Written by AbangNara | November 11th, 2014

Lama tak mendengar perkembangan terkini Mas Anizan. Tup-tup pelakon yang amat popular kita zaman 90-an ini telah pun selamat melahirkan anak ketiganya, seorang ‘baby girl’. Bayi tersebut diberi nama Ariana Marissa dan telah dilahirkan di Prince Court Medical Centre pada 7 November lalu kira-kira jam 9 pagi.

anak mas anizan

Ariana Marissa adalah anak hasil perkahwinan kedua Mas Anizan dengan seorang ahli perniagaan dari Kuala Lumpur yang tidak diketahui identitinya. Sebelum ini Mas Anizan telah memperolehi 2 cahaya mata hasil perkahwinannya dengan Datuk Ali Bapoo. Usia perkahwinan mereka tidak panjang apabila Datuk Ali Bapoo meninggal dunia akibat sakit jantung pada 19 Mei 2008.
anak mas anizan

Apa pun jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Mas Anizan dan suami atas kelahiran puteri yang amat comel ini. Nama pun sedap sangat. Semoga Ariana Marissa membesar dengan sihat sejahtera. Besar nanti confirm cun melecun macam emaknya. Lagi beberapa gambar Mas Anizan dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

anak mas anizan

P.S: Cantiknya Aulia Dress daripada Marlena ini. Memang pasti akan menyerlahkan kejelitaan si pemakainya. Harga pun berbaloi sangat. Hanya RM139 termasuk penghantaran. Boleh tengok banyak lagi pilihan di www.familynara.com atau WhatsApp terus 011-33387668 untuk sebarang pertanyaan.

anak mas anizan
anak mas anizan
anak mas anizan
anak mas anizan

42 responses to (TAHNIAH)Mas Anizan Selamat Lahirkan ‘Baby Girl’, Ariana Marissa Nama Diberi

  1. cindai says:

    Tahniah Mas Anizan……rumah kat hutan kampung kedah bila nak balik….kami rindu lah kat mas….

    1

    0
  2. meletop says:

    lama x tgk mas anizan. maintain lawa.. baby pun cute…. ramai retis lahir baby tahun ni… banyak dapat girl…. I like….

    0

    0
    • Adik2 yg belum berkawin …akak tak salahkan kau org pun…sbb kau org belum lalui alam perkahwinan…akak dulu2 pun macam kau org juga …tertanya2,… Berangan pun yg indah jer…Harp apa yg akak komen ni…akak buatkan kau org ada rasa nk mendirikan masjid ya…lepasni…kiikiikiiUjianni dtg berbagai2 cara….. Kita jangan terlalu cpat melatah ‘ cpat menpertikaikan apa yg belaku dengan org lain…sbb ujiannya tak sama…adik2.,,bukan setakat itu sahaja… ada org diuji dengan mertua tk suka…ada juga diujidengan ipar duai suka buat hal…ada juga diuji dengan ank2 istimewa… Tak ada zuriat… Rezeki yg susah..serta …blaablaaablaaa….bkan setakat suami isteri je yg buat hal… ya adik2…sbbtu akak suruh buka minda luas2.,,..,InsyaAllah kalau kita laluinya dengan berusaha , sabar , redha…berdoa dn betawakalbersungguh2… Perjalanan kita akan jadi mudah…tapitulah …kita ni hanya manusia biasa…pasti melakukan kesilapan……harp lepas ni adik Sue pula ke gerbang perkahwinanya…Amin…

      0

      0
    • Sian pula akak dengan adik seorg ni…dh kawin ke belum???.. Jauh lagi perjalanan adik ni rupanya… Ini bukan riak ye dik.. Ini cuma terdengar ceramah seorg ustaz… Pahamkan betul2 ya dik…Tak salah kan ..ini pun ilmu juga…..tak yah adik susah2 nk pikir… Adik kawin je dulu… Lepastu laluinya… Semua perkahwinan diuji ye dik…kalau ada org yg ckp dengan adik rumah tangga dia bahagia sangat tampa diuji….itu maknanya dia tidak jujur….mungkin seseorg itu terpaksa ckp begitu kerana….tidakmahu menbuka aib rumah tangga..atau dia redha dengan ketentuan AllahSWT …atau bla blaablaaa…. Allah bagi kita akal free jer…kalau pikir positif…jawapan nya pun positif ya adik…..dah maqrib ni…jom kita….pasni jam 8 sambung lagi ..ya adik…

      0

      0
  3. SamsungAce says:

    Musim baby girl agaknye…best nye..dah ade 2 hero..teringin plak nak baby gurl…huhuhu

    0

    0
    • KAMARIAH says:

      bestnya rezeki org inshaAllah due bln7 thn depan klu girl
      rezeki klu boy pun rezeki yg penting sht..amin

      0

      0
  4. Jenab says:

    Comelnyaaaa , bila lah nab nak kawin , nab pun nak ada baby cute mcm ni :'(

    0

    0
  5. nok gebuzzz says:

    tahniah…lama betul x dgr cite mas anizan,minat tgk mas ni sbb cantik sgt…..x jemu memandang,baby pun comey boleh geng ngan baby Aaisyah Dhia Rana

    0

    0
  6. Jadoo says:

    musim baby girl. em..bila wanita lebih ramai dari lelaki..itukah penyebab wanita terpaksa bermadu? huhu

    0

    0
  7. ubi says:

    adakah ini tanda ke arah kiamat? perempuan makin ramai..melebihi lelaki..walaupun di malaysia peratusan bilangan perempuan masih belum dapat mengatasi bilangan lelaki..okbai

    0

    0
  8. Anonymous says:

    x kenal pon..

    0

    0
  9. Anonymous says:

    awal tahun mengawan..tgh tahun mengeram..akhir tahun menetas..heee

    0

    0
  10. siti says:

    saya 2 orang boys 11 month n 3 years.. teringin baby girl 5 tahun lg..ntah dpt ke x…pe pun tahniah,sonok tgk girl2 ni,comel belaka.. bakal2 menantu dah lahir nampaknya..haha

    0

    0
  11. mak mah naik angin says:

    retis sendu

    0

    0
  12. ohbulankeringidea says:

    Tahun ni saja saya dapat 4 anak sedara baru tapi sorang je pompuan.

    0

    0
  13. Anonymous says:

    dia ni dulu masa remaja memg la lawa…skg pn ttp lawa lagi…comelnyaaaa anak dia…idung pn mancung…sama ngan anak cik ta…dlu arwah suami dia x ensem langsung…tapi duit berkepok2…dia org berpisah pn bercerai mati…

    0

    0
  14. baby jelita says:

    Comel baby die, macam baby jelita la jugak. hidung mancung cuma gelap sikit. Siapa laki dia, mesti macam mamak. Confirm orang kaya.

    0

    0
    • kak anis amirah says:

      ko ingat baby2 yang putih2 melepak tu , mak2 diorg tak pakai camera 360??? baby kak mas anizan ni nmpak gelap sbb pakai camera biase la tu…

      0

      0
  15. jameel madu 3 says:

    no 3, madu sharifah haslinda. nombor 4? next!

    0

    0
  16. anon says:

    Mmg betol dia ni dulu bercinta dgn laki sh shahirah. Tapi tiba2 je kawin dgn ali bapoo, yg tua and tak lawa tapi berharta. Yg materialistik tak kesah dpt laki tua asalkan kaya. Tapi kesian jugak nak bersama dgn org yg layak jadi ayah. Mcm che ta untong dpt laki hensem puteh melepak. Tapi jodoh pertemuan ditangan tuhan.

    0

    0
  17. dreamer says:

    Kesian dia ni wlpn cantek tapi dpt laki tua, dua kali pulak tu. Tapi takpe lah hidup dlm kemewahan. Dah jodoh gitu.
    Neway anak dia cute, cume gelap je sikit…

    0

    0
  18. diva cabuk says:

    Dia kawin gn kawan arwah jgk…
    untuk mengelak hutang yg byk…
    so no.3 pon no3 laa…
    ni geng rafida gak…
    rafida tu da kawin gn shaffie tkmo ngaku lak
    puihhhh

    1

    0
  19. pemerhati bersiri says:

    Sesungguhnya di akhir zaman kelak wanita akan lebih ramai berbanding lelaki, mungkin sbb tu kebelakangan ni ramai baby girl saja yg lahir

    0

    0