Written by AbangNara | November 26th, 2010

Gila kentang. Hebat sungguh penangan Lisa Surihani menjadi artis Malaysia pertama yang mempunyai fans Facebook berjumlah 1 juta orang. Inilah yang anda bakal dapat apabila bergelar seorang artis yang bersih, tiada kontroversi, mesra peminat dan yang paling penting, comel macam Hagemaru.

Tengok betapa bagusnya Lisa menjaga hati peminatnya dengan merakamkan satu video khas mengucapkan terima kasih atas kejayaan Fans Facebook Lisa Surihani mencapai angka 1 juta. Nampak sangat Lisa memang benar-benar menghargai peminatnya.

Kepada Lisa, keep your head down (speaking omputih pulak). Teruskan humble sebegini. Tingkatkan prestasi dan elakkan kontroversi. Tahniah Lisa!!!

P.S: Alang-alang tolong like Facebook Fans BeautifulNara.com jugak. Hehehe

158 responses to (TAHNIAH)Fans Facebook Lisa Surihani Sudah Cecah 1 Juta Orang

  1. Az says:

    woooh!

    0
    0
  2. mak says:

    mak suka lisa.. jaga diri,jaga nama, jaga segala2nya ye nak

    0
    0
  3. ZT says:

    yes second,,nape lisa nampak cm ponti je…takut aa tgk lme2 vid ni

    0
    0
  4. ZT says:

    third la plak

    0
    0
  5. feyus says:

    Dah mencecah 1 juta org fans, bukan senang tu.. Tahniah!!! Lisa, apapun, jgn terlalu sibuk dgn hal duniawi, bekalan utk akhirat juga perlu dicari..
    Jom Ke Ekspo MAHA 2010

    0
    0
  6. Reena says:

    Comel betul budak lisa ni..I loike..btw, tahniah lah lisa! Keep up the good work! Jangan jadi pelakon diva plak bila dah pemes. Yang penting, kurangkan kontroversi, tingkatkan prestasi, jaga peribadi & personaliti. Will keep on supporting you!

    0
    0
  7. So bila plak facebook Siti nk cecah 1 juta? kate Bintang Popular hik3x…
    (pasni kompem aku kena hentam habis habisan ngan kipas susah mati Siti wakakakak)

    0
    0
    • so what says:

      u tunggu dato’ ct yer zaza…
      i lak tunggu pasha sendat..bile lar fb dia nk cecah 1 juta? we hate fasha lg ramai dari we love fasha ni camner nak buat? gi halloween sudah..gamba seksi tyg pnggung sudah..tp pminat ttp x terima..camner ni??? wakaka!!

      0
      0
  8. flojerz says:

    tak terkejut la dia dapat capai 1 juta peminat. budi bahasanya dan perangai membuatkan sesiapa sahaja senang hati. anyway, Lisa keep up the good work! You one of the kind in this world. Your fan loves you sooo much!

    0
    0
  9. Kasih says:

    tahniah lisa….. org nya berjaya, berbakat, vantik dan berpelajaran lak…..

    teruskan usaha, dan jgn sekali2 lupa diri ;)

    0
    0
  10. esparanza says:

    comellll~~~~~ comelnyeee lisaaa…. soo humble. sy pnh tgkp gmbr dgn die dl. sweet sgt die ni. u go girl! xD

    0
    0
  11. aries_april says:

    gila kntang..mmg bnyk…
    so cute..mmg ska tngk dia…tp tu la…x add dia pn kat fb

    0
    0
  12. kurus says:

    tahniah lah lisa surihani..

    0
    0
  13. aries_april says:

    nk add kurus….riri ngan nureele kat FB..u all ada x FB..nk jdi fans korang ja

    0
    0
  14. cumot says:

    lisa chantek…lisa cun…lisa comel…. :)

    0
    0
  15. hajimaru says:

    terbaek dari ladang…Cun + Comey = Gorgeous

    0
    0
  16. pascual says:

    blakon kayu + badan papan+ kepala besar = lisa surihani.

    0
    0
    • aries_april says:

      atleast ada rpa dri kta ni…
      kita jgn la trlalu hina orng…
      padah je dpt nnt

      0
      0
      • miss suka masak says:

        pascual……….

        ur word!!! ish…………….hurm….

        sebelum mengata org better p pinjam cermin pakmat sebelah umah n cermin diri sendiri 2 dulu..

        agak2 sempurna x diri 2..hurm

        xsuka manusia bnama pascual

        0
        0
      • pascual says:

        pndai aries berckp.mcm na lak dgn org yg suke tikam blakang kwn sendiri mcm u aries??baik ke?tak dpt padah ke mengata n cite hal lama fs yg knon u kata kwan u?mmg HIPOKRIT manusia yg bernama ARIES ni.

        0
        0
        • keronsang says:

          erk pascal..x yah la cakap pusing2..isunya kat sini adalah knapa awak nak hina sgt lisa..so x yah nak koner2 baring.

          0
          0
        • miss suka masak says:

          hai pascual……..lari dari topic nampak……

          out of topic la ko nie………hahhaha

          0
          0
    • oooo says:

      setiap manusia ada kkurangn n kelebihan masing2.. bgtu juga lisa.. tp..dlm kkurangan lisa, byk klebihan dia…humble, hargai pmnat, x gosip liar..so she deserve to get it.. stp hari dia b’usaha mjadi lbih baik dr smlm..sma spt kita…

      0
      0
    • tOmEii says:

      hahaha….xsgka plak aq ko ni jeles ngn lisa surihani rpeny ye pascual…
      arts y baik camni ko ktuk2 tp y jalang cam sendat tu ko agung2 kn plk..
      ape jnis mnusia la ko ni,,
      ckp kt org lain mengtuk xsedr dr ko pn sme..hahahahah
      ada aq kesh!!!!!!

      0
      0
      • RiRi says:

        ntah2 geng si pasha kot..tu yg beria hentam si lisa…dengki!!

        0
        0
      • pascual says:

        buat apa aku nak jeles dgn lisa lak?Awek aku jauh cun la dr Lisa.tak pandang la aku badan papan kerempeng mcm ni.

        0
        0
        • tOmEii says:

          hahaha mcm la ktorg tw awek ko tu cntik ke tdk…
          dh xjeles reti plk nk ktuk2…(lenkli jd ngta org)
          ko tu y xsempurna cz tu nk kn sgt jd mcm sendat tu…
          hahahaha
          sndr mau ingt la…
          hrap bdn meletop tp jalang wtpe…
          ada aq kesh….!!!!

          0
          0
        • RiRi says:

          klu kata ko x dengki nape nk kutuk lisa kn..sengal tul si pascual ni…

          0
          0
        • Syed Hakim says:

          riak dan takburnya komen awak ni ya pascual. apa dengan tubuh badan itu kah yang akan menjamin kebahagiaan awak dunia dan akhirat nanti.

          ingatlah kebesaran Allah sebelum kita terus leka dengan keriakan diri.

          0
          0
        • tOmEii says:

          stju ngn syed hakim…
          pascual ni memg riak & hipokrit pn….
          y baik die ktuk2 y teruk die backup..
          arts ni xblh jd ikon pn pacsual oii so xde mkny nk backup2..
          y baik jdkan teldn y buruk jdkn sempdn…

          0
          0
        • Kasih says:

          jhg lupa diri, Allah yg ciptakan kita sumer.. apa yg ada pd kita sumer nya dipinjamkan dr Allah pd kita… so insaf2 lah pascual oiiii sblm Allah trun kan bala….

          0
          0
        • weiya says:

          yer.ker..entah2 awek kau lg teruk ..mcm cekodok tak siap

          0
          0
        • RiRi says:

          hahahaha…ye ye la awek dia tu hot…ntah2 hangit n busuk!hahahah…x pnh aku jupe org bangga camni…

          0
          0
        • miss suka masak says:

          pascual nie ayat xleh hengat la….

          suku sakat pasha la nie…

          bangga xtentu pasal….

          0
          0
        • pascual says:

          weiya,muka ko tu yg mcm cekodok tak siap.aku ckp serious.Ikhlas dr hati..g la wat make over..

          0
          0
        • skittles says:

          if you don’t mind lemme see your so called ‘awek’ ? kalau wujud la an . if not, maybe you’ve got brain disorder i think .

          0
          0
        • pascual says:

          skittles konon buat2 pandai..ewwwwwwww..

          0
          0
        • Kasih says:

          ishh isshh, ko sedar x ni.. gan apa yg ko tlis ni ko dh menghina ciptaan Allah….

          mmg sumer manusia ni ada kekurangan tp kelbhan yg Allah bg pd lisa jg bnyk….

          xder citer buruk atau negatif yg kita dgr ttg lisa, so jgn lah main komen membabi buta seolah2 ko tu sempurna sgt mengalahkan malaikat….

          0
          0
    • Kasih says:

      ishh isshh, ko sedar x ni.. gan apa yg ko tlis ni ko dh menghina ciptaan Allah….

      mmg sumer manusia ni ada kekurangan tp kelbhan yg Allah bg pd lisa jg bnyk….

      xder citer buruk atau negatif yg kita dgr ttg lisa, so jgn lah main komen membabi buta seolah2 ko tu sempurna sgt mengalahkan malaikat….

      0
      0
    • skittles says:

      well to be clear mr/mrs/ms pascual, we, educated people (yg pegi sekolah) doesn’t judge people by their physical appearance. nothing the whole entire world were perfect. so,it’s normal seeing people being not perfect and it doesn’t have to be an issue. mind your business and someone, perhaps could teach him/her some manners i think ?

      0
      0
    • skittles says:

      to be exact, you really don’t have manners . stop criticizing others if you never been a good role model to ’em. so, klau kau taksuka someone, diamdiam je lah . tkpayah nk kecoh menggelabah sana sini .

      0
      0
  17. nina says:

    to lisa…hope jaga adab perlaku smpai bila2 k..akak luv sgt tgk lisa n tolong jgn jadikn diri as artis buat yg benda2 yg x senonoh..huhuhu mcm akak ni hah, laki akak tgh gila becinta dgn pelakon ni till lupa ank bini….

    0
    0
  18. WeLcoMe says:

    taniah to kak lisa….sekali lagi…..akak artis wanita terbaik kat satu malaysia……

    0
    0
    • RiRi says:

      yg dislike tu mesti pascual..yg sdg kejelesan serta kedengkian yg tahap gaban nye dgn lisa tu…hahaha…coz dia sorg je x suke lisa…

      0
      0
      • miss suka masak says:

        riri………….

        biakan pascual terjuun dgn labu2nya…asal dia bahagia..

        0
        0
      • Kasih says:

        riri, btl tu hnya pascual jer yg dok dislike sumer komen2 kita sbb xbleh trima kenyataan artis dia FS tu truk kena hentam hahahah….

        0
        0
        • RiRi says:

          ala aku ni manje…so what pascual?hihi..awek ko mesti ganas mcm jantan…silap2 awek ko bapok nyah…hahahaha…ganas2 gitu….skrg ni sape yg suke cbuk hal org ni…org kt sini cite psl artis ok..bkn psl diriku..dirimu..dan dirinye…hehehe

          0
          0
        • miss suka masak says:

          pascual kekurangan kasih sayang dan perhatian….bla bla bla……

          0
          0
  19. RiRi says:

    caya lah!…Luv LISA!!

    0
    0
  20. elya says:

    NK LISA MENANG BINTANG PALING POPULAR 2010 NNTI…… HRP2 JGK LISA MENANG PELAKON FILEM WANITA NNTI..

    0
    0
  21. elya says:

    JOM KTE UNDI LISA NNTI…..

    0
    0
  22. bawah_licin says:

    hehehe tak sabar nak tengok dia bogel

    0
    0
  23. Syed Hakim says:

    alhamdullilah, ini lah antara artis yang berjaya :)

    0
    0
  24. what the? says:

    another one instead of HER, lisa also doesnt have sense in fashion, she is pretty, very nice person, but lack of sense, not very good in acting, she’s need to learn from liyana jasmay or amani, they are both young but very very good in acting, they do not copycat but still can show us some beautiful variety, i hope lisa can be like one of them, lisa is way good, but not good enough, i think her prettier make malaysian vote her, not of her work career. well, what pascual said I MAYBE AGREED SOME (truth always hurt right?)

    0
    0
    • RiRi says:

      si pascual tu klu nk komen pn biar la membina kn..ni kata kepala besar la…badan papan la…tu yg rs mcm menyampah je dgn komen dia..

      0
      0
      • miss suka masak says:

        pascual pikir………

        dIa n awek dia jela y da cukup sempurna segalanya…

        sampai owg len dia kritik camtu sekali…

        abaikan je pascual…

        lagi kita layan dia…lagi kita marah2 dia…

        lagi dia seronok…

        org macam 2 xpelu dlayan…

        maybe ada masalah jiwa..

        perlu perhatian LEBIH!!!!!!!

        0
        0
  25. lursam_azilsa says:

    ske dia…….;) like lisa surihani!!!!!

    0
    0
  26. Rin says:

    Tahniah wat Lisa..
    dulu pnah ‘Like’ lisa, skg dh lama remove..
    jgn mareeeeee~~~~

    msti ramai pminat lisa ‘thums down’ aku nie.. 8)

    0
    0
  27. cik epal says:

    comelnya lisaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. but she deserve it la kan =)

    0
    0
    • RiRi says:

      comel cam cik epal..hihi.. ^^

      0
      0
      • miss suka masak says:

        cik riri pon comel……lallala

        0
        0
        • RiRi says:

          cik miss pn comel.. ^^

          0
          0
        • miss suka masak says:

          jgn la puji i riri…….

          puji je pascual 2…

          dia lebih memerlukan semua 2 dari miss…

          dahagakan pujian…….

          puji pascual lak yer…

          pascual cantik..handsome….lawa….macho….sopan santun.lemah lembut….gedix….meloyakan…menyampah…

          hahah puji pascual plak yer…bia dia happy cckit…

          kurang perhatian 2…

          0
          0
        • pascual says:

          si Riri comel?idung mcm squidward dlm cite spongebob adala..lalalalala.

          0
          0
        • RiRi says:

          ok la tu…jnji de idung…hahahah…krohh..krohh,,,hahahaha..

          semak je ko ni…dgn idung aku pn nk cbuk aje..blueks!!

          0
          0
        • Syed Hakim says:

          pelik betul saya, kenapa lah pascual ni suka sangat menghina kejadian Allah.

          lupa ke yang diri awak tu pun ciptaan Allah, dan apa yang Allah pinjamkan itu bila2 masa pun Dia boleh tarik balik, ingat tu.

          jadi jangan lah takbur sangat dan riak, nanti memakan diri awak akhirnya.

          0
          0
        • miss suka masak says:

          2 pascual…

          at least akhlak riri xde la seburuk akhlak ko 2…

          kata2 dia kat cnie xde la sehina ko…

          at least dia cantik dari pemikiran n budi pekerti..

          kau ada??? xde kan???

          kita nie nak tgk someone kita judge dari pekerti dia dulu…

          kalau da macam u nie…

          kata2 u pon da macam sampah inikan pulak akhlak u kan??

          bagi ak pascual…

          riri okay jek…

          cantik…sweet….xde pon cam y ko cakap 2…

          maybe ko ada masalah jiwa…

          ak rasa ko kena drawat dgn segera…

          t ko jadi makin teruk…

          kami xkisah…

          lau nak kasih sayang..cakap jela….kami kasi..

          tapi tlg la tlg la sgt2…

          jaga perilaku ko 2…

          ayat2 ko mang xleh blah…wat sakit hati je bila baca…

          pls k…

          ubah perilaku supaya org senang dgn kita…

          ak sayang ko pascual….

          berubah la…

          0
          0
        • RiRi says:

          pemikiran u all pn cantek gak.. :) thx

          aku x anti ko pascual..cuma bler ko hina org..tu yg jd rs mcm nk mrh je…huhu…tp tu la kn..tiap org de pendapat masing2..tp bg pendapat biar yg bgs…nk kritik pn biar yg membina..supaya kite sume ley amik pe yg nk ko smpaikn.. :)

          0
          0
        • miss suka masak says:

          da la riri oi……..

          xpayah nak ambk pusing sgt ngan pascual 2…

          sampai idong ko pon dia nak ambk kira…

          abaikan jek manusia camtu…

          saje nak wat ko naek darah…

          lau ko marah or ambk hati nampak sgt dia da menang n setan2 sedang bgelak sakan..

          so ko wat dont know jek…

          ko tetap sweet d hatiku riri….huhuhu

          0
          0
  28. MuJE says:

    haih, lisa ni takde kembar ke? tak dapat lisa dapat kembar die pon jadila…heeeeee

    0
    0
  29. mach0 says:

    best sgt ke dpt fans 1 juta fb?dpt award ke?pengiktirafan ke?dpt apa?tlg jwb sikit.tak perlu la cover story ni.mcm dh takde story lain.aku mcm sedar ar blog ni tak fair.cover artis kesukaan diorg je.puji menggunung and melambung.pstu bila ada yg org komen tak suka,korg kutuk org yg komen tu.pastu bila time artis lain yg korg tak suka,korg komen keji2.bila ada org komen suka (minoriti) korg kutuk komen org tu.ni bkn demokrasi.

    0
    0
    • Rin says:

      mach0,
      biase lererrrww…
      kt blog ni ramai yg dtg lepas tnsen jek.
      tu yg ramai mnulis komen ikut fikiran dan prsaan ..
      pndai2 la kita pilih yg baik, dan buang yg x baik..
      then bsikap tbuka, dan bsedia utk d kutuk.. kui3..

      0
      0
  30. MeLIA says:

    I like lisa bcoz she’s the new icon for “beauty with brain” artist. Simple, down to earth and of coz she’s so SELAMBA….. I looiiikkee… GO LISA… GO LISA… GO LISA…

    0
    0
  31. Macik ciku says:

    Macik suka betol dgn lisa ni…haaaa korg tgk tu fan die smpai sejuta…fan dlm fb sume ade profile…bkn fan satu ribu tapi mengundi sampai beratus ribu sbb nak bagi artis kesayangan menang…macik rs klu fan fb lisa anta undian sorg satu…fuh kalah la artis top lain…bagus2 jujur2 aje fan lisa ni…x perlu abeskn duit beli paper nk dpt borg undi… Muncul di fb aje dh semangat.

    0
    0
  32. Budak says:

    WAT EVER LAAA….

    0
    0
  33. apiez says:

    ya Allah,cantik walcomelnye die

    0
    0
  34. Reena says:

    Cuba la fikir jauh sket..bestlah dapat fans 1 juta..in terms of penetration, sesenang je dpt expose to 1 million people. Bayangkan kalo sorang fans undi..1 juta berapa dah? Artis yg so-called hebat pun leh kalah. Well, who knows rezeki lisa thn ni menang ABP. Tak rugi jadi artis yg humble, tak gile glamor, polite.. paling penting tak hipokrit. Tu pasal ramai yg sayang & suka lisa. Termasuklah aku..ngeh ngeh.

    0
    0
  35. Gaga says:

    aku pun suka lisa…tp aku tetap mengatakan artis pun manusia biasa…tak sempurna….mcm lisa masih dikira baru dan belum terlalu expose….kita tggu sedikit masa lagi..jgn yakin sgt semua ini akan bertahan kerana sikap manusa bila dah bosan mcm2 akan jadi….

    AKU SOKONG KOMEN MACHO..ada kebenarannya…tp nakbuat mcm mana itulah yg aku kata selagi bernama manusia….

    0
    0
    • hi says:

      …i’m with you gaga

      0
      0
      • hi says:

        aik, komen cam ni pon org tak suka…kah kah kah

        come on lah people, aku dah serik suka org membabi buta….sekarang ni aku nak lebih objektif dan tak terlalu ikut rasa…..be realistik org kata…peace

        0
        0
  36. Lolyat gang says:

    Heran aku tgk korg ske lisa ni
    Bang nara pun sama
    Mcm da angau plak hehe

    Lisa bukan best mane
    Berlakon pun xde la best pun

    0
    0
  37. abangbebel says:

    i love u tooo….hehe

    0
    0
  38. Maimoon says:

    Lisa suribunny gigi mcm arnab

    0
    0
    • miss suka masak says:

      cik maimoon nie gigi camne lak???

      mesti cantik kan??

      tapi rasa2nya gigi lisa okay jek….

      meh tunjuk kat kami gigi cik maimon…meti lawa kan…

      …………..

      0
      0
  39. Gaga says:

    betul kah fans lisa 1 juta??? 1 juta rupiah???? mcm kes filem 2 alam pula….tp knp lisa tak menang utk anugerah shout award kategori pasangan dgn Farid Kamil ???? Liana Jasmay dan Afdlin Shauki yg menang kan? ke mana peginya fans 1 juta tu……?????

    0
    0
    • miss suka masak says:

      bising gaga nie…….

      g balik us 2….

      jumpa kakak kau lady gaga…

      ayat awak mcm berbaur jealous jek…lalalalla

      0
      0
    • hi says:

      gaga make sense…start suka komen kau

      0
      0
      • alaaa.. sama dengan le ngan Siti.. diundi Bintang Popular tapi album dia xde plak terjual sebanyak undian Bintang Popular tu.. sbb sorg ble hantar 100 undi, tapi facebook seorg tu ade satu, mmg ade yg lebih dr satu tp jarang sesgt….
        heheheh Rm100 = 0.036 rupiah…. jumlah peminat mana ble convert ke rupiah beb…

        0
        0
  40. You been TANGOED !! says:

    SERIOUSLY 1 Million…ha ha ha congrats MISS POPULARITY. That is more than a whole population of TIMBUKTU. Come on, what are you going to do with the 1 millions facebook friends ???
    I’m not jelous. I rather have quality than quantity.

    0
    0
    • Poyo says:

      Kau ney artis mana? artis yg x laku.. xde peminat lgsung ke? poyo siott!!
      Mana nak tau kualiti peminat? Ukur ngan penimbang tepung ke? Liyana menang sebab rezeki dia..Ntahh2 liyana jasmay tu undi sdri tak? LOL

      0
      0
  41. shiro says:

    cayalah…

    0
    0
  42. terbaik ah.. 1 juta woo..igt senang ke nk dpt..huuhu

    0
    0
  43. Maimoon says:

    Well.. MISS SUKA MASAK. I happy with my smile, but lisa still look like bugs bunny. ‘Wats up doc’ ha ha ha

    0
    0
    • miss suka masak says:

      well puan maimoon im happy 2 with my smile….

      but pxerlu la PUAN MAIMOON nak gelar org len ngan gigi arnab…

      rasanya kurang sopan….

      at least dia humble…walauopn educated n cantik…
      xla pulak dgr cite lisa nak kutuk2 owg len gigi arnab ke gigi kucing ke..,.

      puan maimoon bykkan bsabar yer…

      jgn suka2 je cakap owg len gigi arnab..

      saya xnak panjangkan hal nie…

      but the way u call her bugs bunny 2 amatla kurang sopan..

      dats all .

      full stop!!!

      0
      0
  44. Gaga says:

    miss suka masak……fanatiknya…..knp tak minta org2 mcm KASIH dan yg sewaktu dgnnya korek lah rahsia si Lisa ni pula mana tau ada kot cerita2 yg tak baik…..bolehlah papar kat sini…korang juga ckp kalau artis yg bersopan santun ni biasanya HIPOKRIT…

    oh ya lupa …Lisa ni pun masih baru lg…tentu skrg ni tgh tggu siapakah gerangan lelaki yg akan digosipkan dgn Lisa selepas ni ….

    dislike….lah

    0
    0
    • miss suka masak says:

      hahaha u mcm cari gado ngan i je gaga…

      rilex la..come on…

      xmau gado2 yer….

      0
      0
    • Kasih says:

      gaga, aikkk u rindu kt i ke siap mention2 nama i lg hehehhee…

      well sabar la xyah nk gaduh2…. i tulis apa yg btl sj… sbb setakat ni mmg lisa surihani xder lg citer2 yg kontroversi cam artis2 yg u minat tu….

      so kalo xder citer2 negatif mmg la xbole tlskan… lgpun i tau u mmg suka kan apa2 citer yg i korek gan kwn2 i dan tlis kan sini, sbb u sndr pon nk tau gak apa yg jd kan… ngaku jer la gaga….

      0
      0
  45. luna says:

    suke sgt ngan kak lisa..dia ni kire artis yg baik la..x banyak gosip cam artis lain..

    0
    0
  46. Lolyat gang says:

    Apesal korg ni bodo sgt?
    Sanggup gado psl lisa ni
    Hahaha Sokong artis smpai tahap mentibang laut

    0
    0
  47. silentgirl says:

    hmmm..lisa ni comel, bijak! tp dr segi lakonan die, kne blaja lg la kot..sbb npk a bit stiff. n dr segi bidang pgacaraan pn..npk klaka sket.especially dlm rncangan mari mnari..ble lisa yg ayu ni tbe2 buat2 gaya hiphop..npk x spontan n klaka. tp bakat bole di asah..chaiyok2 lisa! ni pndapat aku..tpulang la klu ade org nk kutuk ke ape.sume org bebas nk suarakan pndapat..tp bia la bernas n tiada berbaur hinaan. (;

    0
    0
    • mikan says:

      ya malam hip hop tu mmg agak over cket..tapi mkin lama mkin bagus.last nite malam bollywood mari menari to me cara dia hosting dah jadi lebih bagus, lbih spontan n kelakar in a positif way.sebagai peminat lisa saya tetap suka cara lisa acting n hosting.tapi stiap teguran saya terima dgn terbuka.i believe lisa got the talent cuma belum dikeluarkan spenuhnya lagi.

      0
      0
      • silentgirl says:

        ye ke? aku xtgk la..sbb xbes sgt mcm shati bdansa.yelah obviously contestant pon bkn dr klangan artis..tp klu die jd lawyer..msti sume org nk hire die..lawyer comel! die ni artis yg pndai bwk diri..xfamous ngan gosip2 bdoh..even lakonan die xbape mantap compare to fazura n lain2.ok la dr org yg xlawa tp pakai sexy nk mmpos n xpndai blakon mcm rebecca n zarina anjou tu..boooo!

        0
        0
  48. Caya la Lisa~ I luv you~~~ <3

    0
    0
  49. AyuCINTA says:

    Ayucinta pun minat jugak dgn lisa..
    x seksi,cantik,lawa,comel..semuala ada kt lisa..
    bila fb ayu nak capai 10,000 ni..haha…10,000 pun belum..
    jomla LIKE fb ayu jugak..ekekke…:)

    0
    0
  50. mikan says:

    lisa memang terbaikkkkk!yg tak suka lisa pedulikan la k.. yg penting lagi ramai yang suka lisa dari yg tak suka.tgok fanpage pun sejuta.baru 2 hari dah tambah lagi 10k.banyak tuuu.now jadila 1,010, +++….memang kesayangan ramai lah.

    0
    0
  51. syasya says:

    suka sgt kat dia….

    0
    0
  52. Beberapa bulan dulu saya ada menulis di blog ni (di ruangan komen) mengenai Lisa paling top, ada juga yang tak berapa setuju sebab kata lakonan dia tak berkesanlah (dalam filem AA), tapi sekarang Lisa dah power, berjaya menggamit hati ramai peminat dengan perwatakan beliau yang sederhana..Syabas Lisa!

    0
    0
  53. bungaitam says:

    aku suke tengok lisa dalam mari menari. comel dowh dia..tapi aku pelik dengan mari menari nih. dia tak macam sehati berdansa yang ada bagi duit kat orang yang memerlukan. kalau mari menari ni..kita undi dia untuk dia menang kondo tuh. hishh..buang duit kita je undi untuk orang lain menang without bagi charity. harap astro buat penambahbaikan la.

    0
    0
  54. kakuracha says:

    ko xleh sebut huruf ‘R’ ke lisa?

    0
    0