Written by AbangNara | January 14th, 2010

konsert jelajah Eropah Search

Oh yeah ~~~~~~~~~ Kumpulan rock terhebat Malaya kini bakal menggegarkan Eropah pada bulan Februari nie. Search khabarnya dah compem akan menjelajah Dublin, London dan Liverpool bermula 12 Februari sampai 22 Februari. Konsert jelajah nie diberi nama “Search Live in UK & Ireland“.

Tahniah buat Search. Bukan senang nak dapat tajaan buat konsert kat luar negara. Artis kita nie konsert dalam Malaysia pun terkontang-kanting nak carik sponsor. Memang rezeki Search murah sampai dapat buat konsert kat luar negara. Yang bestnya untuk opening di London, band Hujan akan join diorang. Memang mantap gile nie!!!

Kepada student-student Malaysia yang berlambak di UK dan Ireland tue, tungggu apa lagi? Korang boleh layari laman web www.orangkita.eu untuk beli tiket. Kalau kitorang jadi anda, kompem kami akan tuang kelas semata-mata untuk layan Search. Bukan senang beb nak dapat peluang nie. Tak gitu?

66 responses to (TAHNIAH)Search Jelajah Eropah Februari Ini

  1. Clipkertas says:

    1st ker?

    buuulan madu di awan biru,,,,,,,,,,,
    tiada yg mengganggu………

    lov eu la search !!!!!

    0
    0
  2. Kylesa says:

    Wahh..!!
    Terbaik Searh..!!
    Dlu,kini da selamanya…!!

    0
    0
  3. Kylesa says:

    Wahh..!!
    Terbaik Searh..!!
    Dlu,kini dan selamanya…!!

    0
    0
  4. fifie says:

    lame xdgr lagu2 cmni…hmmm rndu zaman dolu2…haha

    0
    0
  5. fifie says:

    phewwiiitttttttttttttttttttttttttttttttttttt

    0
    0
  6. violet says:

    emmm

    0
    0
  7. pEnArI pOcO2 says:

    lg2 aku kene tinggal korang…
    ish…kejam sungguh…
    huhuhu…

    0
    0
  8. Miss_hujan says:

    Bulan madu kt eropah lahh..Best ..Hujan band pun ada gak ..Go..Go..N go

    0
    0
  9. Miss_hujan says:

    Kejam..X ptut..Ish3x ..

    0
    0
  10. pEnArI pOcO2 says:

    anne, violet, aries…
    dah penat dah aku main selak2 nih…
    huhuhu…
    x jumpe2…

    0
    0
  11. Clipkertas says:

    buuuuulan madu di atas pelangi..
    hanya aku dan hubby ku… (ooppppsss!!!)
    mengecap nikmat cinta…
    yg putih tak trbanding… sesuci embun pagi…..

    andai…. dipisah, laut dan pantai..
    …..
    huhuhuu/….. sambung2

    0
    0
    • fifie says:

      hanimun kat ats plangi cmne clip? x jatuh ke?hahaa

      0
      0
    • pEnArI pOcO2 says:

      lalalalala…udah2 lar tuh clip…
      toksah nk brangan bmulan madu kat atas pelangi…
      nanti tjatuh kat atas bumi saper yg susah…
      akuuuuuuuuuuuuu jugak…

      0
      0
  12. pEnArI pOcO2 says:

    Isabella…
    adalah kisah cinta dua dunia…
    mengapa kita berjumpa…
    namun akhirnya terpisah…
    siang jadi hilang…dalam kegelapan malam…
    alam yang menyepi…melenyapkan semua kisah….

    0
    0
    • fifie says:

      rozana…kau gadis idamanku
      dua hati jadi satu
      bila kita bertemu
      oooo rozana

      0
      0
    • Clipkertas says:

      haa…… nie sesuai sgt lagu nie ko nyanyikn utk pet…
      sesuai.. sgt2

      jgn mare poco2
      tukaq la…

      petpet…adalah kisah cinta dua dunia..
      mengapa kita bergaduh namun akhirnya……????
      huhuhuuuu

      0
      0
      • pEnArI pOcO2 says:

        pet2 dua dunia…?
        hehehehe…betul3…

        bab pet2 tuh jenis pakai buang nyer…
        kekekeke…

        (nasib baik pet x masuk, kalo x…habis aku…)

        0
        0
  13. Miss_hujan says:

    Woww..Korang ni..Mang jiwa jiwang mantopp lahh..Terpesona lah..Mcam btoi2x bbulan madu pulakk..Hehehe

    0
    0
  14. BlackBerry00 says:

    spatutnya korg msk AJL aritu..
    confirm kalah….

    0
    0
    • fifie says:

      sbb kalah la ktorg cume dpt nyanyi kat cni jek kak..hahah cnfom xde sape nk jadikan artis rakaman..

      0
      0
    • BlackBerry00 says:

      ayat tak habis lagi…
      confirm kalah aizat…

      dah nk balik dah ni…
      mlm ini kan mlm jumaat…..

      0
      0
      • fifie says:

        wakakaka akak nih..wanna do sumting productive ke kak oii??heheh ke takot blk mlm2 sbb antoo ikot? :P

        0
        0
  15. Miss_hujan says:

    Poco : ujan tu petanda nak banjir gelombang ke 3 kot..Hik3x ..

    0
    0
  16. Miss_hujan says:

    Kat kuantan mmg tengah hujan pun..Tu yg tengah mood happy di kala hujan..Hehehe..Jga2x clip ..Selamat kan harta benda kt ladang awk tu yep..Jap ag nak pi hujan kt sna lak

    0
    0
    • pEnArI pOcO2 says:

      kat area aku dah ada part dah kene banjir…
      hujan dah 2 ari x henti2…
      part aku selamat skit…

      0
      0
    • Clipkertas says:

      huh… tak per hujan tu rahmat..
      senang skit keje aku, tak yah membazir air aku, bil sbulan melambung… klu hujan, jimat skit bln nie…

      heheee… alhamdulilah hujan…
      huhuhuuu

      0
      0
  17. pEnArI pOcO2 says:

    K GUYZ…
    ESOK NAK TAKE OFF KE KUCHING,
    THEN TO KL…
    SEE U LATER…

    SALAM…

    0
    0
  18. sakura says:

    kwn2 sume da blk ke?

    0
    0
  19. cikedi says:

    tuang kelas?? hhmmm….

    0
    0
  20. sakura says:

    ok laaaa BN kura2 blk dl ye..see u all 2morowww..

    tata titi tutu

    0
    0
  21. roMeo says:

    hoi fifie.. bnyk btol umah ko.. mne aku msuk,msti ade ko.. huh

    0
    0
  22. roMeo says:

    you’re my destiny.. wakaka

    0
    0
  23. GadisAyu says:

    i memang minat grup ni.caya lah

    0
    0
  24. roMeo says:

    fifie.. aku gurau je la..

    0
    0
  25. roMeo says:

    ape mksud ko hah??

    0
    0
    • fifie says:

      ko tu..jgn la bukak kotak baru..reply jela dlm kotak yg ko dh tulis tu..sng aku nk carik..kloik je reply kan senang..mcm aku ni,aku reply kat kotak ko.mane de aku bukak kotak baru…adeiiii

      0
      0
      • roMeo says:

        laa.. cmtu rpenye.. aku bru je join beautifulnara ni.. X tau ape2 pn lg.. lau cmtu,snang le aku nk buli ko.. huhu

        0
        0
  26. gadisdublin says:

    Search dan Hujan akan buat persembahan kat Dublin 16 february iniiiiiii
    weeeeeeeeeeee

    0
    0
  27. wak karto says:

    orang lama jugak best main muzik. penuh penghayatan..skill memang..tip top… artis sekarng x boleh lawan lah

    0
    0
  28. gosipgurlfea says:

    agak2 mat salleh mau datang tak tgk concert ni..wa ucap tahniah pada lu all beb :P hehehe

    0
    0
  29. niny says:

    x sabarnye nak tggu konsert search kat london nnt. konfem ramai dtg. ^_^

    0
    0