Written by AbangNara | August 16th, 2012

Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Farah AF dan suami yang telah pun selamat menyambut ketibaan anak perempuan mereka. Farah telah mengumumkan berita gembira ini menerusi Twitternya. Sempatlah beraya dengan ahli keluarga baru. Hehehe.

farah af beranak

Kepada suami Farah, jangan lupa bayar zakat fitrah untuk anak anda. Kang bz dengan kehadiran orang baru sampai tak teringat. Sekali lagi tahniah diucapkan atas berita gembira ini. Anda juga boleh ucapkan tahniah secara direct menerusi Twitter Farah AF.

23 responses to (TAHNIAH)Farah AF Selamat Lahirkan Anak Perempuan

  1. Cikmimi says:

    Tahniah Farah!

    0

    0
  2. honEy dEw says:

    alhamdulillah….tahniah……:)

    0

    0
  3. insanlemah says:

    tahniah kak farah..;) nanti boleh tunjuk gambar bby.. mesti comel macam akak..;)

    0

    0
  4. saya ok jer! says:

    TAHNIAH FARAH. HARI RAYA MEMANG BAHAGIA. DENGAN KEHADIRAN PRINCESS BARU. HAHA

    0

    0
  5. mohd zamrillatulshah says:

    Alhamdullillah..Tahniah Farah..:)JgN Lupa Upload Nanti..nk tgok Jugak Niee

    0

    0
  6. Leynsepet says:

    Tahniah farah breep breep. Welcome to the world princess :)

    0

    0
  7. […] berita gembira ini. Anda juga boleh ucapkan tahniah secara direct menerusi Twitter Farah AF dan sumber […]

    0

    0
  8. nz says:

    tahniah farah…

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Taniah farah….jaga diri elok2 tau…

    0

    0
  10. Hot Mama says:

    Alhamdulillah… tahniah….semoga menjadi ank yg solehah.. AMIN..

    0

    0
  11. […] Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Farah AF dan suami yang telah pun selamat menyambut ketibaan anak perempuan mereka. Farah telah mengumumkan berita gembira ini menerusi Twitternya. Sempatlah beraya dengan ahli keluarga baru. Hehehe. Kepada suami Farah, jangan lupa bayar … Continue reading → […]

    0

    0
  12. Prince Noob says:

    tahniah farah… mesti baby dia comel cam mak dia gak

    0

    0
  13. Minamanja says:

    Ni mesti mcm kopi susu

    0

    0
  14. masa Farah berhijrah tak kecoh pun macam Abby Abadi. bagus

    0

    0
  15. fatimah says:

    tahniah si farah yg cantik senyumannya..lembut bicaranya..

    0

    0
  16. Aina Hani says:

    Tahniah farah..x sbr tgok bb farah..nnti upload yer..smbt raya dengan baby baru..=)

    0

    0