Written by serenity | November 21st, 2012

Pelakon berbakat besar, Izreen Azminda telah berkongsi kegembiraan di Instagram yang dia telah disahkan hamil lima minggu melalui imbasan ultra di sebuah klinik.


Izreen Azminda sah bergelar isteri kepada Muhamad Riza pada 30 Ogos 2012. Kami di BeautifulNara.com mengucapkan tahniah kepada Izreen, semoga kandungannya sihat dan selamat sehingga tiba waktu melihat dunia.

Kredit gambar instagram Izreen Azminda.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

52 responses to (TAHNIAH!)Izreen Azminda Hamil Lima Minggu

  1. . says:

    tahniah ye izreen…aku cuma nk tunggu lisa mengandung tpi x jugak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • apa2 aje.. says:

      belum ada rezeki dia lagi..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • lemon says:

        congrats..sbb mengandung selepas nikah…
        muka awak sgt berseri masa jd pengatin dulu.. sgt berseri…
        wlaupun awk sll berlakon pgg watak jahat tp sy ttp minat sbb awak ada bakat.. lakonan awak menjadi. tak mcm kayu..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Ko Kesah says:

          ha ah lisa xde rezeki lagi xpe kita doakan diorang cepat2 dpt baby..mesti sweet kn..yusry pn dh agak berusia, klu sekrang dia ad baby nt yusry 60th ank dia dkt2 20th tahun baru..isk3

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TAD says:

        Kesian Dato’ Siti Nurhaliza…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      entah2 yusry mandul.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Anonymous says:

    tahun ni ramai btl artis y berbadan dua…penangan hebat dari fasha la ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      itu bukanlah penangan dari fasha tetapi dengan kuasa dan izin Yang Maha Berkuasa..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. cik omei says:

    i like!!! alhamdulillah..amin. doa kan untuk sy gak yea..dah 2thun tp belum ada rezeki…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • suke baca gossip says:

      try mcm kawan kite :

      Debunga kurma jantan dr Mekkah,
      Buah zuriat
      Amalkan membaca Al -quran….

      Insyallah…. kawan kite genap setahun die berhasil, jgn putus asa yerr… kite doakan cik comei k :D

      Tahniah Sofea…. hahahha :D

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Nera says:

      rileks laa. . .sy 3 thn lebih pun xde rezeki lg. . .jgn terlalu pikir. . .buat x tahu je. . .sampai masanya ada la nti. . . :))

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. i says:

    heran btul la artis skg ni,bnda mcm ni pn nk heboh2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. ana lee says:

    nih baru betull….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. Anonymous says:

    Jeles tengok orang yang baru kawin dh pregnant.
    tp kalau jeles, lagi tuhan x nak bagi kan? huhu
    tolong doakan buat saya ye.
    btw tahniah Izreen, jage kandungan elok2.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gerandut ko says:

      ni rezeki dari Allah swt…bukannye penangan si fasha….
      pape ntah…..!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. meee says:

    tahniah…bukannya cakap yg bukan2..
    sentiasa minat izreen sampai bila2…;-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. huishhhhhh says:

    tahniah izreen. Bertambah umat nabi muhammad. Jaga kandungan elok2 :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. NaNa says:

    alhamdulillahhh…. semoga selamat melahirkan dan jaga elok2 ye…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. iphoneuser says:

    Alhamdulillah, tahniah, ( if dia baca la), semoga ibubapa jadi hamba Allah yang soleh, supaya anak juga jadi orang yang soleh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. Hamba Allah says:

    Alhamdulillah dan tahniah.. Rezeki dari Allah S.W.T.. Moga saya juga dikurniakan berita gembira ini.. InsyaAllah.. Doakan untuk saya juga.. Amin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. faezah ngilai-ngilai says:

    ini baru la betul..ini tidak…baru kawin sehari esok pagi dah buat pregnancy test….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. minah says:

    huhu ada ke org bru kwin sehari dah wt pregnant test lawak la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. berlari says:

    wahhh..tahniah! tahun ni musim artis mngandung.. tahun depan musim artis sambut org baru.. jge kndungan elok2.. bgi didikan yg sempurna :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. vida la kopok says:

    tahhh…x pepasal nak babitkn fasha lak..pepun tahniah izreen.aku minat dia ni wlupun sllu bwa watak jahat.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. apa-apa jelah says:

    sorang tayang pregnancy test..sorg tayang scan result…lepas ni nak tayang apa plak? video kau tengah beranak laki kau rakam gambar kepala anak kau keluar dr tut kau tu ke????
    mcm2 jelah artis ni..just bgtau pregnant je dah lah…yg nak tayang segala test bagai apa jadah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nuna says:

      eh kau ni kenapa? sukati dia la nak letak scan result. ko tak pernah mengandung ke? ko takde anak ke? ko tak penah eksaited ke bila dpt tau ko mampu mengandung???? mesti la dia eksaited & happy. bia la nak letak apa pon. bukannya berdosa! eh eleh. butthurt plak!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. sioh says:

    Bila la awak nak digandingkan dgn beto kusyairy dlm drama x sbq nak tunggu mesti awesome…sbb both of u mmg talented n superb..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. sioh says:

    Tahniah izreen

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Saerah says:

    Teringat ada satu creative japanese mother yg snap gambar anak dia masa tidur. dia hias tilam tu ibarat anak dia tgh mimpi benda2 tu. Dia siap ckp dia xtau nanti bila anak dia dah besar anaknya akan marah ke tak dia wat camtu…Long story short, mak dia takut anak dia xsuka perbuatan dia amik gambar anaknya mcm tu masa anaknya masih kecik walaupun dia as a mother ada hak. Berbeza dgr org malaysia, xcukup sifat lagi dah sibuk nak tayang2….tarik nafas dalam2 dan berfikir la dua tiga kali sebelum publish benda2 camni wahai bakal2 ibu oi!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • joyah says:

      ok..ok..lepas nih ngko ada anak..kurung anak hg dlm bilik jgn bg keluar.. kalau keluar umah nnti org tgk plak.. takut la nnti2 anak hg marah hg bila dia dah besar nnti sbb exposekan anak hg kat umum…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Saerah says:

        Joyah dah meroyan!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Anonymous says:

          saerah, kau ni anak pun xde, laki pun xde, nak meroyan kenapa?? ko cari laki dulu, beranak dulu baru ckp. ni ckp pumpangpumpang mcm x bertamadun, no point!. buduh x berajar.

          btw mak kau x penah ajar xpenah bgtau ape rsnya jadi mak ke? kesian. amik gambar, tayang pun jd masalah… kesiannye pesakit otak meroyan..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. bob totopoli says:

    yesss .. !!!!!!!! ni baru betulllll … tiada syak wasangka lagi …… huhuhuhu ….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. Teratai says:

    congrats..saya nie dah 8yrs kawin tpi masih takde rejeki lagi..sedeynye..takpleah dato siti pun dah 6 thn kwin pun takde lagi kan.Eija dulu pun 10yrsbru dapat sorang DOA yg terbaik untuk semua yg nak ada baby..;o))

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. Orang tua-tua pesan, kalo baru mengandung jangan heboh2 dulu. Lagi-lagi anak sulung. At least 4 bulan baru umumkan, ye la nak bagi baby betul2 confirm lekat. Kalo apa-apa hal nanti tak la meraung teruk..lagi susah nak explain kat semua org. Cukup la keluarga terdekat je yg tau..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Raja minah jambu says:

    shukur dh ngandong semoga anak di dlm kandongan sehat semoga bahgia……minah jambu suka ngan lakonan Izreen betol2 meninggal kn kesan kebencian yg mendalammmmmm lov uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. jambu batu says:

    tahniah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. landak says:

    HUJUNG TAHUN….
    MUSIM MENGAWAN…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. Anonymous says:

    artis ni semua benda nak bgtau.. menunjuk2 sgt!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. babymoxx says:

    selamat pengantin baru kak izreen….and akak dh dpt baby…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0