Written by AbangNara | May 12th, 2011

tengku zawiyah

Tahniah Abang Nara ucapkan kepada Tengku Zawiyah, bekas isteri Datuk K yang khabarnya akan berkahwin pada hari ini. Majlis pernikahan khabarnya telah dilangsungkan pagi tadi dan majlis resepsi akan dijalankan di Hotel Royale Chulan. Suami Tengku Zawiyah ialah Datuk Joseph King atau nama Islam nya Rayyan JK Abdullah.

Semoga perkahwinan Tengku Zawiyah kali ini akan berkekalan sehingga ke akhir hayat. Tahniah sekali lagi. Klik sini untuk melihat lebih banyak gambar Tengku Zawiyah dan suaminya.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

50 responses to (TAHNIAH)Tengku Zawiyah Berkahwin Hari Ini

  1. Arif Rusli says:

    YEASHSHSH FIRSTT

    0

    0
  2. mysara says:

    Tahniah..semoga yg baru ni betul2 menghargai dan menerima anda seadanya..

    0

    0
  3. Pic says:

    tahniah

    0

    0
  4. anonymous says:

    Harap2 kali ni suami dia xkena hijack lg la…kuikuikui

    0

    0
  5. labu says:

    penggantin dah expired .. x selera nak tengok … keh .. keh ..

    0

    0
  6. alcatraz77 says:

    tahniah… tahniah… tahniah… Datuk K x ucap tahniah ka?

    0

    0
  7. yanie hakim says:

    alhmdllilah, bertmu jdoh jg akhrnya.. smga tengku zawiyah dan suami ketemui kebhgiaan yg dicri2 slma ini dan kkal bhgia hngga ke akhrnya, amin..

    0

    0
  8. Eana says:

    Alhamdulillah.. Jaga hati pasagan masing2 agar jodoh dan pertemuan kali ini dkekalkan hingga ke syurga.. InsyaAllah..

    0

    0
  9. mie says:

    harap2 mjlis prkhwinannya x sama mcm mjlis hrjadi ank bongsunye…hak hak

    0

    0
  10. zani says:

    kata ada bnyk gambar?mana gambar? nk klik kt mana?? tuk tgok bnyk lagi???

    0

    0
  11. APAM TEMBAM says:

    Laki pertama : Datuk K.
    Laki kedua : Rayyan JK

    Syabas….jaga “K” baik-baik OK..!!!
    Stay away from people named SITI…ha ha ha.

    0

    0
  12. Sagigirl says:

    kebaboom,ko mmg x kisah,sbb ko mgkin x ada perasaan?dn x kat tmpt dia!jgn dihina, tu smua kn anugerah dri tuhan!!nsib ko tk tau lgi?apapun congrate to TZ mendung telah berarak pergi,kini pelangi yg indah muncul tersenyum.moga berkekalan smpai akhir hayat.amin.

    0

    0
  13. Merpati Putih says:

    alhmdlh…smga iktn yg d bina kna allah…bkn nafsu smta2x…

    0

    0
  14. daisy says:

    apalah komen2 yg x baik tu…doakn lah yg tebaik utk dorng…tua ker muda ker bkn halangan as long mencari yg halal dan kebahgiaan..jgn lah nk kutuk org.apa2 pun sebelum nk bagi komen yg buruk2 tu..renung2kn lah nasib kita plak..Allah tu maha adil kn so kita as manusia x payah lah nk kutuk2 dia.dia pun tau yg dia bukan artis n dia femes pun sbb laki dia kena amk org apa..so doa kan jer lah kebahagiaan dia..utk TZ n hubby, saya doakn yg tebaik utk anda ber2 semoga bahagia dunia n akhirat..amin

    0

    0
    • BumbleBee says:

      yg kutuk2 x berselera laa apelaa ahli keluarga sedara mara ko xde yg berumur ker? mak ko nenek ko sumer muda bwh 30thn yer? agak2laa nk ckp pun. Macamlaa ko yg nikah nk kene ikut selera ko…chehhh~

      p/s: teringat aku kt Bersamamu TV3 smlm…byk ibubapa kanak2 OKU kecik ati ngan mulut masyarakat sekeliling kutuk anak mereka…. cth yg ade mcm ni laa ikut sedap mulut jer nk mengutuk~

      0

      0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        orang2 yg macm sial je yg suka kutok anak2 OKU ni….!! orang2 yg sial macm gini pada diri diorang tk ada belas kesian punye…..orang2 yg semacm ini tuhan tk akan kasi diorang hidop selesa dn bahgia…

        0

        0
  15. mOon jOhari says:

    tahniah…semOga bahagia selalu dan kekal hingga ke syurga… ^__^

    0

    0
  16. diana says:

    biarlah mereka menghina, nanti satu hari, mereka juga akan tua .. menggantikan org tua yg ada sekarang ni.. org2 ni, mereka kaya dan berada, tak susah apa pun dek titik benggek org yg menghina mereka. kamu, ada apa? selain suka mengata dan menghina orang. dok diam2, tanya diri sendiri. anyway, selamat berkekalan kepada pengantin…

    0

    0
  17. sepupu datuk rayyan says:

    datuk rayyan is my cousin… they got married for good cause and it hurt so much reading uneducated and rude comments above especially from muslim malays.

    if you don’t respect others, you will not be respected either.

    0

    0
    • sahara abdullah says:

      Walaupun da b’lalu namun doa I UTK PASANAGAN INI kebahagian hingga ke syurga ALLAH buat Tengku n hubby..

      Komen2 yg melambangkan pencemaran bahasa bagi org Muslim Melayu amat MENYEDIHKAN DAN HARAPAN SAYA IANYA TIDAK B’LANJUTAN DEMI ANAK BANGSA YG BAKAL MENERAJUI TAHTA MALAYSIA BIAR SIAPA PUN DIA…SEBAGAI MUSLIM KITA HIDUP KRNA ALLAH DAN MATI JUGA UTK ALLAH

      0

      0
  18. sepupu dauk rayyan says:

    my mom is indian, my dad is chinese and my brother is muslim. we have big 1malaysia family…. and yeah, we don’t eak pork and drinks… we never despise other people or culture like you guys just did.

    0

    0
    • mumtobe says:

      Hi sepupu datuk, yg komen teruk2 tu represents few percentage of muslim malays,but the majority tak kutuk, ramai yg tak tulis komen, just doakan dari jauh kebahagian dan kesejahteraan pengantin baru…

      0

      0
  19. checkmate says:

    come on la, yg kutuk2 sgt dorang kawen ni kenapa..? Jelous kah..? Atleast dorang xde nak kaco rumahtangga org lain @ nak rampas merampas laki/bini orang.. Cuba tgk apa dah jadik kat mereka2 yg merampas laki org…? sampai lani ni x branak2 lagik.. Takat dapat anak instant jek okeh..

    0

    0
    • mia says:

      checkmate…awak pun sama… tak ada kerja lain. dok kutuk orang. dah jodoh mereka setakat itu… bukan nya mcm awak yg dok pandai kutuk orang.sy sokong cousin dato rayyan. walaupun kami bukan sebangsa anda, tapi perasaan sbg 1 malaysia amat di utamakan. sikap positif perlu dititik beratkan..jgn malukan bangsa u.

      0

      0
    • mia says:

      cermin dulu peribadi anda checkmate. jgn terlalu bangga untuk mengutuk orang. itu sudah jodoh dia. kita yang membaca…doakan kebahagian mereka semua.

      0

      0
  20. kak chu says:

    yg dok kutuk tu peminat ct ke apa????semacam jerr…orang bina masjid dikutuk2 lak…apapun Selamat Pengantin Batu TZ, moga bahagia dunia dan akkhirat.

    0

    0
  21. blacktie says:

    tahniah buat TZ and hubby.. semoga kekal hingga ke akhir hayattt

    0

    0
  22. kuntul says:

    wah MILF.. fap fap fap fap fap fap
    aaahhhhhhhhh

    0

    0
  23. gee says:

    congrat…..doa semoga bahagia hingga ke hayat….

    0

    0
  24. whocares says:

    Utk TZ & Datuk Rayyan JK

    ~ Tahniah & Selamat Pengantin Baru…Semoga berkekalan hingga akhir hayat =)

    0

    0
  25. pah SuDip says:

    tahniah TZ smoga kekal n bhagia

    0

    0
  26. Rania Brunei says:

    smoga Tengku & suami hidup bahagia hingga ke akhir hayat..

    0

    0
  27. what the? says:

    hm, sekurangnya dia tak ambil hak orang kan? apapun, manis je pernikahan, suci je muka, hati baik kot.

    ps: sedap nama suami dia, sangat sepadan.

    0

    0
  28. nolymahmud says:

    alhamdullillah semoga bahagia dan terus bahagia hingga akhir hayat. amin

    0

    0
  29. salim says:

    mane gmbau nye?

    0

    0
  30. zaia says:

    Tahniah~!!
    Semoga berkekalan dn bahagia hingga akhir hayat..

    0

    0
  31. mary goes slow says:

    Apa da….expired ke gebu ke very subjektip ma….kadang dapat pasangan gebu pun tak real…cinta tak sejati lebih kepada nafsu….kadang yang expired lagi real…at least mereka boleh terima kejadian tuhan yang mereka tak sentiasa muda ma…yang penting cinta mereka real dan mendalam…dan mereka bahagia….so what?

    0

    0
  32. lupe dah says:

    Kadang2 kite tak tau sape jodoh kite, walau dah kawin berpuloh tahun pun masih bercerai, dan akan bertemu dengan Mr.Right. Sesungguhnya jodoh pertemuan, ajal dan amut,Allah yang tentukan….

    Terase happy bile tengok tengku Z dah berdua balik, walaupun mereka pengantin expired,but i’m sure they will b happier with their choice in life.Semoga ALLAH merahmati mereka.

    Pada yang mengutuk tu, jangan bertindak kejam,hidup ni mcm roda,kadang kite kat atas,kadang kite kat bawah,anda mengeji TZ pun xgune sebab kekayaan die takkan berkurang,malah die sedang menempuh saat bahagia pun.Anda dapat ape?cume dapat dosa jek…..

    0

    0
  33. 835568 says:

    835568 beers on the wall.

    0

    0