Written by AbangNara | January 13th, 2010

sherry ibrahim

Ala, sepatutnya Betty Benafe yang menang Best Dress AJL 24. Apa sangat la baju Sherry nie nak dibandingkan dengan gambar Betty Benafe yang menggoda di Red Carpet AJL 24 tue. Kami vote Betty Benafe!!! Anda pula bagaimana?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

251 responses to (TAHNIAH)Sherry Ibrahim Menang Best Dress AJL 24

  1. aries_april says:

    last year bkn dia jg ker?

    0
    0
  2. pEnArI pOcO2 says:

    gilo punyer contest…!!!!!!!!!!

    0
    0
  3. pEnArI pOcO2 says:

    bangga lah tuh…
    dapat menang lam contest tonjol sana-sini…
    hampeh…!!!!!!

    0
    0
    • futuremagistrate87 says:

      tak chanterk pon baju dia…cam haper aku nengok,tp kalo amek undian aku nak vote betty benafe…muahahahahaha…tp kena tuka name anugerah lar…anugerah berpakaian paling membuatkan org ‘terberdosa’

      0
      0
  4. puteriaquarius81 says:

    eh camni pun kira best dress ke? huhu x chantek pun

    0
    0
  5. pEnArI pOcO2 says:

    mana lelain nih…
    senyap sepi…

    0
    0
  6. fifie says:

    eeeeeee pelik betol ntah pesen ape ntah..
    mcm mummy je balut2 bagai..

    0
    0
  7. KucikS says:

    mcm mna la prasaan mak ayh dia agaknyer bla tgk anak2pkai mcm tu…ish ish

    0
    0
  8. Piston Pecah says:

    tengah pikir ape kriteria boleh menang???

    0
    0
  9. BlackBerry00 says:

    takdelah best sgt pon dress dye nih…
    kalo aq, aq pilih azizah ariffin..
    mlm tu mmg dress dye outstanding sikit..

    betty ngn sherry nih…
    wat kain balut belacan aq boleh lahhhh…
    betty tu mmg sajer je nk tayang breast tuh..
    sial tol aq nengok ompuan cm tu
    betina mcm dh takde pegangan agama dah…
    dah gersang sangat, bagi free je kat mat arab yg dok bersepah kat msia nih…

    0
    0
    • aries_april says:

      tul tu akak…simple ja kak jijah tu…itam tu kan mnwan…

      0
      0
      • fifie says:

        kak jijah ke nek jah…hehhe

        0
        0
        • aries_april says:

          kak jijah la..
          azizah ariffin tu…

          0
          0
        • BlackBerry00 says:

          nek jah tu wat pekasam ok lah…
          ni si betty ngn sherry tu
          mcm dah ilang akal dah pakai cmtu
          tak payah nak tayang2
          kt pakai dress yg tutup pun
          org laki tengok pun boleh ukur sendiri
          tahap ‘kebesaran’ dan ‘kekecikkan’ saiznyer
          inikan plak nak didedah sebegitu rupe

          aiiii… betina2 cmni tak reti malu ke..???
          nilah salah satu penyumbang kes2 rogol kat negara kita…
          kerajaan kena tegas sikit dgn cara pemakaian
          bkn nak wajibkan ompuan bertudung litup ke hape ke..
          tp biarlah cantik dipandang dan tidak menimbulkan sesuatu yg -ve cm dorg ni…

          0
          0
  10. cikedi says:

    Beautifulnara punya statement.” Kami vote Betty Benafe!!! Anda pula bagaimana”…Errkk??? pakaian mcm tu yg beautifulnara nak vote sebagai best dress?? astaghfirullah..rasanya ramai lagi kot artis yg pakai tutup2 n cantik layak utk di vote..hanya pandangan

    0
    0
  11. HantuPensil says:

    cntik ke? huhuhu..
    sape la yg jd juri nih…

    0
    0
  12. BlackBerry00 says:

    sayang mlm tu ktorg takleh nak rapat kat red carpet
    kalo tak, mmg dah kena baling ngn ais dah dorg nih
    biar ais tu masuk kat lurah dorg nih…
    nak tayang sangat kan..????

    0
    0
  13. AnneDeSilva says:

    sengal..
    baju hodoh giler leh menang.!!!

    0
    0
    • minah bibir merah says:

      tu lar pasal…
      juri mana yg benar2 hancus bodo nih…

      0
      0
    • BlackBerry00 says:

      tu la pasal…
      semakin maju mns ni
      dah 2010 pun ade gak org pakai baju2 cmtu
      agaknye kt ni nak balik zaman batu..
      org zaman batu pakai yg cmnilah….

      0
      0
      • minah bibir merah says:

        zaman batu lg ok lar sis black…
        kita balik ke zaman yang sblm zaman batu ni lg…
        zaman kayu…
        wakakakakah…

        0
        0
      • BlackBerry00 says:

        ayat tak habis….
        semakin maju manusia nih
        semakin kolot cara pemikiran
        pakaian pun semakin ke belakang…

        aritu p jln2 kat TAR…kedai kain makin bertambah
        ape plak dorng ni pakai tak cukup kain..???
        nak tonjol buah ke, tayang lurah ke..
        baik tak payah..
        lagi bagus kalo dorg ni bukak terus..
        tak yah pakai seurat benang pun
        ………………..

        0
        0
      • fifie says:

        ha’ah la kak..mcm zaman firaun la ni.sengal xde otak nk pk..org zmn batu yg kejenye angat batu2 beso nk buat piramid giza..hah cmni la pesen baju die..hahahhaha

        0
        0
        • BlackBerry00 says:

          tak habis lagi ayat tuhhh..

          tak yah pakai seurat benang pun
          dlm ertikata lain
          TELANJANG BULAT LAGI BAIK….

          0
          0
      • AnneDeSilva says:

        mang dorg sume ni pon org batulaa…

        0
        0
  14. minah bibir merah says:

    baju x lawa, muka lawa skit2 jerk…
    (eh, lbh2 lak aku nih…)

    0
    0
  15. pinkypanthers says:

    pesen apa ni…
    camni leh menang?

    0
    0
  16. minah bibir merah says:

    keTONGOKan mu terserlah…

    0
    0
  17. Zaza Muhammad says:

    hmmm dua2 seksi x hengat sama je, dedah sededahnye…. pilih aaa baju yg sopan, berfesyen x semestinye dedah sana dedah sini…

    0
    0
  18. violet says:

    test…pergh mata ngntuk giler..

    0
    0
  19. BlackBerry00 says:

    korg borak la dulu, ek..
    nnt aq msk blk…
    nak wat something yg urgent
    sebelum tibanya waktu asar…..hehehe

    0
    0
  20. violet says:

    pp…
    td set-up semula..
    tu yg ada nig..
    ekekek

    ngntuk..
    sangap 10 kali dh nih

    0
    0
  21. sakura says:

    waaaaaaaaa ngantok bangatttttt

    0
    0
  22. pizza says:

    Aries……

    0
    0
  23. AG JUNIOR says:

    sume2…
    AG susah nak komen2 kat sini dah
    tensen tahap ape pun xtaw nak ckp dah

    eeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…………….

    0
    0
  24. AnneDeSilva says:

    korg ada kew?

    0
    0
  25. minah bibir merah says:

    waaaaaaaaa…
    sakitnyer gigi aku nih…
    xleh tahan…

    0
    0
  26. AnneDeSilva says:

    Tajuk/Lirik Lagu: Derita Merindu
    Artis/Penyanyi: Ahli Fiqir
    (Rap)
    Kau katakan cinta gunakan akal
    Bila aku gunakan, kau yang menyangkal
    Bagaimana nak kekal
    Kau katakan cinta gunakan minda
    Bila aku gunakan, kau yang tak percaya
    Bagaimana nak bahagia
    Maafmu tak bererti, kau mudah sesali
    Berulang kali telah kau mungkiri
    Manis mulut berjanji terpedaya lagi
    Menanti biar terus didustai
    Kaulah bahagia (bagiku)
    Kaulah derita (bagimu)
    Esok lusamu
    Tak ku kenal lagi engkau siapa
    (Rap)
    Dan aku cuba sedaya upaya
    Telah ku usaha dengan sepenuh jiwa
    Bagaimana hendak ku lupa
    bayangan wajahmu selalu di depan mata
    harum baumu masih dapat ku hidu
    Bagaimana ingin aku membencimu
    Jikalau setiap hari merindu
    Sekiranya derita merinduimu itu sebenarnya bahagia..
    Aku pilih derita..
    Kaulah bahagia (bagiku)
    Kaulah derita (bagimu)
    Esok lusamu, tak ku kenal lagi engkau siapa
    Mungkinkah esok atau lusa walau biarpun lama
    Akan ku biar tiada ku tetap kan setia
    Entah bila akan tiba sampai jua harimu yang sama
    Esok seperti semalaman yang tak berubah
    (Ulang) (2x)
    Kaulah tanda tanya.. kau tiada titik noktah
    Ku dibuai mimpi lena dikejut igau semula
    Kaulah tanda tanya.. kau tiada titik noktah
    Ku dibuai mimpi lena dikejut igau semula
    (Rap)
    Seandainya kau berada di depan mata
    Mudah untuk aku berkata-kata
    Supaya dapatku melihat seraut wajahmu
    Walaupun belum tentu kau mahu bertemu
    Apalagi memandangku
    Setelah ku turutkan segala kemahuan kau mainkan perasaan
    Begitu mudah kau ucapkan terimalah saja kenyataan..
    Aku masih terkilan
    Maafmu tak bererti, kau mudah sesali
    Berulang kali telah kau mungkiri
    Manis mulut berjanji terpedaya lagi
    Menanti biar terus didustai
    Kaulah bahagia (bagiku)
    Kaulah derita (bagimu)
    Esok lusamu, tak ku kenal lagi engkau siapa
    Kaulah bahagia (bagiku)
    Kaulah derita (bagimu)
    Esok lusamu, tak ku kenal lagi engkau siapa
    (Rap)
    Jika kau dapat memahami hati seorang perindu
    Baru kau tahu derita hatiku
    Jika suatu hari nanti giliran kau merindu
    Baru kau ingat derita diriku
    Segala yang berlaku bukan kemahuanku
    Apa gunanya bahgia
    Jikalau bahagia bersamamu hanyalah untuk sementara waktu
    Aku pilih derita merinduimu
    Maafmu tak bererti, kau mudah sesali
    Berulang kali telah kau mungkiri
    Manis mulut berjanji terpedaya lagi
    Menanti biar terus didustai
    Kaulah bahagia (bagiku)
    Kaulah derita (bagimu)
    Esok lusamu, tak ku kenal lagi engkau siapa
    Kaulah bahagia (bagiku)
    Kaulah derita (bagimu)
    Esok lusamu, tak ku kenal lagi engkau siapa

    0
    0
  27. AnneDeSilva says:

    kau la bahagia..
    kaulah derita….

    sedap tol lagu nie…

    0
    0
  28. Zaza Muhammad says:

    tuka tajuk sket….. tadi baru je bace paper metro, ade sesapa tahu atau kak/abg nara kite tahu tak sapa lah gerangannye bakal isteri Zizan Nin, katenye pembaca brita bertudung… eeii x sabo2 tol aku nih. kot2 kat cni penah post cite tu, kat ne erk? maleh nk cari ehehehe

    0
    0
    • AnneDeSilva says:

      pembaca berita bertudung?
      tb bape tak bgtau kew??
      hur sape pembaca berita bertudung?
      tp zizan nin tak popular sgt..
      xamek port..heheheheh

      0
      0
      • minah bibir merah says:

        sapa ek…
        aku kot…
        tp aku bkn pembaca berita…
        aku pembaca bn jerk…
        kekekeke…

        0
        0
  29. pizza says:

    Anne ada sini yer? Baguz. Pizza nk communicate ngan Anne gak..

    0
    0
    • AnneDeSilva says:

      ye ada nie…
      nape pizza??

      0
      0
      • pizza says:

        Anne, dulu aku penah sesah kau pasal tudung kan? Ingat lg tak? Aku nk minta ampun dr kau. Aku tahu kau malu, sbb ni laman public. Jd, aku mohon kau ampunkan aku. Aku salah…..

        0
        0
        • minah bibir merah says:

          aper kehai nih…
          tgh shooting ker…

          0
          0
        • AnneDeSilva says:

          yela antu ingat lg tak dlu yg dok sound anne dgn mira sume tu..
          citer dlu jek nie..

          0
          0
        • pizza says:

          Aa’aa. Tgh shooting drama. Tajuknya “Takut Mati dgn Dosa Sebeban”. Dosa antara manusia, ALLAH x campur beb.

          0
          0
        • HantuPensil says:

          oo..kes dulu ni ke..
          huhuhu

          0
          0
        • AnneDeSilva says:

          ooo ko la pizza dlu yg dulu dok sound2 anne tu??
          hahahhaha..
          xpe la pizza..
          anne dh lupakan pon..
          no harm..no big deal…
          kita kat sni masing2 bebas wat pendapat sndri it just that kita smua mcm one big family..
          jgn smpai ada salah sangka..
          anne tak simpan dalam hati pon…
          kalau anne silap pon i still realize my mistake..
          dont worry friend..

          0
          0
  30. AnneDeSilva says:

    korg kuarrla…

    0
    0
  31. BlackBerry00 says:

    ape kes plak nih..???

    0
    0
  32. aries_april says:

    pizza…
    what up?
    im here..

    0
    0
    • pizza says:

      Hah, ni lg sorang. Aku btul nk mohon keampunan dari kau sbb aku sound kau dulu pasal tudung. Aku takut org marah kt aku, kalau sampai janji aku dgn ALLAH, aku sure ‘sangkut’. Tolong maafkan aku….

      0
      0
      • aries_april says:

        is ok friend…
        aries tk prng ambl ati pn…

        sngkut…??????????

        0
        0
      • AnneDeSilva says:

        kita smua buat silap…
        kitorg pon mintak maaf kalau buat silap kat ko…
        maybe ckp ko betol tp cara ko dok herdik kitorg tu agak kasar…
        but no heart feeling friend..

        0
        0
  33. yula says:

    HAI…SELAMAT PETANG SUMA

    0
    0
  34. BlackBerry00 says:

    HUHUHUHU…..
    SOB SOB SOB….
    ISK ISK ISK….

    ADE BERITA TAK BAIK NIH….

    HUAAAAAAAAAAAAA……………..

    0
    0
  35. yula says:

    HAI..SUMA

    0
    0
  36. minah bibir merah says:

    sedih tul baca stetment kat atas…
    isk…isk…

    0
    0
  37. AnneDeSilva says:

    ko ok ke pizza?
    lain mcm jek statement ko tu…

    0
    0
  38. pizza says:

    Anne and Aries…. ada sorang lagi yang aku perlu mohon ampun. Tapi x nampak nick dia kt sini. Aku mungkin x masuk lgi dh dlm blog ni. Terlalu byk urusan yang aku perlu selesaikan sementara ada kesempatan. Tolong sampaikan permintaan maaf aku pd dia. Mohon pd kalian menyampai salam permintaan maaf aku pd dia.

    0
    0
  39. AnneDeSilva says:

    ada lg tak org nie?

    0
    0
  40. AnneDeSilva says:

    asl smua senyap nie?

    0
    0
  41. AnneDeSilva says:

    pet nk resign dr BN?
    pesal?

    0
    0
  42. pizza says:

    InsyaALLAH, tade apa2. Aku mmg dh jadi lain macam sejak seminggu lps, tp aku bersyukur kerana perasaan ini menjadikan aku lebih positif, takut dgn dosa dan menyiapkan diri sebaik mungkin sebelum dijemput ALLAH. Mati itu pasti, cuma a huge question mark on the time of commencement. Biar la org kata pelik, tp aku akan tenang kalau org yg pernah aku sakiti menghadiahkan aku sebuah kemaafan.
    Utk pembaca Beautifulnara, termasuk para admin, aku minta ampun dan maaf sekiranya aku aku pernah mengguriskan hati kalian. Sungguhhhhh, aku minta ampun. Tolong ampunkan aku. Ampunkan aku.

    0
    0
  43. yula says:

    aku ade g cm lmbat skit
    pc mengong

    0
    0
  44. BlackBerry00 says:

    SESUNGGUHNYA MENYESALI AKAN PERBUATAN BURUK DI MASA LALU DAN MEMOHON KEMAAFAN… SESUATU YANG INDAH….

    DAN BAGI YANG MEMAAFKAN…MEREKA ADALAH INSAN2 YANG MULIA…

    DH NK BALIK DAH NI…

    SMBG CHAT BESOK…

    TO PIZA…TAKE A GUD CARE….

    0
    0
  45. AnneDeSilva says:

    hope tomei akan baca komen dr piza nie..

    0
    0
  46. minah bibir merah says:

    APAHAL NIH ANNE…
    CETA KAT AKU SKIT…
    NAK GAK KONGSIKONG NIH…

    0
    0
    • AnneDeSilva says:

      citer dlu poco.//
      pasal tudung..
      pon jadik bahan..
      kitorg bg pendapat kitorg..
      tp si pizza ni bantah habis2 sambil melemparkan kata2 yg kurang enak didengr…
      tp kitorg tak amek hati sgt pon..
      dgn poco la teruk dia bahankan..
      kisah lalu…

      0
      0
  47. minah bibir merah says:

    PIZZA NIH AKU INGAT2 LUPE…
    ADER KER DIER BG KOMEN DULU2…?

    0
    0
  48. nadd says:

    x de rupe cm origami pn…
    bkn tema origami ke??
    ye ke.?..

    0
    0
  49. nescafe3in1 says:

    kain kek malaysia..cukup..benang pun cukup..tp bilo pakai kek badan..tak ponah cukup yo..terdodah sano..dodah sini..

    0
    0
  50. BumbleBee says:

    cmner leh menang ni ek? x canteks pun bju…

    0
    0
  51. nana says:

    buruk!! macam 3 helai selendang beli kat jalan TAR pastu balut2 kat badan.. kalau artis hollywood dah lama kena fined dengan fashion police.

    0
    0
  52. ozman says:

    nape betty xmenang?…why2 tell me….pnat tau aku undi betty…we vote for betty’s SPOTLIGHT!

    0
    0
  53. hamba Allah says:

    ASTAGFIRULLAH…ARTIS MALAYSIA XABIS2 TAYANG AURAT YG DA TERANG2 HARAM N BERDOSA..XTAKOT AZAB NERAKA KE???

    0
    0
  54. mohdisa says:

    hoho, no komen. :P

    0
    0
  55. manjalara says:

    fesyen ape mcm ni, elok sngt ke, terdedah mcm tu, betty mane boleh memang sbb dedah t***k yang dah kendur, dah byk kali aku jumpa si Sherry ni, kurus kering , muka mcm bapok jer

    0
    0
  56. melancholy of life says:

    dia mng maybe sbb dress dia ada byk unsur origami.. menepati tema majlis kot.. (kot la…)

    0
    0
  57. pening says:

    Pelik,pelik..ade ke dressing x cukup kain camtu blh mng best dress..dress yg menutup tubuh bdn (tutup aurat) tu lg baik dr menonjolkan segala rahsia tubuh utk tatapan orgramai…huhu..

    0
    0
  58. jus says:

    baik antu AJL menang best dress ever!!!!

    0
    0
  59. KucikS says:

    artis2 skrg ni mmg suka nk tonjol-tonjol..aku x fhm lh..hurmmm..ape yg die dpt??????

    0
    0
  60. wak karto says:

    kat akhirat tak menang. coz tak tutup aurat…apala nak jadi ngan budak2 sekarang ni..bangga sangat bukak sana..dedah sini..ish…ish

    0
    0
  61. I think complexity is usually form of crummy stuff that’s there as a result of it’s too expensive to vary the interface. – Jaron Lanier

    0
    0
  62. wholesale says:

    I was actually pleased to find this website on search engines.I wished to say thank you so much to you with regard to this very good entry.

    0
    0
  63. Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

    0
    0
  64. Leslee Radle says:

    Beautiful blog with nice informational content. This is a really interesting and informative post. Good job! keep it up, hope to read your other updates. Thanks for this nice sharing.

    0
    0
  65. porno izle says:

    Totally digg your website thanks a lot for the info

    0
    0
  66. t-rex car says:

    I am shocked at the items I overlooked before I read this post. Thanks for the good information.

    0
    0
  67. It is the best time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I’ve read this post and if I could I wish to suggest you some interesting things or advice. Maybe you could write next articles referring to this article. I desire to read more things about it!

    0
    0