Written by AbangNara | March 5th, 2011

yuna sah bercinta dengan qi

Zaman sekarang zaman teknologi. Kalau bercinta boleh update status relationship kat Facebook sahaja. Senang cerita dan semua orang boleh tahu. Itulah yang telah dilakukan oleh Qi dan Yuna. Pasangan yang sama cantik dan sama padan di mata Abang Nara. Tahniah untuk anda berdua dan semoga hubungan ini berpanjangan sehingga ke jinjang pelamin.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

162 responses to (TAHNIAH)Qi Dan Yuna Sah Bercinta, Update Status Di Facebook

  1. syok.my says:

    tahniah! moga berkekalan..

    0
    0
    • Api Jambu says:

      macam tak kekal jew. huhu

      0
      0
      • mm says:

        mm..xtaw nak komen apa..sbb xminat dua2…tgk sajala…kalu kekal bagusla..tp yuna kan di puncak kejayaan..so nyk dugan tu…qi lak suam2 suku je..apapun terpulang taste masing2..

        0
        0
      • wak kartu says:

        klu x kekal..blog gosip la kenyang. :D :D

        0
        0
    • budak chomey says:

      xminat Qi sbb dia ada kisah silam yg dulu2… kalau korg nk tahu, sila google.

      xminat gak yuna.. xtaw kenapa… mekap tebal sgt dow..

      0
      0
      • Erin says:

        Mengumpat dan mencari kesalahan orang lain akan mendedahkan diri pelakunya diperlakukan perkara yang sama oleh orang lain. Allah akan membalas perbuatan itu dengan mendedahkan keburukan pada dirinya. Sabda Rasulullah S. A. W. “wahai orang beriman dengan lidahnya tetapi belum beriman dengan hatinya! Janganlah kamu mengumpat kaum muslim, dan jangan lah kamu mengintip-intip keaibannya. Sesungguhnya, sesiapa yang mengintip keaiban saudaranya, maka Allah akan mengintip keaibannya, dan dia akan mendedahkannya, meskipun dia berada dalam rumahnya sendiri”

        0
        0
        • ohmyname says:

          erin: baca2 gosip tuh sma dgn mengintip2 keaiban tak? alamakk

          0
          0
        • sukaati akula.. says:

          kat beautifulnara ni byk sngt ustaz dan ustazah..xsalah mengajar..menegur..mendidik..kami tahu..tp kami ni pobserver..org bagi bace kita bace jela..bkn apa,yg bg tegur tu xrasa apa2 ke tgk blog nara ni..kan dosa bace gossip orng..senang cite camnila..xyah la nk hipokrit atau bajet bagus kan..sapa tak suka lantak depa la nak cakap apa..xkacau korg pon..
          yg penting,trima kasih krn mengingatkjan..tp apap un ukur baju di badan sendiri..kami hnya nak komen apa kami rasa.sekian.chill~

          0
          0
        • ruffmeyh says:

          ala ayat tu pon die copy paste je, ntah bace ke tidak tu..hehehe..

          0
          0
    • pak mustar says:

      wah kecewa giler pak …

      eh eh bukan ker si mamat ni dulu ada kes dadah..

      xkan la yuna ni xder akai kot..adehh..hilang sudah kehormatanku dan keminatanku pada si yuna…

      ingatkan cerdik…

      bukalah mata anda yuna walaupun………………….

      0
      0
      • farah says:

        tu kisah silam.. mane tahu die dh menginsafinya.. betol x?.. =)

        0
        0
        • dewi says:

          Kata kwn aku sekali dah ketagih dadah susah nak tinggalkan dadah 100% seumur hidup. Perlu sokongan yang amat2 kuat dari keluarga. Silap sikit je dia pasti cari dadah balik sebab dadah tu dah meresap pada satu bahagian otak tu…

          0
          0
        • anon says:

          sory la, aku tak setuju ape ko cakap sbb aku keje bhgian ni kan, so depends gak, kalo semua orng pk mcm korang ni, ssh la, ikut suke la dorang nak couple ke ape, jodoh ketentuan di tangan Allah kan, siapa korang nak halang dr dorang jatuh cinta?

          0
          0
        • justeayeos says:

          tak semestinya. my uncle dulu pun pernah terjebak dgn dadah ni. siap masuk pusat serenti lagi. but lepas keluar dari pusat tu dia terus berubah. alhamdulillah skrg ni hidup dia jauh lebih baik dari dulu. dah ada kerjaya yg bagus dan ada family yg bahagia. dia dah lupuskan segala pengalaman pahit tu. so tak semestinya sekali terjebak tak boleh nak tinggalkan 100%. semua bergantung pd individu tu sendiri. kalau betul-betul niat nak berubah, pasti boleh. kita sepatutnya bg dorongan pd orang-orang mcm ni. jgn mudah pandang serong semata-mata sebab orang tu pernah melakukan kesilapan.

          0
          0
        • -_- says:

          alaa dia hisap ganja je pon..kecah la!!

          0
          0
        • kui3 ak xbrsalah says:

          xsemesti nya la!!! Allah akn bantu kita if kita btol2 menginsafi diri… bnd 2 kt carik blek pon sbb kita x brsungguh sungguh melupakn nya…

          0
          0
      • Engkau says:

        Pak mustar-jgn men tuduh2 la qi isap dadah…kes dia tu,gmbr dia peluk ngn pompuan la.bkn dadah.jgn kau nk menuduh..tu da fitnah…tu cte lama dia..ala sume org musti pnh wat salah..pak mustar pn xkn la xpnh amek gmbr peluk bahu ngn awek kot…korg2 yg bace ni pn xkn xpnh wat g2…jgn hipokrit la ye…jgn duk kata kat qi saje.cermin diri kita dlu…sape yg xpnh buat silap…ape lah pak mustar ni.bg lah diaorg peluang….

        0
        0
        • kickers says:

          to engkau : btol ckp pak mustar 2..qi penah kne tangkap sbb dadah..kt club di LOT10..msa 2 si scha n awal pn ade..tp scha n awal xde pape even awal kne bwk g balai polis..tp qi kne tangkap…sila google yek :p

          0
          0
        • oren says:

          TO ENGKAU : kau ni la. Pak Mustar tu xde pasal pun nak tuduh2 Qi cenggitu.. Ape la ko. apa yg Pak Mustar kate tu fakta la ngeng.

          0
          0
        • Android says:

          setuju…Qi ni byk masalah moral la…dadah, arak, + perempuan..pakej yg lengkap…

          Aku tak tahu cam ne Yuna bleh tersangkut kat dia..cinta tu hebatkan sampai boleh butakan mata seseorang..

          Lagi satu perempuan suke perasan hebat..perasan super women, catwomen bla2..penuh confident yakin bleh ubah lelaki menjadi lebih baik ble dah kawin nnt..mungkin dia yakin dia mampu mengubah Qi utk tinggalkan benda2 tu semua…TAPI satu je aku nak cakap…jgn percaya kepada penagih dadah…tgk je la si Ameng dan beberapa cth yg lain..tak pernah serik!

          Tapi nak ckp lebih2 pon tak bleh..kalo dah jodoh dorang x bleh nak ckp ape jugak..

          Yg penting ingat janji Allah..perempuan baik adalah utk lelaki yg baik..lelaki yg baik utk perempuan yg baik..kalo berlaku perkahwinan antara perempuan baik dengan lelaki tidak baik, mungkin itu ujian Allah utk hambanya.

          0
          0
        • sukaati akula.. says:

          korang dok blame qi..mmg qi tu ade sejarah hitam..tp korng penah pk dan tahu ke sejarah hitam yuna plak?kalu xsejarah hitam pun sejarah yg rahsia abadi yg dia je tau..mesti ader..tuhan tu adil tau..
          ade sebab musabab dia satukan hati drg..dia nak sngt biarlah ..itu pilihan dia sb dia da ckop ckop besar matang nk pk mana patut jadik bakal suami..hati manusia lain2..kita marah atau tentang atau xsuka pon xde kene mengena..biar jela..

          kita duk diam2 dan tgk saja..kalu baik doakan,kalu buruk,itu ketentuan dan silap sendiri.

          0
          0
        • Maimoon says:

          Wahh! Ada jg yg dgn bangge ngaku ada sejarah itam yg karat kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui! kui!

          0
          0
        • futuremg says:

          mmg la tak adil tuk menilai Qi berdasarkan sejarah itamnyer..espcially kalo dia dah insaf…tp Yuna have to remember yg ada jenis2 lelaki yg tak bleh dibuat suami…if you want a husband, find somebody who is better than you so that he can guide you..Qi nie dibuat kawan boleh la kowt..tp dibuat pasangan…hmmm, I don’t think so

          0
          0
        • Pak mustar says:

          lol aku plak yg kena..adoi..xfaham betul.

          ko dtg dari bukuit mana ni der…

          dalam belog ni pun ada pasal Qi ni dlu la…

          grrrgggg

          0
          0
        • budak chomey says:

          khas utk ‘Engkau’..

          maaf, sy x pernah pon amik gambar dgn org blawanan jantina smbil peluk2 bahu segala. n sy x hipokrit.. bkn smua org mcm tu dow. buka mata weyyy. org yg ada agama xkan buat mcm tu..

          0
          0
        • Pak mustar says:

          saya setuju….

          0
          0
        • leolizza says:

          TAK SETUJULA… TAK SUKA QI NI… MACAM NAK TUMPANG GLAMER YUNA JE… ADA GMBAR DIA NGAN IRENE SANTIAGO… YANG DOK PELUK SAKAN N CIUM PIPI LAK TU… MENYAMPAH… ROSAKLA BUDAK YUNA TU NANTI… YUNA.. BETTER CARI ANOTHER GUY…. BANYAK LAGI MAMAT YG LEBIH BAIK UTK U… TAK KISAHLA DIA DAH INSAF KE TAK? TP I STILL DON’T LIKE HIM… STH MISSING IN HIM…
          U KNOW WHAT I MEAN… KONON ROMANTIK LA TU ANNOUNCE DLM FB… MCM DESPERADO JE…

          0
          0
        • Shahid says:

          To budak comey-org yg ada agama pn xkn riak mcm kamu…kamu tls nick budak comey,maknanya kamu riak la tu…riak adalah dosa…mengaku comel.owh!sungguh riak.

          0
          0
        • kui3 ak xbrsalah says:

          jgn la brckp cm g2 budak comey yg trsgt comey..skrg nie yg bragama pon ley wat cm 2 yer… yg pntg kita nyer kesedaran… =)

          0
          0
        • Shahid says:

          To budak chomey,pak mustar-kamu ni masih mentah dlm berfikir..berilah peluang kat qi..tu kisah silam dia..kita manusia biasa xberhak nk judge qi..hnya Dia yg maha esa mampu..org yg beragama pn buat salah,ustaz yg pkai serban pn wat xsenonoh,pdahal mereka d anggp beragama..apapun cermin diri kita dlu …bumi mana x d timpa hujan.manusia mana xpenah buat slh…silalah muhasabah diri anda..kte sokong qi utk baiki diri dia jd org baru..dan juga kita sesame baiki diri okey…sy pn byk wat salah..sbb sy hny insan biasa..

          0
          0
        • kui3 ak xbrsalah says:

          jgn la kita ckp cm 2 la wey..korg nie la… manusia pasti ad slp nyer… sob2.. sedey lak ak… trasa la..kalo kt di tmpt qi.. tp kita sungguh nk brubah ke jln yg bnr..tp org x penah percayai kita..pe kt rasa? huhuhu… mgkin 2 kslpn dye d masa lalu… mgkin dye ingin mncari seseorg yg boley mbwa dye ke jln yg bnr… huhuhu….

          0
          0
    • farapink says:

      sooo happy 4 both of u.. cute couple ^^

      0
      0
    • akuww says:

      thumb up kalau korang rasa yuna better dgn aizat

      LOL

      0
      0
    • hot sangat says:

      apa tahniah2? takat baru bercintan2 pun nak heboh. kalau nikah baru lah nak tahniah. small matter je tah pape.

      0
      0
  2. no need says:

    wahaa, ok la :)

    0
    0
  3. cinton says:

    cepat-cepatlah kahwin..

    0
    0
    • Api Jambu says:

      seyes dorg tak sesuai. trust me babe. ahaks ;)

      0
      0
      • nana says:

        tgk muka diorang.lebih kurang kan
        but yuna
        why qi???

        0
        0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        api jambu si Qi ni sape? minah jambu tak tau pn ! dia celeberiti ke?

        0
        0
        • naddy says:

          klo ta silap die hos jln2 cri mkn msim bru nih kan????

          0
          0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          Oh ye ke ! minah jambu jarang tengok rancangan ni patut lah minah jambu tk tau……..al maklom lah 24jam mengadap computer tkde time nk tengok t v terima khaseh ye naddy…..lov u….be coollllllllllllllllllllllllll

          0
          0
  4. wanida says:

    sama cantik, sama padan..moga berkekalan hingga ke jinjang pelamin..

    0
    0
  5. cik kiah says:

    seronok nye !!!

    0
    0
  6. minah says:

    akhirnya official jugak..
    dah lama aku tunggu benda ni.. huhu
    congrats! :)

    0
    0
  7. student bandung says:

    yes..i like this so much!

    0
    0
  8. suffer8zine says:

    waHHH tahniah

    0
    0
  9. syifa says:

    tahniah…mcm ni la betul, xperlu nak men sorok2 ngan peminat…. peminat skrg bukan boleh diperbodoh-bodohkan..(maaf sekiranya bhasa terkasar ya)…BTW, semoga kalian berbahagia and berkekelan…peace~~~

    0
    0
  10. Tengku Zawyah says:

    Wah. Tahniah anak2 mama. jom kite kawen sama2. TZ sponsor both of u. ;)

    0
    0
  11. qina says:

    wahh..aku suka!

    0
    0
  12. mokcik says:

    couple yg mmg nmpk nice..

    0
    0
  13. who cares says:

    sweetnya qi *winkwink*

    0
    0
  14. Miss Poco says:

    i da rase dulu dah si qi tu…
    u second Api jambu………….
    yuna 3rd runner up……………
    Tak sedap sgt pn….
    DK lagi BEst!!!!
    :)

    0
    0
  15. Sari Pati says:

    So Sweet……………..
    Congrates…………..

    0
    0
  16. secret says:

    one word “alhamdulillah.”
    gempak nih. hahah…pandai2… krew melodi? hahah

    0
    0
  17. hati _ini says:

    ari tu kt melodi x ngaku…. mcm mne nie…??? haha.. tp ape2 pn doakn smpai jnjng plmin yerr…

    0
    0
  18. putu bamboo says:

    kalo dh jodoh xkemane…

    0
    0
  19. MY.OwNz-| says:

    ek a lah….nie pon nk kecoh ka…..ingt kan ustaz bg ceramah kew…takzirah kew……
    owner pon try la plak post pasal agama skit kew….post kn about artikel pasal agama kew…..artis for wat???

    0
    0
    • er says:

      huh?hadoi~ni blog pasal artis,mesti la citer pasal artis…dh artis punye citer camni,nk buat camne…if artis terlibat ngan aktiviti keagamaan,then the owner of this blog might be posting something like that la…. =_=

      0
      0
    • cokelat says:

      kalau ko nk baca agama…ko jgn buka web ni…bodoh sial la ko ni…ni blog utk citer artis je…kalau xminat…jgn baca…bla la ko tu dri sni…sibuk je…bodoh!!!!!

      0
      0
    • Lolyat gang says:

      Dakwah bosan la bro

      0
      0
  20. mL says:

    kalau nak khwin umumkan takpe..
    msih lg di peringkt awalan..
    ape2 pun doakan terbaik

    0
    0
  21. Lolyat gang says:

    Ske hati dorg la nk kapel or abende pun
    X ambik port
    Nilai hasil karya dorg je

    0
    0
  22. DaddyCool says:

    Gila sedey qi dpt yuna..julie woon more better..LOL.

    0
    0
    • Maimoon says:

      Aku pn setuju jodoh qi dgn julie. Seswai sgt karakter dorang. Tp lautan dlm mane dpt di duge. Sape tau dibalik imej sopan tesembunyi kisah2 karat yuna yg setaraf dgn qi. U never know huhu…

      0
      0
      • LuSelipar says:

        Lautan dalam ek awak punya ayat.
        :o

        0
        0
      • Aku says:

        Huh..!!! Dpt cancer otak agaknya kalau belajar fikir +ve.. Cuba la jgn nk buruk sangka sgt..

        Even dorang nie ada sejarah karat yg mcm korang fikir tu..itu dia ngan Tuhan.. Tahun bila plak Tuhan bg korang kuasa nk hukum manusia yg lain ni?????????

        Kalau xsuka, diam2 je la..kutuk2/ungkit bnda xelok korang bleh dpt apa???

        Setuju Qi + Julie??? Ok la, katakan dorang kekal smpai jinjang pelamini. Julie confirm convert… Pastu korang tau apa comment after dorang umum yg Julie convert????
        1.) Dah convert pun seksi xingat
        2.) Boleh ke Qi control bini dia yg br convert tu?
        Nak byk lg korang amek je comment2 yg ada masa Daphne & Marion convert… Xsama ke?????????

        Bukan bukak mata, bukak mata ati sekali.. Sekali sekala doakan yg trbaik utk sesama manusia. Jgn biarkan ati tu brkarat sgt.

        Sekian terima kasih.

        0
        0
        • miss poco says:

          Bosan!!

          0
          0
        • DaddyCool says:

          julie woot is better than yuna..why??
          julie hotttt, yuna.. WTF??

          0
          0
        • Shahid says:

          Julie woon tu pnh msuk majalah playboy kat korea…dan byk gmbr seksi melampau….sila google…

          0
          0
        • pendekar says:

          ko igt qi ni baik ke?
          mcm tah apa2 je aku tgk….
          yuna tu pun mcm syok sendiri je…..
          industri seni bagaikan dicalit taik dgn kedatangan yuna yg tah apa2…..
          so dgrlah lagu Awi Rafael….
          Baru KOOL……

          0
          0
        • kibo says:

          ok kot lagu dengan suara yuna tu..tak delah sumbang macam suara ko..ko ni mesti dengki tahap nak mampos sebab tu cakap camtu.

          0
          0
  23. apisv2 says:

    moga smpi ke jinjang pelamin;)

    0
    0
  24. hajimaru says:

    nasib la labu..

    0
    0
  25. hantu toyol says:

    ade aku kisah??

    0
    0
  26. […] snapshot sikit artikel Beautifulnara. Wahh…memang moden habislah […]

    0
    0
  27. Jula Juli says:

    tgk je updates dorg kat twitter. nilai sendiri. kahkahkahkah

    0
    0
  28. LuSelipar says:

    Alahai yuna.
    Y laa…y? y? Gud luck

    Qi, bgus la jika awak da insaf dr dating porn-like models. Pg la contohi radhi utk rwtn diri, jika awak masih lg spt ms kes positip urine dulu. Jgn sia-siakan peluang ini

    0
    0
  29. miera says:

    alamak tak sesuai la…

    0
    0
  30. ila.. says:

    aku x mnat yuna!!!!!!!

    0
    0
  31. shark says:

    aku x minat ngamla 2 dua2 poyo hihi

    0
    0
  32. Dee says:

    Uwaaaaa. Nak Yuna dengan Jeremy Little. Lagi cute. Mesti anak lagi cute.
    http://yunazarai.tumblr.com/post/1161874434/jeremy-little-and-i-at-the-malaysian-philharmonic
    Takpe ah. Sob sob.

    0
    0
  33. dr ally says:

    jauhi maksiat dan semoga cepat kawin utk elak maksiat. semoga berbahagia hingga akhir hayat bila dah kawin. :)

    0
    0
  34. Wasabi says:

    Pemende La Update Status Relationship Kat Facebook Ni (Cam Budak2), Xde Makna Pun, Xde Faedah Bercinta Cinta, Pastu Update Kat Facebook Plak Tu, Cam Nak Gtau Kat Satu Dunia Plak, Die Ada Kekasih Hati. Ni Semua Bukan Ajaran Kita, Nak Set Kat Facebook Pun, Tunggu Nikah Ke, Tunang Ke, Dah Memang2 Sah Kita Punya Milik, Nanti Putus Tak Pasal2 Dapt Malu.

    0
    0
    • leolizza says:

      A AH… NANTI BREAK UP PUN UPDATE KAT FB GAK… QI DESPERADO….. MELUAT AKU…

      0
      0
  35. BOB says:

    aku baca jer..
    x minat ngan dua ni..tp x benci..biasa jer
    suka hati korang lerr..

    0
    0
  36. jintan manis says:

    kalau da jodohnya macam tuh nak buat camne..semoga berkekalan je laa..tapi sian kat yuna..yelah kalau betul qi involve in drugs susah dia nak lepaskan habit..contohnya artis macam ameng, radhi oag to name a few..saya sbg peminat yuna berharap dia da pikir masak2 demi kebaikan dia

    0
    0
  37. bajet!!! says:

    perlu ke dlu nk sembunyik2???? skang nk heboh2..bajet jek lebey….bg tau dri dlu sudah!!!!

    0
    0
  38. Yuni says:

    auw i loike it!

    0
    0
  39. Yuna says:

    Korang ni xbaek tawww I dah terima Qi dengan sepenuh hati. Pdulik ape I kisah lama yg pnting dia yg skarang. <3

    0
    0
  40. orkid says:

    biar p la dia nk update status pe pn kt fb….itu akaun fb dia…dia pn manusia biasa gak…org lain buat status mcm 2 xdak plak kisah….hmmm

    0
    0
  41. Myra Dolce says:

    hahahaha… sape Qi ni…
    cam gud2 je…
    yuna pon aku xminat..lantak dorg la….
    setahu aku yuna be4 menyanyi die xpkai tudung….
    so mesti prangai pon da ley agak….
    pkai tudung sbb nak klainan sambil men gitar…
    biase la strategi marketing…

    0
    0
    • Jula Juli says:

      lantak ah dia nak pakai tudung sebab pa pun. sekurng2nya dia nak pakai tudung. pakai tak pakai pun jadi isu ke?

      0
      0
  42. leolizza says:

    MYRA DOLCE… U MEAN KALAU TAK PAKAI TUDUNG TU MESTI ADA SCENE NAKAL LA… TP NAPE AKU NENGOK BYK JE MINAH PAKAI TUDUNG YANG NAKAL2

    0
    0
  43. alia says:

    komen anda hak anda………

    apapun hanya mereka yg merasa n kenal 1 sm lain

    ak xminat dedua ponn……

    chouuuuuuuuu…….

    0
    0
  44. AYUCINTA says:

    wooowww…cute couple da mengaku di fb..taniahhh..moga kekal ke jinjang pelamin..:)

    0
    0
  45. min says:

    aku tgk dlm jalan2 cari makan..sempat lg die semayang..

    xkan stil x berubah lg ..yg kes hisap dadah tu zaman

    bile? zaman jaafar tonggek lagi kan..common laaaa…jgn

    jd judgemental sgt..bersangka baik je.

    0
    0
  46. sai says:

    ehh betul ke ni??? dlm qi punya official page fb takde pun???

    0
    0
  47. jiwa kental says:

    : )

    0
    0
  48. jiwa kental says:

    xpaham laaaa dieorang nie…biase la,sume org de wat silap……just doakan yg terbaik je la tok dieorang ni..kalo x announce nanti ade lak radio karat yg ckp demo ni hipokrit……sume org de sejarah lampau,baik n buruk……xsmestinye pakai tudung labuh 2 sesuci embun n xsmestinye yang berkopiah 2 dalam ilmu agame….renung2kan r…..yg komple bkn2 2,cume tgk pasangan masing2…tol2 perfect kew???ahaaaaaa……

    0
    0
  49. jabun hensem says:

    ape-ape je lah..
    hentam korang dua lah….LOL

    0
    0
  50. shark says:

    cinta bodoh namaya ni hehe poyo

    0
    0
  51. ntahapaapantah says:

    qi.. qi.. qi.. qi.. habes smua pompuan ko nk tebas..

    0
    0
  52. megalo says:

    generasi kini- semua pon nak kasi satu dunia tau! suka sngat menunjuk-nunjuk …me..me..me.:)

    0
    0
  53. xXx says:

    waa…suke sgt kat qi :) no wonder yuna pilih dia …

    0
    0
  54. Orange Caramel says:

    hadehh!! Yuna, seblom ang kawen ngan mamat Qi ni, baik ang pikiaq betoi2 naa…
    Yuna u deserve more better than him.
    please~

    0
    0
  55. Shahid says:

    Ala nina dan noh pun beza bagai,tp nmpk ok je diaorg..sorg indie,sorg Rnb..sorg ank tan sri..tp ok je…bia la yuna try2 kapel ngn qi dlu.xserasi tu nt clash la diaorg..apapun kte tgk jela…

    0
    0
  56. Erin says:

    To me, xsalah Qi tell peminat n teman2 FB dia.. How can we found happiness if we don’t share it with others? Qi deserves whats best for him and I think that Yuna is perfect… but no1 perfect kan?
    I think they made a cute couple…!!!

    0
    0
  57. hanie says:

    bagik aku…ikut sukahati diorangla…berani buat berani la tanggung….kiter yang pompuan ni kene ler cerdik ye dak? org hangat becinta cakap apapun tak guna….tapi oklah jugak…..dari merampas laki orang.

    0
    0
  58. student bandung says:

    lorh..ramai rupanya tak suka..aku ingat okey je..
    haha sukati la..bak kata anwarhadi n matluthi, semua org ada taste n pendapat msg2 n tak menunjukkan taste n pendapat korg tu benar belaka..

    okeh~

    0
    0
  59. kaki_g0ssip! says:

    THIS IS WHAT WE CALLED “LOVE IS BLIND”. :)

    0
    0
  60. parah sandha says:

    suka lak i si Qi dalam jalan2 cari makan.. i tasteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee walau x bape encem

    0
    0
  61. Orang Kampung says:

    sejak dia jd pengacara utk JJCM aku terus tak mo tgk… meluat…. lau ada iklan pasal tu pun aku sggup alih chanel lain…

    0
    0
  62. fyna says:

    congrats…doakan yg terbaek utk diorg…

    0
    0
  63. hmmmmmm says:

    ramainya org berpendapat -ve.too much -ve aura in here.kenapa susah sgt nk bg peluang pd org lain.tolonglah doakan yg terbaik utk semua org.jgn sesuka hati nk membenci org.kelak org akan membenci kita jua

    0
    0
  64. what the? says:

    nothing dazzling between them, err .. no yuna please .. stereotype british slang style of music ..

    ps: sekali dengar macam lily allen .. duh!

    0
    0
  65. Kui Kui says:

    Aku pernah tertengok dalam blog sape ntah, Qi ni tengah parti2, posing pegang gelas arak (tak tau lah dia punya ka, orang lain punya kot dia tolong pegang) .

    Kuasa cinta… bisa membuat yang celik dan cerdik jadi buta…

    0
    0
  66. wahaha says:

    love is blind.. dulu tak percaya tp when i fall in love.. baru percaya.. bila dah cinta, yg buruk pun nmpak elok jer.. huhu

    0
    0
  67. ai says:

    tapi kalo kes artis dgn dadah ni..dieorg susah nak benti kan dah byk kes artis amik dadah,pas tu terlalu byk kali masuk keluar pusat, tapi mntak2 la qi ni btl2 dah berubah..

    0
    0
  68. aku lah... says:

    pe pun aku doakan yg terbaik tuk QI & YUNA…

    0
    0
  69. msmifa says:

    Qi & Yuna??? hm…asal la~ Yuna pilih mamat nie…mmg la x leyh nak tgok buruk Qi tue jer an…apa pOwn mOga bOth of u bhagia…doakan baek2 ja…semoga bErkekaLan…

    0
    0
  70. cas says:

    nothing to say..apa kata anda??

    0
    0
  71. teddycomey says:

    lntak dia lh weeii..jnji diaorg bhgia sudah..xde pn mlibat hal rumah ttga n fmily korg…ahaks.. peace no war..huhu..

    0
    0
  72. ct azlina says:

    suka tengok Qi dalam rancangan “jalan-jalan cari makan” dia betul2 enjoy the foods … terliur kita sebagai penonton bila tengok :-)
    any way tahniah untuk Yuna dan juga Qi…semoga berkekalan hingga ke jinjang pelamin amin…

    0
    0
  73. ahmadhaikal says:

    rezeki si qi..apapun, harap-harap kekal sampai ke alam perkahwinan.

    0
    0
  74. han777 says:

    adoiyai,,, pe lah salah qi tu kat korang yg ngutuk2 die nih..kalo korang leh lak update relationship korg kat fb, qi ngan yuna takkan x leh pulak… sian la sape2 yg penah ade sejarah itam dulu..nak jadik baek p0n org ngutuk.. aku doakan yg terbaik untuk qi…

    0
    0
  75. tonggas says:

    saya sangat suka.. saya akan jadi stalker ikut twitter, facebook, google ape bagai.. sbb sonok rasenye menumpang kegembiraan org berchenta..

    0
    0
  76. tahniah buat yuna ye…

    0
    0
  77. jimnbo says:

    secara jujurnya aku tak bekenan dgn qi ni. sbb tahun lepas aku jumpa dia kat Zouk masa tu aku dpt jemputan pegi utk Zouk re-launch party, bepeluk cium sakan dgn pompuan sexy. nak muntah aku. masa tu aku kenal dia sbb dia penah jadi band member OAG and host utk DESTINASI BUDGET. adoiyai, tekezut tgk perangai dia sbb mula2 minat gila sbb style dia mengacara dlm DESTINASI BUDGET tu best sgt. tp bila jumpa mdia kt zouk, dgn peluk,raba pompuan tak bejenis , menari goyang2 kepala,mabuk plak. geliiii!!! taktau la kenapa yuna boleh tejebak dgn dia ni. walaupun aku ni tak minat lgsung dgn Yuna dan tak ikut perkembangan career dia pon. haihhh

    tp tu la, aku harap masa aku jumpa dia tu, itu masa kegelapan dia. mana nk tau, skarang dia dh berubah kan. dosa pahala dan amalan sesorang kita xtau, hanya ALLAH saja yg tau. kita doakan saja kebahagiann mereka. insyaallah. :)

    0
    0
  78. unknown species says:

    to yuna, kenali hati budi, akhlak, jiwa, perangai Qi betul2 selama bercinta ini ye…

    jgn smpi frust…jgn terlalu mghrp pada Qi…

    0
    0
  79. Thanks for this fantastic article, truly enjoyed studying by way of all of this. It’s a bit funny concurrently, but anyways I liked reading it. Each day I come property from operate I glimpse forward to reading through a few of your get the job done, simply because your thoughts are seriously shut to mine. English is just not my to begin with langauge so sorry for just about any spelling problems I created. Sustain the good function!

    0
    0
  80. Simply desire to say your article is as surprising. The clearness in your post is simply cool and i can assume you are an expert on this subject. Well with your permission let me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please continue the gratifying work.

    0
    0
  81. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you create this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz reply as I’m looking to design my own blog and would like to find out where u got this from. thanks.

    0
    0