. in shaa allah..

          0

          0
      • Anonymous says:

        Jagalah rumah kita. Pastikan pintu belakang rumah kita sentiasa ditutup dengan rapat dan jangan benarkan sesiapa pun even kalangan keluarga kita sendiri menggunakan pintu belakang. Takut nanti bila dah terbiasa… pintu belakang tersebut rosak.

        0

        0
      • Qo Pundek says:

        memang la nak nikah je.. sebab tu je yg belum lagi..
        main tu konfirm da 50-60kali.. macam la org tak tau nafsu si minah ni..
        kalo tak takkan la johan tetiba nak kahwin dgn ko, tu pon sbb dia rasa bersalah lepas main dgn ko.. ko pun buat la cerita pakai tudung bagai tu,

        permainan ko ramai ni budak2 production da boleh bau..

        0

        0
    • abang sado says:

      20x ganda handsome drp …si jawa Johan Asari tu wei. Ambik kaw….

      0

      0
    • adik says:

      saya doakan lana berbahagia dan diberkati hubungan ni…jaga suami elok2. jangan keluar club/berparti lagi aaa?

      0

      0
  2. Anonymous says:

    dah kena henjut before kawin ke belum?????

    0

    0
  3. kiambang says:

    Otak kuning takde pikir lain. tak boleh ke setakat nak doakan dorg2 bdua yg baik???

    0

    0
  4. abang sado rupanya tomboi says:

    Penoh molot la pasni..

    0

    0
    • Anonymous says:

      sedaplah kena henjut tiap2 hari batang sedepa. tak sia2 lana buat tetek buat idung. boleh gesel2

      0

      0
    • Anonymous says:

      selalunyer omputih pasal henjut menghenjut benda biasa for them. tak payah nikah belum nikah pun jalan terus. test drive-lah katakan. itu yg kenyataannya jadi yg tak tahu jgn perasan suci konon…..depan blakang kena hentak. penoh mulut sampai ke tekaklah………..

      0

      0
      • Anonymous says:

        Kesian betul ko ni..instead of imagine benda bodoh ni baik kau muhasabah diri bersihkan kepala hotak ko tu.. Aku takdelAh minat si lana ni tp rasanya okla kot kalau org nak kawen dirikan masjid..tu lah org ckp, kawen salah, tak kawen lagilah salah sbb mulut makhluk otak jijik mcm kau

        0

        0
  5. aku says:

    sedap la pasni hahaha

    0

    0
  6. Mek Ti says:

    sayangnya muka nampak fake sgt.. especially hidung. i think the original is suitable her… dah tua nnt mesti muka mcm Anita sarawak =/

    0

    0
  7. makcik jaga parking says:

    simple nama dia daud…
    off topic—trend org skrang kasi nama anak ala nabi2 in English… nuh jadi noah,yacob jd jacob,daud jd david, isaac,tp kenapa takde sorang pun bg nama nabi Isa in english….la la la…sekadar trivia

    semoga berbahagia ke anak cucu di jalan yg diredhai Allah

    0

    0
  8. Anonymous says:

    I bet those here who insulted these couples are Muslims, huh? So-called-muslims.
    Where are your manners? Melayu kah? Are you so ISLAMIC to judge them? Shame on you.

    0

    0
  9. Takat tu je says:

    Satu pegi sepuluh yg dtg tau!!! Hansem lg. Tahniah lana

    0

    0
  10. bobo says:

    Mmm..sedapp..

    0

    0
  11. Ayom says:

    Alhamdulillah..sekurang2 nya dia berjaya tarik saudara baru masuk Islam. Jgnla jd mcm artis lain, belum pape dah kene tangkap basah bagai.. Pasal benda silam si lana ni, itu antara dia dgn Allah..kita doa jela yg terbaik. Siapa kita utk judge. Niat baik buka pintu rezeki. Peace =)

    0

    0
  12. miss vampy muslim says:

    Doakan yang terbaik utk dia. sedangkan nabi ampunkan umat……..kita hanya manusia sahaja.

    0

    0
  13. akukesah says:

    Alhamdulillah smoga berkekalan till janah Aminnn…yay Lana rules!

    0

    0
  14. Anonymous says:

    fap fap fap…

    0

    0
  15. wedding planner says:

    koyaklah jubor nanti…

    0

    0
  16. Linzy Longkang says:

    congrats 2u lana, pandai ko memancingsekali dapat omputeh takper laa kacukan Pilipino pon at least dia tau budaya asia.

    0

    0
  17. Kak jah bisnis says:

    Pfuhhhh hensemnya !!!
    Wow !!!!
    Puas le !!! Mesti penuh satu mulot kalau KOLOM !!!
    Wahhhhhh.. Auwewe

    0

    0
  18. lanajuga says:

    alhamdulilah.
    kita doakan yang baik3.
    aku suka dengar dia nak kawen..

    0

    0
  19. Anonymous says:

    Cantik lana dlm photo ni….

    0

    0
  20. weng weng says:

    doakan yang terbaek…mana tau keduanya jadi mukmin dan mukminat yg soleh. mat saleh cari orang islam sebab dah jelak dengan matsaleh betina yang kureng..

    0

    0
  21. Anonymous says:

    hidung dia mcm susah nak sedut udara

    0

    0
  22. i am muslim says:

    hmm hari jumaat pown nk kutuk,hina,porno kan org.. hmm sama2 la kita bersihkan hati, lana tu relex je, cool rezeki dia dpt jodoh n sekaligus tarik org kristian masuk agama islam besar pahala tu.. doakan semoga jodoh mereka berpanjangan n mendapat hidayah Allah swt…

    0

    0
  23. Anonymous says:

    Alhamdulillah… Lana semuga berkekalan hingga keJannah. Jaga diri sbagai isteri Dan jaga suami Dan rumahtangga. All the best Lana n Daud congrats

    0

    0
  24. Nurul Gebu says:

    Korg x payah la nak mengata si Lana ni. Korg mesti jeles dia cantik, tp korg burok. Hmmm.. Aku pnh jumpa Lana ni. “Besor” juge org nye. Hmmmmm

    0

    0
  25. melati biru says:

    6″ 4inci..walaupun jeles, ku tetap wish tahniah kat kau lana..muka pun nak sama hasben..ada jodoh orang kata..

    0

    0