Written by AbangNara | November 9th, 2012

Lama tak mendengar perkembangan terkini Shera Aiyob, isteri kepada pelakon hebat Zahiril Adzim. Selepas berkahwin, tiada kontroversi murahan yang timbul ke atas mereka. Dan baru-baru ini, Shera Aiyob telah berkongsi berita kehamilannya di Twitter.

shera aiyob hamil

Comel kan? Jutaan tahniah diucapkan kepada Shera Aiyob dan Zahiril Adzim atas berita gembira ini. Rasanya kandungan Shera masih di dalam fasa awal. Diharap Shera akan lebih prihatin dalam bab-bab menjaga diri apabila mengandung ini. Semoga semuanya akan selamat sehingga hari kelahiran kelak.

P/S: Telekung travel unik utk dimiliki anda segera kerana stok yg amat terhad!! JOM beli~

P.S: Ribut salji menyerang New York

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

52 responses to (TAHNIAH)Shera Aiyob Kini Hamil, Kongsi Kegembiraan Di Twitter

  1. janda baik says:

    tahniahhhh

    • haha says:

      tahniahhh.. :)
      btw, pasangan ni memang cuteee sangat :))

    • kamariah says:

      alhamdulillah semoga hadirnya org ke3 (ank) membuatkan hubungan korang suami isteri lebih erat dan bahagia hingga akhir hayat…dan anugerah yg Allah telah berikan ini adalah salah 1 perkara utk menguatkan kasih syg suami dan isteri….

    • pisces says:

      bestnya bila dgr org lain pregnant.. harap2 rezeki tu adalah buat saya pula :(

    • Blake Lovely says:

      Tahniah Shera ngn Zahiril….
      Nara Hidekan comment kemuncak
      kepuasan menjadi blogger….huhu
      Takutlah tu kne kutuk….publish
      Kbanyakan copy paste je hehehe

    • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TADIKA says:

      Kesian Dato’ Siti Nurhaliza…

    • Gadis 9 Dara says:

      bestnye! aku dh la mengidam c Zahiril ni! he’s so hottttt! best kalau dpt bermadu dgn Shira!

  2. fanazabil says:

    tahniah pada pasangan yang simple tapiii cute abis..!!!! :))))

  3. Nara Bongok says:

    “Memenangi anugerah Best Entertainment Blog di Nuffnang Blog Awards 2011 ialah kemuncak kepuasan menjadi seorang blogger. Terasa masa yang digunakan untuk menulis sangat berbaloi.”

    Semua berita dalam blog ni ko copy orang punya, bukan cari sendiri pun. Bongok punya Nara! Siapa sokong angkat tangan!

  4. . says:

    tahniah ye..tpi knpa shiera pas kawin makin kurus sgt…

  5. Anonymous says:

    love u both!! congrats!! comel sangat!!!

    *ntah bile turn diri sendiri plak..sabarla hati… :(

  6. happy says:

    tahniah….
    jaga kandungan elok2….

  7. Anonymous says:

    wahhh…comelnya daim tido… suwitt sgtlah dia tu….tahniah ye..mesti baby cute suwitt mcm papa dia nnt…;)

  8. sweet says:

    I loike to c them at Romantika Raya, very sweet sgt, jg baik2 kandungan itu sheira and future father tunaikan if wifey mengidam, jgn gaduh2 yea hehehee

  9. mcm ko sorg ade laki.. says:

    ” I loike to c them at Romantika Raya, very sweet sgt, ” ????????
    ngade2 ade la ak tgok.. asek tonyoh, tolak pale suami.. nabil n wife yg lg baru kawen dr dorg pon x gedik camtu.. wife nabil siap tgh pregnant lg time tu.. xngade2 pon..c syeira ni blom pregnat dah gedik2 naik pale camtu, ape lagi tgh ngandung ni… confirm makin ngade2.. dlm romantika raya tu gaye c shiera ni mcm nak tunjuk die sorg ade laki.. nyampah ak….!!!

    • hehe says:

      aah rasa nya dia xmcm tu tapi dlm romantika raya tu agak kurang aja sket la kalau aku jadi laki dia pon aku hangin.. nak ngade2 tp nampak mcm rude to her husband

    • aak says:

      mcm ko sorg ade laki,

      mesti ko ANDARTU kan?
      WAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKKAKAK

    • ada aku kisah says:

      biar la dia nk menggedik..dah laki dia suka hti dia la..ko dengki kenapa???pasal laki dia xjdi laki ko ke???

      • Anonymous says:

        ntah..ko yg ckp kurang aja kalau laki die xkisah xde ape lah…cara pasangan bergurau senda bergantung kpada pasangan itu sendirilah.knape kita plak yg nk menilai rumahtangga org..jaga la rumahtangga sendiri..bukannya isteri yg ‘diam’ tu baikn x byk hal..

    • Nara pencuri karya orang, dapat duit harammmmmm says:

      Nara pencuri karya orang, dapat duit harammmmmm
      Pompuan dengki sebab dia gemok hitam macam badak air
      Umur baru 20 badan macam mak nenek gemok gedempol!!!!!
      Orang pakai tshirt S dia pakai baju XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXL
      itu pasal la dengkiiiiii…wuekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

      Badak air = Hippopotamus
      Badak air = Hippopotamus
      Badak air = Hippopotamus
      Badak air = Hippopotamus
      Badak air = Hippopotamus
      Badak air = Hippopotamus
      Badak air = Hippopotamus
      Badak air = Hippopotamus
      Badak air = Hippopotamus
      Badak air = Hippopotamus
      Badak air = Hippopotamus
      Badak air = Hippopotamus
      Badak air = Hippopotamus
      Badak air = Hippopotamus
      Badak air = Hippopotamus

    • hot says:

      siang je dia tolak kepala suami dia…
      mlm dia x tolak kepala bwh..
      sbb tu blh melekat…
      hehe…

    • aku pun says:

      aku pun nampak dia ngade2..manja yang sengaja dibuat2..adakalanya buat brutal..huh..

      • Anonymous says:

        org yg tgok kau pun belum tentu lg xmngata kau mcm2..perbetulkan la diri tu dulu,.,jgn nk mngata org sgt

  10. IBU DARWISY says:

    TAHNIAH SYG

  11. ibu_darwisy says:

    tahniah ye

  12. IBU DARWISY says:

    mcm ko sorg ade laki,ko ni pahal cemburu lebih laaaa

  13. bunga mawar says:

    tahniah utk couple ni.. tak lah minat dgn dua org artis ni. tp suka sgt tengok mereka berdua dah jd suami isteri. simple je..bercinta pun tak riak, kwen pun sama. semoga berkekalan hingga ke akhirnya.

  14. Romantika Raya says:

    walau apa pun cara bergurau kenelah pd tempatnya.Air muka suami pun nk kena jaga.Mmg kita boleh buat bermcm andaian tp jgnlah di dpn kamera kerana ianya akan ditonton oleh semua lapisan umur.Bg yg moden tu, mgk mrk x kisah tp kalau org yg dh berumur mcm mana penerimaan mrk?sya pun x brp setuju cara si shera ni di Rancangan Romantika Raya pd suaminya.Masalah dia nk mengedik tu dia punya pasal sbb tu suami dia, cuma masalah di suka tonyoh2 kepala si zahiril tu je masalah.Apa2 tahniah diatas berita kehamilan beliau.

    • Anonymous says:

      kalau dah jadi tabiat xpayah la nk disebokkan depan kamera ke kt mane2..bile laki die xkisah jadi lekatlah tabiat tu bkn senang nk kaver2 mcm org berlakon..n bukan sepanjang mase pun die tonyoh kpala laki die..kalau kita ni mmg jenis sket2 nk prejudis ngan org lain sshlah.. senang je..org moden ke org tua ke sumernye bergantung pada pasangan tu sendiri..kalau laki die xkisah org luar patutnya xperlu nk amek kesah.. ramai je makcik2 tengok romantika raya time tu termasuklah mak aku makcik2 aku tp xde sape sebokkan pasal tu..kita nk tengok,tgok je lah..

      jgn nanti yg gosok2 kepala laki tu konon2 laki syg sgt,,belakang die laki menggatal ngan pepuan lain..

    • ex smc says:

      gedik je lbh..perasan lbh.
      Skg jmpa kwn lama nk i u i u..
      Nyampah. Blakon pun hampeh!
      Rude wifey!

  15. Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

    Emmmmmmmmmmmmmm kedengkek kedengkek si shila ayop ni pon boleh jugak dia ngandong tahniah semoga dapat anak kembar yeeeeeeeeeee ….

  16. Anonymous says:

    stujuuuuu dengan ROMANTIKA RAYA.. air muke suami kene jage..!!
    ak pon benci tgok care shiera ni nak manje2 ngan husband die..nak begurau tolak2 pale tu sume mmg hak suami isteri.. itu adalah merupakan hak mereka nak gurau camne skalipon.. tpi yg buat xmanis nye adalah apabila dilihat oleh golobgan ibu bape or golongan tua… especially, mak bapak zahiril ni.. ape kate mereka kalau lihat menantu nye tolak2 n tonjol2 pale anak lelaki mereka..??? WLAUPUN GURAUAN.. skali lagi saye TEGASKAN DISINI…
    mmg hak mereka nak gurau sampai tegolek ke tersungkur ke ape skali pon… tapi depan org, TOLONG JANGAN TUNJUKKAN YG ANDA BERKASIH-KASIHAN ATAU BERMANJA2 MANJAAN YANG TERLAMPAU.. ORG AKAN MELUAT ….. betol..

    • Anonymous says:

      Romantika Raya. Pasangan2 lain tu lebih mengada2 dan nampak buat2 manja. Nampak sangatlah mcm berlakun control ayu dan romantik depan camera. mcm scha dgn awal tu, lagi meluat aku tengok. Irma tu, lagi buat2.

  17. Anonymous says:

    MCM KO SORG ADE LAKI..
    ROMANTIKA RAYA…

    saye stuju dgn pndapat & pandangan anda.. air muke suami kene jage..
    nmpk sgt TAK SEMULAJADI sifat manje yg ditunjukkan shera ayob dlm rncangan romantika raye tu..nmpk sgt dibuat2 dan gaye nye yg KONON2 MANJE tu nmpk SANGAT KERAS …
    dan ye, saye setuju.. nak tunjuk KONON2 MANJE, sampai JADI RUDE TO HER HUSBAND..

  18. suam2 kuku says:

    rude wifey!
    GEDIK!!

  19. idzaidah says:

    Congrate both of u…sronok dgr org preggy..walaupun sy berkongsi tarikh kawen dgn mereka tp blm rezeki sy utk preggy…

  20. lily says:

    baru bertapak jgn la nk sombong..terutama dgn kwn lama.
    Ko ni stakat pelakon je..bkn nya keje apa pun.blagak mcm diva.
    Jgn buat org makin menyampah dgn perangai gedik ko tu.
    Poyo. Boooooo….

  21. Saya says:

    Wahai pembaca sekalian.. Apabila ada berita gembira mcm ni, berita penambahan umat Islam, marilah kita sama-sama mendoakan mereka dikurniakan zuriat yang baik dan perkahwinan mereka kekal bahagia. Janganlah dilemparkan komen2 yg boleh membuatkan bakal ibu ni stress dan affect anak dlm kandungannya nnti.. Romantika Raya tu telah ditetapkan 4 jalan cerita. Memandangkan pasangan lain tak mahu buat jalan cerita yg tolak2 kepala suami dan tergedik2 tu, makanya Zahiril dan Shera terpaksa akur. Itu pun byk yg telah mereka tapis. Di luar mereka bukan mcm tu. Hanya Tuhan sahaja yg tahu. Shera seorg yg menjaga dan sgt menghormati suaminya. Dan apa yg korg nmpak tentang kemesraan pasangan lain dlm Romantika Raya tu, kat luar Tuhan dan yg mengenali mereka saja yg tahu.. :)

  22. Nina says:

    Salam kepada semua,

    Tolong jaga comment awak semua. Kalau family diorg baca pasti terasa hati mereka. Tak baik mengutuk mereka sbb kita tidak ada hak atas mereka. Biarlah org nak anggap shera tu gedik asalkan dia masih tahu batasan. Pasangan lain dalam Romantika raya tu pun lagi lah nampak mcm buat2 manja, control ayu berlakun depan camera. Shera dan zahiril ni telus tak control. Rasanya ramai lagi artis lain yg lebih gedik dan melampau…ada juga yg tak kahwin tapi berkepit sana sini. Respect mereka dua org ni sebab ambil keputusan utk kahwin utk elak fitnah. Bukan mcm kau org semua, dosa dah banyak nak tambah lagi fitnah org lain. Istighfar bnyk2 wahai manusia.