Written by AbangNara | July 23rd, 2013

Wow. Dalam diam, hubungan percintaan antara Pekin Ibrahim dan Uqasha Senrose sudah maju setapak lagi. Mereka berdua telah pun bertunang awal bulan ini. Berita gembira ini telah pun disahkan oleh Pekin sendiri. Jutaan tahniah diucapkan buat mereka berdua.

pekin uqasha bertunang

Pengakuan ini dilakukan selepas timbul ura-ura perhubungan mereka berdua mempunyai masalah dan telah putus. Kata Pekin:-

Mungkin juga orang ingat kami dah putus sebab kami ada delete gambar di Instagram sebab gambar tu menunjukkan seperti suasana merisik. Ya, saya dan keluarga telah menghantar rombongan merisik dan saya dan Uqasha sudah bertunang pada awal bulan ini

pekin dan uqasha bertunang

Semoga dengan ikatan pertunangan ini, hubungan Pekin dan Uqasha akan semakin kukuh. Diharap banyak bersabar di dalam fasa ini. Banyak cabaran dan dugaannya. Apa pun, tahniah sekali lagi diucapkan atas berita gembira ini. Info asal MalaysianDigest.
glutacellP.S: Raya dah dekat nie. Jom tampil berseri dan menawan dengan Gluta Cell. Dalam masa hanya 14 hari, masalah bintik-bintik kolestrol, parut hitam dan kesan jerawat dapat dihilangkan. Kulit lebih anjal dan berseri. Gluta Cell adalah HALAL dan diluluskan oleh KKM. Layari www.azaleadenaturale.com untuk pembelian segera. Ada promosi lagi tu, dapat percuma sekotak bagi setiap pembelian 3 kotak. Jomlah.

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

30 responses to (TAHNIAH)Pekin Ibrahim & Uqasha Senrose Sudah Bertunang

  1. setia menunggu says:

    first..tahniah buat pasangan

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      semoga ikatan terus berkekalan hingga ke fasa seterusnya iaitu ijab kabul.. dapatlah mengelak dari godaan2 yg tk kelihatan.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
      • miss ynwa says:

        bertunang dah? then kawen plak..tahniah2 .. k r tu…pasni nak bikini depan pekin pon xpelahhh huhuhuhuhuhuhuhu

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 5
      • CT Nurul Elizah Senrose says:

        Terharu nyeee sebab adik2 ku Uqasha dan Nelydia mengikut jejak langkah ku memilih lelaki yg jauh lebih berusia . Apa2 pon ahkak dapat Dato . Uols ??

        Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 20
    • Olga says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 39
      • DELIMA says:

        Lahai… org buat baik salah buat tak baik salah… bertunang tak perlu kecoh sekampung pun, kawin yer kena hebahkan. :-) .

        Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 4
      • Qila says:

        Olga oi, nk tunang pun nk kene g thailand ke? setau aku org kawen je kt thailand bkn pi tunang kat thailand.. ape la ko nih meroyan lak.. =.=

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
      • olga bodoh says:

        bodoh olga nih pnya comment…buang tebiat nak mampos??

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. bagus laaa kalo cengitu ghupenyer

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  3. gulahati says:

    qi dengan nelydia senrose bile pule?????????? tak sabar pulak kite……

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
    • sepah says:

      yup2!!
      buat kawen serentak nnti..da la dorang adk bradik ni mcm kmbar…huhu

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
    • moon says:

      qi da beli cincin la.tgk la dekat instagram qi dgn nely

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  4. comey lotte says:

    tahniah, moga kekal ke jinjang pelamin… amin

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  5. kkkk says:

    lawa betul uqasha ni.. cam doll

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
  6. amin says:

    Tahniah..semoga cept2 kawen.. Kpd pekin, rajin2lah slalu tutup dada uqasha ye..beli kain byk2 ye..huhu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 0
  7. Anonymous says:

    pekin ni muke lebih kurang nk sama ngn izzue islam..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 4
  8. EE says:

    bukan main lagi nak show off dada terbelah. perempuan mcm ni ke nak buat bini? alahai…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 13
    • Anonymous says:

      ok lagi dr pompuan suka mengumpat di bulan puasa cam ko, sape la malang berbinikan ko nii..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 2
  9. Eh kau says:

    dah taste die gituw ..doakan jela kebahagiaan dorg.tk pyh cakap lebih2 ..diri sendiri pon blm tentu pkai elok tak elok…peace….selamat berpuasaaaaa !

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  10. girl says:

    Uqasha ni sngt cntik…:-)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  11. apersal tak kuar nih? says:

    memang cantik debom, tu buat saya googling dier tuk tengok gambar2 lain. ntoh macam ner, terkuar gambar nabil, saya curious…oh ghupernya web tu kater inilah gadis yang kissing2 sama nabil itu ek. betuui ka? ada pengakuan lagi..

    mazermohamed.com (nara ko tak publish komen aku tadi pasai aku letak web orang lain ka?)

    pada pasangan bertunang ni. jangan diulang sudeeeh!!!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  12. aku gi says:

    nabil dapat dulu comolot!! opocot!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  13. gemok says:

    takde gambar lain ke?sekarang kan bulan puasa…..bubh la gambar sopan sikit..putih melepak @_@

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  14. poden says:

    Tahniah..dulu uqasha mati2 xngaku ada hubungan cinta ngn pekin ni.well retis kan..biase le..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  15. poden says:

    semoga slmt smpai ke jinjang pelamin..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  16. maya meira leyana says:

    abg nara update cpt kisah psl sazzy falak kne bash gn pminat dy psl dy bekap alvin vivian tu cpt bang naraaaa

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  17. Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  18. der says:

    gambar yang pegang2 gini dipuji2/tak keji pulak, yang nak buat jalan betul kena kutuk kaw2 punyer. benarlah sperti dikata bahawa pada akhir zaman, orang yang berbuat benar berada dalam ketakutan dan orang yang berbuat jahat tidak merasa takut.

    salam ramadhan

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0