Written by AbangNara | October 31st, 2010

gambar sazzy falak mengandung

Sazzy Falak dan suaminya, Nazril Idrus telah pun berkahwin pada tahun 2006 dan akhirnya tahun 2010 membawa berita gembira kepada mereka berdua. Akhbar Kosmo melaporkan yang Sazzy Falak sudah pun mengandung. Malah ada desas-desus yang menyatakan kandungan Sazzy Falak adalah kembar. Hebat sungguh suami Sazzy.

Walaupun Sazzy Falak masih belum mengumumkan secara rasmi tentang berita kehamilannya, sumber yang melaporkan berita ini nampak yakin sangat dengan kesahihan ceritanya. Katanya dia terdengar perkhabaran gembira ini dari mulut Sazzy sendiri semasa sedang lepak-lepak di kedai kopi.

Apa pun, tahniah kami ucapkan kepada Sazzy Falak dan Nazril atas berita gembira ini. Yang penting, Sazzy kena kurangkan aktiviti lasak supaya tidak berlaku apa-apa yang tak diingini. Semoga semuanya selamat sehingga waktu kelahiran nanti. Tahniah sekali lagi.

72 responses to (TAHNIAH)Sazzy Falak Sudah Mengandung

  1. sitipah says:

    first!!!

    0
    0
  2. sitipah says:

    tahnia la wei sazzy ngan nazril.dah lama kawen skg la masanya nak tuai hasil.

    0
    0
  3. CHINTA CHANDURI says:

    tahniah utk both of them.. suka diorang..

    0
    0
  4. sikitpunyahal says:

    congrats

    0
    0
  5. chantek says:

    walaweh

    0
    0
  6. daddyZilhan says:

    wahhh.. tahniah buat mereka berdua…

    0
    0
  7. Reena says:

    Alhamdulillah…semoga kehadiran cahaya mata tu nanti akan menyerikan lagi hidup mereka.

    0
    0
  8. Hajimaru says:

    semoga cahaya mata akan mengurangkan keseksian anda..

    0
    0
  9. Ms D says:

    Tahniah ye! Semoga lps ni x perlulah peluk2 Nazril dr blkg dpn public. Kat ATM pn nk peluk2 apa kes?! Kesian org sekelilg, meleleh je tgk…

    0
    0
  10. Piston Pecah says:

    syukur…ada gak rezeki nk dpt anak kan?tahniah pada kedua-duanya.

    0
    0
  11. nuri says:

    aku hamil tak kecoh pon??
    hihiihih congrats sazzy…

    0
    0
  12. SWEET says:

    wow tahniah gitu

    0
    0
  13. Lv says:

    tahniah sgt2 kpd sazzy n nazril. Korang mmg couple paling sepadan kat Msia ni…srg cntik srg ensem.. Semoga benar berita ni.

    0
    0
  14. sex and the city says:

    congrats…semoga kehadiran cahaya mata merapatkan lagi hubungan both of you…berkat kesabaran….alhamdulillah…dapat rezeki yang dinanti-nantikan….sazzy,jaga elok2 baby dalam kandungan tu….

    0
    0
  15. rodiah says:

    sy suka cite ni

    0
    0
  16. wahh…Tahniah..alhamdulillah… best tuh trus dpt kembar hhehehe :D

    0
    0
  17. Ms D says:

    aku bkn jeles… tp ni m’sia, dlm islam pn manaleh peluk2 daring gila dpn public. kalu kt pantai dok honeymoon lainla, ni kt atm maybnk siut… x sesuai w/pn dah nkh. aku mmg suka dorg ni tp bila aku tnmpk scene tu, terus hilg respect… apa lg india cina dok nengok sama

    0
    0
    • nope says:

      scene ape tu??daring ker gambar yg diorg tu..rasanya takde pun..cam biasa jer..

      0
      0
    • otayzzz says:

      ms d… dieorg dah nikah.. bende halal… bukan die buat aksi daring depang semua org…. lain yg x kawen…. itu patut sgt kene tegur… aku pon pelok pasangan aku… asalkan x over… xpe la… dah kawen…. ape org marah… lain aku buat projek depan org ramai… mmg patut org marah… ukul pon boleh… huhuhuhuhu

      0
      0
      • Sexandthecity says:

        apa salahnya….dah memang halal….biarlah diorang nak loving macam tu…tak faham org malaysia nie…yang pandang tu jeles kot..sebab laki diorang tak buat camtu….my husband pun suka peluk-peluk…bangga beb! nampak sangat kiter disayangi…tapi peliklah….orang busybody..tengok semacam….lebih baik diorang jaga tepi kain teenagers yang tak kawin tapi peluk2….

        0
        0
    • saya says:

      ahh bia je…aku peduli hapa lantak la…oh yang haram dok bepeluk muda mudi takpe…yang halal nak dipertikaikan

      0
      0
  18. chix says:

    tahniah, dpt kembar lg….ape pun pasni, berenti la minum & merokok ok….x elok tuk baby…..sian dia nanti….

    0
    0
  19. Ms D says:

    scene kt maybank ler… peluk2 dr blkg n kiss2 tgkuk nazril… nazril malu je coz dia segan org dok tgk sazzy wat gitu kt dia…

    0
    0
    • chix says:

      dia nak tunjuk lerrrr….kat sume yg dia sorang jek berlaki….org lain x de laki….x pun, x nak laki tgk pompuan2 lain yg lg lawa kat situ, so wat la aksi2 camtu, nanti xdela awek2 lain kat situ, minat kat laki dia….ahaksss

      0
      0
  20. miz cokelat says:

    congratz both of them ;)

    0
    0
  21. mawar merah says:

    tahniah….anak mereka nanti sentiasa menhitung Wang2 jer….mana tidak nya ayah nya tiap2 hari bercakap tentang kewangan hehe

    0
    0
  22. Miss pocO says:

    aku pun berangan nk dpt anak kembar gak bl kawen nanti…huhu…

    kalo bleh sorang laki sorang pompuan…

    0
    0
  23. Shasha says:

    benci baca komen yang asyik nak condemn orang kutuk orang tak puas hati dengan orang.

    0
    0
  24. scha says:

    benci baca komen yang asyik nak condemn orang kutuk orang tak puas hati dengan orang. erm..

    0
    0
    • Ms D says:

      jgnla benci plak… mcm saya, saya suka couple ni tp tang daring kt public je yg saya x setuju… kalu u tgk pn u jd meluat… yalah, pakai singlet ketat with short nmpk anak bontot pulak tu…

      0
      0
      • Fa says:

        I’m sure u tak kahwin lagi. If u dah kahwin and ur husband tak peluk u in public I bet u pun nanti mengamuk. Kalau Ms D blum kahwin, just shut the FUCK up. Annoying gila okay baca ur comments. I setuju kalau u tak setuju org belum nikah peluk2 in public but dorang ni dah kawen and to those out there yg dah kawen nak peluk each other, PLEASE for goodness sake, GO AHEAD. Terlampau byk sgt kes cerai in Msia and I’m sure one of the many reasons is suami isteri tak sayang each other. Kita kena manja2 dgn suami kita vice versa, dgn batas of course, to make our marriage EXCITING. Agaknya u jeles kot coz u takde suami se hensem suami Sazzy. :p

        0
        0
  25. anieamer says:

    da halal kot….xpe r…lain r blom kawen..lain r klu dorg kiss mulot dpn org ramai…aku tgk pn..aku leh nyampah…bia r dorg….ko dengki pasal????sbb die xbg duit die pas g atm ke???huhuhu…

    0
    0
  26. littlemia says:

    aku sukeeeee…suke kat laki dia je..hahahah tah lol halal lantak le nak pelok ker ape….

    0
    0
  27. mia says:

    Alhamdulilah…anak akan menjadi penguat kasih sayang antara suami dan isteri…sentiasakanlah suburkan kasi sayang dan cinta antara suami isteri supaya tidak bercerai…TRUST dgn pasangan….

    0
    0
  28. zieza says:

    tahniah sazzy..moga bahagia selalu..

    0
    0
  29. tin kosong says:

    mereka ni jenis melayu yg hidup cara kebaratan.Tak kisah nak pakai bikini dan bersosial dikelab2 malam …

    0
    0
    • tan tin tun says:

      aku stuju..diorang ni western sgt..sazzy merokok n minum. even hari tu aku terserempak ngan diorang mkn di restoran cine yg tak halal di ttdi. walau stkt minum air suam restoran tu sah2 x halal..geli arr..

      0
      0
      • chix says:

        tan tin tun, ko jgn kutuk lebeh2 couple ni…..couple ni cam Tok Ti ler….x bleh dikomen/diusik….kang ade plak yg tulis sini lg sekali “benci baca komen yang asyik nak condemn orang kutuk orang tak puas hati dengan orang”…..ahaksssss…..

        0
        0
  30. applelady says:

    wei korg agak2 lah org tue peluk pon laki bini HALAL beb yg kat luar nie bersepah2 lom nikah tp act mcm dah kawen…tue yg patot nak tegur!!!tah per2 tah…dah sah2 org nie suami isteri!!!bkn tak naked pon ber2 tue…TAHNIAH to both of them…biar lambat or cpt tue dah takdir n rezeki masing2…kiter2 specialy yg lom kawen jgn nak komen lbh2 pasal ank pinak nie…mase kiter lom tau cam ner.

    0
    0
  31. Missy says:

    Hensem nya si suami tapi tk match la.Sazzy ni muka ketot, forehead dia besar dari muka dia.

    0
    0
  32. me says:

    sazzy mmg x lawa ..

    0
    0
  33. Neesa says:

    ari tu hubby aku peluk cium aku dlm kereta kat parking kelab golf lagi sikit tak dihambat pakcik guard yg bwat round2 dgn motobike di situ.Dia berhenti dpan kereta kami, mencekak pinggang, pas tu memberi jeling yg amat tajam skali mcam raja bersiong dgn misai sifunya memerhatikan kami. Bkan xxx rated pon, cuma cium cikit je sblum turun dari kereta. Kesian pakcik tu tk pernah rasa nikmat mesra mcam tu agaknya . Tapi d Msia ni org lebeh suka tgok laki yg hambat bini atau pukul2 anak d tgah jalan lagi. Nvm, aku tk kesah terus bwat juga. Better love than hate.

    0
    0
  34. Fira says:

    congrate to Sazzy Falak…. take care… =)

    0
    0
  35. Gil says:

    Tk lawa pon, pendek kecik cam budak2 je. pernah jumpa d airport. Anyway congrats to the kapel.

    0
    0
  36. Miss Nano says:

    Aku pernah jumpa si Sazzy dan Nazril sdg shopping kat Metrojaya…aku tgk cantik je si Sazzy tu.kecil molek,cute sgt n nazril tu mmg sah2 le hensem. Tapi heran gak kalo ada org kata sazzy x cantik sbb dia cun giler le. Mmg dia org sepadan .Aku minat WHI pon sbb suka tgk cara siNazril jadi pengacara yg bkn aje hensem tapi sgt petah mengendalikan topik ekonomi setiap hari,yg lebih best siap bagi contoh diri dia sendiri. Tabik le nazril….Pe2 pon tahniah wat korang berdua…

    0
    0
  37. BumbleBee says:

    tahniah…

    p/s: siti, ning, ummi ..korang bila laa lg yekk??

    0
    0
  38. bakawali girls says:

    tahniah sazzy….like u so much…semoga bb & u sihat k….

    0
    0
  39. porno izle says:

    This is a good piece of content, I was wondering if I could use this blog on my website, I will link it back to your website though. If this is a problem please let me know and I will take it down right away.

    0
    0
  40. mrs mpd says:

    hem x dapat la jumpa sazzy kat club lagi..mesti paranoid kalu nazril kuar malam..hikhik

    0
    0
  41. tan tin tun says:

    nazril tu duda kan? sebelum ni penah ada anak ke ngan 1st wife? mmg sazzy tu daring and sosial giler.. padan la mrk berdua tu…
    moga dgn kehadiran anak dpt menginsafkan kehidupan mrk dan memanjangkan jodoh mrk…

    0
    0
  42. gpswatches says:

    funny tale, this really is what it can be all about i quess.

    0
    0
  43. Hello there, just became alert to your blog through Google, and found that it’s truly informative. I am gonna watch out for brussels. I’ll appreciate if you continue this in future. Many people will be benefited from your writing. Cheers!

    0
    0