Written by AbangNara | August 22nd, 2011

Pasangan suami isteri mana yang tak mahukan cahaya mata untuk menyerikan kehidupan mereka? Rasanya semua suami isteri mahu bergelar ayah dan ibu. Dan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Marion Caunter yang kini sudah mengandung 5 bulan. Tak lupa tahniah juga kepada SM Nasa kerana terbukti sudah kejantanannya.

marion caunter mengandung

Nampak makin berseri wajah Marion Caunter apabila sudah mengandung ini. SM Nasa pun nampak makin ceria. Moga-moga perjalanan untuk kelahiran anak sulung mereka berdua dipermudahkan.

Tahniah sekali lagi kepada SM Nasa dan Marion Caunter.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

88 responses to (TAHNIAH)Marion Caunter Mengandung 5 Bulan, SM Nasa Memang Jantan

  1. sidaracantikmanis says:

    SM Nasa memang jantan..pedas sgtlah ayat tu abg nara..taulah istri dh berbadan dua

    0

    0
    • seddeyh says:

      poyo jekrs ayat abg nara ni…mentang2 le die kawen kejab je n,bini terus pegnen…huhu…tp jntn sgt kh seseorg itu bile kawin je, bini pregnant..?? ramai je kwan2 gay aku kawen bni kembong gak…haha…

      bkn ape, geli ayat “mmg jntn”

      0

      0
    • ayu says:

      salam,

      sebegitu mudah ada sesetengah manusia mengukur kejantanan seorang lelaki ??

      kejantanan lelaki hanya terbukti bila dia mampu membawa seisi keluarga yang dipimpinnya ke pintu syurga tanpa diheret ke pintu NERAKA oleh isteri dan anak2nya!

      btw, anak tu rezeki Allah, tak da kaitan dengan jantan atau tak… :)

      0

      0
    • Miss V says:

      Abg Nara bergurau je kot

      0

      0
      • onah says:

        haha..yg lain sebok sentap perkataan jantan tu apsal? abg nara tu just guna ayat gurau pun xbleh..apa ler korang ni..kalau nk komen negatif tu, xyah ler jenguk beautifulnara ni.. :P

        0

        0
        • weeee says:

          org yang tak penah alaminya mmg takkan paham okek!

          taw la dh ada rezki tapi takyah kut dok kata lagu tuu..

          hawat, kalo tak dak rezki lagi tak jantan la??

          abeh, pondan laa????

          camtu ke maksud memang jantan tu?

          0

          0
        • chaih says:

          jangan sampai org mendoakan yang tak elok kat abg nara dah la. ayat kena jaga. bakal jadi ayah kan?

          0

          0
        • ek...??? says:

          nara mmg suka bagi statement & buat tajuk yg maha bangang lagi bongok!!

          0

          0
  2. love says:

    tahnia…….semoga anak,ibu dan ayah sihat selalu….

    0

    0
  3. ummi says:

    Tahniah!

    0

    0
  4. rerina says:

    kenape nak tulis ‘MEMANG JANTAN’ pulak?abis org yg xdapat anak tu kire lelaki tu betine ke ape?? ntah ape2 la ayat…

    0

    0
  5. rerina says:

    kenape nak tulis ‘MEMANG JANTAN’? kecik ati org yg lum dapat zuriat…….. kire xjantan la kalau bini xngandung ek?????????

    0

    0
    • koko says:

      ntah … sedih sapa yang tak dpt zuriat baca tajuk atas tu ..

      0

      0
      • faisya says:

        abg nara patut jaga sensitiviti pembaca. itu semua rezeki Allah yang berikan. kene igt tu. anytime Allah boleh tarik balik. bukan tanda jantan atau tidak atau wanita yg hamil tu lengkap sbg wanita atau tidak. so abg nara, pls la sblm tulis tu, fikir dulu. myb abg nara x sangka ada org akan tersentuh dgn ayat abg nara, sbg penulis, kena la jaga jgk hal2 sensitiviti ni..

        0

        0
      • faisya says:

        abg nara pls la jg sensitiviti pembaca. as penulis u should know. itu semua rezeki Allah yang berikan, bukan tanda suami tu jantan atau tidak, dan wanita yang hamil tu lengkap as a wanita.

        anytime Allah boleh tarik balik. so beringatlah, kehamilan wanita/isteri bukan tanda seorang lelaki itu jantan!

        rsnya ini bukan kali pertama abg nara tulis begini. harap, abg nara jaga sensitiviti para pembaca. sekian.

        0

        0
    • neyna says:

      aku mmg menyampah abg nara dr dulu dok bg kredit kat lelaki je if bini prengnant awal.. Mmg mentaliti some ppl mcm ni.. Tp if bini lmbt pregnant, salahkan pompuan tak subur bla bla.. Btw to Marion n hubby tahniah ye,semoga selamat semuanya!

      0

      0
      • razer says:

        nyampah tp komen n surf gak beautiful nara nie……LOL

        0

        0
      • Fanabangnara says:

        Gila. X malu baca web abg nara tp dok kutuk kata x suke dia. Nak tegur guna la cara elok2 sket.

        0

        0
        • neyna says:

          fanabangnara: aku menyampah biler die start ckp psl tserlah kejantanan if bini pregnant awal je.. Xde pon ckp x suka dier & website ni okay.. Sila baca kenyataan di atas conjunctively x disjunctively..

          0

          0
        • ek...??? says:

          nara oooiiii….bini ko tu baru mengandung je. belum beranak lagi. bagi statement tu biarlah berlapik. otak beku sungguh kau ni!!

          0

          0
  6. NenekPenne says:

    ha ha ha…
    klau marion tak mengandung nanti cakap marion mandul
    bila marion mengandung, cakap si suami tu jantan

    abis mana part isterinya??? mana pujian untuk isteri pulak??

    mana aci sikit2 nak puji jantan jer… not cool okay

    bertuah kau marion…cantik, dapat suami kaya pulak tu… tapi jaga2 yer…. minah2 perampas mcm wati, fasha sendat, memek, ct, ramai kat luar sana yer…

    0

    0
    • Kucing biru says:

      No no no no.. Artis2 yg disebut bukan lawan marion… Marion got her own class…Heheheh Sm Nasa pon tau nak memilih…

      0

      0
  7. laNt0K LeW says:

    congratz marion… ;-)

    0

    0
  8. krunoes says:

    ntah nara ni.. sgt rosak filter ckp camtu.. dan sgt sexist.

    0

    0
  9. lily says:

    tak sesuai kot letak ayat ‘mmg jantan’ tu bang nara.. bukan semua org rezeki dpt baby cepat… jantan ke tak, sume tu rezeki dr Allah…

    0

    0
  10. Apam Tembam says:

    Congrats ROSE !!! (nama islam dia)

    0

    0
  11. kopijantan says:

    abgnara, wife dah pregnant ke blom?? Dah bukti ke x kejantanan abgnara tu..???

    0

    0
  12. esbox says:

    kecik ati i tau abg nara ckp mcm tu….sbb i ni antara insan yg lom lg dikurniakan rezeki untuk dpt baby…. T.T

    0

    0
  13. aku la says:

    ah nara tu mmg lagu tu..meluat pun aku ade aku tengok dia tu….

    0

    0
  14. i selalu berangan nak bf mcm syed nasa ni…marion memang bertuah…auwww

    0

    0
  15. Chantek says:

    Alhamdulillah, si Marion @ Rose yang saudara baru pun tahu memakai pakaian yang sopan, inikah pulak segelintiri dr kita yang memang dilahirkan Islam sejak kecil lagi tak tahu menjaga pemakaian lagi2 di bulan puasa… Fikir-fikirkanlah.. Walaupun dia belum bertudung, sekurang2nya badan tak terdedah dn pakaian yg seksi.. Kita doakan dia bertudung selepas ini.. Alhamdulillah..

    0

    0
    • amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin…

      0

      0
      • pool says:

        mmg la bersopan .. kan gambar tu penyampaian derma utk ank2 yatim ..Ta kan la nak berseksi seksi pulak ..kang tekejut pulak budak budak tu klau pakai tebukak sana sini .. cepat no nak memuji ..

        0

        0
        • Regina says:

          hai,org puji pakai sopan pown salah???

          0

          0
        • Chantek says:

          aduh cepatnya melenting.. :)

          memuji rasanya tak salah kan :) daripada saya bercakap psl keburukan org lebih baik memuji.. tak minta balasan pun cuma seronok tgok bila ada org buat kebaikan.. :)

          bawak bertenang ok.. :)

          0

          0
    • NenekPenne says:

      tadi masa tengok E News, marion still lagi berpakaian seksi…

      dah majlis penyampaian derma memanglah kena pakai sopan…

      0

      0
      • ******* says:

        Memang betul… dia masih mcm dulu..cuma perut je dah besar..she”s not that pretty anyway..ramai lagi pompuan melayu yang lawa..tapi dah jantan tu suka nak mengkaya kan org asing.. Tapi tuhan tu kaya, dia bagi segala2 nya..sendiri mau ingatlah..

        0

        0
    • Fanabangnara says:

      Hrp2 la terus pkai cmni. Ni 1st time kot dia pkai tutup2 ni.

      0

      0
  16. knfnbr says:

    kenapa la tajuk entri yg u bagi ni mcm gampangg??
    jgn la lucah sgt bro!

    0

    0
  17. Norma Jean says:

    second time nampak marion pakai baju tertutup semua. kalo tak selalu berkemban atau nampak ketiak je, especially dlm E! News Asia.

    hopefully dia berubah la perlahan-lahan pun takpe janji nak berubah.

    0

    0
  18. aspire5580 says:

    patut tajuk dia marion mengandung 5 bulan..itu ajer…

    0

    0
  19. refelsia says:

    asal lah tajuk tu boleh tak di perbetolkan??? jantan dah macam haiwan…….tu kan rezeki datang dari allah so kalau tak dapat anak apa???? bukan jantan ke????

    0

    0
  20. raymee12 says:

    Kalau Dato K dgn Tengku Zawyah dpt anak, kira jantan la ya Nara. Bila Dato K dgn Dato Siti masih x dpt anak, kira mcm mana … Adakah dulu dia jantan, skrg dah hilang kejantanannya. Jgn lah ukur kejantanan seseorang lelaki itu berdasarkan kehamilan si isteri …. Benda mcm ni tak manis dibawa bergurau ….

    0

    0
  21. MeleisBodoh says:

    Ramainya melayu bangang kat sini. Word ‘Jantan’ pun boleh jadi issue kat korang, tak boleh nak bergurau sikit.

    0

    0
  22. lara manja says:

    apa pulak tak jantan nyer kalau isteri tak hamil.semua tu rezeki dari Allah SWT.

    0

    0
  23. Speaker Laptop says:

    makin ari makin merapu la beautiful nara nih.. apa2 pun tahniah Marion.

    0

    0
  24. kartika says:

    sebut ‘mmg Jantan’ pun ramai dok bising….tak paham lah org melayu ni otak sempit sesempit2 sempitnya!

    0

    0
    • rebar Y12 says:

      bukan bising apa mak enon hoii..tak semua pembaca berfkir sama mcam anda…kenala respect jugak..mgkin ia agak sensitif bagi sesetenagh orang….lain kali nak tulis..guna la otak kanan dan kiri..termasuk medula oblongata anda..jgn guna kepala lutut anda utk menulis sebegitu rupe

      0

      0
  25. MeleisBodoh says:

    Dengan issue ‘Jantan’ ini, terbukti majoriti pembaca beautifulnara adalah golongan melayu bodoh dan otak sempit.

    0

    0
    • apo says:

      sedapnya bahasa. nak gurau sgt pun ada batasnya. rezeki anak ni HAK MUTLAK TUHAN. Takkan itu pun nak dijadikan gurauan ? agak2la.

      tak faham sesetgh org. dahla gurau melampau, lontarkan kata2 melampau pula bila ditegur.

      0

      0
    • budi bicara says:

      sedapnya bahasa. nak gurau sgt pun ada batasnya. rezeki anak ni HAK MUTLAK TUHAN. Takkan itu pun nak dijadikan gurauan ? agak2la.

      tak faham sesetgh org. dahla gurau melampau, lontarkan kata2 melampau pula ditegur.

      ps: susahnya nak komen nak keluar

      0

      0
    • apo says:

      @meleis bodoh: sedapnya bahasa. nak gurau sgt pun ada batasnya. rezeki anak ni HAK MUTLAK TUHAN. Takkan itu pun nak dijadikan gurauan ? agak2la.

      tak faham sesetgh org. dahla gurau melampau, lontarkan kata2 melampau pula ditegur.

      0

      0
  26. BC says:

    Semua orang tahu betapa tingginya pendidikan Bang Nara ni..jadi apa kata Bang Nara jaga sensitiviti pasangan yang masih belum dikurniakan cahaya mata tu..Terjamin ke orang yang yang ‘jantan’ ni bakal dapat anak yang berguna untuk agama, bangsa dan negara?

    Sama kes macam Siti Sarah dan Shuib, pun Bang Nara kata terbukti kejantanannya..Dinasihatkan Bang Nara yang jantan banyakkan layari infertility blogs supaya Bang Nara tak bergurau dengan hal-hal begini.

    0

    0
  27. Edd says:

    Nara,
    Di bulan mulia ni lebih baiklah kamu tu memberi kata-kata yg elok dari cakap pasal kejantanan orang. Blog kamu ni ramai pembaca, kalau nak org terus baca xsalah guna ayat yg sopan, kamu ni hebat sgt ke smp nak kata org mcm tu? Mungkin ia satu gurauan tp ia melambangkan sikap kamu. Bukan lah menuduh tp sekadar nasihat. Hope u can do better in writing.

    0

    0
  28. uwekuwek says:

    nasib baek wife pakcik nara ni housewife.hrap2 jgn tau beranak je. jaga anak baik2 laaagiii…nampak ‘jantan’ n ‘betina’ nye..jgn dibiarkan anak2 membesar tanpa perhatian penuh ibubapa sesibuk men tenet pun seumur hidupnye. i think jaga anak baik2 sgt susah pada zaman serba mencabar ini.pengaruh negatif melambak2;((( hopefully, ank (s) mereka (nasa/rose) n all of the same, selamat dibesarkan baik2 as a true Muslim(s). amin

    0

    0
  29. unknown R says:

    why those ppl so sensitive of the word awww..chill la!omg!not an issue at all..SMH

    0

    0
  30. Arisa says:

    Tahniah! Hrp2 nanti baby tu jgn over spoil sgt..kn ank2 org kaya raya slalu cmtu, kemewahan lbih drpd memberi ksih syg & nasihat..tpi x lh smua kn..hehehe apapun i tahu marion from E! news asia tu. Cantik & cute jer..muka mcm 25 thun walaupun usia dh 30..& serious, kalau x ckp preggy, mmg x tau sbb x nmpk sgt..5 bulan? pndai die simpan rahsia..anyway tahniah skali lagi. =)

    0

    0
  31. correct says:

    SM Nasa bukan ker bapa dia….SM Faisal…

    0

    0
  32. LILI says:

    geram ngan title abg nara tu..mentang2 rezekinya cepat…
    jantan atau tak bukan boleh dibuktikan bile isterinya hamil…itu semua rezeki dari Allah…kalau Allah nak beri awal, alhamdulilah syukur ,tp kalau lambat kita sebagai hambaNya perlu terus berusaha..bukannya riak dan takbur..

    0

    0
    • marishadania says:

      betul tu.. rezeki zuriat ialah anugerah Allah swt bagi tak kira cepat atau lambat.
      Adakah kalau lambat dapat tak “jantan”?
      silap-silap nanti yg lambat dpt anak lagi berderet zuriat dari yang dapat cepat lepas tu dah susah nak dapat tambah anak.

      bukan sentap. tegur je. ^^

      0

      0
  33. emalin says:

    apa yang jantannya?pelik2 lah abg nara kiita ni.. memg jantanlah citer dia kan.. ;0)

    0

    0
  34. bayu says:

    apapun si nara ni cubalah kawal sikit kenyataan tu lebih lebih dalam bulan puasa, sebagai pembaca kita memang berminat mengetahui hal ehwal artis Malaysia tetapi kenyataan yang dikeluarkan biarlah bersopan sikit terutama isu yg dikeluarkan bukan yg terlalu panassss.. tak payah nak buat kata-kata untuk mengumpan pembaca….akhir akhir batal puasa ko nong…

    0

    0
  35. ape2ajerla~ says:

    ellooooo…
    bodoh ke kita bile kita kata kita tak suka tajuk post nara yg ni? ada pkataan yg sgt snsitif utk sstgh org…yg tak snsitif tu tpulang pd mereka…mereka tak berada di tmpt org2 yg snsitif tu…so, klu org yg snsitif ni mluahkan perasaan, org yg tak snsitif ni tak pyh la nak provok lebih2 mengata yg bukan2….smua org ade hak bsuara…msg2 ade pendapat…tak pyhla kata org2 yg snsitif ni melayu bodoh….sbb org2 yg tak snsitif pun sibuk sama nak mbidas….
    so, itu pndpt msg2 kan….tp tak perlu smpi kuar pkataan ‘melayu bodoh’……
    ingat skit, slgi tak berada di sst situasi, kita takkan tahu ape yg org lain rs utk sst isu dan hal tu…

    0

    0
  36. kelembutan di situ sahaja says:

    Apa nama islam Marion Caunter ni ah?

    0

    0
  37. wahdi says:

    So pasangan yg berkahwin bertahun2 dan belum ada rezeki tu, si suami tak Jantan la? Buat tajuk tu biarlah beradab sikit… jaga sensitiviti sesetengah pihak. Soal anak tu semua rezeki dari tuhan.

    0

    0
  38. Dilla says:

    Marion ada class???!!!! Nampak sgt korang dah dibodohkan dgn rupa paras seseorg!! Betina ni dulu tukar jantan ke jantan lain tapi mmg yg kaya raya je la mainan dia!! Ni da dapat yg paling kaya kira dah hit jack pot la!! Apa2 semoga dia dah berubah sebab dah dapat apa yg diidamkan dan berbahagia la hendaknye ye!

    0

    0
  39. idunlikehypocrites says:

    marion baju pinjam ngn sape tuh. biasa berkemban je lam e news. yelah kejayaan suami yg sebenar adalah membentuk isteri mnjadi lebih baik bukannya lebih singkat n sexy. tp mmg haku xgemar dorg berdua nih. wanna be westerners sgt!

    0

    0
  40. ek...??? says:

    nara….yg si siti ‘hipokrit’ nurhaliza tak bunting2 lagi tu ko nak umpamakan ape plak kat laki dia? mangkuk jamban sungguh la ko ni nara!!

    0

    0
  41. sape2la... says:

    menyampah lak.ni bukan ayt utk bergurau,bangga diri lg adelh..asyik ade org pregnant jer ayt kuar terbukti kejantanan….aper nih…langsung x sensitip perasaan org lain yg xder ank….

    0

    0
  42. emmm.. says:

    klu xsuka ayat yg abg nara tulis,korang buat blog korang sendiri,ini blog dia suka hati dialh nk guna ayat apa,lgpun aku rsa bukn niat dia nk usik sensitivity ssetngh pihak,korang kutuk2 dia, tapi blog dia jugk yang korang HADAP!

    0

    0
  43. kailennz says:

    ayat tu macam tak beberapa kene En Nara.’ sm nasa memang jantan’. dah tur kalau orang lain isterinya tak mengandung tak jantan ker?

    0

    0
  44. kailennz says:

    Kite kan hidup bermasyarakat, kalau ada orang komen pasal sesuatu bende kene terima, jangan cepat melatah. Ayat Nara memang tak sesuai kan?.kite tegurlah, ‘ sm nasa memang jantan’ habis tu kalau orang lain isterinya dah lama tak mengandung, tak jantan ker?..orang yang dah kahwin yang tengah menuggu zuriat mesti terasa..kalo yang tak kahwin mesti tak paham..sebab tu marah bile kite komen…

    0

    0