Written by AbangNara | November 16th, 2010

zarina ann julie

Tahniah kami ucapkan kepada Zarina Ann Julie kerana nampaknya dia sudah tidak mahu seksi lagi. Betullah kata orang, manusia ini akan berubah juga suatu masa nanti. Cuma tak tahu bila je. Dan nampaknya masa untuk Zarina Ann Julie untuk tidak seksi lagi sudah pun tiba. Kami cukup-cukup bangga dengan perubahan yang ingin dilakukan oleh Zarina Ann Julie ini.

Dan secara ikhlas, Zarina Ann Julie nampak sangat manis berjubah sebegini. Nampak macam artis Arab. Lebih comel, lebih cantik dan lebih memikat. Tak perlu pakai seksi-seksi. Kami yakin ramai ibu-ibu di luar sana teruja untuk menjadikan Zarina Ann Julie menantu selepas melihat kesopanannya di dalam gambar ini.

zarina ann julie

Klik gambar di atas untuk paparan yang lebih besar. Semoga Zarina Ann Julie akan terus berpegang teguh kepada kata-katanya dan tidak lagi seksi selepas ini. All the best ~~ Kredit gambar kepada Utusan Malaysia.

117 responses to (TAHNIAH)Zarina Ann Julie Tidak Mahu Seksi Lagi

  1. emilda says:

    yeye je die tuh.

  2. asumi assaki says:

    poyosssssssss….
    ckp xleh pakai………

  3. belacan~hangus says:

    hilang pedas sambal belacan

    makan lagi…….yeiyalah!!

  4. Maleesa says:

    tak seksi pun dia dh ckup cantik

  5. littlemia says:

    ada aku kesah ….

  6. littlemia says:

    bang nara update la pasal baizura kahar dah kawen..suke sgt

  7. budi says:

    syukur la klu dah berubah..tp bole caye ke dia ni..dulu pun janji gak..tp buat lagi..dan lagi dan lagi..

  8. f says:

    sape ppuan ni…tak kenal pn….kp media2 tue,tak payah ler ambil gmbr dia,tak da faedah nyer…berlakon entah2 apa2…..buang masa ajer.

    • aLana says:

      aik kate tak kenal…. tapi tau plak dia ni blakon!!

    • kurus says:

      dari tadik aku dok pikio yang mana satu dia ni..
      dia ni yg pontianak punya anak dulu tu ker?
      tp naper mke dia kecut?
      yang pontianak dulu tu aku ada ‘gambo’ dia..

  9. honeyamour says:

    bagus la kalau dah berubah…hidup memang memerlukan perubahan :)

  10. Tin Kosong Penuh says:

    Kalau penampilan jer berubah, kalau attitude masih sama, tak guna jugak..

  11. juli says:

    x leh pakai punya pmpuan, pls la..makcik mane nk jd kan dia menantu kalau dah tak suci lg….erm…pls la. hate this betina (sori la kalau nmpk kurg ajar tp mmg tak ske sgt betina ni)

    • miss suka masak says:

      makcik…xbek la cakap camtu…

      mana taw dia tol2 da insaf…

      sama2la kita mdoakan y tbek wat dia kay…

      miss pon xberapa bkenanan sgt ngan dia nieh dulu..

      tapi 2la…

      life is about CORRECTING MISTAKES…

      moga dia tol2 kembali ke pangkal jalan…

      hope so

      • juli says:

        miss suka masak, sbb tu la saya ada mtk maaf kt ats kalu nmpk kurg ajar.sbb tau kena bg peluang tgk dia berubah. tp sy ttp tak ske betina ni k?

  12. miss suka masak says:

    hurm publisiti murahan~~~~

    tapi lau tol2 da berubah ke arah kebaikan…

    alhamdulillah….

    saya tumpang gembira utk awak ann~~~

  13. Dauspozi says:

    Huk aloh korang ni, aku pun benci jugak dia ni tp dia cakap nak berubah… Bagi la peluang, mana tau dia betul2 berubah… Alhamdulillah ler…

    Tak perlu seksi2 coz seksi tu sundal…

  14. fikir says:

    is she doing something with her mouth? mcm makin pelik plak. muka pun nampak da cengkung. papepun niat nk berubah tu patut trus buat je. x pyh tunggu lepas ni ke, esok lusa ke, bila da tua ke.. xde pengecualian untuk benda yg wajib walau apa skali alasan pun..

    • ntah says:

      a’ah..betul tu..cuba tgk kat bibir dia..time tgk kat utusan pon aku rasa semacam jek..igt mata aku yg julin..hahaha..rupanya ada gak geng yg nampak..smoga dia betul2 nak berubah..tp aku ada idea jahat sket.. (sori aa) agaknya dia dah rasa x bley idop kat market sini..tgk la mana ada dia berlakon drama lg..cam dah tenggelam dah minah ni..

      klau kat hollywood tu mmg la..lg gosip, seksi meksi lg org suka..klau nak amik sign tu siap terjerit2 sasau aku nengok..klau terjumpa artis kat mana2 mmg pergh..klau kat malaysia x dapat la..kat sini org x brapa fanatik cam kat US tu..so klau nak glamer kat sini..comel, lakonan best + JAGA PERANGAI!

  15. poco-poco says:

    Alhamdulillah la kalo nk berubah…jgn sekadar cakap pastu buat balik. Jd la contoh yg baik kepada masyarakat terutama remaja perempuan beragama Islam. xnk tgk gmbr u pkai bikini tepi kolam lagi..abis i dpt dosa lg..

  16. cloud says:

    hukhukhuk adeh..takleh cuci mata da..

  17. kasut tumit tiggi says:

    Statement artis nie x boleh nak percaya sgt…byk dah artis ni menipu ble wat statement..

    Mereka ni kan pelakon yang sememangya pandai berlakon depan peminat…E.g : Norman Hakim yang mudah menitiskan air mata ble dia cakap dia rasa bersalah kat Abby ble dia d tangkap khalwat..walhal mmg poyo…pandai dia berlakon kan???

    2) Adik Zizie Ezzette yang blakon Adnan Sempit (sapa la nama dia ek?) juga menafikan perkahwinan kakak nya ble di interview oleh wartawan…tp at last dia mengaku dia menipu….pandai dia wat muka x tw masa 2….terer x dia berlakon????

    3) Nabil yang berlakon konon2 dia nerd tp sebenarnya buaya n ligat…igt peminat x nampak dia p clubbing sume..?????igt peminat buta?????huhuhuhhu….kat depan press ckp xsuka kuar rumah la ble xde pape show…eeee..latest tipu pasal hub dia dgn Qasya,,,dah sahih2 ada orang nmpk dia berjalan2 kat bangla road, phuket sambil berpimpin tangan..penipu!!!pandaikan dia berlakon????

    4) AC dgn isu dia yang paling hangat masa kini….( korang baca la Beautiful Nara nie..pandai kan dia berlakon?????

    5) Rmi lagi la artis nie penipu n cakap x serupa bikin….sume nie propa jer….

    6) Dato’ Siti Nurhaliza yang berjanji dengan peminatnya untuk bertuudung setelah kembalinya beliau daripada menunaikan ibadat Haji…n anda lihatla sendiri..tapi byk tudung ala2 Siti Nurhaliza di jual di Jalan Masjid India….( tudung separuh kepala)…….boleh caya ke cakap dia?????

    So, pada pendapat anda sume,,, mana artis kat Malaysia nie yang layak jd ROLE MODEL????maknanya artis mana yang telus, ikhlas, yang dapat kita menjadikannya contoh yang baik kepada adik2 kita serta anak2 kita nanti????sapa nak jawab????

    • TOLi TOto says:

      engko ne kasut tumit tinggi kaki berkurap jgn la bangang sangat….ne la dikatakan nobody perfect…..kalau asyik nak tgk kejahatan org, maknanya xde 1 pun manusia yg bole dijadikan role model…kalau nak sgt role model yg tk pernah buat jahat, baik ko jadikan bayi baru lahir tu role model sb dia x wat apa2 yg jahat….

      • kasut tumit tiggi says:

        maksud saya keperibadian, ilmu serta pendidikan, cara berkomunikasi serta cara mereka membawa diri di khalayak ramai…ini di sebabkan diri mereka lebih exposed kepada masyarakat….

        Memang betul komen anda nobody is perfect tp sikap2 negatif ini la yang sering dipamerkan untuk tontonan kita sehari-harian n mungkin menjadi ikutan kepada adik2 n anak2 kita……..

        Selamat Hari Raya Aidiladha yer Toli TOto……

    • juli says:

      like ur comment, dan ramai lg artis yg menipu. bila wartawan tanye, sume tak ngaku. kalu dh berak tgh jln, sape nk mengaku oooiii. sume org camtu, wat slh x nk ngaku punya. pastu sebuk kata gosip la fitnah la. plsss…org m’sia skrg dah makin bijak.

      • luvlavender says:

        sokong kasut tumit tinggi.slame ni dh brape rmai arits yg kuar statement nk brubah tp sudahnye..xkemane2 pun…
        sepatutnya mereka ne sedar..as a public figure..lau nk bg statement 2 biar la dgn niat yg betul..jgn pndai ckp jer..last2 membodohkn dri sndri..

    • Kasut tumit rendah says:

      fuyoo….cam wartawan gossip artis…ni leh apply masuk dlm pancaindera ni…urtv ke…mcmni la penulisan tntang perangai sebenar artis2 malaysia ni..xder tapis2…biar sentap ckit diorg ni…kih2…yela dulu xder sapa kenal mnat..bila dah femes biasala lupa diri…
      p/s-kasut tumit tinggi suka kasut jnama pe? hihiihi

      • kurus says:

        …………………………..?………………………..
        ……………….@……………………………………
        ………………………………….^^…………………
        ………………………………..zzzz…………………..
        ha..abeh dah?

  18. KacangHijau says:

    hmm

  19. farapink says:

    ni bukan yg anak pontianak tu ke??

    • miss suka masak says:

      yup blakon lam cite anak pontianak..

      tapi cite 2 xbest…

      tambahan dia blakon cam kayu….hurm ntahla

  20. aries_april says:

    klau btl nk brbah….alhmdlh…
    klau x …enth la nk kta apa

  21. Lolipop says:

    huh…. macamana nak cakap nie…..
    dunia artis yang penuh dengan segala penceritaan…
    sukahati korang la…. asal korang (selebriti) bahagia sudah la….. yang baik datangnyer dari ALLAH SWT… yang buruk datang dari kita sendiri…. selamat beramal… dan selamat hari raya haji…. rasanyer belum terlambat kan nak ucap selamat hari raya …… pandu cermat jiwa selamat……. ingatlah org yang tersayang…….
    adios……. assalammualaikum…..

  22. pull says:

    kalo dh xseksi.. confirm pasni company wat tudung amik dia jd model.. eleh..

  23. akumanusiabiasa says:

    hok aloh..betina sundal neh..

  24. Lolipop says:

    artis?
    role model?
    ohhhh tidakkkk……..
    tapi role model saya tetap nabi muhammad s.a.w….

    p/s: kasut tumit tinggi (tinggi sangat ke kasut awak tu? )
    hehe

    • TOLi TOto says:

      i sokong u..daripada nak jadikan artis ne sbg role model baik jadikan nabi muhammad tu role model…banyak lgi la….mother teresa pun role model yg baik…

      • kasut tumit tiggi says:

        Yes!!!!!saya setuju pada lollipop n TOLi TOto..Nabi Muhammad swt adalah contoh yang terbaek!!!!!!!!….kasut x tinggi mana pun….

  25. suhaisweet says:

    Baguslah kalau niat dah begitu..

  26. RiRi says:

    maybe dia dh de bf yg bole bimbing dia..pompuan ni suke dgar ckp org yg tersyg… ^^

    • Lolipop says:

      riri… yeke? dengar nasihat dari org tersayang… tapi tak semestinyer dari seorang yang bernama lelaki… mungkin dari ibu bapa atau sahabat… tak semestinya dari seorang boyfrend kan……huhu

      • RiRi says:

        ye x kira dr sape2..coz de my frens yg sosial gler tp last berubah krn org trsyg.. ^^ bkn secara tibe2..tp makin lama nmpk perubahan..ni la yg dikata pengalaman hidup ^^

      • miss suka masak says:

        yup2 betol aku setuju…

        dat what we call pengorbanan…

        demi owg tsayang….

  27. kikilala says:

    simple jerk..Andai beliau betul2 ingin berubah doakan jela..x bek kotuk2..mane tau hati beliau betul2 terbuka

  28. miss suka masak says:

    heran aku dgn diri aku…

    semenjak dua menjak nie aku jadi rajin lak nak mengomen kat bn nie..

    nape ek??

    kowg ada jawapan x??

    by d way rindu la kat rooney….

    lama xperang ngan dia…

    mana lak dia mhilang…

    fop pon da lama xmuncul….

    senyap camtu jek..

    hurm~~~~

  29. ashley says:

    dia ni SEKSI ker X SEKSI ker..x ader aper2 kepentingan pun dlm industri..bkn pandai berlakon pun..ni fight2 bini MAWI yg kembar 2..publisiti lebey..berlakon…HAMPEH!!!

  30. wina says:

    erk . nape bbir dye tuh ? suntik botox eh hee^^

  31. marshmallow says:

    daku tak percaya… dia nak tutup mata sume org tuh, nk cover perbuatan dia yg lalu, yg sampai skrg aku takleh lupa gambo2 exposed dia tuh..
    saje je buat gimik, utk diterima balik dlm industri ni..
    yela, dulu kang dah kena hentam kaw2 punya..
    saje cari jalan lain lak utk diterimaa.. jgn igt kami akan terpedaya..
    nyah ko dari industri ni!! tak hingin aku nengok muka ko lagik!!!!!!!

  32. kalau berubah..alhamdulillah..selamat ari raya haji sume..

  33. Reena says:

    Dia ni leh sekapal ngan fasha. Pakailah cemana sopan sekalipun org tetap tak bley blah dgn dia pasal ramai dah menyampah.

  34. piya says:

    tapi setau aku die ckp die pakai gini sbb nk jayakn mggu fesyen tu jee…..xlbh dri tu…

  35. cumot says:

    alhamdulillah.. sejuk mate memandang… hehe… :D

  36. miss suka masak says:

    fop….

  37. aku yg berdosa... says:

    besok ghaya…..kesempatan ni, aku hulur jari 10 minta ampon maaf pada org yg aku pernah bash spt amay hamidi, megatron, fop……kalau hang pa terbaca ni 0–0, ok

    salam persaudaraaan…..

  38. belacan~hangus says:

    artis x glemer kalau tak
    buat statement kat atas
    org takkan tahu pekembangan dia
    nak harapkan belakon emmm..
    mcm chipmore…jarang-jarang
    kadang-kadang….

    *saja nak buat gempak*

  39. mak ngah says:

    alah .. seksi ni masa muda2 jew .. bila dah tua dah kendur dgn sendiri rasa malu .Dulu ada penyanyi veteran tu seksi tahap maut .. sekarang ni dah tua .. semuanya bertutup .. elok jew..

  40. detective conan says:

    bagus alhamdulillah semoga ALLAH meredhai anjou..baguslah ada niat nk berubah..klu betul dia ada niat jgn la maki2 dia hina2 bimbing dia ke jalan yg benar bg la komen yg positif..

  41. miss_pinky says:

    MALAZ NK CAYE.

  42. Gosipgurl_fea says:

    meluat

  43. msmifa says:

    nak wat baek o anytiNk lah, x yah nak hebahkan…sbb kita buat ikhlas dan KERANA ALLAH S.W.T sO kalu ckp x supa bikin lebeyh baek kEEp mOuth shUt! jgn bg org laen nmpak lagi kebUrukkan sikap anda…dan seperkara mmg bEtOl ckp wardina artis nie x leyh dijadikan IKON langsung! x payah nak mengagOngkan sgt artis…sbb cikit pun x berikan keuntungan pada kita.

  44. si becok says:

    hmmm ayat biasa artiss…bosannn aku dgr
    Takperlu advertise or heboh2 kalo nak buat bende yg baik..
    pegi haji, buat korban, pakai tudung etcc…semua nak cerita kat org….ikhlas kee niiii

  45. Mona says:

    meluat betul dgn melayu, suka sgt nk mengislam kan org…Yg dok melacur kat lorong tu patut korang pegi pantau. setakat tudung tu NOTHING lah bodoh! Jgn dok sebok sgt hal ehwal agama org.

  46. ex-boyfriend anjoulie says:

    wow… dpt main pakai tudung pun best jugak what…. sooooooooo sleazy!!!

  47. detective conan says:

    korang ni kan komen yg elok2 suma korang dislike..komen yg maki2 tu suka la..pelik aku

  48. eszol says:

    pasni jd simbol seks yg bertudung pulak la

  49. blackkeyboard says:

    dia kata nk brubh..blh caye ker?????artis nmanya tu..apa2pun kta tgk je lah..klau brubah bgus,klau x pndai2 sndri la..

  50. nenek kebayan says:

    syukur alhamdullillah….segala puji bagi Allah……biasalah manusia smpi satu fasa akan berubah…..yg jahat jadi baik dan minta dijauhkan yg baik jadi jahat….kdg2 berlaku..itulah putaran hidup….jd jgn mengata org kerana selagi kita masih hidup@ bernafas…kita tak tau apa akan berlaku dimasa akan datang…..

  51. Maimoon says:

    Cantik jubah dia pakai. Rekaan sape tak pule di highlight…Ape doh?

  52. Hdupsantai says:

    moga2 betul2 ikhlas dari hati~ aminnnn~

  53. kan cun tu..baru nampak mcm minah arab skit..
    huhu

  54. miss suka masak says:

    nice~~~~

  55. miss annur says:

    manusia hipokrit

  56. Stumbled across this post via a friends website, love the design – is there any chance you could email me as would like to offer some work to the designer.

  57. eyda says:

    klu betul berubah alhamdulillah…klu hanya nak cover mistake yg dulu…biarlah ALLAH sahaja yg menghukumnya…tunggu dan lihat sambil 2 berdoalah utk kebaikan….

  58. hamdan says:

    pakai untuk bergambar je tu… lepas tu , habis semuanya..nama pun pelakon dan peraga.

  59. Perubahan yang wajar disokong, insya Allah..!

  60. Jes Sue says:

    xda maknanya berubah. dah puas puntjk body…meleleh laki2 di luar sana melihatnya. @pun tricknya utk pancing pengarah mengambilnya acting semula.

  61. ta paya na kaver alim sangat larh . . klaw mulut mcm haram . . ape larh . . ingat dy sorang je betol , ingat skit diri sndiri , orang tegur marah larh , ittu larh , nmpak sangat ta na terima teguran , ape lah , artis bodo , talam dua muke , na mampos. ..