Written by AbangNara | December 8th, 2016

Pejam celik pejam celik, 2016 sudah tinggal beberapa hari sahaja lagi. Pantas sungguh masa berlalu. Macam mana tahun 2016 anda? Abang Nara harap tahun ini anda berjaya menyempurnakan segala impian dan azam yang telah disenaraikan pada awal tahun. Secara jujur, Abang Nara excited juga menunggu kehadiran 2017. Tahun baru semangat baru lah katakan.

1
Selain daripada excited dengan kehadiran 2017, Abang Nara sebenarnya amat gembira sepanjang bulan Disember 2016 ini. Sebabnya? Ya Allah bulan ini punyalah banyak promosi, sales dan tawaran best-best sempena akhir tahun dan Krismas. Sampai rambang mata la dibuatnya. Masa inilah ada masa yang terbaik untuk bershopping, lebih-lebih lagi kalau nak beli handphone baru. Harga kaw-kaw murah dan banyak dapat free gift lagi. Salah satu yang mencuri perhatian Abang Nara ialah promosi awesome dari Huawei Honor Malaysia.

2
Bermula 1 Disember sehingga 12 Disember ini, kita semua berpeluang untuk mendapatkan telefon-telefon pintar Honor dengan harga yang telah didiskaunkan beserta free gift yang super duper awesome. Setahun sekali je promosi macam ini akan menjelma di www.vmall.my. Kalau tak beli memang rugi. Confirm menyesal punya. Antara promosi yang tak boleh korang lepaskan ialah:-

1. Diskaun RM100 untuk Honor 8 dan free powerbank

3Pergh… Meleleh air liur tengok kecantikan Honor 8 ini. Ramai kawan-kawan Abang Nara pakai Honor 8 ini dan semuanya cakap “best bro telefon nie. First class”. Kalau korang inginkan telefon yang laju, canggih, kamera awesome dan design seksi, Honor 8 adalah pilihan terbaik. Tak kira 64GB atau 32GB, diskaun RM100 dan juga free powerbank supaya bateri Honor 8 tak habis-habis bakal diberikan. Cerita banyak tak guna, bukak website www.vmall.my sekarang jugak dan terus tekan butang beli sebelum kehabisan stok.

2. PERCUMA Honor Band Z1 bila beli Honor 7/7E
honor

Ini adalah promosi yang paling best dari Honor Malaysia pada pendapat Abang Nara. Beli telefon dapat jam beb!!! Jam bukan sebarang jam. Jam ini adalah Honor Band Z1 yang harganya beratus-ratus ringgit. Honor Band Z1 ini memang sesuai sangat kalau korang jenis aktif bersukan, marathon dan panjat gunung. Boleh check denyutan nadi dan sebagainya. Bayangkan tengah borak dengan member pakai Honor 7/7E lepas tue kat tangan ada Honor Band Z1. Pergh!!! Memang kehenseman naik berganda-ganda bro!!

3. Suka selfie? Honor 5X dan 5C nie memang sesuai untuk anda

honorBuat korang yang selang 5 minit akan mengambil selfie dan upload ke Instagram, Honor 5X dan 5C nie adalah pilihan terbaik untuk anda. Korang akan dapat selfie stick dan juga 32GB SD Card sebagai hadiah percuma. Confirm mutu gambar selfie anda akan meningkat 120% dengan kehadiran selfie stick ini. Lepas tue tak payah risau memori tak cukup sebab ada 32GB SD card. Boleh selfie sampai lebam. Best kan??

Fuh. Abang Nara yang tengah menulis ini pun dah tak sabar nak membeli salah satu telefon Honor di www.vmall.my. Ingat nak hadiahkan satu untuk isteri tercinta. Nak bagi “perfect ending” untuk tahun 2016 dia. Confirm wife akan menangis terharu dapat telefon Honor nie. Dan confirm dia akan sayang lebih kat Abang Nara. Hehehe.
gambar honorNah kat atas tue Abang Nara kongsikan full list promosi kaw-kaw dari Honor Malaysia untuk tatapan anda. Semuanya boleh dibeli menerusi www.vmall.my atau kedai-kedai berdekatan. Silalah buat pilihan yang bijak dengan segera sebab promosi ini akan berakhir pada 12 Disember ini. Lepas tue menangis air mata darah pun tak guna lagi. Selamat membeli!!!.



PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

10 responses to Tahun 2016 Anda Akan Mempunyai “Perfect Ending” Bila…

  1. enota says:

    melayu hanya mampu beli hand phone murahan dari china. Inilah terjadi bawah pimpinan umno dan pas

    0

    4
  2. Anonymous says:

    Beli keperluan untuk sekolah anak je, tak pikir pon utk beli yg lain. Berjimat cermat selagi boleh pakai.

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Aku taon depan nak kumpul duit belikan ayah aku smartphone baru. Bajet pon sampai rm600 je.. bulan2 kumpul dlm rm100.. k tu je nak btau bye.

    0

    0
  4. Anak kampung says:

    Asal boleh guna dah le. Drpd canggih sibuk nak viral itu ini. Hmmp

    0

    0
  5. muzaku says:

    Aku sudah tah sabar nak tunggu tahun baru 2017 ni!!! :D

    0

    0
  6. Olie says:

    Baguih phone nih..

    0

    0
  7. lobakungu says:

    Belum niat nak tukar phone. Selagi boleh guna.

    1

    0