Written by serenity | April 22nd, 2015

 Sekalung tahniah diucapkan buat penyanyi Jaclyn Victor yang kini mengandung hasil perkahwinan dengan Shawn Rivera, salah seorang daripada anggota kumpulan R&B popular Amerika Syarikat,

Praying for the safe return of my Shawn to Malaysia ?? I absolutely love listening to Moms talk about all the good,…

Posted by Jaclyn Victor on Tuesday, 21 April 2015

Jaclyn membuat pengumuman tentang kehamilannya itu melalui laman Facebooknya. Jaclyn turut mengongsi keterujaannya untuk mengalami proses kehamilan dan menjadi seorang ibu. Dia dijangka melahirkan anak itu pada Ogos ini.

Majlis perkahwinan Jaclyn dan Shawn telah berlangsung di The First Unitarian Church of Philadelphia, Amerika Syarikat secara tertutup pada 17 Julai tahun lepas. Sekali lagi tahniah diucapkan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

14 responses to (TAHNIAH)Jaclyn Victor Hamil Anak Sulung

  1. anti says:

    okk.tahniah keling

    0

    0
    • Kau dah kenapa anti..keling pun manusia gak..kau sebenarnya jelous kan..yela,ntah2 muka kau lagi gelap dari org india kat malaysia ni..

      0

      0
    • nanonano says:

      apa cakap camtu??

      0

      0
    • miss lollipop says:

      ko dah kenapa..?? nak racist, keling pun lagi bagus kalau hati baik dari hati yg berulat busuk mcm ko anti

      0

      0
    • Anonymous says:

      Bahasa..kenapa nak beza kan

      0

      0
    • Jen says:

      Okay nangka busuk. Kau jeles kan dier lawa drp kau? Kau ni mesti Melayu bangsat yg dengki ngan org. Pukimak la kau. Entah2 laki kau tibai puki keling kot tu yg ko meroyan tgk pompuan keling. Maklum la ramai je perempuan India yg lawa drp perempuan Melayu zmn2 skrg ni.

      0

      0
  2. Jules says:

    Palui punya orang…racist tak habis2!

    0

    0
  3. Peminat Melayu dr 90's says:

    Minat kedua-dua artis ni wish both of you create amazing new genaration with amazing vocal like their parent & popularize malaysian songs worldwide ;)

    Congrats Jac & Shawn !

    0

    0
  4. Anonymous says:

    congrats to both of u!

    0

    0
  5. Berkongsi says:

    Abg Nara – tak ada dalam bahas melayu MENGONGSI
    BERKONGSI adalah

    0

    0
  6. Anon Bainon says:

    Mcm nak tergelak pulak bila bayangkan Jacklyn Victor bersenggama. Hahhahahahahha. Sorry semua. Apa2 pun, tahniah aka Jacklyn!

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Bila dah masuk second trimester baru Jac umum kat public yg dia mengandung. Kalau artis Melayu br 3 minggu dah heboh satu dunia….

    0

    0
  8. This&That says:

    Prepare for racist remarks from the brain of stupidest creature in Malaysia.

    0

    0