Written by AbangNara | March 14th, 2011

noorkhiriah anak kedua

Semalam semasa Melodi Fara Fauzana telah mengumumkan yang pelakon Noor Khiriah telah selamat melahirkan anak keduanya. Tahniah Abang Nara ucapkan kepada Noor Khiriah. Harap-harap rezeki Noor Khiriah akan bertambah dengan kehadiran cahaya mata yang baru ini.

Bagi Abang Nara, Noor Khiriah adalah salah seorang artis yang sangat bagus dalam berlakon. Dan yang paling penting, Noor Khiriah naik kerana bakat dan mutu lakonannya. Bukan kerana gosip atau kontroversi murahan. Tak gitu? Harap Noor Khiriah akan berehat dan berpantang elok-elok dan kembali semula berlakon selepas sihat nanti.

Nanti kalau ada nama, gambar dan apa-apa info mengenai anak kedua Noor Khiriah akan Abang Nara updatekan. Tahniah sekali lagi. Jangan lupa undi Noor Khiriah untuk ABPBH2010.

83 responses to (TAHNIAH)Noor Khiriah Selamat Bersalin Anak Kedua

  1. Azim Norazmi says:

    Tahniah, semoga menang ABPBH!!

  2. NIA says:

    CONGRATE!
    nk tgk pic baby :)

    • Lipstick Hijau says:

      sape ek laki kak noor ne..?

      • Azwan Ali says:

        bapak ko lah laki dia, tak kan ko lupa pula kot.. dasar betina bitch lah ko ni… sama kemaruk jantan nya dengan yanie akim tu… booooooo…

        • azwan ali gila glamour says:

          memang dah gila si ajuan ali sengal ni…
          kesian ko ajuan ali..

        • Lipstick Hijau says:

          knp la reply sy wif msg like that..bapa sy dah xde so please la jgn kaitkn bapa2 kat cni…

        • Delaila Rose Maria says:

          BIADAPNYA BAHASA AWAK NI EN AZWAN ALI. KENAPA AWAK NI KURANG AJAR SANGAT YA? TAK TAHU MALU KE TULIS KOMEN MACAM TU.

        • IU says:

          helo AZWAN ALI yg xbrp nk hado!!! nape ni moriyan ker?? salah ker lipstick hijau nk tau suami kak noor ni….sape yg BITCH pun aku xtaw..ko kot yg BITCH + WTF!!! okey x??suke2 jer ek nk mengutuk org….cermin diri anda sbelum maki org cm tu dol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        • Lipstick Hijau says:

          ini kan entry kak noor..sepatutnyerr kita same2 doakan kesihatan kak noor… knp tetibe jer ade yg gado2 ne..mmmmmm

        • cik Azlin says:

          Oit,kalu nk buat ayat-ayat sengal tu, pegi page israel,jgn msuk blog bn ni…ok!

        • [email protected] ulAr........ says:

          Nape AZWAN ALI ni meroyan?????? hahaa…ak sedar bnyak komen2 dia mmg mcm xde otak…
          just tnye je sape laki kak noor…tu je….GENERAL QUESTION…otak longkang mmg mcmt u….ASYIK NEGATIF JE OTAK TU ~~~~

  3. mahameru says:

    congrats….
    semoga ibu n baby dlm keadaan sihat.

  4. ayam says:

    tahniahhh…suke dy berlakonnn ..

  5. ayam says:

    tahniah , ske die berlakon ..

  6. Alafana says:

    Tahniah Nor, anak kedua tu baby lelaki lahir jam 11.30pagi Jumaat Untuk berita hiburan yang terkini layari alafanablogspotcom

    • Sari Pati says:

      Alafana!!! BLOG ko BOSAN lah!!!!!

      • TREX says:

        wow..jujurnya…

      • Azwan Ali says:

        Sari Pati meh la jadi kwn aku…i suka kwn dgn org yg jujur mcm ko..lols

        • Delaila Rose Maria says:

          DASAR HIPOKRIT BETUL LAH AWAK NI KAN AZWAN ALI. SUKA MELAGA2 KAN PENGOMEN DISINI, LEPAS TU NAK BERBUAT BAIK PULA.

        • Azwan Ali says:

          hoi betina..bila masa pula aku melaga lagakan org ha?? apesal tuduh2 nie….ade aku suruh pengomen nie membunuh sesama sendiri..??? dasar betina xde otak!

        • kamal kamarul says:

          hohh tu dia ayat dia semua orang di katakan betina…bawa2 lah bertaubat ya takut nanti bila malaikat maut datang menjemput tak sempat pula nak mengucap…insaf2…

  7. Delaila Rose Maria says:

    TAHNIAH, SEMOGA NOOR DAN BABY BERADA DALAM KEADAAN YANG SIHAT, AMIN. MAKIN MURAH LAH REZEKI NOOR LAGI SELEPAS INI.

  8. yanie hakim says:

    alhmdlllah.. thniah dgn kehdran org bru ke dlm klrga.. ska sgt2 lknan dia ni, smp ke jiwa.. knp lah pngrah filem isteri2 ku gangster tk ambl dia berlkon dgn yana kn.. intan ladyana tu x sesuai lngsung lah wtak gangster tu.. adoyaii..

    • lol says:

      SUKE ATY PENGARAH DY UR NGOK….KOE TA NK INTAN LADYANA,KOE BUAT FILEM SENDIRI YEW MACEK BEDAH…

      • yanie hakim says:

        hng kot yg ngok tu, ska hti aku lah nk tlis kmen apa pun bkn dok pkai intnet hng pun.. adoyaiii..

        • Azwan Ali says:

          betina gatal…jgn la nak tukar2 nickname…..hipokrit!

        • Delaila Rose Maria says:

          AZWAN ALI,BAHASA AWAK INI SUNGGUH BIADAP. JANGAN LAH GUNA BAHASA2 KASAR DISINI. HORMATILAH ORANG LAIN SAMA.

        • key says:

          ayat azwan ali ni sangat kurang ajar. hilang dah tamadunnya.. main sedap mulut je nak mencaci orang.. meluat sangat dengan bahasa yang awak gunakan..

      • Trex Master says:

        wei malu lah sikit dengan bahasa korang ni.suka hati saja mengata orang lain bodoh lah, ngok lah.dah tak boleh nak guna bahasa yang lebih elok dan sopan sikit ke?kalau tak tahu nak komen, aku nasihatkan LOL & AZWAN ALI, tak payah lah bagi komen jika sekadar nak cari gaduh dengan orang lain di sini.

        • Azwan Ali says:

          kau la contoh betina jalang sepanjang zaman….bitch murahan..

        • azwan ali gila glamour says:

          xyah la layan parit longkang jamban cam ajuan ali ni..
          menghina orang jer korje nyer si ajuan ni..
          bawa2 lah mengucap nokk…
          memang dasar pondan sejati lah si ajuan ali ni..

        • Larahati says:

          yaAllah ya tuhan ko beri lh pngajaran dan hidayah kpd insan yg menama kn diri nya Azwan Ali ni..semoga dia dberi kan dgn hati yg bersih dri terus mengata urg n mengunakan perkatan yg mnyingung perasan urg lain ( ramai2 tadah tangan n ckp amin) tk slah doakn kebaikan tuk seseorg mcm Azwan Ali ni..

    • Azwan Ali says:

      Yanie akim ne mg bodoh….dah la kemaruk dgn jantan kat alam maya…..boooooo…..x malu….pakai tudung tp perangai mcm setan……

      • yanie hakim says:

        hng ni psl apa yg kuang ajr sgt ni? bl msa lak aku dok kemruk jntn? ntah2 hng tu yg kemruk tk yah lah dok tduh aku ya.. ada aku kmen sntuh prbdi hng pun, yg hng nk trsa fsal apa pla, adoyaii..

        • Azwan Ali says:

          ek eleh.tanye pula bila mase.bodo.kalau ko berak tepi jalan bukan ko nak mengaku kan.poyo…yanie mulut longkang…yanie mulut longkang..lalaala….

        • Trex Master says:

          awak ni jika nak komen, sila lah komen benda yang elok2 ya.jangan nak biadap pula. kalau tak tahu nak bagi komen, baik baca sudah.ni semua post awak tulis orang ni bodoh, orang tu ngok apa masalah awak ni AZWAN ALI ooii?awak dah nak menopause ke?

        • Azwan Ali says:

          yang penting i x hipokrit mcm ko…..yanie hipokrit…kemaruk jantan…lalaallaaala..

        • Suhaila Abidin says:

          azwan ali ni memang dasar hipokrittttttttttttttttttttttttttttttttt….. mengata org pandaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii….. tapi diri sendiri lupa nak cerminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn……

        • Larahati says:

          btul btul Nara ban aje nama azwan ali ni!
          Ntah pa2 le klau dia komen mcm haram!!
          Nama dia sma dgn selebriti kaki kontroversi AZWAN ALI mulut longkng! Ntah2 dia ni sma spesis dgn seurg tu!

        • otak says:

          sabar yanie… jan layan spesis otak yg rosak mcm azwan ali… dia tu makhluk tuhan paling kesian… kesian azwan ali..otak dia rosak…

        • ZAM says:

          yanie hakim…ko penah tolak cinta si azwan ali ke??? ksian aku tgok azwan ali no. da mcm meroyan gamaknye….

        • yanie hakim says:

          knal dia pon tk, enth spa2 pon aku tk thu.. tetb meryan mcm org gla kta aku mcm2 pla… menympah dgn bhsa dia yg enth apa2 tu lah zam, adoyaiii..

      • Trex Master says:

        mana awak tahu yang perangai yanie hakim ni macam setan? awak kenal dia ke? jangan lah memandai2 nak memfitnah orang lain, bagi lah komen2 yang kena dengan tajuk jangan asyik nak cari masalah dengan pengomen disini.

        • Azwan Ali says:

          ek eleh….yanie mulut longkang…ko x payh la nak tukar nama ko….even ko tukar nama dgn trex master or tanduk rusa or bitch kampong…..aku tau tu smua tetap ko…..bila nak komen baik2 pakai nama Yanie Hakim…bila dah nak jadi betina bitch mulut longkang jadi la trex master…….desprado! betina x tau malu…

        • yanie hakim says:

          hoiii hng ni knpa? bl pla aku dok tkar nick name? aku pkai 1 nma sj lah. org lain tu mn aku knal lah.. hng ni fsal apa mryan mcm org gla ni? aku yg btna ke hng yg btna bitch tu? jgn nk kuang ajr sgt lah.. hng tu yg tk thu mlu dok kta aku apa hal lak…

        • Azwan Ali says:

          x mengaku pula…betina desprado ne…jgn la ko fikir yg aku ne tolol mcm kau…ko sorg tu jer yg tolol….yukcs…x malu….org lain konon……ko ne mg sakit mental!

        • Delaila Rose Maria says:

          AZWAN ALI, RASANYA AWAK TU YANG SAKIT MENTAL. AWAK YANG MAIN TUKAR2 NICK NAME KAN SEBAB TU AWAK TUDUH ORANG LAIN. DAH LAMA SAYA BACA KOMEN2 YANIE DISINI, DAH LAMA DIA WUJUD. TAPI AWAK TU WUJUD SEJAK BILA? JIKA WUJUD SEKADAR NAK PORAK PERANDA KAN ORANG DALAM BN NI, BAIK AWAK JANGAN BAGI KOMEN. MEMALUKAN BETUL LAH.

        • azwan ali gila glamour says:

          si ajuan ni ni memang dah tolol bahalol..
          sendiri yang tak tahu malu nokkk…
          yucksss…
          desperado betul lah si ajuan pondan ni…

      • Xray says:

        SENGAL ke SAWAN bdk azwan ali ni? komen ntah pa2 ntah.

        • sakura says:

          korang, tak yah layan orang macam azwan ali ni :) senyap2 je biar dia merepek sorang, lagi korang layan lagi la dia menjadi

          orang kurang kasih sayang kurang perhatian macam tu la :)

      • Sari Pati says:

        Betol ker perangai die macam tu azwan?!!
        urrmmm…memang pompuan bertudung ni tak boley caye sgt!!!…….

        • Azwan Ali says:

          betol la sari pati….aku x kan mengarut benda x betul……cara yanie hakim tu backup diri dia, dia menyamar org lain then reply komen sendiri…bijak tindakan tp hasilnya bodo…..

        • azwan ali gila glamour says:

          ajuan ali ko ni memang hipokrit kan..
          sebenarnya ko lah yang tukar2 nick name ni…
          bukan nya si yanie hakim tu…
          sebab dah lama aku baca komen si yanie hakim tu…
          memang ada pengomen yang id nya trex master…
          trex, delaila, bb, miss poco, kasih dan lain2…
          tapi nick ko ni aku tak pernah tengok pula nokkk…
          kesian ko ni pondan kesepian yang gersang kan…

        • azwan ali gila glamour says:

          awak ni kenapa sari pati…
          awak jangan nak mainkan isu bertudung disini ya..
          hormati sama sensitivity pengomen lain..
          si ajuan dengan awak ni sama2 hipokrit lah..

        • hazel says:

          kenapa avatar azwan ali dengan azwan ali gila glamour ni same eh?ke aku dah makin rabun?

        • Lipstick Hijau says:

          azwan ali back up diri sendiri kot….same jerrr avatar tu…ish konpius pula lipstick…

        • Delaila Rose Maria says:

          YA LAH, BARU PERASAN. DUA2 AVATAR PUN SAMA KAN. PENING SAYA TENGOK NYA.

        • yanie hakim says:

          bru prsan.. la ni spa yg hpkrit ni.. siap tkar2 nick name lg adoyaiiii…

        • kamal kamarul says:

          hohoho, perangkap dah makan diri ke ni hahaha..malu malu…

        • Sari Pati says:

          alamak!! mmg sama lah avatar dorang!!! camaner nie??!!
          huhuhuhuhu
          dats y orang selalu cakap “the only different between genius and stupidity is genius always know the limit”…!!!
          oppss…i kawan ngan u azwan yea…:)

        • otak says:

          kesian kan azwan ali tu… mcam org tak siuman. kesiannya~~ harap2 la dapat petunjuk org spesis macam dia ni… kesian sangat.

        • hazel says:

          dia ada 2 personaliti ke?takutttt

        • otak says:

          jangan takut dia spesis otak rosak yang tak berbahaya…dia cuma insan biasa yang cacat di bahagian otak dan pemikiran. bersimpatilaaaaa anda…

      • otak says:

        kesian kat azwan ali… ‘otak dia dah rosak’…

  9. Lipstick Hijau says:

    alhamdlh…..tahniah kak noor…harap2 kak noor sihat n terus suksess!!! love kak noor…..

  10. Kurus says:

    tahniah nur khiriah
    we love you
    muah to baby..

  11. jemnenas says:

    thniah dpt org baru dlm kluarga…moga pas rzeki ABPBH pulak..

  12. belacan~hangus says:

    bestnya dpt bby baru..tahniah!

  13. apisv2 says:

    moga rezki bertambah;D

  14. basshunter says:

    tahniah…

  15. Wak Lu says:

    Tahniah noor khiriah..harap2 menang ABP tahun ni…insyaallah kin rezeki anak ke….xoxoxoxoxo

  16. pena says:

    i mmg minat lakonan dia….sangat minat….tahniah dapat anak ke 2…moga menang ABP nnti…..

  17. [email protected] ulAr........ says:

    NI RATU MARAH NI….grrrrrrrr……….marah kat AZWAN ALI……..komen mcm org terencat……….ntah bile wujud dia ni..abes semua org dia hentam……komen2 negatif dan menyakitkan hati….dahla guna nama azwan ali…xpasal2 azwan ali yg sebenar tu yang kena……….
    krisis identiti btol mamat/ minah ni~~~~~~

    jom kawan2 BN…..kite bakor je si azwan ali ni….hahaha

  18. lotudgirlzspeak says:

    tahniah Noor dgn kedatangan ahli keluarga baru… sya pun x sabar menunggu ketibaan ahli keluarga baru yg no 4… insya’allah Oct ni…

    wat saudara Azwan Ali & che Sari Pati…. harap banyak2 lah bertaubat nasuha… percakapan anda berdua langsung x melambangkan cara2 org2 yg ada iman & beragama.. x kira agama Islam atau agama lain … setiap agama menyuruh pengamalnya berbuat baik sesama kita bukan menghina / mengutuk org sesuka hati jer… insafla anda berdua. dosa ngan Allah swt bolehla kita bertaubat kerana Allah maha pengampun tapi dosa sesama kita … kalau x dimaafkan membawa kemudaratan ke kita dunia akhirat .

  19. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    tahniah ! semoga bahgia di sisi suami serta anak2 yg jambu…….

  20. Erin says:

    A baby is a blessing
    Congrates to both of U