Written by AbangNara | March 30th, 2013

Jutaan tahniah diucapkan buat Nurul Wahab dan suaminya Eric Depp yang bakal menimang cahaya mata tidak lama lagi. Menerusi blognya, Nurul mengumumkan yang dirinya sudah pun hamil 3 bulan hasil perkahwinan mereka yang telah berlangsung 6 Jun 2012 lalu.

nurul wahab hamil

Diharap Nurul dapat menjaga kesihatannya demi anak di dalam kandungan. Untuk makluman, baru-baru ini Nurul telah pengsan akibat kepenatan yang teramat sangat. Jangan kerja berat-berat sangat lepas ini. Pentingkan kesihatan demi anak di dalam kandungan. Semoga segalanya berjalan lancar.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

41 responses to (TAHNIAH)Nurul Wahab Kini Hamil 3 Bulan

  1. darafflesia says:

    Tahniah…:)

    0
    0
    • Zain says:

      Next Rozita Che Wan…boleh ke ni? :)

      0
      0
      • Tok Kay says:

        next tok tie….mampu ke aku ni?

        0
        0
      • Jemah says:

        Alhamdulillah…suburnya Nurul. Semoga dapat baby comel..

        0
        0
        • KIMJONGKOOK says:

          Lepas ni boleh belajar pakai tudung pulak. Umur pun dah makin meningkat.

          0
          0
        • Minah Jambu Berbulu says:

          Pakai tudung hati busuk buat pe!

          0
          0
        • Anonymous says:

          hoi minah jambu bebulu.
          ” perempuan yg pakai tudung tak semestinya baik. TAPI PEREMPUAN YG BAIK MESTI BERTUDUNG.” :)

          0
          0
        • Yunara says:

          pakai tudung seluar ketat…..jubor tonggek….salah jugak kan?

          0
          0
        • Olga says:

          perghhh mamak penang ni.. sekali kena penangan jantan mat salleh sampai pitam2 bila mengandung..
          dulu dgn jantan melayu c ajai yg “kecik & pendek” tu xde sampai pitam2..

          0
          0
      • miss pineapple says:

        wah dpt ank kacuk lah lepas ni, selalunya ank kacuk comel2 tapi kalau miss pineapple nk cari laki…miss pineapple nk cari org melayu, tapi kalau dah jodoh dgn Niall Horan..miss pineapple terima jelah

        0
        0
        • KIMJONGKOOK says:

          Niall Horan macam la nak dekat kau. Kau amik je ex boyfriend Puteri Sarah tu. Muka dia pun ‘international’ jugak.

          0
          0
    • aptb says:

      wahh kuor le ank kacukan nnt…… xsabor gamak cek ta nk kawen yek…huhu

      0
      0
  2. blacktie says:

    tahniah.. mesti comel :)

    0
    0
  3. casper says:

    wah akhirnya..tahniah nurul..

    0
    0
  4. eyza kentot busuk pahit says:

    harus lah cun kan.

    0
    0
  5. cik salina says:

    mst cantik la ank klo laki omputih

    0
    0
  6. Anonymous says:

    neelofa punye cite xde ke?

    0
    0
  7. lilipop says:

    waaaaaaaahhhhh….hebat ko nurul

    0
    0
  8. Anonymous says:

    nanti bagi nama anak jgn pelik2 pulak…letaklah nama islamik sikit walaupun bapanya omputih….

    0
    0
  9. anje says:

    Congrats nurul… member rakan sekerja aku adalah sedara ajai, dia kate nurul ni baik sgt orgnya… :-)

    0
    0
  10. Roundtable says:

    Nurul memang baik.Masa jadi wife ajai dia setia.lagu Kuakui yang dicipta oleh ajai dan dinyanyikan oleh hafiz adalah ditujukan buat nurul dan anaknya ayu nazirah…tapi semua dah terlambat…anyway takdir adalah penentu segala

    0
    0
    • Didi says:

      Yeke lagu tu untuk nurul? Tkkanlah ajai ingat kat dia balik? bini dia tak jealous ke?

      0
      0
    • lala says:

      betul lah tu.. xsemestinya die baru cipta lagu tu pas die kawin gn bini baru die.. ntah2 die buat lagu tu mase betul2 pas cerai gn nurul ke.. pas 2 baru sekarang lagu tu diterbitkan utk hafiz mane kite nk tahu kan.. die peram dulu ke lagu 2

      0
      0
  11. eiiiiii says:

    aiyooooo knpa nara ni lambat laa mcm siput khinzir. update la cepat sikit. org lain dh lama update pasai ni. abg nara ambik story dkt blog org lain ke. dh lama aku perati

    0
    0
  12. awek kulim says:

    TAHNIAH…….!!!

    0
    0
  13. Anonymous says:

    teringat dulu nurul kena pelempang dek ex boyfriend smpi senget muka… moga kali ni perkahwinan dia kekal hingga akhir hayat…

    0
    0
  14. saja menyibuk says:

    Tp tula nurul kener kurangkan sikit keseksian tu…umur pun dah 36..dah ada ank dara sunti kan..bukan pe tgk gaya mcm nurul kebaratan sikitla, cara berpakaian la..yg lain2 hanya Allah yang tahu…

    0
    0
  15. pavlova says:

    nak kawen, nak hamil jg…tp x jupe calon lagi

    0
    0
  16. Anonymous says:

    Tahniah Nurul… semua yang berlaku ada hikmahnya…

    0
    0
  17. miss s says:

    anak dier nnti putih atau htm manis ekk..
    biase ikut baka ayah..ciptaan allah sentiasa sumpurna

    0
    0
  18. Anonymous says:

    nurul ni skg dia seksi la..tpi semakin cantik…masa ngan ajai dulu x berapa lawa…apa pn tahniah ye…lisa bila pulak ye…dlm ramai2 artis aku hanya nk tunggu lisa mengandung x…nk tahu yuseri tu power ke tidak….

    0
    0
  19. Mat L says:

    dapat batang besar belalai. mau tak mengandung? hehe

    0
    0