Written by serenity | November 21st, 2012

Pelakon berbakat besar, Izreen Azminda telah berkongsi kegembiraan di Instagram yang dia telah disahkan hamil lima minggu melalui imbasan ultra di sebuah klinik.


Izreen Azminda sah bergelar isteri kepada Muhamad Riza pada 30 Ogos 2012. Kami di BeautifulNara.com mengucapkan tahniah kepada Izreen, semoga kandungannya sihat dan selamat sehingga tiba waktu melihat dunia.

Kredit gambar instagram Izreen Azminda.

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

52 responses to (TAHNIAH!)Izreen Azminda Hamil Lima Minggu

  1. . says:

    tahniah ye izreen…aku cuma nk tunggu lisa mengandung tpi x jugak…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 10
    • apa2 aje.. says:

      belum ada rezeki dia lagi..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 0
      • lemon says:

        congrats..sbb mengandung selepas nikah…
        muka awak sgt berseri masa jd pengatin dulu.. sgt berseri…
        wlaupun awk sll berlakon pgg watak jahat tp sy ttp minat sbb awak ada bakat.. lakonan awak menjadi. tak mcm kayu..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 83 Thumb down 0
        • Ko Kesah says:

          ha ah lisa xde rezeki lagi xpe kita doakan diorang cepat2 dpt baby..mesti sweet kn..yusry pn dh agak berusia, klu sekrang dia ad baby nt yusry 60th ank dia dkt2 20th tahun baru..isk3

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
      • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TAD says:

        Kesian Dato’ Siti Nurhaliza…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 15
  2. Anonymous says:

    tahun ni ramai btl artis y berbadan dua…penangan hebat dari fasha la ni…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 25 Thumb down 25
    • Anonymous says:

      itu bukanlah penangan dari fasha tetapi dengan kuasa dan izin Yang Maha Berkuasa..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 0
  3. cik omei says:

    i like!!! alhamdulillah..amin. doa kan untuk sy gak yea..dah 2thun tp belum ada rezeki…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 74 Thumb down 1
    • suke baca gossip says:

      try mcm kawan kite :

      Debunga kurma jantan dr Mekkah,
      Buah zuriat
      Amalkan membaca Al -quran….

      Insyallah…. kawan kite genap setahun die berhasil, jgn putus asa yerr… kite doakan cik comei k :D

      Tahniah Sofea…. hahahha :D

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
    • Nera says:

      rileks laa. . .sy 3 thn lebih pun xde rezeki lg. . .jgn terlalu pikir. . .buat x tahu je. . .sampai masanya ada la nti. . . :))

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  4. i says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 28
    • hijau says:

      biar la die…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
    • aku says:

      biarla..ape salahnye nak kongsi bnde baik kan…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
    • joyah says:

      dah dia hepy.. org pregnant mestilah eksited… suka hati dia la…

      lgpun dia letak dlm instagram dia… personal dia, org lain yg amik gmbr dia buat heboh..

      -ve minded la hg nih..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  5. ana lee says:

    nih baru betull….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
  6. Anonymous says:

    Jeles tengok orang yang baru kawin dh pregnant.
    tp kalau jeles, lagi tuhan x nak bagi kan? huhu
    tolong doakan buat saya ye.
    btw tahniah Izreen, jage kandungan elok2.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 0
    • gerandut ko says:

      ni rezeki dari Allah swt…bukannye penangan si fasha….
      pape ntah…..!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 0
  7. meee says:

    tahniah…bukannya cakap yg bukan2..
    sentiasa minat izreen sampai bila2…;-)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  8. huishhhhhh says:

    tahniah izreen. Bertambah umat nabi muhammad. Jaga kandungan elok2 :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  9. NaNa says:

    alhamdulillahhh…. semoga selamat melahirkan dan jaga elok2 ye…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  10. iphoneuser says:

    Alhamdulillah, tahniah, ( if dia baca la), semoga ibubapa jadi hamba Allah yang soleh, supaya anak juga jadi orang yang soleh..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  11. Hamba Allah says:

    Alhamdulillah dan tahniah.. Rezeki dari Allah S.W.T.. Moga saya juga dikurniakan berita gembira ini.. InsyaAllah.. Doakan untuk saya juga.. Amin

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  12. faezah ngilai-ngilai says:

    ini baru la betul..ini tidak…baru kawin sehari esok pagi dah buat pregnancy test….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 5
  13. minah says:

    huhu ada ke org bru kwin sehari dah wt pregnant test lawak la

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  14. berlari says:

    wahhh..tahniah! tahun ni musim artis mngandung.. tahun depan musim artis sambut org baru.. jge kndungan elok2.. bgi didikan yg sempurna :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  15. vida la kopok says:

    tahhh…x pepasal nak babitkn fasha lak..pepun tahniah izreen.aku minat dia ni wlupun sllu bwa watak jahat.

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  16. apa-apa jelah says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 31
    • nuna says:

      eh kau ni kenapa? sukati dia la nak letak scan result. ko tak pernah mengandung ke? ko takde anak ke? ko tak penah eksaited ke bila dpt tau ko mampu mengandung???? mesti la dia eksaited & happy. bia la nak letak apa pon. bukannya berdosa! eh eleh. butthurt plak!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
  17. sioh says:

    Bila la awak nak digandingkan dgn beto kusyairy dlm drama x sbq nak tunggu mesti awesome…sbb both of u mmg talented n superb..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  18. sioh says:

    Tahniah izreen

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  19. Saerah says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 21
    • joyah says:

      ok..ok..lepas nih ngko ada anak..kurung anak hg dlm bilik jgn bg keluar.. kalau keluar umah nnti org tgk plak.. takut la nnti2 anak hg marah hg bila dia dah besar nnti sbb exposekan anak hg kat umum…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 6
      • Saerah says:

        Joyah dah meroyan!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 8
        • Anonymous says:

          saerah, kau ni anak pun xde, laki pun xde, nak meroyan kenapa?? ko cari laki dulu, beranak dulu baru ckp. ni ckp pumpangpumpang mcm x bertamadun, no point!. buduh x berajar.

          btw mak kau x penah ajar xpenah bgtau ape rsnya jadi mak ke? kesian. amik gambar, tayang pun jd masalah… kesiannye pesakit otak meroyan..

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  20. bob totopoli says:

    yesss .. !!!!!!!! ni baru betulllll … tiada syak wasangka lagi …… huhuhuhu ….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  21. Teratai says:

    congrats..saya nie dah 8yrs kawin tpi masih takde rejeki lagi..sedeynye..takpleah dato siti pun dah 6 thn kwin pun takde lagi kan.Eija dulu pun 10yrsbru dapat sorang DOA yg terbaik untuk semua yg nak ada baby..;o))

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 1
  22. Orang tua-tua pesan, kalo baru mengandung jangan heboh2 dulu. Lagi-lagi anak sulung. At least 4 bulan baru umumkan, ye la nak bagi baby betul2 confirm lekat. Kalo apa-apa hal nanti tak la meraung teruk..lagi susah nak explain kat semua org. Cukup la keluarga terdekat je yg tau..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
  23. Raja minah jambu says:

    shukur dh ngandong semoga anak di dlm kandongan sehat semoga bahgia……minah jambu suka ngan lakonan Izreen betol2 meninggal kn kesan kebencian yg mendalammmmmm lov uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  24. jambu batu says:

    tahniah

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  25. landak says:

    HUJUNG TAHUN….
    MUSIM MENGAWAN…..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  26. Anonymous says:

    artis ni semua benda nak bgtau.. menunjuk2 sgt!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  27. babymoxx says:

    selamat pengantin baru kak izreen….and akak dh dpt baby…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0