Written by AbangNara | August 5th, 2017

Jutaan tahniah diucapkan kepada Yunalis Zarai dan Adam Sinclair yang telah pun selamat bertunang hari ini di kediaman ibu bapa Yuna di Shah Alam. Sebelum ini, memang ada ura-ura mereka berdua bakal bertunang selepas hari raya Aidilfitri dan ternyata ura-ura tersebut adalah benar. Semoga dengan pertunangan ini hubungan mereka berdua akan dipermudahkan ke jinjang pelamin.
null

Kata Yuna:-

Syukur Alhamdulillah, majlis pertunangan kami berjalan dengan lancar. Majlis kami dihadiri keluarga terdekat dan rakan-rakan karib. Saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada peminat yang selalu mendoakan kebahagiaan saya”

Berkat doa mereka, hari ini saya selamat bertunang dengan Adam Sinclair. Saya sangat bersyukur berjumpa dengan seorang lelaki yang sangat penyayang dan baik hati. Percaturan Allah itu memang sungguh indah

null
Tak sabar rasanya menanti hari perkahwinan pasangan sama cantik sama padan ini. Sama-sama kita doakan. Tahniah sekali lagi buat Yuna dan Adam.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

28 responses to (TAHNIAH)Yunalis Zarai & Adam Sinclair Selamat Bertunang

  1. minah jambu suka sahara yaakop says:

    semoga bahgia…huhu..hensem..

    6

    0
  2. Lili puteh says:

    Tahniah Yuna n Adam semoga dipermudahkan segala urusan aminn.. Good luck..

    6

    0
  3. ilakaun says:

    eh muka diorang macam serupa kan.siapa sangka, penat2 keliling dunia, jodoh dekat je.

    25

    0
  4. Anonymous says:

    Respek Yuna, cari yg single. Handsome pulak. Jambang dia gebu. I like ..

    14

    0
  5. Yunga says:

    Nanti Yuna bolehlah duet dgn biras, BCL.. Huhu

    17

    0
  6. Aku bukan afifah says:

    Wah x sangka adam sinclair nak ngan muke melayu jowo cam yuna. But i guess yuna managed to carry herself so well internationally and let her success makes some noises, as compared to adam yg mcm xde pape pun seazalinya. better la drpd ngan qu yang dok travel x berenti entah untuk ape tu. congrats you two! love ya!

    5

    9
    • sistazshowroom says:

      helooo..dun simply2 ckp adam tu xde pape..die buat kje blakang tabir..ada company sendiri ok..pandai2 je tuduh org xde pape

      17

      0
  7. Orgtua says:

    Yes. Pilihan yang sekufu dari segi family background dan cara pembawakan.

    21

    0
  8. I m Mie says:

    Yesss….akhirnya ada juga artis dari Perlis yg boleh dibanggakan ..

    5

    5
  9. Rania says:

    Baik yuna tanggal je tudung, sakit Mata tgk Cara dia tutup kepala( bkn tutup aurat ( X serupa yuna yg asal dah . Jauh jauhhhhhh giler dgn yuna yg dulu

    2

    27
  10. Farah Alina says:

    Tahniah Yuna! Semoga berkah perkahwinan yang dibina.

    4

    0
  11. Smart Bird says:

    Tahniah diucapkan pada Yuna n partner. Syukur u mendapat jodoh dgn jejaka tempatan yg baik hati dan hansem, berkali jauh lebih baik dari many American guys that’s superficial n pelik-pelik belaka. I strongly believe that Allah akan pertemukan lelaki yang baik utk wanita yang baik juga seperti U. Dan yang selalu mengutuk, tepuk dada dan tanya selara…kenapa?

    7

    1
  12. Rasdam Mewangi says:

    Tahniah.. Janji bukan perampas suami orang..

    1

    0
  13. Rasdam Mewangi says:

    Tahniah.. Janji bukan perampas suami orang..

    FB: RaSdam Shah Ahrapa
    IG: cleozowner
    DOB: 05-02-1991

    0

    3
  14. Smart Bird says:

    Ooi, tak dapat mengutuk pun nak lol…….u sentap ka, sakit? Fyi I’m a Muslim but not Malay k!

    0

    2

Leave a Comment

Optional