Written by AbangNara | July 23rd, 2017

Jutaan tahniah diucapkan kepada Zizie Ezette dan Bung Mokhtar atas berita gembira ini. Zizie Ezette telah mengumumkan kehamilannya di Instagram. Pasangan suami isteri ini dijangka menerima cahaya mata kembar pada bulan Disember/Januari ini. Sudah pasti berita ini amat menggembirakan buat Zizie Ezette dan Bung Mokhtar setelah mendirikan rumah tangga pada 18 September 2009.

zizie ezette mengandung

Tulis Zizie Ezette:-

I want to announce my latest productions. They will debut in Dec/Jan. .We’re having twins!!! Pls pray for a smooth and safe pregnancy & healthy babies. We wanted to keep it a secret until we are safely into the second trimester.

Unfortunately, we were denied the privilege to announce this big and special news to you personally and at our own time as some of you may have read in the papers today.
.
Well, it is done. I will continue this journey with a lot of gratitude & positivity. ??? #secondtrimester #twinpregnancy #blessed #grateful

zizie ezette mengandung

Susulan pengumuman ini, para pengikut laman sosial Zizie Ezette telah mengucapkan tahniah dan mendoakan segalanya berjalan lancar buat pelakon ini. Tahniah Zizie dan Bung. Semoga semuanya selamat sehingga hari kelahiran.

39 responses to (TAHNIAH)Zizie Ezette Hamil, Bakal Timang Cahaya Mata Kembar

  1. Anonymous says:

    Alhamdulillah.. rezeki dia slps bersabar utk timang cahaya mata..hepinya dapat kembar

    46

    0
    • Budak Singapore says:

      OK…humbankan Umno-BN dlm PRU nanti.

      9

      7
      • Anonymous says:

        Lelaki umur 60an pun laku kalu berduit ada pangkat. Lopak umur 20an pun masih xreti move on.

        5

        5
      • PRU 14 TETAP PANGKAH DACING says:

        tell me apa kurangnya UMNO-BN.. tak cukup-cukup lagi nikmat yang kita ada sekarang ni.. hidup sihat, makan kenyang, mandi basah, tidur lena, rumah selesa, moto/kereta bergaya.. syukur boleh tak.. paham ke tak apa erti syukur ni.. yakinlah hanya UMNO-BN boleh memerintah kerajaan persekutuan malaysia.. kalau rasa nak bagi chance kepada pakatan harapan, vote diorang untuk kerusi dun je.. bagi chance pakatan harapan jadi kerajaan negeri.. ko rasa prestasi diorang perintah penang dan selangor puas hati ke idok??

        6

        29
      • Mak Becok says:

        HUMBANkan masuk KANDANG BAB*I si Kapfir Harbi DAP dlm PRU nanti!

        Si HOMO jub*q Anjing, dah puas MELAHAP lendir hanyir jub*q2 bab*i si spesis penagih2 dadah/porno/homo si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Penyangak/Pembunuh/Perogol Zionis betty betina pelac*r SUNDAL-tonggeng engHomo DAPorno/PAPig SingaPORK lu tu aaahhhh?! Binatang lu!

        0

        11
    • Mira says:

      X boleh akak bayangkan Bung “gomol” Zizie.

      5

      11
      • Anonymous says:

        Bung masa muda dulu hensem macam Kpop…jambu, kulit putih. Tapi sayang jumpa Zizie si Bung dah tua. Kalau jumpa masa Bung muda…Zizie lah yg pi gomol si Bung ni.

        5

        5
        • Miss Unibes says:

          Bung muda dulu serupa Nedim. Prasan tak bila Nedim senyum? Mata dia jadi kecik serupa Bung.

          4

          0
    • minah latoya mulot longkang vazzzz says:

      Tahniah Zizie. Lepas ni x payah risau pasal pewarisan harta haha

      14

      1
    • Mak Becok says:

      HUMBANkan masuk KANDANG BAB*I si Kafir Harbi DAP dlm PRU nanti!

      Si HOMO budak SingaPORK jub*q Anjing, dah puas MELAHAP lendir hanyir jub*q2 bab*i si spesis penagih2 dadah/porno/homo si Penjajah Kapir harbi Parasit/Lanun/Perasuah/Penyangak/Pembunuh/Perogol Zionis betty betina pelac*r betina pelac*r SUNDAL-tonggeng engHomo DAPorno/PAPig SingaPORK lu tu aaahhhh?! Binatang lu!

      0

      5
  2. Anonymous says:

    Wtf “latest productions”….mcm x kena je ayat tu. Tulis la elok2 sikit. Mulakan dengan Bismillah ke…apa ke?

    5

    10
  3. Anonymous says:

    korang rasa ada instagram masing2 tak kembar ni?

    4

    0
  4. Anonymous says:

    Tahniah (walapun x minat geng2 dedak ni semua)

    12

    1
  5. Lulu says:

    Org kaya, kembar 3 pun ok. Xde masaalah.

    4

    2
  6. Musalmah says:

    Anak tu kalau muka mcm zizie oklah, cantik….klu mcm bung tak tau lah nak kata apa

    7

    6
    • Anonymous says:

      bung muda hensem apa macam kpop

      4

      0
      • satay kajang says:

        yer.. bung dulu masa muda memang handsome, jambu, kulit putih mcm kpop. kalo bebudak kpop tengok mesti gile bayang dgn bung…kahkahkah

        1

        0
    • gigih follow insta pehal? says:

      kalau si parent gigih nak buka akaun insta untuk anak mereka.. siapa nak halang? setiap parent ada style masing-masing.. ada yang tak peduli sangat pasal akaun insta ni.. banyak benda lain nak pikir dik oooi.. tapi dah ada yang kemaruk like dan follower untuk marketing strategy business diorang.. biarlah.. yang penting ikut undang-undang..

      7

      0
  7. Mamee says:

    IVF makes possible, dgn izin Allah…bkn refer to zizie k

    10

    6
    • ProVax says:

      “bkn refer to zizie k” tu tujuan dia apa? Even if dia pakai IVF, what is the problem? Ada masalah je? Malu ke pakai IVF? Hina ke? Sebagai manusia, berusahalah selagi tak melanggar hukum Tuhan. Bila letak bkn refer to zizie tu mcm ckp “ivf ni elok, tp aku tak cakap zizie sbb nanti apa pulak kata org”.. yg nak dijadikan modal org mengata kenapa?

      37

      2
      • benci melayu yang busuk hati says:

        memang mulut2 puaka….bila orang tu tak mengandung di kutuknya kata bung tua la bagai la bila dan mengandung cakap IVF…what the fuck !

        0

        0
  8. Shrp shooter says:

    Mknenya zizie tgh hamil la ye?sbb aku confuse kte akan mnerima bby dlm dec/jan.klu btul ayat akn mlahirkn atau menimang.igtkn amik ank angkt lg ke.sori if im wrong.

    0

    2
    • cahaya purnama bulan mengambang says:

      timang cahaya mata maksudnya dukung dia erat-erat di pangkuan kita.. cahaya mata pulak maksudnya dari benih air mani yang berwarna putih santan pekat dah bertukar kepada penyeri kehidupan kita di depan mata kita..

      3

      1
  9. Anonymous says:

    @ mira ya kan,tak gamak untuk di bayangkan prosese gomolan itu….so eeeeuuuuwwww

    0

    5
    • parlimen kembali bersidang esok? says:

      moment proses gomolan tu biarlah laki bini simpan dalam memori agar menjadi kenangan terindah.. hasil perhubungan intim maka lahirlah zuriat ke dunia. biarlah anak berderet sekalipun.. tanggungjawab besar menanti untuk membesarkan zuriat-zuriat tersebut.. semoga anak sekalian menjadi manusia yang berguna kepada masyarakat.. k senyum..

      8

      1
  10. sakit mata says:

    dengan announcement kehamilan tu agaknya harga minyak masak akan turun la yea?

    5

    1
  11. dukalara says:

    At least dah ado baru nak announce.. tak macam poyo schawal tu, belum apa2 dah canang satu dunia.yg nara plak, dulu dah upload cerita “nak timang anak”, ni ulang balik. tak de cerita lain ke pasal schawal tu?

    1

    3
  12. Mak Becok says:

    SYUKUR ALHAMDULILLAH! Akhirnya Zizie yg. begitu jelita dan lemah lembut ni serta YAB DS Bung Mokhtar kita dikurniakan cahayamata lagi!

    Semoga ALLAH SWT melindungi pemimpin kita yang berjasa ini bersama keluarga tercinta beliau, selamanya.

    Pedulikan si mulut-mulut longkang pedengki dan hati jijik mcm. puaka kat sini, Zizie!

    1

    5
  13. Mak Becok says:

    PEMBETULAN:

    SYUKUR ALHAMDULILLAH! Akhirnya Zizie yg. begitu jelita dan lemah lembut ni serta YAB DS Bung Mokhtar kita dikurniakan cahayamata lagi!

    Semoga ALLAH SWT melindungi pemimpin bangsa Orang Asal/Indigenous Islam/Melayu kita yang berjasa ini bersama keluarga tercinta beliau, selamanya.

    Pedulikan si mulut-mulut longkang pedengki Penjajah Kapir Harbi Parasit/Lanun/Perasuah DAPdajal dan hati2 jijik depa mcm. puaka kat sini, Zizie!

    0

    0
  14. Soulfly says:

    Patutlah zizie nampak berisi dan perut agak buncit masa dalam drama hero seorang cinderella tu. Tengah menagndung rupanya dia masa tu…

    0

    0
  15. bbbbbbburpppp says:

    IVF..
    kembar sokmo, tak seiras..apapun tahniah

    1

    0
  16. haihhh says:

    dengan announcement ni agak2 tambang LRT akan diskaun hingga Disember 2017 tak.

    2

    0
  17. Anonymous says:

    Suka sangat dengar berita ni.
    Semoga anak2 yg bakal dilahirkan tu sihat, cukup sifat dan comel2.

    2

    0
  18. Anonymous says:

    IVF, nak 10 pun bole .. aku rasa c zizie ni pun da tak stim tgk muka laki dia yg kerepot berlubang2 tu

    1

    3
    • kurujubadidanbaridisen says:

      IVF nak 10 pun boleh????? Hello?? Ada yang berkali kali guna IVF tak jadi juga tau. Jangan riak sangat, boleh tak? Lupa ker yang tu berlaku hanya dengan izin-Nya?

      0

      0

Leave a Comment

Optional