Written by AbangNara | December 4th, 2014

Zaman muda-muda dulu, Fauziah Latiff ini merupakan salah seorang selebriti yang membuatkan Abang Nara tak tidur malam. Wajahnya yang penuh tenang, mulus dan jelita memang memukau sesiapa sahaja yang memandang. Terasa macam angau pun ada juga. Kini berusia 44 tahun, Fauziah Latiff atau lebih dikenali dengan nama Jee mengesahkan yang dirinya bakal berkahwin buat kali kedua pada tahun depan.

fauziah latiff kahwin

Jee sebelum ini pernah mendirikan rumah tangga dengan Johan Indot di London pada tahun 1997 dan telah berpisah pada tahun 2007. Hasil perkahwinan tersebut mereka dikurniakan 2 orang cahaya mata. Bercakap mengenai perkahwinan keduanya, Jee mengakui berdebar-debar. Kata Jee:-

Ya… Insya-Allah tahun depan masa sesuai untuk saya mendirikan rumah tangga. Saya sendiri berdebar-debar untuk melangkah ke alam itu semula, tapi saya fikir ia adalah untuk kebahagian semua pihak termasuk anak-anak.

Saya tidak banyak buat persiapan kerana pada usia sekarang yang penting ialah untuk settle down sahaja. Alhamdulillah, anak-anak saya terima dengan keputusan ini dan mengharap yang terbaik buat kami

fauziah latiff kahwin

Anak-anak Jee pun dah besar dan dah pandai menjaga diri sendiri. Memang sesuai sangat untuk penyanyi ini berkahwin sekali lagi. Orang kata, mencari kebahagiaan sendiri. Lama juga Jee hidup sebagai seorang ibu tunggal. Lepas ini ada suami pasti lebih bahagia. Sama-samalah kita doakan agar semuanya berjalan lancar seperti yang dirancang. Amin. Sumber Mstar Online.

62 responses to (TAHNIAH)Fauziah Latiff Bakal Berkahwin Tahun Depan

  1. kiki lala says:

    bkn kahwin kali ke 3 ke? apa-apa pun, tahniah

    0

    0
  2. Nadrah says:

    Alhamdulillah semoga berkekalan hingga ke Jannah
    Perkahwinan kali ketiga kan….tak silap saya le…

    0

    0
  3. aku says:

    kurrr…kurrr

    0

    0
  4. whatever says:

    Kalo tak silap perkahwinan ke 3. yg pertama dgn kerabat Selangor tu kan

    0

    0
  5. kanda says:

    Tahniah semoga berkekalan

    0

    0
  6. tweety28 says:

    1st tengku budriz kannnn?2nd baru johan indot….ni yg 3rd lahhh abg naraaaaa!x buat research lettewwwwww…huhiiiii

    0

    0
  7. ilya says:

    nara..sila buat homework…ni kali ke 3. nak jd blogger…simple info mcm tu pun tak leh trace.
    to Fauziah latiff… congrats. semoga kekal selamanya.

    0

    0
  8. Teessa says:

    Ni akan menjadi perkahwinan yg ke 3 la abg Nara. First ex hubby was Syed Budriz, second was Johan Indot. Moga perkahwinan kali ini berkekalan sehingga Jannah. Amin.

    1

    0
  9. ME says:

    study sebelum buat artikel / cedok cerita. next will be her 3rd marrige. johan perkahwinan ke-2 & got 2 kids. 1st with kerabat di raja. mungkin ramai lupa kot…

    1

    0
  10. saya comei says:

    hok aloh abg nara ni…ini perkahwinan gee yg ke3 lar.kata minat sangat fauziah latiff

    0

    0
  11. #akuyangkomenkauyangpanas says:

    INILAH BLOGGER PALING BODOH! ALL POSTED JUST COPY & PASTE!

    0

    0
  12. hijau says:

    betulke umur die 44 tahun? tapi serius die nampak cantik n lembut je.. tgok dia dalam iklan pati ikan haruan ape entah, terasa jugakla aku nak minum pati ikan haruan tu sebab nak cantik n nmpak muda cam die hehe…

    0

    0
  13. Mak jemah pemalu says:

    Sape lah yg bertuah tu ye….tahniah..semoga Allah permudahkan..

    0

    0
  14. haters schawal says:

    Bodoh statement kau nara.mana ada pkahwinan kali ke 2.ke 3 lah.kata pernah angau dgn Jee,tapi nape tak pulak taktau bahawa Jee pernah janda 2 kali.bekas suami ptama Jee adalah Syed Budriz,bkas suami ke 2 pulak Johan.

    0

    0
  15. damai says:

    As mentioned before, Nara nie blogger cedok, Nama aja angau tapi tak tahu pasal jee. Nara please if you want to become celebrity blogger, please be smart and knowledge not copy & paste blogger. And please read comments and just post the subject and buat bodoh.

    0

    0
  16. Anonymous says:

    org nk jd blogger…awk nk jd blogger…pastu xbuat homework…kuar statement ska2 aty…kesian nara..for ur info…ini adalah perkahwinan ketiga fauziah latif…1st ..kerabat selangor 2nd…johan indot….klu rs xpasti…xyh kuar statement apa2…apa la….

    0

    0
  17. elsa says:

    thn lepas ada gak gossip FL dgn VVIP dari sarawak, kalau tak silap anak bekas Ketua Menteri Sarawak kot, ada org pernah tgk FL bersama VVIP tersebut bercuti kat Kuching…

    0

    0
    • anyone says:

      Aritu pun nampak dia dkt airport kuching nak balik KL.. tp, dia pandai cover, mmg tak cam FL…masa kat imigresen, org imigresen tegur n amik gmbr dgn dia

      0

      0
  18. abg adik says:

    adoiiii…. ketiga ler..

    0

    0
  19. nurin says:

    ni perkahwinan yang ketiga, 1st ngn Syed Budriz, anak Ku Yah, ke2 baru ngan Johan, apa lar Nara ni

    0

    0
  20. melur says:

    Salam…. Sekadar nk menegur. Kita yg nak bertandang ke website abg nara. Tak baik la kutuk2 dia. Macam kita masuk rumah org… lepas tu kutuk2 tuan rumah pulak. Kalau kita yg kena pulak… apa perasaan kita?

    0

    0
  21. nona says:

    tak kisah la perkahwinan ke sepuloh pun tp harap2 bakal suami dia dapat mmbimbing gee ke arah kebaikan..tutup aurat dengan sempurna dan semoga berbahagia hingga akhir hayat.. -peace-

    1

    0
  22. NIL says:

    HUH….TAULAH SI NARA TU SALAH..
    KORANG KODEM DIA BAIK PUNYA…

    CUBA TEGUR ORANG2 YANG MENGAJI MUQADDAM ATAU QURAN TU..
    INILAH MANUSIA…GAJAH DEPAN MATA TAK NAMPAK KUMAN SEBERANG JUGA YG KORANG DUK TEROPONG..
    CUBA TENGOK SELUAR DLM OR BAJU DLM KORANG ELOK KE TAK…

    0

    0
  23. katniss says:

    keyboard abang Nara takde nombor 3 ke?

    0

    0
  24. Mak mah naik angin says:

    Tahniah gee. Suka lagu2 sendu dia yg tangkap leleh! Love u gee!

    0

    0
  25. Anonymous says:

    FL ni kalau cari husband semua yang loaded2. Tentu yang ke 3 pun sama juga. Taste dia tinggi. Kalau tak loaded macam mana nak tampung life style dia kan.

    0

    0
  26. Cik Misfit says:

    Kedua? Rasanya ni perkahwinan dia yg ketiga. Pertama Syed Budriz, pastu John Indot. Yg ketiga sepa pula la lelaki bertuah tu. Tapi tahniah juga la kpd Kak Jee. Tak pernah lupa tarian high kick dia dlm iklan apa tu, follow me ke ntah. Dah lupa nama produk tu

    0

    0
  27. juju says:

    huhuhu ooo abang nara oiii…silalah buat research …she will get married for third time doooo….
    to Jee my fav singer moga berkekalan bahagia hingga ke jannah… amin yarabbialamin…insyaallah…

    0

    0
  28. Nyimas says:

    Abang Nara, this is her 3rd marriage la…Not her 2nd marriage. Abang Nara ni dah ketinggallan zaman LOL

    0

    0
  29. rara says:

    Taniah kak fauziah latiff .

    0

    0
  30. beta says:

    sorry, bukan nak back up nara, tapi for your info, sebagai EX-wife orang istana ni dia lain sket.. maybe ada sekatan kepada blogger2 or wartawan untuk menyebut secara terbuka yang individu tertentu PERNAH ada kaitan dengan orang istana.. samalah dengan ex-wife sultan brunei and a few more.. kalau ada berita penting pon still tak boleh sebut sebarang kaitan dengan istana.. harap maklum

    0

    0
  31. kiah says:

    btw, ada sapa2 tau dak sapa bakal laki dia?
    xcited jgk nak tau nih…

    0

    0
  32. gadismanis says:

    poziah ni kawen dengan polis keje dkt bukit aman tu. kayo gak, ade pangkat la.. ala2 pangkat mcm yusof haslam aku rasa. xsure pulak status laki tu hapo. duda kot

    0

    0
  33. Anonymous says:

    Sapa yg leh tahan dgn gee ni alhamdullilah…hrp bole le ubah gee ni ke jlnNya…amin!

    0

    0
  34. faezah ngilai-ngilai says:

    HELLO BETUL KE UMUR DIA 44..AKU SIKIT TAK PURCAYA
    AKU RASA UMUR DIA NI DALAM 48 CEMTU LA

    0

    0
  35. sh says:

    Setuju dengan beta..bukan Nara tak tau Fauziah latiff nak kawin kali ke berapa tapi kalau libatkan vvip, istana tak payah mentioned dlm blog. Tak sepasai blog ni kena terminate. Tak elok kutuk blogger Nara ni..dia kaya raya jadi blogger…banyak ads, jemputan korporat nak Nara ada dlm events mereka… kita hado kooo????

    0

    0
  36. lily says:

    Kali ke-3 bro. takde masalah nak sebut nama VIP sebab diorg kawen bukan senyap2 pun. Mmg org tau.
    nara ni aku tgk kan penuh kepura-puraan la.

    0

    0
  37. Anonymous says:

    jeni .. Memang family indot ni liberal sangat..mcm orang kaya indon pun aku tengok…minum2 mcm benda biasa… gee pon kaki minum jugak.. tp skrg tak taulah dah berenti minum ke blom…

    0

    0