Written by AbangNara | June 13th, 2010

gambar pertunangan jimmy shanley

Nursuhaila. Itulah nama tunang Jimmy Shanley. Siapakah Nursuhaila? Magistret? Lawyer? Doktor? Itu kami tak tahu. Yang pasti Nursuhaila sudah menjadi tunang kepada Jimmy Shanley. Tahniah kami ucapkan kepada mereka berdua.

Lawa gila pelamin tunang dia. Serius cun beb. Kalau tunang dah lawa macam nie, time kawin nanti mesti lagi meletop punya. Kagum kami dibuatnya. Orang kata kawin sekali seumur hidup, so kalau ada banyak duit apa salahnya berhabis sakan kan?

Lagi gambar pertunangan Jimmy Shanley dan Nursuhaila dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar kredit Mstar.

Pastikan anda mengunjungi laman kami, www.setelkahwin.com untuk membantu di dalam perancangan majlis perkahwinan anda. Jangan lupa juga untuk mendaftar sebagai Member/Vendor bagi mendapatkan info-info terperinci tentang urusan yang berkaitan dengan hal ehwal perkahwinan. Dan jangan lepaskan peluang untuk menyemak senarai direktori perkahwinan kami yang telah mencecah lebih daripada 3500 penyedia-penyedia khidmat perkahwinan di seluruh Malaysia…!

gambar pertunangan jimmy shanley

gambar pertunangan jimmy shanley

gambar pertunangan jimmy shanley

gambar pertunangan jimmy shanley

gambar pertunangan jimmy shanley

gambar pertunangan jimmy shanley

gambar pertunangan jimmy shanley

gambar pertunangan jimmy shanley

gambar pertunangan jimmy shanley

gambar pertunangan jimmy shanley

gambar pertunangan jimmy shanley

gambar pertunangan jimmy shanley

gambar pertunangan jimmy shanley

gambar pertunangan jimmy shanley

gambar pertunangan jimmy shanley

Baca Yang Ini Pulak:-

129 responses to (TAHNIAH)Jimmy Shanley Sudah Bertunang Dengan Nursuhaila

  1. mayrien says:

    baru tunang je…da mcm nak kawen je..pape pun..tahniahhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aizuddin says:

      tau tak pe..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • rosh says:

        tahniah…
        suke lak aku tgk…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • FASHION says:

          tahniah,,bkn ke aritu de kuar kat blog yg dia da tng si jimmy ni..ke time tu merisik je??? kalo x slh dia pkai bju melayu kale putih..merisik kot..ape2 pon..semoga bahagia dan sampai je jinjang pelamin..amin

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • futuremg says:

          zaman skang bertunang pon naek pelamin erk?…bukan setakat nak sarung cincin tuh atas kerusi plastik pon bleh ker?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lily says:

          masa dia pakai baju melayu kale putih dia tunang dgn normala tp dah putus kerna ada org ketiga…….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. azuranurul says:

    cantik nye pelamin..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. wawan says:

    yang pasti Nursuhaila tu adalah anak datukkkkk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. cik fathanah says:

    tu la,,bru tunang jer kott..tp duk rapat2 cam org kawin,,aisshhh,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Meena says:

      Ko nak ckp org, yg ko tu dok bdating bkepit pgang tgn ngan bf tu x kira lak…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aku moden says:

        btol..pastu nk kutok org je keje…kan senang kita doakan dorg kawen cepat dan bahgia.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. aku moden says:

    cantik tol pelamin tue….tahniah jimmy

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. aku moden says:

    kepada org yg jeles2 tu,anak datok ke anak nenek ke ko jeles npe?da tu jodoh dier.ntah2 kalo datok ke nenek yg masuk meminang pun ko stuju gak kan..ahaks

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. aku moden says:

    fathanah: awk ni baik sgt ker smpai nk komen org mcm tue?tepuk dada tnpa la diri sendiri…ahaks

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aku moden berbatas says:

      lol. TERASA ke cik “aku moden” oi

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • miss zorro says:

        la..btol la tu ape fathanah cakap…bukan masalah die baik ke tak…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Noni says:

          Bgus nasihat org. Tpi sblum tu btulkan diri sndiri yg lum tentu baik tu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • futuremg says:

          kecian si fathanah…tah2 boypwen pon takderk org tudoh2 die maen lap-lap tangang ngan laki plak…cian…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Mrs AuW.. says:

          Kalau x mau amek pot pasal nasihat org nih.. ha x payah nengok blog nara ni, wat tambah dosa jek… memang salah pon bergambar rapat2 tanpa ikatan yg sah… so wat?? x kira la dia nasiahat tu baik ke idak, sekurang kurangnya kita trima la..
          Jgn tengok pada siapa yg beri nasihat.. tengok pd apa yg dinasihatkan tuh, barulah x dikata BODOH SOMBONG..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BumbleBee says:

          yg baik jdkan pedoman..yg buruk jdkan sempadan…
          bende yg x elok xkan dpt dibendung pd masa akan dtg jika semua org berfikiran…org yg memberi nasihat perlu cermin diri sndiri sebelum menasihati org len…. alamatnyer nnt xder sifat kemasyarakatan bler masing2 jaga tepi kain sndiri n x amik peduli akan persekitaran sbb takut dicop…”cermin diri sndiri dulu”

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ladyorange says:

          a’ah..kesian fatahanah tu..sabar yer dikkk..huhu..betoi per dia cakap..yg korang marah dia naper..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ann says:

          bg nasihat utk org len dan jugak untuk diri sendiri gak…utk beringat sesama kita
          tak bek bsagka buruk…org tu bg nasihat jer….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • suka suki aku la.... says:

          aahh..betul cik fathanah tu ckp…nape nak bersangka buruk lak kat dia…sape yang mkn cili dia yg rasa pedas…ramai ye yg makan cili nampaknya…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aku moden says:

        buat ape nk terasa…bnda kecik pun nak terasa?eleh come la…u knw urself better..i assume u ni mcm malaikat la..suci dr dosa…hahaha..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Makdeton says:

      Rasanya yang kat sini pon mesti pernah pegang tangan BF or GF… Kalau tak korang yang di pegang…

      Sudahlah tak yah ler semua nak berlagak dewa, walhal diri sendiri pon sama dok bersentuhan dengan bukan muslim….

      Kalau korang jenis yang pakai tudung tapi tudung singkat atas buah dada or sama paras buah dada tak yah ler nak nasihat orang….

      Cemin lah diri sebelum nak jadi ustazah yang hidupnya sendiri tak ubah macam berlakon drama…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Hehe... says:

        Betol betol betol… hihihi… Maklumlah kat sini sume taip jer tak bsua muka.. tak tau la yg tukang taip tu betul ‘baik’ ke ape.. kan kan… xper.. aku dah biasa jumpe spesis org camtu..ckap org lain, walhal dia lagi melebih2… :-p

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • suka suki aku la.... says:

        abey kamu tau ke org yg bagi nasihat tu mcm mana…sapa yg berlagak dewa skrg…dah org bagi nasihat yg baik….terima jelah…jangan nak berlagak dewa menasihati org yg dah bagi nasihat….kalo dia jahat skali pun tu urusan dia dengan Tuhannya….satu lagi…jgn nak samakan semua org seperti kamu…berSosial suka suki…bukan semua org seperti kamu…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Hehe... says:

          yer la MAKCIK… aku tau ko tu mcm @#$ tpi kat sini mcm baik no… ingat banyak bagus baik hang bukak blog nie dah terang2 bnyak gmbar maksiat… tu dah mgambarkan ko pun bukan baik sgt, teruja suka, cuci mata tgok gambar sparuh bogel + baca n sumbangkan komen brunsur kutukan, umpatan, fitnah @ sumpah seranah etc.. atau ko akan kata “sy tak tgok gambar2 maksiat tue, sy tak taip komen bukan.. sy cuma sekadar menasihati, menegur saje….” bluwekkkk….! senang jer.. org yg betul2 baik dia tak bukak blog nie lar… opss tlebey suda…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aku moden says:

          kepada org2 yg berkenaan,buat ape nak sibuk hal org lain…?ni yg org kata kuman di seberang laut pun blh nmpk..kalo da terang2 suka baca gosip n ambik tau hal org lain tu ke tak penyebuk namanya tu pastu nk komen seolah2 org ni smua jahat..dier je yg baik…kalo da xske tgk org bahgia xyah la tgk..mmg btol tu urusan dorg dgn tuhan…drpd awk sbuk nk jaga tepi kain org atas dasar kemasyrakatan(hahaha) baik awk berbakti pada negara yg tgh berperang skrg.ade jgk pahalanya.ni tak same gak kaki gosip n kaki sibuk hal org…ape kes….jgn sbb nk tunjuk diri kta ni baik kita kutuk org..ade jgk kelemahan sendiri..btol tak…xyah nafikan la..tambah satu lg dosa je menipu.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aku moden says:

          sy nasihat kan awk, jgn bc gossip..nanti bertamabah dosa bc bnda2 mcm ni..bc halaqah..sy slalu jgk bc halaqah ni..bgs isi kandungan dier…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aku moden says:

        btol btol btol..org skrg byk yg hipokrit padahal sama jer yg bg nasihat tu.org kata sblm kta nk tegur org lain..kta tgk diri kta dulu…so lpas ni pakai tudung tutup dada ok..jgn nk menonjol nonjol…

        pelik btol dgn sesetgh org nie..tak nak mengaku kelemahan diri kan..nak jugak tunjuk diri tu bgs…sape2 yg rasa nk hemtam aku,hentam la ade aku kisah… ;-) teringin jgk nk dpt nasihat org yg btol2 blh berbicara ttg isu2 mcm ni..tpi kalo stakat nasihat nk bangga diri tu xyah la ek…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Noni says:

          Yer ar… Makcik2 tu memang gitu… Sibuk nak betulkan org lain… Tpi korang tu bgosip kemain, ngumpat.. Tgok gak gambar seksa! Seolah2 mgucap pnjang tgok gmbar tu, tpi still nk tgok lagi… dan lagi dan lagi.. Cari idea nak tulis apa…:-p tgok je ada name2 diorang nie kat page2 gmbar 18sx.. Ngutuk lain, nasihat lain, tgok gmbar lain…tu baik sgt kaa…. Xyah blakon la wei… Apa daa…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • elgazel says:

          http://ms.langitilahi.com/motivasi-tidak-menunggu-sempurna/

          ~Perlu sempurna ker nk ajak kebaikan, hindar kemungkaran?~

          Oleh sebab itu, berikanlah peringatan kerana peringatan itu bermanafaat. Orang yang takut (kepada Allah) akan mendapat pelajaran, orang-orang yang celaka (kafir) akan menjauhinya. (Surah al-A’la: 9-11)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Noni says:

          Tq Elgzl for sharing… Memang x perlu smpurna. Tpi ada yg mcm tunjuk bgus je.. Nasihat je mcm biasa… X salah kalau kena gaya…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. cik afey says:

    wee~ tunang da si jimmy ! ap pon congras jee,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. mummy-iman says:

    cantek pelaminnya.. tuan empunya badan pun cantek..sesuwei sgt… hopefully kekal lah yer…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. luklu says:

    shuhaila neh kawan satu skola dulu kt sg petani…kami pggil dia teh…taniah teh semoga berkekalan ..amenn

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. ayu says:

    thniah….thniahhh….i likeee =D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. fina fento says:

    macam pernah tgk je tunang jimmy ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. NoorAfzan says:

    sepadan la =)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. luklu says:

    bang nara shuhaila tuh ank kepada pengasas produk kecantikan Natasya…mak dia nama Datin munirah..cucu kepada mantan ketua polis di kedah Datok Othman a.k.a Tok Man…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. aku ke says:

    lawa pelamin. takde gambar barang hantaran ke. huhu. yg komen buruk2 tu nmpk sgt jeles/dengki jer

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. suke ati aku la says:

    apesal mke tunang jimmy ni nmpk lg matured dr jimmy??pape congrats jimmy…huaaaa….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • halimah jongang says:

      ha ar…baru nak comment…nampak lebih dewasa…brapa umur dia

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. gaga says:

    aku moden, yang penting haram tetap haram.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Meena says:

      Yer la cik ‘Gaga’… Aku pcaya ko ni muslimah suci x pnah tpgang tgn ngan bf ko pun:-p.. Kalo yer.. Bgus ar.. Aku salute!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • wutever says:

        pelik sgt ke eh org xpenah pgg tgn pakwe?ape pn ni la slh 1 tnda kiamat..org bt dosa nmpk biasa.org xbt dosa nmpk pelik.donia2..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jupetra says:

          ya3…yg haram jd halal..yg halal jadi hrm..aiseh…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • suke ati aku la says:

          ye…setuju…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • suka suki aku la.... says:

          ye…aku lagi setuju…awat yg dia wat ayat macm pelik gila kalo takde org yg berpegang tangan dengan bf n gf….kiamat sudah dekat….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • it's me says:

        meena : aku tetibe cam geram plak bace komen2 ko ni..dari atas dok komen pasal “xpenah pgg tgn bf”? apsal ko ade masalah ke bile gf n bf x pegang2 tgn?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Ima says:

          x salah dia ckap tu realiti hidup… majoriti memang camtu… susah nak jumpe yg betol2 baik skang… mgkin adik2 yg bagi nasihat nie betul2 jaga adab tak bsentuhan bukan muhrim. tpi zaman skang nie, ramai yg dah trikut barat.. tak kira la yg btudung ke.. tak ke… nampak baik ke tak ke… rambut sama hitam, tpi hati lain2… hidup nie penuh lakonan…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BumbleBee says:

          pelik aku dgn org yg sungguh2 marah dkt org yg memberi nasihat…. hati tu dh hitam sgt agaknyaaa..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • zaqyah says:

          Ya Allah zaman skrg..bagi nasihat pon dimarah,dimaki,dihina..knp msti jadi mcm ni…biarpun kita xsempurna,tp salinglah mengingatkan agar kta xterus lalai dgn Allah…mga dgn cra itu,kta akan dikuatkan iman..amin

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aku moden says:

        aku pun rasa dier muslimah suci sbb tu dier bc gossip.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Noni says:

          Yer la… Kesian dia tsalah bukak blog laaa.. Muslimah suci kehape kalo cuci mate tgok gmbar ‘best2′… Gosip kat blog pun bley tahan gak, ade ayat 18sx, fitnah pun bnyak… Hipokrit… Huh…!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. sizuka says:

    ni suhaila eliani,anak tokey produk nataysa la^^

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. E-yan says:

    tahniah jimmyt yezza…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. tahniah!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. emo says:

    tahniah jimmy…mmg comey n sepadan lorh..huhuh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. Zaza Muhammad says:

    Tahniah…..sweeetnyeeee pink kaler !!!!
    agak2 aaa posing tu beb.. simpan le until lepas nikah kang… rilek2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. awek cun says:

    wow……….bru tunang tp mcm dh majlis kahwin je…meriah btl…mklumlah si suhaila tu kan ank datuk..takkan nk bt cincai2 je kan…malu lah…tp lawo lah baju dan pelamin tunang tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. tahniah2…semoga jodoh kekal keakhir hayat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. 1sense says:

    nmpk tua dr jimmie. brp umo tunang dia? anywhere jnji bahagia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lulu says:

      tunang die 24thun,…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aku says:

        24??? hmm igtkn around 30++… agknya x pkai produk natasya kot.. lau x msti nmpk muda mcm mak dia kan…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • suku ku ku ku says:

          haha…mak dia tak kasi pakai kot…takut ade kesan sampingan…mak dia tak pe…sbb dah tua…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ciptaan tuhan.. says:

          ade2 je korg ni…wt tambah dosa sndri je la….pape pn diorg da sah suami istri k…semoga bhgis n kekal hgga akhr hyat…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • nmpk jauh tp dekat says:

          adoi…nmpk sgt lah dengki…biarlah muka tua kew,muka muda kew…adew dia pkai muka korg kew ha??doa yg baek2 dah lah…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. gemalai sakti says:

    tahniah buat jimmy & suhaila, tapi muka suhaila nampak tua la . . .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jupetra says:

      mayb jimmy suke bini yg lbh tua…coz skang mmg rmi laki camni..cthnyer,abg aku…alasannye,pompuan berumur lbh matang n pandai bawa diri…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. kemakemo says:

    owhh jeles nyer sy,,owhh imegin sy tepi jimmy 2

    hahahahahah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Tahniah buat jimmy….same padan sama cantik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. kaWan says:

    wowww cntik gile plamin die..pink kaler!!
    meriah mcm nk kawin lak aku tgok.
    anyway tahniah jimmy..but pasal posing tu rasenye xperlu kot cmtu..simpan2 ler utk kawin bak kate kak zaza.. :P

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. . says:

    aku tunang kawen xwat pelamin…kena mara ngan saudara…tp mak bapak aku ckp pelamin tu haram…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. kak ROS says:

    ape pun aku tgk mmg tip top la deco pelamin die..haha..pelamin?cam kawen lak..da meriah giler tu…mmg xnafikan muke tunang jimmy lg matured.hehe..beselar kuat kje kot pmpuan nie..haha..ape pun jimmy kind a particular person bab2 style so aku respek la die ngn suhaila nie..msti pndai pmpuan nie amik ati die..hahaa..congrate beb!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. wintergurl says:

    so sweet , memang padan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. Kancilbiru says:

    lawa pelamin…finky finky..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. Noni says:

    Hmm.. Nak nasihat org bgus.. Tpi kdang2 ckap pun x serupa bikin.. Biasanya camtulah… Kalau nk ckap psal pasal halal haram, tgok blog ni kira elok ke? banyak gosip, fitnah n gambar2 maksiat, separuh bogel tpampang sana sini.. Kalau la baik sgt, muslimah sejati tak bukak website nie… Bnyk bnda x elok dri yg elok…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. lolo says:

    si jimmy nie dlu tunang ngn org laen..
    Sian si ex tunang jimmy..
    Pe cer ye di sebaleknye..
    Sape tau angkat kaki..
    Aahaaaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. SIOT says:

    ZAMAN LA NI TUNANG DAH CAM ORG KAHWIN.
    ADO PELAMIN.
    SI LELAKI PUN ADO BERSAMA.
    BERGAMBAR SAKAN CAM MAJLIS KAHWI
    YO LAH ZAMAN DAH BERUBAH KOT.

    MASA ZAMAN LALU
    X DO PELAMIN
    X DO LELAKI ADO BERSAMA

    CUMA KELUARGA DI PIHAK LELAKI JE
    YG ADO

    MUNGKIN AKAN DTG
    SI LELAKI PULAK SARUNG CINCIN PERTUNANGAN

    MMMMMMM ZAMAN DAH BERUBAH YE

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ladybird says:

      aku baru tunang blan lepas,tunang aku masuk ikut pintu balakang sbb nak amik gambar,snap 3 pic trus keluar,..orang tua2 ckap x manis…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. SIOT says:

    TENGOK CARA MAJLIS PERTUNANGAN
    BUKAN CALANG2 ORANG
    SI PEREMPUAN NI
    ORANG BERADO LA JUGAK
    UNTUNG JIMMY

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. ain says:

    tahniah teh.. bila nak bawak jimmy balik ronda tikam batu.. he he

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. Reena says:

    Semoga kekal la hendaknya..jgn masa tunang gempak..kawin sket punya grand..last last…lu pk lah sendiri..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ladyorange says:

      yesza reena..takleh komen lebey..nanti org kata jeles pulokkk..huhuhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. shasya says:

    suhaila ni kan anak kepada pengasas produk kecantikan Natasha tu. klu x silap penah gak jd model Natasha. harusssss la lawa ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. Caldina says:

    to jimmy and wife to be….. tahniah..

    p/s : ada komen yang dengki…… kalau korang bertunang pun….. akan pegang2 gak…… busuk ati punyer orang..!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. sayalah.. says:

    pergh.. dah mcm nikah! congrats jimmy n suhaila..

    p/s : itu ke kakak jimmy yg lari dok obersea n yg x suka tnang jimmy dulu?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. connie says:

    congrats..waa..cun la ada iras2 mulan jameela ckit..kn

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. nenen says:

    tahniah bang jimmy….smg kekal sampai akhir….apa2 pun memang sepadan….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. nenen says:

    tahniah ban g jimmy…akhirnya bertemu jodoh…..sesuai sgt…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. lynn says:

    comey..sepadan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. Jem.blog says:

    tahniah bro….
    cute looo…
    same padan…
    sukses2…!!!
    MORE PICTURE HERE

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. akula.. says:

    ya betul..suhaila tu anak datuk.. pengasas produk kecantikan Natasya..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. teritip says:

    Cantik pelamin.. orangnya….fikirlah sendiri.. kalau itulah yang dicari itulah yang dia dapat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. Reena says:

    ladyorange: Biasalah..kita komen sket org kata dengkilah, busuk hatilah..padahal takde benda pun. Tukang backing lak sentap lebey..motif?? Ahak ahak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. neeza fauzan says:

    waaa ,

    akhrN btng gk c jimmy ne tw .

    ingt kn mc mnnti dtk ct 2 tw .

    smga smpi ke jnjang plmin ekk .

    hehehehe :p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. Gemini says:

    Tahniah Jimmy..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. cik carrot says:

    fuiyoo!! cntek beb pelamin dya… pink gtu… huhuhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. anak mami says:

    jimmy putus tunang dgn normala anak jati penang sbb nak tunang dgn si suhaila tu la….dah tau jimmy dah ada tunang nak jugakk….suka tau caras tunang orang…apa punya prempuan pon tak tau la…mentang2 anak org kaya!!jantan mata duitan…..boleh tinggal kekasih yg terjalin selama 6 tahun akhirnya gelap mata dgn duit suhaila tu…kesian kesian….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nmpk jauh tp dekat says:

      eleh eleh…..mna hang tau depa putus bab suhaila…ang adek badek dia ka ha???suka suki ja wat cita noh…depa dah lama putus la..xdak jodoh..hang saket ati pasai pa??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. anak mami says:

    baru je putus tunang dah tunang dgn org lain plak….hai jimmy jimmy….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. lisa says:

    ex tunang dia anak jati penang normala abd rahman namanya….berkawan hampir 6 thn….konon2 nak rahsia kan pertunangan dia dgn normala sbb af, tak sampai 2 bulan bertunang tot tot minta putus gara2 dah dpt perempuan kaya tu…..hi jimmy, wang bukan segala-galanya……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. Ayarusmadu says:

    mmg terkejut badak dpt news jimmy tunang coz dulu jimmy mmg dh brtunang pun ngan org lain tapi x declare budak tu x student Uitm arau…alih2 kuar citer dia brtunang ngan budak nih plak ape cerita tunang lama dia tu ek???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • zain says:

      emmm…mala tu pun sama gak..masa uitm arau bercinta dgn mamat uitm almost 3yrs jugak kapel..pastu dpt jimmy trus tinggalkan mamat uitm tu terkontang-kanting..mala kantoi dpn mata mamat utim nih..biasala,,wat u did u will get back!!..hahah..adios..ape2 congrats lah Jimmy & suhaila..mudah2an kekal hingga akhir hayat..amin..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. umie says:

    tahniah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. lp650 says:

    Korang ni poyo lah, pasal pegang tangan pon jadi hal,..Islam tu dh tentu di hati. akal la mengawalnya.ni apahal isu haram pon masuk ni.biar p depa la.grad kat Al Azhar ke beb.sudah lah.pegang kitap pon jarang nk criticise sampai cam tu skali.ni nasihat, ambik cab,g Mutiara Damansara sana tu, masuk Ikea. beli cemin beso2 sket. kasi cermin muka lu dulu
    fatanah, zeqhah dan gaga. paham2 sendiri ek.

    Btw congrats and kudos for both of you.i couldn’t imagine how the wedding is gonna be. but for sure both of you will be sank with car enthusiast on your wedding day since this family owned a extremely incredible top ends vehicle collection. love the yellow Lambo. but hell yeah, Pusing satu Tikam batu lah.Lol!! Love.Peace

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. shereena adam says:

    pirrrraaahhhhhh….ada aku kisah…cucu kerabat tok man..dulu depa ni dah pernah kaya sekali..pastu enjoy sampai bankrup…n pas buka natasya kaya balik….sikit hari lagi bankrup la sbb kaum suhaila ni suka berenjoy…belagak ajer lebih…haram 1 benda pon tak blh pakai..nasib la jimmy….si suhaila ni dulu masa kat sekolah khir johari sg petani..bohsia tikam batu….si shasya..pengasas produk erisya tu mak saudara dia la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kama says:

      ala biasa laa reena..org baru nak nampak dunia..culture shocked la tuu..tu yg x sedar diri..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. lp650 says:

    Berbau jealous nampak. Humang aiiihh. sampai biography depa ang dok tau eh. beb tempat aku nk pakai journalist lagi.berminat?

    P/s; ke ang tak pueh ati dia pernah tackle “bf” ang dulu nih.rezeki tu kat tangan tuhan.biaq p dia la nk bagi ka tarik balik ka.Yg penting bersyukur eh.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. Nobetalk says:

    shuhaila tu anak dato shuhaimi (owner produk kecantikan NATASHA)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. reena zakaria says:

    anak dato!!!??? dato beli boleh la…..bolehhhhhh blahhhhhh!!! depa ni klu hampa semua nak tau..satu sungai petani meluat tgk kaum kerabat si suhaila ni…..dok umah besaq kat legenda height tapi semua family terperosot dlm umah tu jugak..dah mcm ikan dlm tin sardin…biaq b’sempit janji dok umah besaq…!!! wakakakaka,,..kesian sungguh kat Jimmy….jimmy o jimmy..klu nak buat bini pon pilih la yg elok sikit…ni tupai ditebuk org dah!!!!!!!!….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nmpk jauh tp dekat says:

      eh eh buat dosa kering ja…. senang2 dapat dosa pasai org… huhuh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. kama says:

    setuju dgn reena n ladyorange..ala jimmy tu mmg berlagak..dia ingat mcm bagus sgt..tunang n kawin beria..xlama cerai ler tu..mcm gampang..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. kama says:

    x bagus langsung produk natasya tu..menjahanamkan kulit muka jer..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. [...] (TAHNIAH)Jimmy Shanley Sudah Bertunang Dengan Nursuhaila (120) [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. [...] (TAHNIAH)Jimmy Shanley Sudah Bertunang Dengan Nursuhaila (123) [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0