Written by AbangNara | November 6th, 2009

anak lisdawati

Memang tahun 2009 nie tahun artis-artis Malaysia dapat anak. Yang terbaru pasangan Lisdawati dan Fauzi semalam selamat menyambut kelahiran anak perempuan kedua diorang. Nama anak pun best. Nur Aina Faznessya. Makna dia pun best gak. Nur (cahaya), Aina (mata) Fazneesya (kesempurnaan atau kebaikan). Kiranya maksud dia Cahaya Mata Paling Sempurna la.

Tahniah buat Lisdawati dan Fauzi. Semoga makin bertambah-tambah rezeki anda. Nanti kalau ada gambar anak diorang kami sharekan kat sini.

P.S: Dah hampir 2 bulan kitorang guna XPAX Blackberry Curve 8520. Memang puas hati dan berbaloi sangat-sangat. Time tengah dalam toilet membuang apa yang sepatutnya dibuang pun sempat lagi kitorang online dan baca komen korang semua. Memang sesuai sangat XPAX BB nie untuk orang yang gile online macam kami nie.

123 responses to (TAHNIAH)Lisdawati, Fauzi Dapat Bayi Perempuan Nur Aina Fazneesya

  1. whahaha says:

    TAHNIAH2

    • mawy says:

      anak kedua dah depa nih…ini menandakan cinta yang terbina kian kukuh dan terpahat dalam hati sanubari pasangan suami isteri yang romantik ini….

      • mawy says:

        mane lain2 nih….owh…hari nih kan ari jumaat..patutlah ramai lagi yang belum masuk..

        • EclipsE says:

          ape kena mgena ari jumaat dgn rmi yg xmsk mawy??

        • blackberry00 says:

          lmbt gak masuk opis, kot…
          yelah.. kan mlm td mlm Jumaat…
          (aku pun tak paham ayat aku nih..)

        • mawy says:

          pertama sekali mgkin ramai yang belum masuk sebab tak bgn lagi kerana “keletihan” malam tadi..
          .
          kedua mgkin ramai di kelantan,kedah,terengganu yang tak bangun sebab hari nih cuti
          .
          ketiga mungkin topik nih biasa2 je dikalangan readers tentang artis, iaitu artis bercinta,kahwin,mengndung,bersalin,cerai..
          .
          keempat,ramai yang masih serapan…
          kuikui..

        • blackberry00 says:

          cantek ngko punye statement, mawy!!

        • EclipsE says:

          aku bt2 paham dhla…aku xkawen lg…xpaham…mcm blackberry maybe dh phm n arif sgt…hehehhe…

        • mawy says:

          hehe….taip2 je…yang mana ade jela ostazah blackberry00 oi…

        • mawy says:

          ehem,eclipse tak kawin lagi ker…aku ada kawan,umor dia dah 35,tapi tak kawin lagi…hehehe

        • EclipsE says:

          BF XDE MAWY OII…CMNE NAK KAWEN….HUHU

        • mawy says:

          siannya kat eclipse…camni,aku bagi cadangan,apa kata ko wat solat hajat…takpe,kejap je 2 rakaat…mudah,percuma dan yang penting khusyuk…
          .
          cubalah…InsyaAllah Allah akan bantu ko dapat suami..

        • EclipsE says:

          mawy thanks ya!…
          aku dh penah bt sblm ney…
          maybe blm ade jodoh lg…
          xpe …yg pntg aku bsbr n byk2 bdoa…heheheh…
          biaselah…og xcntik mcm aku mmg xde sp nak….erm…

        • mawy says:

          cantik itu ialah hati…xsume laki suke pepuan cantik,sbb kalau cantik nanti asek ada org jeling je,wat laki cepat jeles,pastuh mula la gado2,pastuh cerai…

  2. mawy says:

    wah…tahniah!!

  3. blackberry00 says:

    smlm dah tau, dah….
    anyway, congrates to both fauzi and lisda

    • EclipsE says:

      aku br tau ari ney….heheh..

      • blackberry00 says:

        KUALA LUMPUR, 5 NOVEMBER 2009: Juara program realiti tarian Sehati Berdansa 2, Lisdawati dan suaminya, Fauzi Nawawi, menerima seorang bayi perempuan, Nur Aina Fazneesya yang selamat dilahirkan pada jam 2.40 petang tadi.Bayi seberat 3.2 kilogram ini dilahirkan secara normal di Hospital Islam Kampung Baru, Kuala Lumpur.Bercakap kepada murai.com.my, Fauzi yang juga bergelar pelakon dan pengarah drama berkata, isterinya ditahan di wad bersalin sejak jam 12.30 tengah hari tadi.
        (sumber dari portal Murai.com.. hehehe!!! aku cut n paste jerlah..)

        Katanya, Lisda dijangka bersalin semalam, 4 November, dan sekiranya pelakon ini masih belum dapat melahirkan secara normal, dia akan perlu dibedah.

  4. blackberry00 says:

    congrates…. both of you!!!

  5. EclipsE says:

    salam pg jumaat 2 all umat islam….

  6. DakLiver says:

    korang sume camne nak letak gambar?????????yg petak kicik tu…….

  7. EclipsE says:

    sengal tol la server ney…hang jer…
    ade lak yg kena hempuk ney…
    tension deh!

  8. cili says:

    tahniah…semoga diberkati.Amin.

  9. EclipsE says:

    mn lah kwn2 seperjuangan ku yg len ney…
    tdo lg ker?
    weh korg sume xkawen lg…
    asl xmuncul2 ney….???
    aku nak g tkr pic la jap…

  10. EclipsE says:

    testing…testing…testdrive…

  11. ammey says:

    tahniah…

  12. wak tempe says:

    cuaca mndung….cuaca mndung..over!!…..ari2 ujen…ari2 ujen…..sdap titon maaaa……. huwaaaaaaa………..

  13. anNeDeSiLva says:

    morning semua….

  14. EclipsE says:

    mey pic aku bibir lg ker??

  15. mawy says:

    morning…dah bgn ke anne…td bekpes ape…

    • anNeDeSiLva says:

      dahla..
      anne makan nasi lemak tadi….
      mawy?

      • mawy says:

        dap nyer….aku tak bekpes lagi…malas nak ke kantin,sebab nasi lemak kat penang nih pelik sket…depa suke wat sambal cheroi2…
        .
        xselera nak makan…isk..

  16. anNeDeSiLva says:

    anne in the BN…

  17. cintaqaseh says:

    tahniah buat fauzi n lisda…
    semoga terus berkekalan..=)

  18. selamat pagi semua. adakah pagi anda hari ini ceria2 belaka? laju ke tak masuk BN hari nie

  19. EclipsE says:

    la…mawy dh nikah rupenya…heheheh…
    congrats ya!….
    smg bahagia…

  20. violet says:

    salam….
    yehuuu…..

  21. EclipsE says:

    weh u’ll…train dh smpi…
    cpt g sblh…hehehe..

  22. ammey says:

    huarghhhhhhhhh

  23. lanToK LeW says:

    wah…tahniah laa….sedap nama baby tuh….huhuuhu

  24. pinkypanthers says:

    tahniah2….
    moga2 lpas ni dpt ank ketiga llaki plak yer…

  25. OTAI says:

    tanialah& syabas ok

  26. Zaza Muhammad says:

    Tahniah…bestnye dpt baby baru,,,,,

  27. pinky says:

    hai…boleh join?

  28. [email protected] says:

    huhuhu… moning

  29. khairul says:

    Tahniah saya ucapkan kepada fauzi dan lisdawati.

    Khairul,
    A fan of
    Gambarcarabersetubuh.blogspot.com

  30. janatunaimah bt abdul rahman says:

    tahniah………