Written by AbangNara | November 10th, 2010

siti saerah kahwin

Angin tak ada ribut tak ada, tiba-tiba hari ini Kosmo melaporkan yang Siti Saerah sudah pun berkahwin dengan Saiful Anuar pada 27 Oktober yang lalu. Sebenarnya kami pernah dapat information ini tapi tak berani nak tulis sebab takut tak betul. Apa pun jutaan tahniah kami ucapkan kepada Saerah yang sudah selamat bergelar isteri.

siti saerah kahwin

Tiada majlis besar-besaran untuk Saerah. Mungkin sebab nak setelkan yang wajib sahaja. Majlis pernikahan telah dilangsungkan di Kuala Lipis. Yang penting semuanya sudah selamat. Saerah dan suami pun tengah sibuk berbulan madu di Johor sekarang. Semoga cepat menimang anak kelak.

Tahniah sekali lagi kepada Saerah atas perkahwinan ini.

188 responses to (TAHNIAH)Siti Saerah Sudah Berkahwin Dengan Saiful Anuar 27 Oktober Lalu

  1. emilda says:

    tulis pon cite nih!!~

    0
    0
  2. waniejjang says:

    saiful anuar tu bkn selebriti ek? igtkn dia ngn imran ajmain.. haha

    0
    0
  3. apasal kawen senyap2..

    0
    0
  4. silentgirl says:

    sapakah?selebriti mane?npe cm xknal..

    0
    0
  5. emilda says:

    tau xpe…aku pon pk bnda yg same…sbb tu aku soh bang nara post cite nih…mari kite membuat spekulasi..tp bukan menfitnah..just cerita2..

    0
    0
    • silentgirl says:

      jgn maen2 cik emilda..nk type pon kne hati2, cnie byk pengkomen emo…nt kne tduh wat fitnah, wat dosa..hikhikhik!

      0
      0
      • emilda says:

        just bergossip..bukan bebetol2 pon..hehee.

        0
        0
        • AkuCute says:

          Apa la hang ni emelda!
          Bergossip lama2 bule mengundang fitnah.
          Biarla mereka… da selamat kahwin pon….
          Apa2 spekulasi biar kita tahu sendiri… x payah nak buruk2 kan lg keadaan.
          Kepada Abang Nara… terima kasih atas maklumat yg diberi.

          0
          0
      • yelah kan saerah ni gediks mcm
        x kena dgn dirinya dia kawen sesenyap…

        kurang2 ada kenduri cikit diakan jenis yg perasan
        bagus ~ org buat tu dia pun nak buat tuh gak >

        0
        0
        • silentgirl says:

          haah la..tp lain sgguh dgn tok ti..walaupun rmai xske tok ti tu..so far xlah npk buruknya sgt tok ti tu..saerah gems ni je yg syok sndri..tup2 da kawen..tp klu btol da nikah..elok la..dr bkepit ngan jntn sane cnie..tp kelam kabut la adek bradek tok ti ni..saedah sebok bcerai berai, ni saerah gems lak kawen snyap2..pape pon tok ti maintain~

          0
          0
        • syurga itu indah says:

          aku rase mak siti paksa la..kalu x kawen x dpt harta siti yg siti nk wasiat utk adik beradik die tu.. (xde kene mengena ni) hahaha

          0
          0
    • just wondering says:

      tadi aku tgok cerita chinta. aku suke dialog si fasha tu
      “Kalau ditakdirkan saya masuk neraka maka jadilah saya batang kayu api.Tapi saya redha sebab Allah yang menghakimi saya secara adil.
      Tapi saya takkan biarkan diri saya dihakimi oleh makcik yang kerdil disisi Allah yang belum tentu masuk syurga” .
      -peace-

      0
      0
      • olieynaa says:

        btl apa yg belacan hangus tlis tu… aku pn pelik c saerah ni tetibe je kawin..isk mushkil lh…

        0
        0
        • jokong mas says:

          macam nilah kawan-kawan semua….kita anggap yang baik-baik saja…mungkin dia rasa dia tak glamor mana pun nak buat besar-besaran…dia bukan mcm kakak dia ada nama besar dalam industri hiburan ni..masing-masing ada hak..doakan yang terbaik sudah…jangan kita cipta cerita yang boleh menimbulkan fitnah.=)

          0
          0
      • Umie Ashyraf says:

        . . . . . :))

        0
        0
  6. […] Panas, (TAHNIAH)Siti Saerah Sudah Berkahwin Dengan Saiful Anuar 27 Oktober Lalu Submitted by selebriti on November 10, 2010 […]

    0
    0
  7. yana sayang_sayang says:

    elok la kawin.. ligat semacam je perangai

    0
    0
    • miss_pinky says:

      A’AH KN,DIE NI LEH TAHAN GK SOSIAL.

      0
      0
      • ATTENTION says:

        kna culture shock, biasak la turr…
        saidah pn tgh glamer, tu dh igt laki agaknye, maklumla tgh sronok jd artis…pdhl bukan bagus pn. saerah ni pn sme jer, dorg suma tumpg nama CT jer, nk hrp suara, rupa n bakat….piiiiiraahhhhh…

        0
        0
        • silentgirl says:

          saerah n saida mmg mmalukan je..sebok sgt nk jd pnnyi..bia la ct je jd pnnyi..ni 2 ekor nate ni pon nk gak..suare da la hampas..mksud OIAM pn hampeh je..saida plak sggup bcerai sbb laki xbg nnyi..nk kjar glamour sgguh..xsyg lgsg perkahwinan yg da 14 taun tu..ape la pompuan ni..kalo career ko gmpak sgt, show sane cni ke leh thn lg la nk bg alasan cmtu..hbis 1 family pon nk glamour ngan gosip..pasni agknya abg die lak si ayie..

          0
          0
      • shahs says:

        dia kn kamcing ngan pasha sendat tuh

        0
        0
        • lol says:

          a’ah..geng si sendat nih..
          elok lar dia kawin..dia ni sosial sgt..mak dah tak larat kepong lar tuh..kawen kan trus!!
          tahniah yerk..

          0
          0
  8. fadah says:

    perangai akak n adik berbeza…

    0
    0
  9. Gosipgurl_fea says:

    tahniah..bestnye da kawen..

    0
    0
  10. milix says:

    oooOOOOOoooo…

    0
    0
  11. man says:

    dlm islam ada mnyebut war2 kan perkahwinan tuk elak fitnah

    0
    0
  12. aries_april says:

    PTT LA CT CANCEL KONSERT KAT PNG..
    ADA MJLIS KAWEN ADIK EK?

    YG SI SAIDA TU…ADIK KALUT KAWEN…DIA KALUT CERAI..HUHUHUHU
    BLN YG SMA…

    0
    0
    • KakLong says:

      Kisah dorg bertiga ni leh buat drama samarinda… masing2 ngan citer masing2..hmmm

      0
      0
    • RiRi says:

      kihkih…yg buruk nati nama ct gak…

      0
      0
    • Clipkertas says:

      errmmm…..
      tu la dia….
      hidup jgn brmegah2, cukup la sederhana…
      klu dah trlalu megah ni la Tuhan nak tunjuk…

      0
      0
    • Bom aTOM says:

      konsert Siti yg batal kat Penang tu 25 Sept..Saerah nikah 27 Oktober lah Aries.
      Kalau Siti buat 1 bulan persiapan majlis kawin Saerah, mestilah majlis tu lagi grand dari Sheikh Muszaphar dan diwar-warkan..ini tidak..macam tak nak bagitau je…

      0
      0
    • SWEET says:

      Ye la
      sorang kalut rampas laki orang
      sorang kalut nak cerai
      sorang kalut kahwin senyap2 ala kadar jer

      0
      0
  13. aku serius says:

    boring nyer…nguaaaa…..

    0
    0
  14. leo says:

    sape ni x kenal pon … x war2 pon x apa ..

    0
    0
  15. sentul says:

    aku cukup nyampah org lelaki pakai rantai .. mcm romeo aja ….

    0
    0
  16. zorro says:

    ZZZzzzZzZZZZZzzzzzzzzzZZzzzZZZzZzzZzz

    0
    0
  17. nurul says:

    ada aku kesah……

    0
    0
  18. fea says:

    kenapa tetibe je nikah?

    ermm!

    0
    0
    • miss_pinky says:

      A’AH KN,ANGIN XDE RIBUT XDE.
      HUUHU,KE SEBB WARTAWAN PN XAMIK PORT PSL SAERAH YG XBAPE NK GLAMOUR NI.??
      PAPE PN,MOGA KEKAL KE ANK CUCU YE.

      0
      0
  19. Y says:

    3 beradik yg haru biru,Tok Ti dgn xde prinsip, Saida ngn kes dia ngn laki dia,Saerah yg plg dasyat dulu berentam ngn artis tuela,ngn org niela,tup2 kawin senyap2,bg aku klu berkemampuan pe salah wt kenduri sikit..tul x?

    0
    0
    • ermm nk provoke peminat Siti sket… siti tu katenye kebas laki org?..jgn mare peminat siti erk.. bkn akak kate, org kate.. ramai tu kate camtu..

      0
      0
      • cik intan says:

        kalau war2 kenduri kata bermegah. tak war2 kan kata nak senyap. mende lah

        0
        0
      • chix says:

        zaza muhammad, jgn komen2 lebeh2 pasal tok ti tu, especially bukak citer dia amik laki org…kang ade plak pengomen2 lain kat sini yg marah……tok ti tu, x bleh diusik/dikomen yg negatif2…..kang emo semacam plak peminat2 tok ti….hahaha….

        0
        0
      • fanatik ct says:

        tok ti tak kebas laki org tp laki org yg kebas tok ti….lojik kan?….tanya lah dtk k adakah tok ti yg dtg pi goda dtk k?…lain lah kalau dtk k tu celeberiti mestilah tok ti yg datang goda dia….

        0
        0
        • weiya says:

          alahai..senang cite..tepuk sebelah tgn tak kan berbunyi…logik la..tok t sape..tak kan la korang tak leh tima satu pun kesilapan dan keburukan tok t

          0
          0
        • fanatik tok ti says:

          betul lah…kalau tepuk sebelah tgn bukan tepuk namanya tp melambaikan tgn kan…kelemahan org pompuan ni kena akui ..mcm kerak nasi..kalau dah kena air mesti lembut juga kan….semua manusia ada kelemahan ..bkn tok ti ja kan?…..jadi apa mslhnya di sini…

          0
          0
        • BumbleBee says:

          masalahnyer adalah…ADMIT jerlah kalo ramai yg kata dier kebas laki org…tp yg fanatik ni x gak…cth depan2 adalah ko fanatik. Still bagi alasan mcm yg kt atas tuh….defensive~

          0
          0
        • titi says:

          bekas isteri dtk k pun tak bising, tp org lain plk yg sibuk2, lgpun kite x tau pe yg tsirat,

          0
          0
        • nisa says:

          kan dah kata jangan usik siti….peminat fanatik dia ramai huhuhu… bestnya kalu aku ada peminat camnie..

          0
          0
        • shahs says:

          tok t ada “kipas susah mati” (die hard fan)…huhu

          0
          0
        • aries_april says:

          x smua mcm tu…
          maybr tok k nk more then x wife…CT tu kan kayo…
          cnta skrg tlak tepi.jnji duit..leh ikt bntut CT pn dh kira ok…

          0
          0
        • Mustika Ilham says:

          ahhhh..ramai gak yg melambai Tok.Ti dulu artis ada….pengarah ada …kerabat ada…semuanya ada….tapi… DK paling terel antara yg ada sebab lambaiannya singgah dihati Tok ti…….

          0
          0
        • lol says:

          rampas tetap rampas..tu hakikat yg takleh dinafikan..
          kan korang kate tok ti pun manusia biase dan ada kelemahan gak..kelemahan dia ialah dah kawin dgn laki org..sume tau tu!! naper peminat tok ti nak nafikan gak? tu kan fakta bukan auta..

          0
          0
  20. non says:

    tahniah..xde majlis besar pun xpe, xkkan gbr nikah pun xde..pernikahan adalah perkara baik yg patut di beritahu..kenduri perkahwinan yg 7 hr 7 malam tu yg tak bape digalakkan..akan megundang raser riak dan bermegah2 itu sahaja..

    0
    0
  21. misspocoanjing eclipsepunanjing says:

    pk sendiri la kena…….

    0
    0
  22. miss_pinky says:

    CONGRATS LA YE.
    :)

    0
    0
  23. Walimatulurus (kenduri kawen) kena buat wpun sekecik panggil2 org kg, kena warwarkan supaya tak menimbulkan fitnah… alhamdulillah aaa dah nikah, semoga berkekalan hendaknye..
    sbb ari tu dia tunang, pandai plak ajak press magazine seme2…takan nk tnggu kenduri grand giler baru nk jemput seme, tu membazir plak.. bersederhana.. tp tatau aaa kot2 dia wak kenduri kemdian…

    0
    0
    • titi says:

      kenape org kite mudah buruk sangka? yg pntg sudah buat yg wajib, jgnla ungkit kisah yg lalu… artis yg blum kawin tp bpeluk/berpegang sana sini walau dlm lakonan , tak pulak kite tegur, tp leh minat pulak,,, tak paham dgn korang ni…

      0
      0
  24. oh pengkomen says:

    apa lah manusia kawin senyap2 kata ada cerita sebaliknya. kawin besar-besar kata plak membazir. nant cerai berai jugak. aku pun x tahu mana yang betul manusia2 nih. dah saerah bukan siti kenapa dia nak publish gila babeng dalam media. kan kata syok sendiri plak lebih kuah dari sudu. Tau dia kawin Alhamdulillah moga jodoh berkekalan. Korang semua nak ke orang pun doakan yang tak baik untuk perkahwinan korang nanti. xkena batang hidung xpe. kalo kena sendiri pikir lah.Inilah melayu tahu nak selak kain dalam orang je. Bukan pikir sesuatu untuk kebaikan bangsa dan agama.

    0
    0
    • silentgirl says:

      adalah elok perkahwinan itu di uar2 kan..bnd yg elok nape nk disorok2kan? skurang2nya adalah gbr akad nikah ke..klu x di uar2kan, akn mnimbulkan fitnah..sape plak suh die wat besar2an..mmg la mbzir kalu kawen nk berlebih2an dan nk mnunjuk2 ni..the point is die ni tbe2 je kua cte da kawen..aik, angin xde ribut xde! sbb minah ni lebih terkenal dgn attitude liar die berbanding dgn bakat x sbrape n suam2 kuku die tu..nape klu cte tntang die berpelok sakan ngan jntn sane cnie bole publish gle babeng..ni cte kawen snyap2 jek?

      0
      0
      • aries_april says:

        silentgirl..ni klau kat FB..i dh like cmnt u..
        then..mnta share g kat wall i..hihihi

        0
        0
        • Kasih says:

          silentgirl…. btl tu…. gmbr kepit2 gan jntn suka jer nk publish gah2, tp citer nikah kawin senyap sunyi jer smp sapa pun xtau apa kes…

          pttnya bab nikah kawin ni mmg kena war2 kan sbb nk elak kan fitnah….

          btw jgn salah kn org2 di luar ni pikir sesuatu yg negatif bl dia ambik keptsn nikah cam nie… mesti ada yg terdtik nape wat kenduri nikah kawin tergopoh gapah kan, sdngkan dia ni jenis yg gila kan perhatian dan publisiti murahan…

          xder sapa yg nk doakan bnda2 buruk kt dia, alhamdullilah dia dh nikah maka terbina lah 1 mesjid.. tp agenda disebalik pernikahan tu yg mendtgkan syak wasangka dan kemuskilan kita smua…

          0
          0
        • silentgirl says:

          kasih..sumthing la kan die pny cte ni..curious taw.

          0
          0
        • silentgirl says:

          ahahhaa..tu la aries..nt suruh nara wat button like nt..

          0
          0
        • aries_april says:

          actually dh bt .. siap publish kat BN…
          tp bang nara remove blik…coz x leh lik2x ni..
          :-)

          0
          0
      • Boring says:

        Tak semestinya satu Malysia perlu tahu…. ko je yg lambat tau Silentgirl…
        Kat kmpg dia ramai orang da pi majlis dia.
        Ko da kawin lom? kalo lom… nanti kalo ko nak kawin jgn lupa bagitau dalam blog Abang Nara n FB tau… biar sume tau!
        Opsss terlebih sudah.

        0
        0
        • Kasih says:

          bab nikah kawin ni mmg kena bgtau dan diwar2 kan spy xmenjd fitnah…

          tp moskel gak bila tok ti xder masa majlis kawin saerah nie….

          0
          0
        • aries_april says:

          kasih..
          tok ti xda ke time dia kawen?

          bla jd arts ni..
          even suam2x kuku pn..
          kna la ckp…
          bla msk public figure…kna tau bwa dri..ni kawen smpai press x tau..
          tup2x dh sbln…
          xdtng tnda tnya ke?

          tp ssh skit bab saerah ni..dia mmg gila glamer..
          bla xda orng thu..kira cam x best ja indstri hbran ni..
          :-)
          fhm2x sndri la..
          mls nk bt spekulasi…
          krng kata d ftnah lak..
          tul x kasih?

          0
          0
        • silentgirl says:

          jgn ckp war2 lg la kasih…nt ade org boring..ahahah!

          0
          0
        • silentgirl says:

          ahahaha…’boring’..perlu ke? owhh..agk2 gosip liar die org kat kampung die tau dlu x?sbb glamor ngan gosip jek die ni…klu bleh 1 msia pon die nk btaw yg die hawt. ngan attitude die. uhuhuh..

          0
          0
  25. RiRi says:

    janji selamat…dh smpai jodoh dh… ^^

    0
    0
  26. jojo says:

    macam busuk ja aku tgk si saerah ni

    0
    0
  27. Toto i COmel says:

    kada kou kosusa kawan…iti nopo tondu t monontian t….thats y sinumawo eyo…modosi oilaan tulun dot mogontion opm amu po nokopisasawo…….congratulations!

    0
    0
  28. Sweet Hunny says:

    Saerah nie mmg memalukan n wat family dia bad record coz CT xpernah sexy mekxy mcm dia+1 of bff fasha lak tue…tah per2 + pas saida cerai saerah lak nikah senyap2…pasni jgn ade kes pasal ct sudeh ler!!!anyways congrats…mmg tlbh sesuai pun u all nie frm d pic:D

    0
    0
    • aries_april says:

      sapa kta CT x seksi?
      klau korang leh cri blik pic dia bln madu ngan laki dia..kroang leh tau dia seksi ke x…..

      0
      0
      • aries_april says:

        + skit…
        1 year dia orng kawen kot..
        tiem tu kat bali.

        0
        0
        • cik intan says:

          tu kan gmbar peribadi dgn laki dia. lantak dia lah. cuma diff is gambar tu tsebar. bukan dia saja upload

          0
          0
        • aries_april says:

          klau prbdi..
          napa nk publish kat FB?
          tu dh buka mata smua orng…smua tu leh bt ftnh….
          fkir la sndri..
          klau prbdi ngan laki..kat dlm umh ngan ats ktl ja…kita orng islm ni kna la fhm mkds prbdi tu sndri

          0
          0
      • SWEET says:

        Pic Tok T
        semasa menghadiri birthday Sultan Pahang
        Tok T pakai kebaya
        Fulamak ketat giler
        Sampai terjojol dua gunung
        Push up

        0
        0
        • Toto i COmel says:

          ala….yg korg ckp ct seksi tu pun bukan ct pakai bikini ker aper….setakat tayang tangan dgn betis pun seksi ker??? anyway i x penah lg nampak betis siti…..

          0
          0
        • aries_april says:

          betis pn dh kira seksi la..
          mngiurkan pndngn laki lain..
          klau kat bali tu dia ngan laki dia x pa la..
          ni brpuluh ribu orng kat sna “honeymoon”
          klau honey2x ni…bkn girl ja..
          msti la ada laki….
          even x kawen g..hihiihhihih..

          x ke depa smua tu tngk betis siti yg putih gebu tu?
          x mndtngkan ftnah ke?

          0
          0
        • Toto i COmel says:

          elo….kat bali tu xde sape la nak kesah betis siti…..entah2 dalam 100, belum tentu ada sorg yg kenal siti…

          0
          0
        • chix says:

          setuju dgn aries_april….benda yg peribadi, hak milik suami isteri x pyh tayang kat FB….coz FB sume org bleh tgk….

          0
          0
  29. RiRi says:

    teringat zaman sekolah dulu..camping antara daerah puteri islam..hihi..aku ley satu team dgn dia..masa tu kecoh dia adik ct..aku siap amik pic dgn dia..hahaha..bler tgok balik pic tu..cam kelakar je..hahaha…

    0
    0
  30. aries_april says:

    klau korang knl isman syarif…pmain bola dri pahng n 1 kg ngan dia orng..
    korang leh tnya brpa bruknya prgai saerah…
    isman tu prnh main skuad kbgsaan..tp dh benti 5 thun lps kot…

    saerah ni even dh ada tnang n time x tnang n kapel2x ngan other artis..
    ngan si isman tu dia leh kejar2x g…
    isman tu pnya lari….tkut sngt ngan prgai liar saerah

    0
    0
  31. ainashikin says:

    emm cik sarah ni tah paper jer…rasa dia ni xsumbg pape pn lam dunia hiburan…buat keje len dah la…akak dia xmo buat album penuh ke promot adk die ni?sian je nengokk…

    0
    0
  32. Kasih says:

    saerah oo saerah…. nape terkejut tergempar cam ni ya… bl dl kecoh isu gmbr kepit2 gan jntn suka jer nk publish gah2, tp citer nikah kawin senyap sunyi jer smp sapa pun xtau apa kes…

    pttnya bab nikah kawin ni mmg kena war2 kan sbb nk elak kan fitnah…. biar org tau yg kita ni dh jd milik org.. isteri org…

    btw jgn salah kn org2 di luar ni pikir sesuatu yg negatif bl dia ambik keptsn nikah cam nie… mesti ada yg terdtik nape wat kenduri nikah kawin tergopoh gapah kan, sdngkan dia ni jenis yg gila kan perhatian dan publisiti murahan…

    xder sapa yg nk doakan bnda2 buruk kt dia, alhamdullilah dia dh nikah maka terbina lah 1 mesjid.. tp agenda disebalik pernikahan tu yg mendtgkan syak wasangka dan kemuskilan kita smua…

    papepun pada saerah, jg dan hargailah umah tngga yg terbina ni gan pnuh rasa cinta dan ksh syg…. Amin..

    0
    0
  33. […] 2.0 … read more › Read More Visit Site 0 Comments Share Twitter delicious Facebook […]

    0
    0
  34. grand noise says:

    aku ingat kan salleh yaacob td haaha

    0
    0
  35. bukan peminat saerah says:

    saerah tak kebas laki org pun masih tak puas hati juga ka?..dia tak kawin lari di siam mcm rita kan?…dia kawin senyap atau bising itu dia punya pasal…biar tuhan yg tentukan….hukum kawin mcm tu yg penting dia dah kawin…lagi pun dia kira artis yg suam2 kuku ja..siapa yg nak tgk sgt foto perkahwinannya…lain lah kakak beliau. manusia mana ada sempurna kan?…mesti pernah buat benda2 tak baik tp harus diingat ada manusia yg baik pada mulanya akan jadi jahat pada akhirnya…tu psl berlaku ustaz, imam melakukan perkara yg sumbang…dan wanita yg bertudung buka tudung dan melakukan maksiat…..

    0
    0
    • Toto i COmel says:

      terbaik punya komen!

      0
      0
      • juli says:

        bkn peminat saerah, komen tu ada skit2 nasihat tp jgn lupa perkahwinan seeloknya diwar-warkan bg mengelakkan fitnah…yg kawin lari tu lain plak citernya…sbb mak bapak tak setuju. dah ni klu mak bapak da stuju, knp nikah dlm diam. saerah tu dah la adik kpd penyanyi t’kenal, sbb tu lg isu ni leh timbul. saerah tu plak leh dikatakan penyanyi jgk la..even lagu br ada 1,2 je…tu yg jd persoalan…jgn nak kaitkan pmpuan pakai tudung tp bukak buat maksiat..lain bnr da lari topik tu

        0
        0
        • RiRi says:

          manusia…….

          0
          0
        • Boring says:

          Memang la mesti diwar-warkan…. tapi x semestinya kena war-warkan dalam blog ke… dalam Fb o nak bagi satu Malysia tau wahai juli oiiii…..
          War-warkan dalam Islam cukup bagi tau kpd sedara-mara atau jiran tetangga pon da cukup bg menegelak finah….. pelik aku tengok pengomen yg sikit2 cakap ” perkahwinan seelok elok nye perlu diwar-warkan”…. berulang-ulang aku tengok. (Boring tahap gaban)
          Tapi kurang paham tntang maksud war-war yg mcm mana…..
          Opsss! terlebih sudah.

          0
          0
        • silentgirl says:

          klu boring xpyh bace komen org lain! xpyh boring sgt eh..hahah~

          0
          0
    • sour says:

      teERbaeK!

      0
      0
  36. meluat siti says:

    saerah gemok

    0
    0
  37. Power Impian says:

    angik xde ribut xde dah kawen..huhu

    0
    0
  38. Malaysians do not worry about identity theft and privacy?

    0
    0
  39. Miss pocO says:

    doakan kebahagian orglain adalah satu pahala…amin…

    0
    0
    • titi says:

      betul, sepatutnya kite doakan supaya pkahwinan nya kekal, setiap manusia ada melakukakn ksilapan, jika dgn pkhwinan boleh mginsafkan/merubah dirinya, beri la peluang, mrk yg rs diri tlalu sempurna jgn la takbur sgt dgn mengutuk/mengata org lain, kerana kite tak pasti kalo benda itu terkena pd diri kite/ahli keluarga pd ms depan

      0
      0
  40. shazzle says:

    kerana ia bakal memberi tokti anak menakan baru dalam 2 3 bulan lagi…

    0
    0
  41. Pipvz devil says:

    Mohahahaha..pape je lah korg ni..laki dier bkn artis ek..tahniah saerah..hrp2 kekl le hingge k akhir hyt..xmo sparuh2 ehhh..xmo…

    0
    0
  42. hmmm.... says:

    kot kot saerah ni kwin bdan t’jun..huhu…mst de smtging wrong kan..hhuhu..pape jer la..yg pntg i don’t like adk bradik siti n siti..huhu

    0
    0
  43. Fira says:

    eh date siti sarah kawin sama dgn my birth date…wah patutnyer kawin dihebah2kan

    0
    0
  44. benda baek pun nak rahsia…

    0
    0
  45. miss wawa says:

    aikk honeymoon pat johor aje ke????

    0
    0
  46. […] Siti Saerah sudah berkahwin 27 Oktober 2010! Wartawan tak tahu majlis ni. […]

    0
    0
  47. sex and the city says:

    dier tak mampu nak buat kawin besar-besaran….dier bukan kawin ngan laki orang atau Dato’ macam akak dier…laki dier org biasa je…dier pun bkn femes sgt..tu yg kawin diam2…malu….nanti apa org kata lak….maybe takde sapa nak sponsor her wedding of the year…sian…sian..

    kiter doakan jelah kebahagiaan dier….and cpt2 dapat anak….sian akak dier kepingin nak pegang baby tu…

    0
    0
  48. pujangga says:

    bagus2 better kita kawen senyap2 dr kita wat maksiat terang-terangan

    0
    0
    • jaaja says:

      tak minat dgn saerah ni, tp kalo dia dah nikah, baguslah harap suami dia dpt membimbing nye… wat kawan2 kat atas tue, udah2 leh wat spekulasi psl nikah senyap ni, kalo telahan korang tak betul dah jadi fitnah, korang tak takut dosa ke?

      0
      0
  49. shela says:

    pelikla jugak dulu tunang pun dia bgtau tapi kawin tak bgtau? cara bang nara cerita pun mcm smcm je? erm mmg menimbulkan kemusykilan. :/

    0
    0
  50. Reena says:

    Husband bisnesman kan? Jual keta import mahal2 kan? Takkan la majlis standard pun tak dapat buat. Tak payah grand2..

    0
    0
  51. geli geleman says:

    x suka pmpuan ni.gedik je lebih.x de cantik mana pun.suara pun tah apa2.harap2 lps kawen ni x de la gedik lagi ye saerah.syok sendiri

    0
    0
  52. RiRi says:

    sng cita..suke ati dia la nk wat kecik2 ke…beso2 ke..maybe dia wat majlis tuk org kg dia je…yg penting kite doakn kebahagiaan dia je…bler kite doa yg baik tuk org..kitepn akan dpt berkat sekali..yg penting jg diri n famili masing2…nati TERKONO balik..huhu…aku ckp camni coz de pengalaman…bler si polan ni cbuk psl famili aku..x kasi anak dia kwn dgn adik2 aku..konon adik2 aku ni nakal n xde wawasan…pndg rendah kt adik2 aku…tp last2 nye…TERKONO kt dia balik bler anak laki dia ter TETTT dgn GF nye…..malu time tu..xyah kata la..pastu skrg baru ok..xde nk sombong sgt n kata mcm2…so dr itu jgn lah kite cbuk mengata HAL org..pndg HAL diri sndiri dulu… ^^

    **aku bkn peminat saerah..just saje nk komen n share wif u all ^^

    0
    0
  53. perlis89 says:

    sape dua org nie???? lagu pe yg plg best dia nyanyi??
    movie pe dia brlakon??
    ak ni ketinggalan ke…
    dia x pulish sbb tkt peminat2nya x minat dia lg..
    tp..
    dia 2 de peminat ke??
    sape pminat dia kt cni korek hidung!
    hihihi
    ermmm sape2 tlg kira jap bape org..
    thnx..
    BN, story citer lain la….

    0
    0
  54. qis says:

    setiap orang kan ader citer tersendiri.. asalkan selamat semua sudah..buat ape nak pkr yang bukak2.. think positif..k

    0
    0
  55. Pipvz devil says:

    Wahh Riri..ko pnye pnglman pnah lalu dpn mate aku..kerek ngan org mcm bgus sgt..last2 kne btg edong sndry..tau lak malu…pdn muke..skrg jgn main2 tuhan byr cash..adoiiii…

    0
    0
    • RiRi says:

      ye lew…huhu..sbb tu jgn mengata sgt org len..kdg mende x baik ni de dlm famili kite sndiri kn… ^^

      0
      0
  56. kura2 kecil says:

    adore siti sbb sampai umur sekarang still maintain bersopan santun n hormat org tua. tak pnah meninggi diri n tak pnah melenting. korang bley sabar cmtu ke wei?ha?ha?aku pon tak bley buat cmtu tau. kau kalau dh jadi artis, bley tahan ke tak pakai sexy2 smpai berpuluh tahun?bley?aku yg tak artis ni pon kdg2 terbabas.saerah ni aku tak tau la nk ckp cmne.org tak cantek mmg kena menggedik. nk tarik perhatian la kan. pastu kawen nk senyap2,bkn la suh buat gah tapi war2 kan la,bia tak timbul fitnah. lakinye pon tader rupa org.

    0
    0
  57. jeanie says:

    Bagus lah ..ade juga jodoh si Saerah nih..dari citer tak senonoh dulu2..Semoga bahagia ..Congratz!

    0
    0
  58. pizza says:

    Alhamdulillah…..

    0
    0
  59. mia says:

    x kc tau pu kecoh, byklah andaian2…ntah…org kwin bukan semua mo di hantar di surat khbr or masuk berita yg penting wlimatulurus,…org kampung dan keluarga terdekat tahu..ni, mo juga mninta tahu semua…diwar-warkan juga…

    0
    0
  60. mz cantik.. says:

    tahniahlah…tp napa kwin syap2 ye..kuNG2….kot2…ada gitu2 dh…

    0
    0
  61. mrkepoh says:

    dh buncit kot..sebab 2 kawin senyap2…

    0
    0
  62. pija says:

    ptt lah dlm islam kata wajib kt war2 cerita klu nk kawin…elak fitnah… klu nnt korang kata mcm2 jgn plak melenting yee… :) whatever pon tahniah n moga sampai akhir hayat..

    0
    0
  63. zarablog.com says:

    wah…
    senyap…
    tahniah~

    0
    0
  64. sweetie lily says:

    rasenye dlm mjlh HAI baru2 neh dier de gtau yg dier akn bnikah ngn c saiful neh..tp xigt dlm majalah 2 dier kate kawen bile sbb aku juz bce tjok jew..2 pon curik2 bace kt kedai mamak..hahaha

    0
    0
  65. ida4141 says:

    Faham2 je laaaa… kalau xde angin takkan pokok tu goyang sendiri lagipun dia tu kan adik penyanyi terkenal tak mungkin kawin senyap2.. at least 4hari 4mlm majlis….
    kesian arwah bapak nyeeeee….

    0
    0
  66. crippler red says:

    tahniah..
    elok la kawin cara baik, biar puan mengejut atau tidak..
    ade org tu, kawin lari, lagi tak senonoh..
    buat sesiapa yg buat keje larikan anak dara org tu, jadila gentleman dan jumpa pak n mak mertua tu..
    kalau tak dapat restu, nanti hidup akan jadi porak peranda..
    takut2 nt dok bawah jambatan..
    renung2kan la..

    0
    0
  67. bubu ciut says:

    jumpe ct saerah kat tunas manje kuantan…shopping brang bby…bru je khwen, tp nape dah nmpak sarat benor??

    0
    0
  68. gigi says:

    saerah dan beranak uuuu,

    0
    0
  69. gigi says:

    terpaksa dinikahkan cepat kerana dah berisi !!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  70. rubi kasandra says:

    takkan la mcm tu tak baikla..mgaibkan org la..aper2pun tahniah..

    0
    0
  71. kwn adik ipar siti saerah says:

    crite sebetulnya saerah ni kawin sbb dia dh mgandung.lepas kawin 2 bln dia bsalin kat hosp swasta kt ktn,phg..suami dia pye adik 2 kwn aku sbb 2 aku tahu..mslhnye dorg ni x nikah smule lps saerah beranak..mne blh ln?berdosa..saerah bpantang pn kt umah mertuanya kt kg tengah,ktn..mmg btl,dia kawin snyap2 sbb mse nikah 2 dia dh sarat mgandung 6bln..ct x dtg sbb malu.

    0
    0