Written by AbangNara | August 10th, 2011

Ada berita gembira untuk Noraniza Idris di bulan Ramadhan ini di mana dia akan melangsungkan perkahwinannya yang ketiga bersama duda anak empat, Haji Jeffri bin Haji Hudi pada 29 September ini. Haji Jeffri merupakan seorang bilal di Singapura dan berusia 52 tahun sementara Noraniza Idris kini berusia 43 tahun.

noraniza idris kahwin

Tahniah Abang Nara ucapkan kepada Noraniza Idris dan bakal suami. Semoga perkahwinan ini akan kekal sehingga ke hujung hayat. Abang Nara doakan agar semua persiapan majlis berjalan dengan lancar. Tahniah sekali lagi

43 responses to (TAHNIAH)Noraniza Idris Bakal Berkahwin 29 September Ini

  1. ferrero rocher says:

    ajal, maut, rezeki dan JODOH ditangan Allah,
    semoga berkekalan hingga ke akhirnya.

    0

    0
  2. kid says:

    tahniah buat bakal suami dan isteri.. moga dipermudahkanNya..
    Sayang.. Daddy punya Air dah KERAS laaa

    0

    0
  3. anastasyea says:

    tahniah buat Noraniza Idris !

    0

    0
  4. NenekPenne says:

    bilal handsome…
    tak per, biarlah dia kahwin..sekurangnya bukan dengan laki orang…
    tahniah….

    0

    0
    • Manjakani says:

      Nape lak x leh kawin ngan laki org ?? Ko wat undang2 tu ke ??

      0

      0
    • ekelehh says:

      sblm ni pn dia kwin ngan laki org gak..kwin snyap2..VVIP lgik..tp sbb dh kena kitai ngan bini VVIP tu trus cerai…hahaha…

      0

      0
  5. Oooopsss.... says:

    tahniah..hope ini yg terakhir tuk dia..
    moga berkekalan hgga akhir hayat…

    0

    0
    • Manjakani says:

      Ak harap sngat akak sorang ni berenti je la jadi artis x yah nk sibuk2 nyanyi2 sana sini.

      0

      0
      • mulut capoi says:

        Kalu kawin ngan imam/bilal nampak pelik le isteri jadi artis…songsang, nanti laki jadi dayus.

        Kalau isteri aku macam ni…aku suruh duduk rumah dan pegi masjid/surau hadirkan diri ngan majlis2 agama, bukannya melalak nyanyi atau tergedik2 atas pentas…..
        Kita kaum lelaki ni jika x pandai/tahu bimbing dan didik isteri nnt. mati tanggunglah dosa2 isteri.

        Sebab itulah org. yg. ada pelajaran/ugama dan berpendidikan x mau kawin dgn. jenis macam ni,
        bukan dapat pahala/ kebaikan tapi bala, apanya tidak jika x larang/tegur kita sebagai suami dapat dosa, dosa22 sendiri pun x lepas ini ditambah lagi.
        Eeeeeeei…..kalu aku jika cantik ke gilamur x hingin
        x tergodalah pompuen2 macam ni, buat menyemak
        habis duit…kena mata duitan alamat pokailah.

        0

        0
  6. uNGu says:

    tahniah…. moga² di panjang jodoh yg b’kekalan… :)

    0

    0
  7. eilaroy09 says:

    tahniah buat kak ani… semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat…

    0

    0
  8. kalau dah jodoh, takkan kemana..yang penting, kita berusaha..tak berusaha cari, berusaha buatkan diri kita nampak elok di mata masyarakat dan Allah..itu penting..tahniah Kak Nora..

    Entri Terhangat!! :
    Gempak!!Video Latar Belakang Muzik Menggunakan Kamera..
    Politik- Nak Sorok Buat Apa!!

    0

    0
  9. lembu pakai stokin says:

    kawen lg??mmm…harap2 kali ni bkekalan..

    0

    0
  10. Congratulation to Kak Ani. bagusla bertemu jodoh sekali lagi. rezeki Allah sangat luas. moga berkekalan.

    0

    0
  11. hpmurah2u says:

    tahniah…..

    regards,
    jom tgk hanpon

    0

    0
  12. Apam Tembam says:

    Makcik ni FESYEN baju dia OVERLah…sama macam showmanship dia masa juara lagu. “Satu kampung” dia bawak naik pentas”. OVER THE TOP. Fesyen baju dia macam dia sendiri design. Kasi upah mak nyah tukang jahit. So syok sendiri. So Tasteless. Sorry lari tajuk but I really have to comment on her sense of fashion. SHE REALLY NEED TO HIRE A STYLIST.

    0

    0
    • kUcInG pArSi says:

      ko pe hal..pose ke x ni dok ngate2 org..
      ko tu baeeekk sgt ker???

      0

      0
      • Apam Tembam says:

        Laa Kucing parsi berkurap mana ni…syooh….SYOOOH…gi jauh jauh. Saya tak kutuk orang. Saya kutuk “sense of fesyen” dia. Saya bagi comment membina suruh dia upah professional stylist lagi….untuk kebaikan dia. Untuk kesedaran dia, Untuk dia tampil lebih menarik bukan fesyen SARAT-BARAT. Apam tembam TERBAEEEKK ! Saya puasa. Kalau saya berdosa, yang baca pun share berdosa…tu la sapa suruh baca comment section.

        0

        0
        • kUcInG pArSi says:

          org nk komen ko pn nak komen bile org ckp sal komen ko,ko nk mrh2 pe hal????
          komen yg baik2 sal kak ani xbleh ker??
          bia la dia dgn fesyen dia..HUH!!!
          SENGALLL…

          0

          0
  13. kak sal says:

    ermm … ada laki baik mintak cerai .. cian kat fareez .Apa pun dia dah bahagia skrg ..

    0

    0
  14. ed shokolath says:

    tahniah !!! semoga berbahagia… sonok lak tgok org kawin2 ni… ngeeee :)

    0

    0
  15. ed shokolath says:

    tahniah !!!! tahniah !!! tahniah !!!

    0

    0
  16. amarah says:

    alam pompuan ni pakai tudung dgn xpakai sam ajer…pakai tudung tapi pakai baju ketat..tertonggeng ponggong time nyanyi…lpas tu baju tak ingat ketat sampai tertonjol buah tembikai 2 bijik tu….kl ada semut dalam baju pun boleh nampak bentuk semut tu sbb ketat sangat….nak berhijrah apa mcm tu

    0

    0
    • mimi says:

      tak semua yg bertudung itu wanita solehah, tapi wanita solehah itu pasti bertudung.

      wallahualam.

      bersangka baiklah anda semua. at least dia dah cuba utk bertudung. ;)

      0

      0
  17. Grenade says:

    “Ada” lagi ker tu??!! hahaha

    Kak Ani dah kene buang sume susuk tu k, nak kawen ngan “bilal” lah katakan…haha

    0

    0
  18. nenek bengkok says:

    kawin..cerai..kawin..cerai..tur jer keja..

    0

    0
  19. ciput says:

    persandingan dikatakan akan dibuat secara besar besaran … bilal apa namanya tu .. bukan ker sanding tu haram .. lagi satu klau anak dara molek jugak la bersanding .. nih .. entah lah ..

    0

    0
  20. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    minah jambu memang tk minat ngan noraniza ni menyampah minah jambu tengok dia ! fashion baju tk happe happe !

    0

    0
  21. Apam Tembam says:

    APA BILAL SINGA-PORK ?? Ha ha ha…BIAR BETUL DIA ni bilal….bilal surau or bilal masid…or just nama dia “bilal” ??

    Macam KICAP BILAL….kira bilal jugak tu…!!!!

    0

    0
    • apam kukus says:

      td kata tk kutuk orang… hape da….

      0

      0
    • 0-0 says:

      awak ni buta huruf ke? Terang2 abang nara eja Singapore bukan pork ok. Lawak bodoh.

      0

      0
      • kUcInG pArSi says:

        APOM TEMBAM bg komen utk dptkn pblsti jer..
        kan kan kan…
        komen kt ats ckp x kutuk..
        skrng ni ape wahai APOM TEMBAM???
        SENGAL sengal SENGAL sengal……

        0

        0
        • Apam Tembam says:

          Gossip artis ni BACA BOLEH, PERCAYA JANGAN. Saya sebenarnya mushkil bila seorang oak bilal carik artis untuk nak kahwin. Musyhkil sungguh. Kalau saya pak bilal, saya carik USTAZAH…saya tak carik artis yang pakai baju sendat-ketat, joget tongeng-tonggeng atas pentas walaupun bertudung.
          Dulu kahwin dengan suami kedua dok pukul canang suami dia DATUK…rupa-rupa nya datuk putar alam yang ada cucu. SENGAL tuuu.
          Sekarang ni claim pulak nak kahwin BILAL….tu yang saya musyhkil tu…. Dulu masa reporter MELODI buat coverage kat mahkamah syariah pasal kes cerai dia dengan Fareez, muka dia punyalah masam sebab Fareez tak nak cerai kan dia. Pompuan jenis apa ni??

          Saya baru gi Singapore minggu lepas. Minta maaf bercakap tapi saya tengok Melayu Jahill kat sana punyalah ramai. ber tatoo kat lengan macam david beckham la konon. Ada melayu Singapore yang baik-baik, tak semua.

          Somehow saya musyhkil……

          0

          0
        • lawat says:

          Apam Tembam @ la ..takkan ustaz atau alim ulama takleh kawen ngan artis? ada sejarah menyatakan yang seorang alim mengahwini seorang pelacur . tengok pada niatla. boleh tak kita semua ni berperangsaka baik ? mana tau mungkin bakal suami si artis ni nak membimbing artis ni kejalan yang baik ka ? insyaAllah.

          0

          0
  22. Apam gebu says:

    SELAMAT BERPUASA!

    0

    0
  23. miss lyzeer says:

    tahniah..semoga berkekalan sehingga ke anak cucu =)

    0

    0
  24. gurlz says:

    dulu blh je lyn lagu2 noraniza ni..tp skrg x minat kes noraniza jadi juri untuk ptandingan makyah aritu..dah x respect noraniza..pakai tudung tp leh je jadi juri.dah la kaum 2 dilaknah..cam x tau hukum lak..pape pon, smoga kekal..

    0

    0
  25. mulut capoi says:

    Tak usahlah prasangka buruk, Allah yang menentukan.
    Semua org. mengimpikan kebahagian dalam r/tangga cuma kita ni x tahan dugaan dan kesabaran.
    Tak setia pada pasangan, tidak tahu t/jawab sebenarnya apabila berkahwin.
    Walau apa pun biarlah mereka nk. kawin.
    Fahem2 sajalah bila duda bertemu janda………..
    Fuhhh…..hebat penangan…telan air liur aku………
    Aisyah dah bercerai , ada terbaca beritanya baru2 ini
    cerai melalui sms…wat macen tu….
    Apa nk. jadi dunia…dunia…….

    0

    0
  26. Queen Cobra says:

    Kahwin ke tiga kali…Perhhh!!..

    0

    0
  27. Shaun says:

    Sedih bila dengar pasal cerita Kak Ani hutang keliling pinggang. Panggil dancers 1 bas utk AJL…haram 1 sen pun tak bayar. Sampai org buat catering pun meraung tak dapat duit. Dah la tu… pekerja2 dia selama ni semua bertukar ganti…pasal semua x dapat gaji…Tak takut mati ker dia nie?????

    0

    0