Written by AbangNara | March 13th, 2012

Seorang demi seorang selebriti tanah air kita mendirikan rumah tangganya. Walaupun tiada liputan meluas, pengarah filem Ombak Rindu dilaporkan telah mendirikan rumah tangga dengan gadis pilihannya. Tahniah Abang Nara ucapkan.

gambar kahwin osman ali

Daripada info yang diberi, khabarnya orang rumah Osman Ali berasal daripada Sabah . Abang Nara dapatkan rasakan Osman Ali bakal menjadi suami yang romantik. Seromantik filem arahannya. Tahniah.

Update: Menurut seorang pengomen, orang rumah Osman Ali berasal daripada Bintulu, Sarawak.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

45 responses to (TAHNIAH)Osman Ali, Pengarah Ombak Rindu Sudah Berkahwin

  1. kak yus says:

    Orang rumah die orang Bintulu Sarawak lah… =)

    0

    0
  2. HAIZA says:

    tahniah…

    0

    0
    • Adibah says:

      yup, tahniah kpd pasangan pengantin…
      semoga bahagia ;)

      0

      0
      • saya org yang komen secara adil dan universal says:

        kenapa asyik muka kau je kat komen2 blog ni ek? semakss lah

        0

        0
      • Sedeynyerrr Haku Nengok says:

        Engkau nie x dak keja ke Dibah oiii…semua entry kau nak komen…nampak sgt keja ngkau bukak tenet jer…

        0

        0
      • tomyam masak lemak tempoyak says:

        Budak dibah ni sebenarnye lg bujang.die dok buke tenet je pasal nak cari jodoh.tu pasal die dok online je..nasib baik abg nara dah nikah.kiu3..

        0

        0
      • sudu says:

        nak femeskan blog sendiri ke cik kak?

        0

        0
      • adibahbedebah says:

        hohoho..btl tu rakan2..
        aku pn perasan muka si debah nie..
        asyik mengomen je
        tiap2 entry ade muka die..

        gile glemer agaknye si debah nie

        0

        0
      • yang penting niatnya baik. kenapa dipersoalkan? hai dibah. (kenyit mate)

        0

        0
      • donia says:

        memula pelik..asal org x suke komen dibah ni..sebab komen die..ok jer..rupanya ade cerita lain..huhuhu..nak promote bisness ke kak????…tuh muke paling cunnnnnnnnnnnn ker??

        0

        0
      • Sama jer……….! dah blog utk public comment..then suka ati dia la…

        0

        0
      • orang bengang sebab komen dia takde analisis yg kritikal tu. aih, nak ucap tahniah kat orang pun kena ada analisis…

        0

        0
      • lecturer aku kol td suh tlog bekap dibah klu nak dpt A!aku akur menerima misi ini demi sejagat raya,betapa murninye diriku..aku la si sucih itu!! says:

        xfhm btl la segelintir pengomen dlm BN nih
        org lain pun ade komen kat setiap entry gak,yg dibah nih lak yg kena.apeh suda jadi??
        dibah,ko jgn pki pic sbnr la, pengomen kt cni alergik ckt kat org yg pki pic sendiri nih
        sllu org yg mncari psl kat org lawa tanpa sebab yg jelas nih mmg terbukti org huduh plus hati pun huduh yg sedang dlm hasad yg azab,atau mgkin org tu lawa gak la tp pendengki bile org lawa lain nak interframe kat BN nih.
        dibah,ko btl lawa ke atau foto ko je yg lawa ke itu bkn prsoalannye bebeh,mslhnye d cni,ko muke basi pun klu foto ko canang kt cni ala2 gojes lg bersinar2,confirm ade org yg hatinye menangis kecewa pstu menyerang..wakakaka. kat BN ni ade org psycho ckt,baik ko pki gmbr kek ke gmbr katun ke.
        ko tau tak dibah,pengomen kat atas gerenti takpuas hati pd diri sndiri,cian ko dibah,dorang yg huduh,ko lak tmpt mlepaskan geram..aku prasan la kat BN nih,sape pic lawa ckt,mst kena hentam,pdahal kat fb ntah2,bulu muka pon dorang2 ni pon dorang edit bg nmpk gojes.
        lg satu dibah,klu org tu betul2 cun,dia xkan interframe sgt muke dia kt blog umum lg femes mcm ni sbb xnak gangguan atau dpt aura kedengkian dr org lain.holeh itu dibah,segera la bertukar pic jikalau ko ht lembut cencetif.uhuk. klu hati kering,teruskan,Tuhan bersama ko dibah.hheeee..bagus ko terus komen je kat BN nie dibah,kite tgok sape yg terseksa~~~haha!tambahkan lagi bulu2 di hati mereka itu…..

        aku suke gak tgok komen org dengki,klu bace komen dorng,terus trimagine betapa hati dorng merana tp ayat mcm good2,nak cover la tuh pdahal dengki kat org.cian tau.kejelesan yg tidak dpt dibendung hingga takde alasan munasabah utk tidak mengeji.ini la peel org huduh hati pun huduh bila tidak dpt mengawal kedengkian yg melampau.
        komen dibah terang2 bersuluh lampu laptop yg xde lgsung unsur2 yg menimbulkan fitenah dan xde gak memberi tekanan juga penderaan emosi kepada pengomen.heran x?xde isu pon tp diisu2kan. best gak la bace tp jgn la over2 sgt la wahai manusia kijam wakakaka

        -dr fadzilawati kamsanahh-
        pusat rawatan sains.merawat hati berkudis.

        0

        0
      • saya setuju SANGAT2 kat “lecturer aku kol td suh tlog bekap dibah klu nak dpt A!aku akur menerima misi ini demi sejagat raya,betapa murninye diriku..aku la si sucih itu!! says:” …….juz ignore semua diorang yang hati berkudis ni Dibah oi…………

        0

        0
      • studentdrfadzilawatikamsananahyangpalinggeren says:

        @dr.fadzilawati kamsananah..payah beno ngeje name ko nie..
        pnjag nau sarahan ko tu..
        poning lak palo den nie..

        0

        0
  3. haiza says:

    tahniah…:)

    0

    0
  4. puihhh says:

    saya first

    0

    0
  5. YOHAN says:

    FIRST!!!!

    0

    0
  6. chentalove says:

    tahniah…
    filem ‘ombak rindu’ dah mletup2…pngarah pn mletup2…
    suka filem2 Osman Ali nie…
    smoga bhagia smpai hjung nyawa…

    0

    0
  7. saya lagi says:

    Nara bodoh!! Bintulu itu terletak di Sarawak lah. Pegi selek balik buku Geografi!!

    0

    0
  8. chichi says:

    Dari bintulu, sarawak, Aishah Sanai..

    0

    0
  9. AnakAyam says:

    crite pasal tok tii xde ke? baru best baca komen org melayu kite….hehe

    0

    0
  10. aku says:

    adoii… update lah abg nara… tukar lah sabah tu… isteri osman ali dari bintulu, sarawak lah…

    0

    0
  11. ombak ganas says:

    dorg ni org bintulu.tu ha….terang2 dia punye pelamin tu rekaan rizal permata idaman.

    0

    0
    • Hamli says:

      Sori ye bro, pelamin adalah rekaan Saudah Razali, kakak kepada Aisah Sanai. Sekian, harap maklum!

      0

      0
      • ms.amie says:

        yezzzzaaaaaa hamli…betul tu! Bukan rekaan rizal permata idaman..tp rekaan oleh kakak pengantin perempuan itu sendiri…. :)

        0

        0
  12. […] Seorang demi seorang selebriti tanah air kita mendirikan rumah tangganya. Walaupun tiada liputan meluas, pengarah filem Ombak Rindu dilaporkan telah mendirikan rumah tangga dengan gadis pilihannya. Tahniah Abang Nara ucapkan. Daripada info yang diberi, khabarnya orang rumah Osman Ali berasal … Continue reading → […]

    0

    0
  13. fiq09 says:

    tahniah kepada pengantin….
    Hamba pun pengantin baru jugak. Bulan lepas

    0

    0
  14. bolradhabol7 says:

    tahniah,,muga lepas ni osman akan lebih kreatif….
    abg nara today siti saleha birthday tau…he he saje nk gtau…
    wlaupun dah wish kt twiter dia..sy still nk wish kt sini..ha ha ha
    happy birthday siti saleha…luv u so much

    0

    0
  15. feyus says:

    Duk ingatkan Osman Ali ni dah kahwin. Semoga dimurahkan rezeki dan berbahagia selalu.

    Adehhh! Mak Nyah Jadi Pramugari.

    0

    0
  16. black dove says:

    OOOooOOO …orang bintulu ~ terbaek d(^ . ^)b

    0

    0
  17. dengan nama cinta. masa jehan miskin dan fasha sandha fresh lagi.

    0

    0
  18. wahh meletup gituu pngarah ombak rindu..Hope berkekalan hingga ke akhir hayat :)

    NEW UPDATED : Bersedialah Bakal Calon SPM Sekalian

    0

    0
  19. sara-cun says:

    Nak cari jodoh lah ade yg sudi ke

    0

    0
  20. Aifaa Tihani says:

    saya suka arahan osman ali dalam TOL GATE GIRL..markonah..gila ulang byk kali drama tu..:))

    0

    0
  21. Syakiela says:

    salam…org umh dia org Bintulu…org kpg sya… yg paling penting, sya ada gak pegi kenduri kawen Osman Ali aritue…~

    0

    0
  22. Juana says:

    I like the valuable info you supply for your articles. I’ll bookmark your blog and test once more right here regularly. I’m slightly certain I will be informed many new stuff right right here!
    Good luck for the following!

    0

    0