Written by AbangNara | September 16th, 2011

Nama Yuna semakin hari semakin meletup dan rezeki pun semakin mencurah-curah. Selepas dilantik menjadi duta Canon, kini Yuna disambar oleh produk kecantikan Olay untuk menjadi duta mereka. Tahniah Abang Nara ucapkan dan semoga selepas ini lebih ramai artis-artis yang akan dilantik untuk menjadi duta produk-produk di negara kita.

yuna duta olay

Terasa nak suruh bini Abang Nara try pakai Olay pulak lepas tengok Yuna cantik berseri dalam poster di atas. Apa-apa pun tk ada ke sesapa nak lantik Abang Nara jadi duta diorang? (ok ini lawak jer). Semoga Yuna terus maju jaya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

43 responses to (TAHNIAH)Yuna Kini Adalah Duta Olay, Confirm Wajah Makin Berseri

  1. Leah says:

    Tahniah la ea yuna…
    Dan tlg la pakai tudung molek2 sket lps ni.

    0

    0
  2. Leah says:

    yes 1st. wewek!!

    0

    0
  3. klon says:

    wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

    0

    0
  4. Aku rasa kalau Malaysia ada 10 orang Yuna, nama Malaysia semaki n harum di persada dunia seni..bukan calang-calang kehebatan dia..

    0

    0
    • nak down ngan statement kau bedah says:

      euwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww MAK DOWN!

      0

      0
  5. hehehe says:

    yuna nie bgs coz dia pandai not2 mzk n main alat2 mzk…jd kalo dia dh x laku sbgai artis dia blh gak jd composer lg…tp memg dia bdk pandai kan bdk law kan…jd bab educated nie mmg hak dia lar…ape2 pun skrg nie zmn kegemilangan yuna…tahniah yuna…jgn lp diri ye…

    0

    0
  6. Lipstick Hijau says:

    Walaupun aku x minat dgn muzik yuna ne, but aku still respek dgn usaha dia. Tahniah jer la..mmm

    0

    0
  7. student bandung says:

    bagus la..lepas ni iklan olay kat tv tu tak payah la kajol punya muka tapi suara org lain..n semua artis berusaha la mcm yuna ni so that dpt jadi duta gak..sesape tlg la jd duta indomie so iklan indon kt tv3 tu takde..nyampahh tgk~

    0

    0
  8. simple life says:

    not liking her music..

    0

    0
  9. iqbalhakimi says:

    tahniah dah jadi duta olay buat yuna =)

    0

    0
  10. blacktie says:

    pakai tudung camni kan ke molek.. hehe

    0

    0
  11. alis says:

    apsal kat iklan ni tak pkai turban?…kata amerika sgt. puih!!!

    0

    0
  12. ice delia says:

    yuna ade bakat tersendiri..bijak dan tahu hala tuju..ramai lagi yg meminati teruskan usaha..i pun tak suka iklan o bahan indon..harap artis malaysia tingkatkan usaha..kpd syarikat penyiaran x payah nak lebihkan bahan indon meluat!

    0

    0
  13. Leah says:

    To kenshin… mmg aku comment yg 1st ok. tgk la name dude! cme mase aku msg aku ”1st wewek” tu komen org len da overlap aku..mmg xlogik nk gado pasal 1st. tp ske ati ah. wek!

    0

    0
  14. lalalaaaa says:

    yuna cantik sbb make up jer..yuna mana cantik..x cntik langsung..x sesuai jadi model pun..that’s my opinion :)

    0

    0
  15. pinkSLAYER says:

    apa lerr engkau ni. even dier x sesuai jd model pun, x payahlah smpai nak kutuk x cantik. tu se’olah2 awak mengHINA ciptaan Tuhan.

    0

    0
  16. put3 salju says:

    dah duta produknye cantik, pakai ape pon cantik kan..huhu

    0

    0
  17. hpmurah2u says:

    yunaa cantik….semoga bertambah cantik menggunakan olay.

    http://www.hpmurah2u.blogspot.com

    0

    0
  18. yuna ni tak cantik langsung!
    sepatutnya fasha sandha or lisa surihani yg jadi duta olay ni..baru sesuai..hihi

    0

    0
  19. lolok says:

    patutnya kasila muka perempuan yang betul2 bermasalah watla pic sebelum dan selepas ok gak baru org percaya.ni dah lawa dah muka tambah photoshopped lagi. nampak iklan sekarang memang tak real .dats whyla maaf cakap kulit muka orang melayu pelik2 muka putih melepak,merah menyala mak ai,tangan ngan kaki tone warna tak sama plak ngan muka. terikut sangat dengan iklan .. maaf cakap ni., kebanyakan orang cina tak pakai product yang iklan2 kat tv sangat.dorang pakai yang betul2 mahal sebab product mahal tu selamat dan berkesan lagi dari product murah.

    0

    0
  20. zaia says:

    mcm ramai je dlm entry ni yg tk suka yuna..huhu..

    0

    0
  21. leman says:

    tolongla…. apasal yuna….. macam kaki je…

    0

    0
  22. Rani mukherjee says:

    rezeki dia. Knp nk jels? Please lah org mlayu skrg. Nk kutuk saudara sndri. Dunia akhir zaman.

    0

    0
  23. Dusty Edmunson says:

    Eleven distint attributes of the eagles…

    0

    0