Written by serenity | February 28th, 2012

Awal pagi tadi, pelakon, penyanyi, pengacara dan pelawak Ifa Raziah telah mengumumkan yang bekas juara Akademi Fantasia ke-3, Asmawi Ani atau Mawi dan isterinya Ekin telah mendapat bayi perempuan melalui Twitter.
Tahniah diucapkan kepada Mawi dan Ekin atas kelahiran ini. Sekiranya ada gambar atau sebarang berita lanjut, akan kami kemas kini kemudian.

Photobucket

Edit: Bayi Mawi dan Ekin lahir pada pukul 4.00 pagi.

***

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

55 responses to (TAHNIAH)Mawi Dan Ekin Dapat Bayi Perempuan

  1. aku ko panggil sayang says:

    yeahhhhhhhhhhhhhhh…………………….. dapat jugak tempat pertama…

    0

    0
  2. blacktie says:

    tahniah..

    0

    0
  3. sengal.. says:

    alhamdulillah………….

    0

    0
  4. INA NAIM says:

    TAHNIAH 1000X

    0

    0
  5. miss_hujan says:

    tahniah..lma dh x dgr crite psl diorg..

    0

    0
  6. […] Awal pagi tadi, pelakon, penyanyi, pengacara dan pelawak Ifa Raziah telah mengumumkan yang bekas juara Akdemi Fantasia ke-3, Asmawi Atan atau Mawi dan isterinya Ekin telah mendapat bayi perempuan. Tahniah diucapkan kepada Mawi dan EKin atas kelahiran ini. Sekiranya ada … Continue reading → […]

    0

    0
  7. ProfHariz says:

    Tahniah. Kompem comey baby pmpuan tuh :)

    0

    0
  8. 1st says:

    ….

    0

    0
  9. admire ekinmawi says:

    alhamdulillah . !! Tahniah . tak sabar nak tengok muka bayi . :) semoga perkahwinan mereka bahagia dan berkekalan…. <3

    0

    0
  10. peminat ekinmawi says:

    alhamdulillah . !! tahniah . ! tak sabar nak tengok muka bayi . :) semoga perkahwinan mereka sentiasa bahagia dan berkekalan .. <3

    0

    0
  11. ALIA ALANG says:

    “Awal pagi tadi, pelakon, penyanyi, pengacara dan pelawak Ifa Raziah telah mengumumkan yang bekas juara Akdemi Fantasia ke-3, Asmawi Atan atau Mawi dan isterinya Ekin telah mendapat bayi perempuan.”

    KAN NAMA DIA ASMAWI ANI..APSAL TETIBA ATAN LAK NI..

    0

    0
  12. aishiteru says:

    tahniah mawi n ekin..

    0

    0
  13. Zaira says:

    tahniah buat Mawi dan Ekin..akhirnya termakbul juga hasrat nak menimang cahaya mata…semoga menjadi anak yang solehah~~ ;)

    0

    0
  14. kasut putih says:

    tahniah.. smoga jadi anak yang solehah.

    0

    0
  15. ros says:

    alhamdulillah…tahniah ekin..akhirnya dpat juga anak setelah 2x keguguran.berkat sabar..

    0

    0
  16. NURUL says:

    abg nara, nme mawi ni bukan asmawi ani ke?? napa asmawi atan plok… hihihi

    0

    0
  17. Adibah says:

    Tahniah Mawi & Ekin..
    mana gambar baby girl tu? mesti comel mcm mak dia kan?!

    0

    0
  18. nora says:

    tahniah mawi n ekin……………

    0

    0
  19. Insan says:

    asmawi atan ehh!! ingat adik beradik abu bakar atan ke apa! miahahha!

    0

    0
  20. ladyceria says:

    abg nara tak update pasal shuib ke,dia dapat anak lelaki cute,tahinah mawi dan ekin dapat anak perempuan

    0

    0
  21. gades says:

    tahniah Mawi and Ekin. syggg korg berduaa :)
    semoga anak yg dilahirkan menjadi anak yang solehah. aminn ya rabb

    0

    0
  22. ctsux says:

    tak penting….. NEXT pls…

    0

    0
  23. lan says:

    Cahaya Malaika

    0

    0
  24. NenekBurberry says:

    whateverrrrrr….

    0

    0
  25. cik mimie says:

    dapat anak xnak ucap tahniah, hidup x ganggu org pown dibenci.. agak nya bila da mati baru nak kata takziah… busuk hati~~!! papepown tahniah mawi dan ekin~~ didik anak leklok, bagi nama yg makna die baik2 taw,

    0

    0
  26. Anonymous says:

    tahniahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh……………………….

    0

    0
  27. LOL-er says:

    Makcik Siti Nurhalijaaaa jugak yang tak kembong2 perutnya… Tahniah Mawi & Ekin.

    0

    0
  28. hadooooo says:

    adik ekin yg nikah orang kaya tu dah beranak belum?

    0

    0
  29. kisho says:

    lamakan diorg ni kawen..plus 2x gugur…akhirnya tercapai gak hajat nk jadi ibu-ayah..berkat kesabaran…alhamdulillah..tahniah

    0

    0
  30. Tahniah wat Mawi & Ekin.. Smoga berbahagia ngn kehadiran baby baru ni… Pada yg x suka tu.. x yah la nk komen lelebih & x yah la nk sibuk baca… wat dosa kering jer… Yg pnting, dorang tetap bahagia.. Kak Kiah suka ngn korang berdua.. smoga berkekalan ke hujung nyawa.. x sabar nk nengok muka baby.. mesti comel, putih melepak.. hidung confirm mancung.. huhu…

    0

    0
  31. mariana says:

    tahniah…. baru2 ni je mawi datang penang buat psembahan…mmg best sgt bila mawi duet ngan ustaz akhill hayy…apa2 pon moga dgn klahiran ini, mawi ekin akan btmbah bahagia…. aminnnn

    0

    0
  32. cikguLinda says:

    tahniah….berakhir juga penantian mawi dan ikin. seronok nye…..! saya tumpang gembira.

    0

    0
  33. asmah says:

    apa pulak bekas juara akademi fantasia ke 3??? mmg juara akademi fantasia ke-3…apalah abang nara ni..

    0

    0
  34. nurfaz says:

    alhamdulillah..lengkap rumahtangga…

    0

    0
  35. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    belom lengkap lagiiiiiiii tkan satu je !! mesti nk ada baby boy la pulak baru lengkap sepasang baru aman rumah tanggaaaaaaaaaaaa tol tk mawi ekin tol tk???

    0

    0
  36. bijak pandai ku says:

    congrat ……mesti cute anak ekin dan mawi kan ,,,,,pe pon semoga kekel hingga ke akhir hayat…

    0

    0
  37. minaci says:

    Alhamdulillah & TAHNIAH buat Mawi dan Ekin…mesti comel n lawa baby u berdua kan. Semoga Mawi, Ekin & baby gal menjadi sebuah keluarga yg soleh & solehah serta diberkati Allah swt hingga ke akhir hayat. Ameen ya rabbal al ameen.

    0

    0
  38. Lols says:

    tahniah mawi dan ekin.. semoga bahagia sekeluarga sehingga akhir hayat. Mmg sangat berbaloi korang berdua low profile sepanjang kehamilan ini.. ada rahmatnya :)
    Seb baik lahir 28hb bukan 29 Feb heheheheheeh

    0

    0
  39. issfa says:

    tadi dengar kat era…exclusive mawi namakan anak dia cahaya malaika sedapnye nama…cahaya permaisuriku katanya

    0

    0