Written by AbangNara | November 25th, 2012

Jutaan tahniah diucapkan kepada Nabil yang telah selamat bergelar seorang ayah. Isteri Nabil, Zira telah pun selamat melahirkan seorang bayi perempuan dengan berat 2.67kg kira-kira 8.40 pagi hari ini. Nabil telah berkongsi berita gembira ini menerusi akaun Twitternya.

gambar anak nabil

Anak sulung Nabil ini telah selamat dilahirkan menerusi pembedahan di Klinik Umra, Shah Alam. Pastinya Nabil dan isteri sedang teruja ketika ini. Semoga anak Nabil akan membesar dengan sihat dan ceria. Tahniah sekali lagi diucapkan kepada mereka berdua.

gambar nabil dan anaknya

UPDATE: Di atas ialah gambar si papa dan anaknya. Dedua cute.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

36 responses to (TAHNIAH)Nabil Kini Seorang Ayah Dengan Kehadiran Cahaya Mata Perempuan

  1. SAVEGAZA says:

    Congrats Nabil & wife…didiklah anak u jd anak yg solehah :)

    0

    0
    • Liyana Lunia says:

      anyonyonyo mesti comel mcm yiying

      0

      0
    • Rita vs Ayu says:

      xsemua pasangan yg berkahwin diberi peluang utk merasa jadi ibu dan bapa. Tahniah pd Nabil dan isteri. Bersyukurlah atas nikmat yg Allah bg. Xsabar nak tgk muke baby Nabil

      0

      0
    • GOSIP BEST says:

      BABY XCUKUP BULAN KE? CUBA BACA ENTRY YG SBLM NI,(TAHNIAH)Isteri Nabil Raja Lawak, Zira Kini Hamil 5 Minggu BULAN 4 PUNYA ENTRY. KEHKEHKEH…NAK TGK FASHA N DIANA PLAK LPS NIH

      0

      0
      • Anonymous says:

        cukup bulan la ngok…36-40 minggu dah cukup bulan dah dan selamat utk dilahirkan… aku beranak 1 december lepas n time 5 minggu awal bln april…suka nye ko nak buat fitnah..

        0

        0
        • mina says:

          nabil bukan bunting pelamin kan,ade gap bbrp bln.. klu lahir 7bln pon, xde masalah la..ish ish..apela org nie, ade je nk kenekan nabil

          0

          0
  2. tahniah di ucapkan kepada Nabil.excellent!!

    0

    0
  3. Anonymous says:

    nabil anak pompuan, irma anak lelaki…leh le berbesan…hik hik…Nabil

    0

    0
  4. ff says:

    Tahniah Nabil dan isteri.
    Semoga baby gurl menjadi anak yg solehah.

    0

    0
  5. lolo says:

    berat 2.67kg pn kene bedah ye…baby i 2.85kg bersalin normal je…jln tak bukak la tu kot…heheh…nway tahniah…muka mcm nabil kot…hehehe

    0

    0
    • Rita vs Ayu says:

      Sekarang musim bedah ajer. Jarang bakal-bakal ibu pilih bersalin cara normal. Tak sanggup tahan sakit beranak katanyer. Yg untung, hospital swasta ni ler. Sekali operate jer dah berapa ribu diorang untung..

      0

      0
      • Anonymous says:

        antara sebab operate ibu nak jaga aset bawah tu…si bapa suka le..

        0

        0
        • Anonymous says:

          klinik umra tu cas seribu je klu bedah.murah je. lg satu beranak hosp gomen pun ade gak yg bedah. xpayah la nak poyo sgt komen ko tu. puihhh

          0

          0
        • Anonymous says:

          murah sgt tu operate seribu.. sy pernah operate kt umra 3k++ tp mmg paling murah kalu compare dgn hospital swasta lain..

          0

          0
        • joyah says:

          kan dia ada bg statement sblm nih, dia tak jangka wife dia akan bersalin seawal nih, tetiba nak bersalin dah, jalan tak bukak lg, baby dah push, so kena bedah la..

          korang nih ngata kat org, nnti tuhan bg korang bersalin azab, sampai kena operate jugak baru tau…

          0

          0
    • mak c kina says:

      bkn sbb bb besar je kne operet la…tp pintu xbukak,mcmne nk kuar…kne kuar ikt tingkap la…

      * penglaman operet…baik ikut pintu dari ikt tingkap sbb ikt pintu sakitnye kejap je,tp ikt tingkap dah seminggu pn xleh nk bangun…

      0

      0
      • Anonymous says:

        aku beranak ikut tingkap,lepas 3 hari dh bleh pegi jalan dh,xde masalah pun.gi jalan sbb anak kene tahan kt hosp ulang alik hari2 dr rumah ke hosp. xpakai wheelchair pun, jalan elok je. xpayah la bg alasan nak manjakan diri. sakit tu semua is in ur mind je. klu x pun doc korg x jahit btul2.

        0

        0
        • Anonymous says:

          U shud rather said alhamdulillah..jgn sombong sgt..parah or tidak pas opret, Allah yg tntukn.bkn sbb doc jahit xbtul.

          0

          0
    • Rini says:

      Apeeeeeeela isu beranak normal or bedah pun nak isu kami. Tak kisahkan anak kecil ke apa janji bersalin…nape nak persoalkan….

      0

      0
    • miraliana says:

      baby i lg berat..4.3kg you..normal plak tu..tu rezeki masing2, adalah problemnya tu..asalkan selamat sudahkan, alhamdulillah..

      0

      0
    • mak enon says:

      Mak enon beranak baby 2.65kg jugak. Operate. Ape ada hal? Yang penting selamat. Dah tertulis macam tu takdir yang Allah tetapkan. Kau nak persoalkan apa pulak. Tak payah nak jadikan isu la.
      Ada la tu complication yang dia hadap sampai kena opret.
      Mak enon pun teringin nak normal. Dah doc kata kena opret, nak kata apa. Beranak kat gomen lg, hosp selayang.
      Mind your words okeh.
      Mungkin tak berniat nak condemn ke apa, tapi ayat tu dah macam hape. Tak baik belagak, Allah marah..
      Eh.eh.teremo pulak mak enon.
      Anyway, congrats Nabil and Zira.. :)

      0

      0
  6. mama mia says:

    tahniah diucapkan. semoga bertambah berkat keluarga nabil.
    zaman sekarang ni banyak kelahiran melalui pembedahan sebab doktor taknak ambil risiko bahayakan bayi. salah satu sebabnya adalah kedudukan bayi terpesong sikit. so kenala bedah. saya dah merasai kedua2 jenis kelahiran normal dan bedah (anak tak cukup bulan). jadi saya menghormati kedua2 cara bersalin tersebut dan tidak memandang serong kepada ibu yang dibedah.

    0

    0
  7. Ratu minah jambu merah / biru says:

    Eleh branak jalan bawah ke cara atas ke janji baby tu selamat keluar kt donia yg fana ni……apeeeeee nk isu2 kn perkara yg remeh temeh ……bedah or normal tu perkara biasa aje yg perlu di tempoh oleh semua pompan2 yg dh berkahwin ye terima khaseh…..

    0

    0
  8. Ratu minah jambu merah / biru says:

    tahniah nabil kerana dh menjadi bapa kepada anak perempuan mesti comel kan…….bang nara jangan lupa tau bang nara tunjok gambar anak nabil k thank u bang naraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lov uuuuuuuuuuu…!

    0

    0
  9. berlari says:

    wahhh.. congrats nabil n wife.. semoga isteri cepat pulih n anak membesar dgn baik :)

    0

    0
  10. huhuhu says:

    bibir tebal mcm nabil

    0

    0
  11. Anonymous says:

    tahniah nabik dan isteri..smoga anak yg lahir itu menjadi ank yg solehah..AMIN..;)

    0

    0
  12. Anonymous says:

    tahniah nabiL dan isteri..smoga anak yg lahir itu menjadi ank yg solehah..AMIN..;)

    0

    0
  13. didie says:

    baby mcm muka si nabil…congrats nabil n wife…to zira: selamat berpantang

    0

    0
  14. telinge cepang says:

    selamat telinge nye x cepang mcm nabil…hahahaha…

    0

    0
  15. Anonymous says:

    kau sakit hati ke kalau capang?

    0

    0
  16. mamaaish says:

    tahniah!!!….apa2 pun sama tarikh dgn anak aku tu….

    0

    0