Written by AbangNara | February 8th, 2010

serina chef wan mengandung

Memang hebat penangan suami Serina Chef Wan sampai terus bunting pelamin dibuatnya. Jutaan tahniah kepada Serina, Gavin dan Chef Wan. Nampaknya selepas mendapat gelaran Dato’ baru-baru nie, Chef Wan bakal bergelar datuk dalam masa 9 bulan nanti. Pasti Che Wan teruja gila-gila punya.

Seperti biasa pesanan kami dari BeautifulNara kepada mereka-mereka yang mengandung, janganlah lasak-lasak sangat. Jaga kandungan tue elok-elok. Makan jangan sebarang makan. Kalau dah membesar perut tue lagi elok hentikan aktiviti berlakon semua tue. Lagipun nie kan anak sulung. Mesti amik banyak langkah berjaga-jaga.

Tahniah sekali lagi buat Serina Chef Wan sekeluarga.

60 responses to (TAHNIAH)Serina Chef Wan Bunting Pelamin

  1. Piston Pecah says:

    bunting pelamin tuh apa ek?

    0
    0
  2. sakura says:

    thniahhhhhhhhhh…..

    0
    0
  3. cili api says:

    tahniah…dah halal.sedap di dgr.

    0
    0
  4. cintaqaseh says:

    tahniah buat serina..=)

    0
    0
  5. atan ahmad says:

    Tepat pada time subur….pandai budget and buat kira2….tahniah…….

    0
    0
  6. hek says:

    alhamdulillah syukur nikmat kepada tuhan yg memberi rahmat…oooo oooo oooo…3 x

    0
    0
    • budakbertuah says:

      HAHAHAHAHA..

      teros aku TERNYANYI lagu neh sambil imejin lampu kelip2 area KL (macam dalam video klip lagu neh TV1 tyme aku kecik2 dulu)

      hahhahaha

      0
      0
  7. pEnArI pOcO2 says:

    bukak fb je trus ceta pasal bunting…
    xfaham le…
    pepon tahniah aarr wat serina…

    p/s : teringat masa kat kuala tganu dulu, aku
    duduk semeja ngan serina minum kopi…kat hotel
    terkemuka…

    0
    0
  8. BumbleBee says:

    tahniah serina… lembut and fragile lg time awal2 ni… jaga leklok~

    0
    0
  9. miss_hujan says:

    tahniah serina …

    0
    0
  10. ANIGONI says:

    Congrats for you Serina…. ;)

    0
    0
  11. BlackBerry00 says:

    Salam
    tahniah untuk serina & hubby
    tak lupa jgk untuk Datuk Chef Wan & bekas isteri
    bakal menerima ‘org baru’ tahun ni….

    0
    0
  12. BlackBerry00 says:

    ning jugak yg tak lekat2..huhuhu!!!

    0
    0
  13. dina says:

    congratulations..
    semoga dpt baby yg cute sgt..

    0
    0
  14. AnneDeSilva says:

    CONGRATulationssss….

    0
    0
  15. Geli Hati says:

    SUBUR

    0
    0
  16. dina says:

    best tu dpt jadi ank mat salleh. da besar mst jadi mcm diana danielle, juliana evans, etc..

    0
    0
    • aries april says:

      klau cun mcm mat saleh pn apa gnanya klau pgangan idup xda..
      jdi cam anggun indon n azzah tu…..

      0
      0
  17. aries april says:

    x best la bntng plmin..
    that y jgn nikah awl2x…
    naik plmin pn x seri g…

    pa pn..
    congratz..
    cam geli hati ckp..
    SUBUR

    0
    0
    • BumbleBee says:

      dh rezeki aries…

      0
      0
      • aries april says:

        rzki pn..
        sabo2x la..
        bkn pas akd nikah trs belasah…
        tnggu pas naik plmin pn..klau sabo n rzki ada…ttp ada…

        0
        0
        • BumbleBee says:

          nafsu…tambahan plak dh halal… x kisahla…buat ape nk ditegah…lgpun saperlaa kter nk suruh diorg ni tunggu sumer… dlm Islam pun x ckp kene tunggu ape2
          mentaliti manusia jer……kalo serina x layan kehendak suami dier, dier plak dpt dosa…

          aries blom kawen kan? so kene hati2 ckp. kang takut terkene batang idung sndiri later…atau suatu hari mahal plak rezeki utk cahaya mata bler ckp cmtuh…. bukan nk mendoakan yer… nasihat…

          0
          0
        • setuju dgn apa yg bumblebee ckp ni.

          0
          0
  18. dak_mlayu says:

    *terbunting* yg xthn 2..kakakakaa

    0
    0
  19. zaynola says:

    Lantak hanglah nak bunting pelamin ker…bunting gajah ker…asal hang ada laki. Yang kita musykilnya ramai lagi kawan-kawan artis hang yang terbunting, tertangkap basah, terduduk sekali tanpa nikah, ternikah dengan laki orang dan macam-macam ‘ter’ lagi. Kalau itu, memang kita musykil!

    0
    0
  20. pening says:

    Wah!..cepat betul menjadinya, hehe..tahniah pd Serina & husband..sure suka atuknya nnt…

    0
    0
  21. pet says:

    chef wan dapat 2 datuk

    0
    0
  22. maria says:

    congrats to serina & her husband..

    0
    0
  23. curvy_luff says:

    congrats to serina & hubby! chef 1 mesti terlebih seronok..

    0
    0
  24. [email protected] says:

    CONGRATS tO SERINA N HUBBY

    0
    0
  25. May says:

    waw!!! Sukenyerrr….

    0
    0
  26. Apin Opin says:

    waa..tahniah…power

    0
    0
  27. boxer hugo bosss says:

    hahaaa..powerful nie..stock iron man nie…bake omputeh mmg bgus..insyallah ank bijak n comey…congtrate…

    0
    0
  28. nescafe3 says:

    Tahniah..rezeki pemberian dariNya..syukur..

    0
    0
  29. Zaza Muhammad says:

    waaahhhhh bestnyeee dah nk dpt baby… aku gak dok menunggu lai huhuhuhu

    0
    0
  30. Layan radio online di blog xy radio online sambil baca gosip dan berita terbaru artis di blog nara.

    ***cergas…hehehe

    0
    0
  31. porno izle says:

    Thanks for sharing, please keep an update about this info. love to read it more. i like this site too much. Good theme ;).

    0
    0