Written by AbangNara | June 16th, 2011

yuna duta kamera canon

Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu. Rezeki Yuna nampaknya semakin semakin murah. Selain menjadi duta Libresse, kini Yuna dilantik menjadi duta kepada kamera Canon. Terasa jeles diri ini sebab confirm Yuna boleh dapat kamera free of charge.

Apa pun tahniah kepada Yuna atas kejayaan ini. Abang Nara rasa ini first time seorang artis dilantik menjadi duta untuk bab-bab kamera ini. Semoga dengan perlantikan Yuna akan membuka lebih banyak jalan kepada artis Malaysia yang lain.

Kepada Yuna, kalau ada kamera lebih tue hulur-hulur la kat Abang Nara sikit. Second hand pun jadilah. Hehehe.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

30 responses to (TAHNIAH)Yuna Dilantik Menjadi Duta Kamera Canon

  1. bertuahnye la yuna ni…. tak putus2 rezeki

    0

    0
  2. First says:

    FIRST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  3. OMG says:

    alhamdulillah mmg rezki dia…

    0

    0
  4. ash says:

    salam abg nara..rasanya abg ni dh ketingalan zaman la hehe duta canon sblom ni ella ler..nape plak abg ckp takde artis yg pena jd duta camera2 nih??

    0

    0
  5. Dyanna says:

    a’ah la…kan kak ct nurhaliza dlu duta camera olympus

    0

    0
  6. Badri says:

    I wonder, kalau dia jadi duta, any problem dengan kamera Canon, boleh blame/rungut/comlain to her ke x?

    0

    0
  7. Amy says:

    Betol 2 ash nmpk sgt abg nara nie br kuar dr zaman batu…bkn ella dulu pon pnh jd duta canon ke…kaji r dulu…poyo c nara nie…

    0

    0
  8. along says:

    Nyampah aku nengok yuna nie…getikkss..!!!

    0

    0
  9. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    minah jambu tk minat lah cara yuna ni bertudong!! berbelit belit ! boleh nangis lah minah jambu tengok dia bertudong ! fashion th happe happe !! sekejap ada jendol sekejap tkde jendol eeeeeeeeeeeeeee tk paham lah minah jambu…………………..

    0

    0
    • jantan macho 25jam mengadap computer says:

      bior ler janji die pakai tudung x byk dose, artis tak pakai tudung korang x ske pakai tudung pn xske..tak faham la mak nyah..

      0

      0
  10. Jena jen says:

    Fesyen yuna sesuai kat tmpt sejuk byk salji. Mase yuna hang out kat london dulu pn nmpk rimas tgk fesyen dia. Tp mat saleh suke amik gambr yuna sb diffrent. Dorang ingt yuna frm afrika. Ala2 negro g2

    0

    0
  11. kesah ke says:

    tk suke la yuna ni. belagak suara sedap. pkai tudung tebelit2. baju kdg2 sendat. ape nk jd tah.

    0

    0
    • Hmm says:

      korang ni x habis2 jeles nye..ape salah yuna tah..ni la orang malaysia..artis bertudung pon x suke..lantak la tudung die belit2 ker ape ker asalkan die pakai tudung..

      0

      0
      • weng says:

        ohh. mcm tu. aslkn pkai tudung da okey la en. tkpela klau nmpk leher, telinga sekali pun. asalkan pkai tudung.

        0

        0
        • Hmm says:

          hello..ade ker tudung nampak telinga..bodo..x gune otak

          0

          0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          minah jambu kalau bertudong minah jambu mesti nk keluar kn rambut depan minah jambu yg macm baby doll tu jadi nampak terserlah lah keayuan minah jambu….jangan jeles yeeeeeeeeeee peminat2 !!!

          0

          0
  12. gadiscun says:

    nape yg ltak pic serban benggali ni…kn byk lg pic yg cun…..
    xske lh pic benggali ni….

    0

    0
  13. Ayie Abas says:

    YUNA MEMANG SESUAI JADI DUTA SEBARANG PRODUK KERANA IMEJ BELIAU YG BERSIH & DISENANGI MASYARAKAT.

    0

    0
  14. Haemi says:

    Bang Nara,

    Saya rasa lagu Yuna lah yang digunakan untuk iklan Canon (CF) di Korea sekarang nie.

    Pelakon untuk CF Canon Korea ialah Kim Soo Hyun dan Go Ara.. Kim Soo Hyun is my favourite actor!

    Try lah check kat Youtube.

    0

    0
    • ashley says:

      Bukan lagu yuna yang iklan canon kat korea tu..tapi lagu zee avi…cari kat you tube..nama lagu tu just you and me..yang sebelum ni digunakan utk iklan yang di lakonkan oleh elijah wood(lord of the ring)dan shirley manson..yuna ni kaki tiru,cara dia pakai tudung tu ala erykah badu penyanyi amerika yang berkerunan afrika..suara yuna tu nothing special…but she likes to brag!!!!

      0

      0
  15. hanturaya says:

    macam2 nak glam…dari tudung sopan pakai sekaf, aku minat lagu gelora jiwa…tak payah tayang wajah , x menarik pun….muka aku lagi cantik ..walau pun dah tua…

    0

    0
  16. boy says:

    bkn lgu yuna la tp lgu zee avi derrr..try tgk blik kt youtube..

    0

    0
  17. HANTURAYA says:

    YEKE…..NNT. AKU TENGOK YOUTUBE. YUNA NGAN ZEE AVI BEST YUNA LAGI…AKU JIKA MMNDU SUKA DENGAR YUNA NYANYI..SUARA TENANG.

    0

    0
  18. melayu says:

    tak pa lah asalkan kasi kat melayu. Asik apek sepet perasan aje nak kaut suma. mcam lah cantik sangat.!!

    0

    0