Written by AbangNara | April 26th, 2011

siti sarah sudah mengandung

Walaupun bergerak di dalam kumpulan Sepah, Shuib membuktikan ketepatannya (maaf ayat agak lucah, saja buat lawak je nie) dengan hamilnya isterinya, Siti Sarah. Kini Siti Sarah sudah mengandung sebulan lebih. Abang Nara ucapkan tahniah dan semoga kandungan tersebut akan sihat sejahtera sehingga hari kelahiran. Tahniah buat Shuib dan Siti Sarah.

P.S: Wajah mak Popeye terbongkar jua akhirnya.

P.S.S: Medical Card Perubatan utk ke hospital swasta

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

69 responses to (TAHNIAH)Siti Sarah Sudah Mengandung, Shuib Sepah Memang Power!!!

  1. lola lolipop says:

    congrats !!! :)

  2. sha says:

    ALHAMDULILLAH.

  3. wah.. Tahniah buat mereka..

  4. efan says:

    tahniah larh, shuib mmg power. haha

  5. Yatiros says:

    Alhamdulillah & Tahniah …cepat betol rezeki mereka berdua….

  6. eymma says:

    patutpun nampak badan sarah naik sikit lepas kahwin.
    tahniah!!
    :)

  7. zue says:

    Congrats sara & shuib..

  8. Shuib Sempah says:

    ADOIIIII!!! SALAH BAJET LA DER! AKU NAK HONEYMOON LAGI! TAKBAGI AKU CANLANGSUNG LA BINI AKU NI!

  9. azreeny says:

    rasanya dua minggu lepas kot dlm rancangan Sehati Sejiwa diaorg jadi tetamu jemputan..masa tu mmg diaorg bgtau yg Sarah da pregnant n alami alahan yg teruk…

  10. khalis says:

    tahniah.. siap shuib dalam lawak minggu lepas muka nak termuntah..wahahahha.. semoga lepas nie bertambah tambah murah rezeki shuib.. jangan lupa undi jambu

    Seandainya semua lelaki sudah tidak berminat pada seks

    koleksi artis seksi dalam majalah mangga

    Jom anti PAS!!!??

  11. Jabun says:

    haha

    tu dia suhib dgn peluru nya

    yg fresh dan bervitamin

    omputeh pun kalah ..tahniah bro!

  12. Sinar R says:

    power2…. terima kasih power root.. hahahaha

  13. Aza says:

    Alhamdulillah & Tahniah …rezeki Allah utk mereka berdua.

  14. aspire5580 says:

    Tahniah shuib..bg power jugk kt maharaja lawak

  15. chantek says:

    Alhamdulillah..

  16. unggun api says:

    tahniah!cayalah….

  17. pallie says:

    jangan kasi siti sarah tgk muka shuib,nanti dia muntah..hahaha..(ayat jep sepah)

  18. what the? says:

    bagusnya.

  19. no_na says:

    tahniah!!!!

  20. petaibusuk says:

    tahniah!! suka shub jadi gegurl mase peform kt maharajalawak!!!….alalalala sukenyeeeeeeeeew!!

  21. nurulis86 says:

    ke mmg ct sarah xble tgk muke shuib..nnt mst muntah sbb pembawakan bdk? so mknenye time maharja lwk aritu diorg jadikan tu lwk diorg??

  22. cempaka says:

    vote sepah…congrats sarah…

  23. juwie says:

    dlu2 x de la minat si shuib ni .. x penah pon tengok raja lawak .Ntah mcm mana tertengok maharaja lawak dan telah jatuh cinta ngan kumpulan sepah … klau menang rezeki ank la tuh .. !!!

  24. NIC says:

    taniah

  25. Mummy says:

    Congrates both of u-laju gle.tepat lak tu.hakhakhak…

  26. landax says:

    terrrrbaik kau shuib! Pandai Timing!hahahaXD

  27. Cida says:

    Ala la lalaaa sukenyerrrr!!!! Hihi.. congrats shuib & Sarah!

  28. Reena says:

    CT sarah dah..ct mana lagi belum? CT sifir? CTipah?

  29. roti canai says:

    ingat CT datuk K td…hmmmm…

  30. roti canai says:

    pasni ct payung lak…hahahaha

  31. pic says:

    tahniah…seronok dorang cpat dpt bby..

  32. wewit says:

    congrats!!!!rezeki diowg cpt!x pe2!moge2 bby sihat!:)

  33. mimi3 says:

    tahniah both of u, sweet sgt..:-)

  34. Chybee says:

    tahniah! rezki tu :)

  35. hehe says:

    mantap beb..st sarah xmuntah pn tgk mka shuib..kekeke

    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      tu nama nye cinta sarah ngan shuib ni cinta yg tulus iklas dn bukan nye cinta plastik !!!!! yg muntah2 tngok muka laki tu n tk boleh bau badan laki konon nk muntah tu cinta plastik nama nye !!!!! cinta tk iklas !!!! janji dapat kawin sekejap pas tu cari alasan yg bagos punye !!!!! POH DAH !!!!! menyampah minah jambu !!!!

      • wanita says:

        klu da pembawaan budak papepon ley jd… bkn kita yg mtk xleh tgk muka laki, bau bdn pon xbole.. istri mn yg xnk suaminya sentisa kt cc xspecially time kita pregnant… cume kita kne byk berdoa smoga d jao kan gan bnde² cm 2…

        • minah jambu jambu 24jam mengadap computer says:

          kalau pembawaan budak pn tkan sampai lari rumah n tk boleh tengok muka laki !!! bulshit lah !!!!!

    • nobody says:

      hehe, tu la pasal.xde la plak sarah lari blk umah fmly dia :) tahniah, sarah n shuib.dua2 aku minat. :)

  36. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    POWER la lu shuib !!!!! tahniah…..mudah2an dapt anak kembar ye sarahhhhhhhhhhhhhhh cayang sarahhhhhhhhh cenyum cikitttttt……..

  37. Myra Dolce says:

    hehe…bez la dorg…xsangke dorg ber1….
    hahaha…
    dah name nye jodoh…
    comel sangat

  38. aku lah... says:

    tahniah…..i like…

  39. AKU says:

    alahaiiiiiii.tahniahh shuibb..rezki..rezki..mana tau kot nanti juara maharaja lawak kan..

  40. Tabuan says:

    Taniah sarah & shuib!
    :)

  41. orak arik says:

    huiyoo tahniah…

  42. siot miot says:

    tahniah wat korang brdua..

  43. lydiawatie says:

    tahniah k…smga berbahgia…

  44. tahniah3!!panas punya tajuk..kui3~~

  45. haha..cepat gile..memang power lah shuib ni..neway congrate..

  46. secret says:

    hebat2.
    artis mane lagi yang belom terbukti hebat?
    erm…
    sape ek?

  47. shazee8386 says:

    tahniah…xsabar nak tgu time aku lak

  48. quEenR!ana says:

    aku meluat tul bc komen minah jambu nieee…
    cam sial!!!!!!!!!!!!
    ko da kawin ker lum ek?????
    sok2 kalu ko TERmenagandung pas tu ko x ly tgk muke laki ko bru ko tau!!!!!!!!

  49. lily says:

    tahniah sarah jaga kandungan betul2…

  50. kakngah muda says:

    tahniah……..vote 4 sepahhhh..elelee sukenyeeww..

  51. tahniah kepada abang shuib dah mendapat baby nama baby apa abang shuib…………….!!!!!!!!!!!!!!