Written by serenity | November 21st, 2012

Pelakon berbakat besar, Izreen Azminda telah berkongsi kegembiraan di Instagram yang dia telah disahkan hamil lima minggu melalui imbasan ultra di sebuah klinik.


Izreen Azminda sah bergelar isteri kepada Muhamad Riza pada 30 Ogos 2012. Kami di BeautifulNara.com mengucapkan tahniah kepada Izreen, semoga kandungannya sihat dan selamat sehingga tiba waktu melihat dunia.

Kredit gambar instagram Izreen Azminda.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

52 responses to (TAHNIAH!)Izreen Azminda Hamil Lima Minggu

  1. . says:

    tahniah ye izreen…aku cuma nk tunggu lisa mengandung tpi x jugak…

    0
    0
  2. Anonymous says:

    tahun ni ramai btl artis y berbadan dua…penangan hebat dari fasha la ni…

    0
    0
  3. cik omei says:

    i like!!! alhamdulillah..amin. doa kan untuk sy gak yea..dah 2thun tp belum ada rezeki…

    0
    0
    • suke baca gossip says:

      try mcm kawan kite :

      Debunga kurma jantan dr Mekkah,
      Buah zuriat
      Amalkan membaca Al -quran….

      Insyallah…. kawan kite genap setahun die berhasil, jgn putus asa yerr… kite doakan cik comei k :D

      Tahniah Sofea…. hahahha :D

      0
      0
    • Nera says:

      rileks laa. . .sy 3 thn lebih pun xde rezeki lg. . .jgn terlalu pikir. . .buat x tahu je. . .sampai masanya ada la nti. . . :))

      0
      0
  4. i says:

    heran btul la artis skg ni,bnda mcm ni pn nk heboh2

    0
    0
  5. ana lee says:

    nih baru betull….

    0
    0
  6. Anonymous says:

    Jeles tengok orang yang baru kawin dh pregnant.
    tp kalau jeles, lagi tuhan x nak bagi kan? huhu
    tolong doakan buat saya ye.
    btw tahniah Izreen, jage kandungan elok2.

    0
    0
  7. meee says:

    tahniah…bukannya cakap yg bukan2..
    sentiasa minat izreen sampai bila2…;-)

    0
    0
  8. huishhhhhh says:

    tahniah izreen. Bertambah umat nabi muhammad. Jaga kandungan elok2 :)

    0
    0
  9. NaNa says:

    alhamdulillahhh…. semoga selamat melahirkan dan jaga elok2 ye…

    0
    0
  10. iphoneuser says:

    Alhamdulillah, tahniah, ( if dia baca la), semoga ibubapa jadi hamba Allah yang soleh, supaya anak juga jadi orang yang soleh..

    0
    0
  11. Hamba Allah says:

    Alhamdulillah dan tahniah.. Rezeki dari Allah S.W.T.. Moga saya juga dikurniakan berita gembira ini.. InsyaAllah.. Doakan untuk saya juga.. Amin

    0
    0
  12. faezah ngilai-ngilai says:

    ini baru la betul..ini tidak…baru kawin sehari esok pagi dah buat pregnancy test….

    0
    0
  13. minah says:

    huhu ada ke org bru kwin sehari dah wt pregnant test lawak la

    0
    0
  14. berlari says:

    wahhh..tahniah! tahun ni musim artis mngandung.. tahun depan musim artis sambut org baru.. jge kndungan elok2.. bgi didikan yg sempurna :)

    0
    0
  15. vida la kopok says:

    tahhh…x pepasal nak babitkn fasha lak..pepun tahniah izreen.aku minat dia ni wlupun sllu bwa watak jahat.

    0
    0
  16. apa-apa jelah says:

    sorang tayang pregnancy test..sorg tayang scan result…lepas ni nak tayang apa plak? video kau tengah beranak laki kau rakam gambar kepala anak kau keluar dr tut kau tu ke????
    mcm2 jelah artis ni..just bgtau pregnant je dah lah…yg nak tayang segala test bagai apa jadah…

    0
    0
    • nuna says:

      eh kau ni kenapa? sukati dia la nak letak scan result. ko tak pernah mengandung ke? ko takde anak ke? ko tak penah eksaited ke bila dpt tau ko mampu mengandung???? mesti la dia eksaited & happy. bia la nak letak apa pon. bukannya berdosa! eh eleh. butthurt plak!

      0
      0
  17. sioh says:

    Bila la awak nak digandingkan dgn beto kusyairy dlm drama x sbq nak tunggu mesti awesome…sbb both of u mmg talented n superb..

    0
    0
  18. sioh says:

    Tahniah izreen

    0
    0
  19. Saerah says:

    Teringat ada satu creative japanese mother yg snap gambar anak dia masa tidur. dia hias tilam tu ibarat anak dia tgh mimpi benda2 tu. Dia siap ckp dia xtau nanti bila anak dia dah besar anaknya akan marah ke tak dia wat camtu…Long story short, mak dia takut anak dia xsuka perbuatan dia amik gambar anaknya mcm tu masa anaknya masih kecik walaupun dia as a mother ada hak. Berbeza dgr org malaysia, xcukup sifat lagi dah sibuk nak tayang2….tarik nafas dalam2 dan berfikir la dua tiga kali sebelum publish benda2 camni wahai bakal2 ibu oi!!

    0
    0
    • joyah says:

      ok..ok..lepas nih ngko ada anak..kurung anak hg dlm bilik jgn bg keluar.. kalau keluar umah nnti org tgk plak.. takut la nnti2 anak hg marah hg bila dia dah besar nnti sbb exposekan anak hg kat umum…

      0
      0
      • Saerah says:

        Joyah dah meroyan!

        0
        0
        • Anonymous says:

          saerah, kau ni anak pun xde, laki pun xde, nak meroyan kenapa?? ko cari laki dulu, beranak dulu baru ckp. ni ckp pumpangpumpang mcm x bertamadun, no point!. buduh x berajar.

          btw mak kau x penah ajar xpenah bgtau ape rsnya jadi mak ke? kesian. amik gambar, tayang pun jd masalah… kesiannye pesakit otak meroyan..

          0
          0
  20. bob totopoli says:

    yesss .. !!!!!!!! ni baru betulllll … tiada syak wasangka lagi …… huhuhuhu ….

    0
    0
  21. Teratai says:

    congrats..saya nie dah 8yrs kawin tpi masih takde rejeki lagi..sedeynye..takpleah dato siti pun dah 6 thn kwin pun takde lagi kan.Eija dulu pun 10yrsbru dapat sorang DOA yg terbaik untuk semua yg nak ada baby..;o))

    0
    0
  22. Orang tua-tua pesan, kalo baru mengandung jangan heboh2 dulu. Lagi-lagi anak sulung. At least 4 bulan baru umumkan, ye la nak bagi baby betul2 confirm lekat. Kalo apa-apa hal nanti tak la meraung teruk..lagi susah nak explain kat semua org. Cukup la keluarga terdekat je yg tau..

    0
    0
  23. Raja minah jambu says:

    shukur dh ngandong semoga anak di dlm kandongan sehat semoga bahgia……minah jambu suka ngan lakonan Izreen betol2 meninggal kn kesan kebencian yg mendalammmmmm lov uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !

    0
    0
  24. landak says:

    HUJUNG TAHUN….
    MUSIM MENGAWAN…..

    0
    0
  25. Anonymous says:

    artis ni semua benda nak bgtau.. menunjuk2 sgt!

    0
    0
  26. babymoxx says:

    selamat pengantin baru kak izreen….and akak dh dpt baby…

    0
    0