Written by AbangNara | April 4th, 2014

Jutaan tahniah diucapkan kepada Radhi OAG, 37 yang kini telah pun bergelar suami kepada  Nur Shahira Ayu, 20 tahun dengan sekali lafaz. Majlis pernikahan mereka telah berlangsung di Masjid Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, Shah Alam. Shahira Ayu telah menerima mas kahwin berjumlah RM300 berserta wang hantaran sebanyak RM30,000.

radhi oag nikah

Untuk makluman, ini adalah perkahwinan kedua Radhi OAG selepas gagal dalam perkahwinan pertamanya dengan Shazlin Sharif sebelum ini. Sebelum berlangsungnya majlis pernikahan, majlis merisik dan pertunangan turut diadakan. Untuk pengetahuan anda, Shahira Ayu juga merupakan seorang model sambilan.
radhi oag nikah

Tahniah diucapkan kepada Radhi dan Ayu atas perkahwinan ini. Semoga kali ini ia akan berkekalan sehingga ke akhir hayat. Jutaan tahniah sekali lagi.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

24 responses to (TAHNIAH)Radhi OAG Selamat Nikahi Shahira Ayu

  1. hamba Allah says:

    Alhamdulillah :) syaitan menangis ni :D SEMOGA BERBAHAGIA hingga akhir hayat . moga bahagia ke anak cucu . amin .

    0

    0
    • Anonymous says:

      hantaran 30k tu.. kaya ko radhi pas keluar pengasih.. hehehe.. tahniah dpt pucuk muda :)

      0

      0
      • One Direction says:

        ewwwww..kesian perempuan tu tak merasa nikmat hidup lah kau. Kawin pulak dgn artis sendu yang orang tak kenal. Radhi ni sape ???? tua2 gayut kawin dgn orang muda, yekksssss

        0

        0
        • rapunzel says:

          nikmat hidup akan lebih rasa di alam perkahwinan.. n die xnk nikmat hidup dunia.. dia nk nikmat hidup akhirat… ko jer yg tercicir…

          0

          0
  2. dianza says:

    tahniah…suka tengok pengantin perempuan..sopan gitu..hehe

    0

    0
  3. rombau says:

    Ya Allah.. moga kau tutuplah hati hambamu (Radhi) dari mengingati ‘benda yg x sepatutnya’ dan perkenankan doa beliau untuk terus ‘BERSIH’…

    0

    0
  4. kutu says:

    baru habis sekolah.

    0

    0
  5. nok gebuzzz says:

    tahniah!!semoga kekal……………

    0

    0
  6. miss A says:

    muke seiras~

    0

    0
  7. Bedah says:

    teringat zaman muda2 masa p gig; OAQ selalu kna cemuh pasal Radhi POYO. Siap kna baling botoi lagi.. hahaha… harap2 dah btol2 berubah.. congrats anyway ;o)

    0

    0
    • One Direction says:

      unur kau berapa bedah ? macam dah tua jer.
      sekarang orang layan One Direction lah….mak cik bedah ni kau ni ketinggalan zaman betul. oh lupa mak cik bedah taraf auntie2

      0

      0
  8. maysa says:

    muke last tu cam iras zara zya sket. Tahniah Radhi

    Nota :
    GAJI AKU BELUM DAPAT SAMPAI SEKARANG. LIAT SGT BAYAR GAJI. AKU SERIK KEJE DENGAN COMPANY MELAYU. HAMPA dan HAMPEH.

    0

    0
  9. Faridah baharom says:

    Alah takat baru nikah je ..
    Harap radhi ni ubah la perangai siak dia tu.
    Pesen nk buat havoc cam tu tk sesuai pat msia ni .
    Lain la kalau kau tu one direction harry stylez.

    0

    0
  10. Linda rahman says:

    Muka kapcai cam ni pun laku jgk .. Hahhaha

    0

    0
  11. Melati says:

    Femes ker dia ni?

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Radhi mcm engku imran laki erra fazira haha

    0

    0
  13. ikan says:

    bagusla ppuan ni. berani amik risiko.. tapi bukan calang2 hantarannye. orang yang tak berani pun jadi berani. risiko la kawin ngan perangai camni.

    0

    0
  14. Maya says:

    Ada banyak lagi lelaki msia yg baik2 utk dijadikan suami.
    Tak perlu pilih retis yg perangai hantu buat laki.

    0

    0
  15. yan says:

    dah jodoh… doakan yg baik-baik jer gitu..

    0

    0
  16. yan says:

    dah jodohkan.. doakan yg baik-baik jerr..

    0

    0
  17. Diandra says:

    kalau xsilap aku..shahira ayu ni mcm free hair. nmpk kt tv hrtu.. klu x clap aku la.
    Ni ms nikah je kot pakai tudung…wallahualam..

    Xbaik korg kutuk radhi…mgkn dia mmg benar dh berubah. kte ptt support dia spya terus BERSIH.dan pompn ni berani take risk..means dia sudi ssh sng bsama radhi, mgkn dgn adanye isteri yg baik bole la sesama mbimbing radhi. Salunye org pndg rendah dan pulaukn org yg pnh ada sejarah hitam mcm ni… sbb tula msia ni makin teruk gejala dadah. Sbb masyarakat salu pndg buruk wpn dorg dh berubah..

    Cuma Aku terkejut weh..hantaran RM30,000.00 tue… pehhhh.. hebat!
    Xde plk kes radhi psl nafkah anak yer. Means dia byr la tu kan….. org lain je kecoh xabis2 psl nafkah anak.

    0

    0