Written by AbangNara | August 11th, 2011

Ok Abang Nara akui Abang Nara agak lambat mengeluarkan berita ini. Gadis cantik pujaan ramai, Faezah Elai bakal menamatkan daranya dengan pengarah duda yang pernah dikaitkan dengan dirinya, Heykal Hanafiah pada 9 September ini.

heykal hanafiah

Sebelum ini Faezah Elai dikatakan merupakan punca penceraian Heykal Hanafiah dan isterinya. Namun Faezah Elai menafikan hal ini sekeras-sekerasnya:-

Saya bukan perampas dan punca mereka bercerai. Hanya saya dan dia sahaja tahu punca dan penyebabnya. Malah, kami mula rapat selepas dia bercerai dan bibit cinta itu sendiri timbul apabila kami sering berbincang mengenai kontroversi atau tuduhan yang dilemparkan kepada saya

Biarlah apa orang nak kata, yang penting Faezah Elai nak jadi bini orang dah dalam masa sebulan nanti. Beruntunglah Heykal Hanafiah dapat bini muda. Cun pulak tue. Korang sila jangan jeles dengan dia. Hehehe.

114 responses to (TAHNIAH)Faezah Elai Bakal Berkahwin Dengan Heykal Hanafiah, Seorang Pengarah Duda

  1. adonia says:

    saya dah lama tau abg nara oii…siap tau tema lagi…hehehe

    0

    0
  2. cock says:

    Ari tu kata x der ape2 tp xpelah jodoh diorg kan

    0

    0
  3. sukesuki says:

    tahniah ler…

    0

    0
  4. dayang says:

    ~perempuan ni dah membusukkan nama nya sendri…….kata dulu tak ada apa2,skng nak kahwin pula???
    sekali kau dah tipu org ckp itu ini,,seumur hidup orang tak akan percaya lagi pada kau!!!!!!!

    0

    0
    • awexxxxx says:

      mcm kes waheeda dlu kn???

      0

      0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      artis melayu gitu lah ! tkda ape2 tkda ape2 tapi sebalek nye ada ape2……..tengok macm artis indnsia diorang mengaku kalau diaorang ada mateair sesama artis jodoh belakang kire yg penting jujorrrrrrr !!!! ni kalau sembunyi sembunyi pn kalau bukan jodoh nye tk jadi jugakkkkkkk ! laki orang pn laki orang lah rembat ajeeeee dh jodoh lah kate kannnnnnnnnnn p/s ape nk buatttttt taik kambing bulat bulat …mak mengandong sape yg buattttttttt bapak jugak lah yg buattttttttttttttttt !!!

      0

      0
      • papa says:

        amboi minah…bab mengandong bukan men lagi kau yer.. papa pun kalau jodoh ngan faezah, tak kan nak menolak..pompuan santek dah banyak sekarang ni, lagi tu senang nak dapat..yang student2 tu, papa beli kan viva elite satu, sah hinggap punya…simpan stok lama bukan naik value pun…wahahaa!!!

        0

        0
      • CIE says:

        NI YANG SURUH AKU MALAS NAK TENGOK FILEM ATAU DRAMA TEMPATAN KOZ MENGENANGKAN SESETENGAH ARTIS YANG MENGINILAH…BERLAKON TAK PANDAI HARAPKAN MUKA TAK LAH CANTIK MANA PUN BEST LAGI TENGOK CERITA KOREA…TAPI BIASANYA GADIS2 YANG AMBIK LAKI ORG NI BIASANYA DAH ROSAK ORG BUJANG TAK SUDI

        0

        0
        • ziee says:

          saya rs kan cie, bab kata dah ‘rosak’ tu xelok la…kite mana semua tu kan…Allah maha mengetahui segalanya…

          0

          0
  5. Atie says:

    Dulu masa keluar Melodi dia kata nak kawin,tp rasanya mcm dia kata nak kawin ngan org lain..rupa2 nya ngan Heykal ni jugak..Apa2 pun Tahniah!

    0

    0
  6. Saya antara wanita mcm isteri Heykal Hanafiah says:

    dasar kotttt….ini la antara perempuan2 murahan….

    0

    0
  7. aik says:

    sape ni? aku sorang je ke tak kenal?

    0

    0
  8. Apam Tembam says:

    Yes…another B*TCH who join in the P.L.O club (Perampas Laki Orang). So far keahlian semakin bertambah.

    President : Datuk Siti
    Naib President : Memey
    Bendahari : Faezah Elai

    Mari-mari. Keahlian PERCUMA…..!!!!!

    0

    0
    • poi says:

      tambah lagi sorang…fasha senduk

      0

      0
      • meeradriana says:

        hahaha..
        i sokong..
        makin byk lak ek artis mcm ni..
        xda choice kot..ahaksss..

        0

        0
        • meeradriana says:

          eh lupa lak..
          wahida nk campak mana..??hehehe

          0

          0
        • hazree says:

          Waheeda jawatannya Biro Dakwah dan Tarbiyah.

          0

          0
        • Bukan Puteri Lindungan Bulan says:

          Waheeda dn Akil.. Kalau di-ingat statement dorg dlu2 masa menafikan hbgn dorg tu saya x sangka ustad pun pandai bercakap bohong. Tapi bohong ustad Akil tuh bohong sunat kuts.. =)

          0

          0
    • awexxxxx says:

      aku tak sokong la ko ckp ni

      0

      0
    • eza says:

      yes ! ak paling benci dasar perempuan perampas. terbalik la dunia pada bitch2 nk suke rmpas laki org ni.

      0

      0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        bis laki orang tu mengenyam ! nampak pompan lawa je nk mengatal ! tk ingat bini kt rumah ! yg si pompan ni pulak gatal macm ada bulu kt badan dia ! nampak jantan je dh tk tentu arah macm kena garok ngan duri durian macm kena rasok ! dh tk boleh tengok lagi jantan ni ada bini ke tkda ke janji dapat kenal2 dn dapat kawin ! soal rampas belakang kira janji hepi ngan jantan idaman….sial kn !!!!!! pompan tk laku je yg buat macm ni….bila orang tanye jawab nye dh jodohhhhhhhh ! lain kali pompan2 semua kalau mateair ngan laki orang jangan ragu dn jangan bimbang jawapan nye dh ada…..apa jawapan nye???dh jodohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ok !

        0

        0
    • iphone4 says:

      waheeda ajk besa je ke?

      0

      0
    • luvie says:

      haha…masuk akal jg carta organisasi apam tembam ni tau..sokong2..haha

      0

      0
    • CIE says:

      SEMOGA SUATU HARI NANTI MEREKA2 NI PULA YANG JADI MANGSA SUAMI DI RAMPAS ORG BARU RASA MACAM MANA PEDIHNYA HATI WANITA2 YANG TERNIAYA

      0

      0
    • babycomel says:

      watie elite baru nak antar borang keahlian…

      0

      0
    • Sha says:

      watie elite…

      0

      0
    • biru laut says:

      tambah lagi…
      Setiausaha: Watie Elie

      0

      0
    • tarik tali says:

      jawatan penasihat tu korang lupa nk bubuh…

      Penasihat: WAHEEDA

      0

      0
  9. Gee says:

    kate2 tu kan doa. asyik kaitkan faezan ngan heykal, last2 menjadi jugak diorang..haha..

    0

    0
  10. Rai says:

    kes yg sama mcm si memey… ngeeeeeeeeeeeee.. mcm supe ayatnyer..

    “selepas dia bercerai dan bibit cinta itu sendiri timbul apabila kami sering berbincang mengenai kontroversi atau tuduhan yang dilemparkan kepada saya”

    kan kan kan

    0

    0
  11. mis says:

    haha..macam macam

    0

    0
  12. eyfa says:

    Biasa la tu,ayat cover line je..artis mn nk mengaku diri dia perampas n perosak rumahtangga org..dh muak la ngan jawapan artis mcn ni..

    0

    0
  13. shanaz says:

    siot jer… ayat x bleh bla… “faezah elai bakal menamatkan dara” huhuhuhu

    0

    0
  14. ermm says:

    mula2 x ngaku apa2, pastu tiba2 nak kahwin dah..sama je kes ngan waheeda n akhil hay, memey ngan norman, ct n datuk k n ramai lagi..tapi pape pun, dah jodoh kan..

    0

    0
  15. ermm says:

    mula2 x ngaku apa2, pastu tiba2 nak kahwin dah..sama je kes ngan waheeda n akhil hay, memey ngan norman, ct n datuk k n ramai lagi..tapi pape pun, dah jodoh kan…

    0

    0
  16. nafisha eliyana says:

    msti dpt byk tajaan mcm ct & memey

    0

    0
  17. Jabun says:

    minah ni bukan cun sggt

    pantat dia yg cun tu sbb

    heykal tergode..

    0

    0
  18. Dr. Feelgood says:

    Nine 911..?? Ermm.. Suratan atau kebetulan sama dgn tarikh aq gak.. ahaks

    0

    0
  19. lemonate says:

    1st of all congrats to both of them…tp bile ingat blk dia pernah gaduh dgn bf eira shaziera tue ape tah name mamat yg berlakon dlm ngangkung tue pasal mulut n pasal nie jgk…mamat tue kate ‘minah nie mmg kontroversi n mmg ade scandal dgn future hubby dia nie”tp mcm biase faezah nie tak ngaku n xslh nak saman kot tp tak jdk last2 kawen jgk kan~ape pon tak boleh~

    0

    0
  20. QaplaJingga says:

    i know both of them and whole story of both of them…….that was my uncle…seriously x tipu…..apa yg ada sma comment ada yg fact ada yg x….so, bln2 pose ni xyah la dok mengutuk org sgt…wat kurang pahala jer….renung2kn dan selamat beramal!!

    0

    0
    • Lucy Suka Selipar says:

      Was your uncle??? what?? he died?? hehehe..
      jgn maraaa…aku tgh pikir ni..maybe ex-hubby makcik dia kowwwttt..peace!

      0

      0
      • mamai says:

        Qappla Jingga…before you use english pls make sure ur grammar is correct….hahahha. Kan dah kene…

        *Lucky suka selipar….i like youuuuu….hahaha.

        0

        0
  21. miss wawa says:

    tak lupa watie elite dan joey,waheeda-akhil,pompuan skrg laki org pun dia saup!!!! lelaki ni pun da ada anak bini pun nak menggatal dkt luar!!!!

    0

    0
  22. meeradriana says:

    mula² x ngaku..
    buat penafian mcm org giler kat melodi..
    sampai nk buat report polis lah..
    now dah tbukti..
    exectly case memey n wahida..ahakksss..
    no wonder ex bf kau azad jasmin reject ppuan cun mcm kau..

    0

    0
  23. hazree says:

    Cet! aritu cakap nama lelaki tu Muhammad, berkulit cerah.

    Penipu!

    0

    0
  24. lattalilattamplom says:

    klu tak silap kes ppoan nie rampas laki org smpai babitkan pelakon satu negeri dia kan si Ezad dgn Eira? Dia mati2 kata si Ezad yg fitnah dia konon runtuhkan rtgga pengarah tu…Ezad jugaklah yg kononnya melaga2kan pengarah tu dgn ex-wife dia? Rupa2 nyer mangkok ini mmg btol meruntuhkan masjid org…ishhh…. dah tk ckup jantan bujang ker smpai nak kebas laki org dek oiii….
    takper2…skrg ko kebas laki org…pstu ko tggu la plak laki ko nih kene kebas plak….what goes around comes around duhhh…

    0

    0
    • ayu says:

      sapa nak rampas laki gemok itam duda anak dua dia tu? elai terlebih utk dia dah pun. hadoi la. simpan je elok2.

      kesian dgn ex wife laki tu, serious lagi hot dari elai pun kena tinggal. skrg kerja dgn kru production tak silap.

      doakan semoga berkekalan sampai anak cuci korg berdua, tutup kes.

      0

      0
  25. Katy Very says:

    Ala, perampas, perampas jugak. Kalau si suami tak pandai jaga diri, jaga pandangan pada wanita bukan halal baginya, takkan rosak rumahtangganya semata-mata kerana wanita lain. Ular dalam seluar tu liar sangat. Inilah lelaki. 1 nafsu 9 akal. 1 nafsu lelaki ni yg dlm spender tu je.

    0

    0
  26. along says:

    SAPA NAK MENGAKU LEPAS BERAK TENGAH JALAN!!!!!!

    0

    0
  27. kapla hotak lu says:

    Aku igt dulu pompuan ada masuk melodi wartawan tanye adakah dia gi gugurkan anak di klinik mana jadah tah.pas tu dia menjawab dgn body language mata melirik ke lain,tgn garu hidung.hahahhaha.so sendiri mau igt lah.mmg satu sen takleh cye ni.

    0

    0
  28. lala says:

    asal ade keruntuhan rumah tangga je cepat2 label pompuan yg kaki rampas.habis laki yg rela di rampas ok plak?

    0

    0
  29. Jejari Kaki says:

    Makin bertambah spesis “Memey Suhaiza”…

    ada sape2 tau tak camne nak membasmi parasit spesis “Memey Suhaiza” ni…?

    HAHAHHAAHHAAH

    0

    0
  30. miko says:

    hahahahahaha mampu gelak je lah

    0

    0
  31. zaia says:

    Tahiniah…

    0

    0
  32. nur says:

    mmg ler..sepatutnyer tak payah bercerai berai baru nk kawin …jika dh suratan kena terima hidup bermadu..tp ikut landasan yg betul…tak salah kan…hukum agama jgn ade yg menidakkan …tiada yg haram…kerana ia halal bg lelaki yg mampu ….

    0

    0
  33. kekasih gelap beckham says:

    Faezah Elai bakal menamatkan daranya…….
    X bleh bla ayat.. menamatkan zaman bujang o dara ke baru proper sket rasenye.. mlawak plak si nara ni.

    0

    0
  34. NenekPenne says:

    alahhhh letih alasan bercinta selepas si mamat tu bercerai…

    tambah lagi species memey, specis bini si akhil hayy (sorry lupa nama…)

    0

    0
  35. mhehdsh says:

    besa lh….alasannya laki bujang xberkualiti…eewww
    kauliti sgt lh smp porak peranda keluarga org…

    0

    0
  36. club/pub bouncer says:

    Faezah bakal menamatkan daranya?? masih dara lagi ker?? xmungkin…
    dahlah perosak rumahtangga org, muka pon xcantik, mcm keling pundek ada la..
    si heikal ni pon mmg bodoh buta dowh… naseb baek azad tu dah celik balik couple dgn si eira tuh….

    0

    0
  37. wutever says:

    Faezah Elai nak kawen? Ada aku kesah? Haha. Teringat dlm melodi dia bg statement. Perggghhh mcm org x bersalah. Rupenyeee. Adooooi! Wutever it is, semoga bahagia.

    0

    0
    • halawei says:

      betui tuh. tekejut aku!! aku ada ingat lagi statement dia kata ” saya bakal kahwin tapi bukan dengan org dari bidang seni dan menempis gosip2 yang pernah difitnah pada saye.” < mati2 ingat si Ezad tu fitnah dia. cam harem pempuan nih…. nampak sangat membohong ni darah daging dia dah. buleh dapat anugerah pelakon terbaek tahun depan ni. :/

      0

      0
  38. gegurlz says:

    Emmmm… alasan tu dah x boleh terima pakai. dah basi
    Sama jek statement ngan case si Akil hayy+ wheeda, memey+norman n xterkecuali dato siti+ dato K.
    Pompuan mana yg sanggup bermadu.. cuba habaq mai sikit.
    But pompuan2 cam nie, tanpa segan silu telah meruntuhkan umah tangga org lain. Tp ingat kalu lelaki camtu leh wat kat ex-wife dia sbb pompuan camnie, no wonder one day dia pun akak wat benda yg sama kat ko. Kalu ALLAH SWT nak tunjuk kat dunia pun boleh.
    Time tu kau tau ler camne perasaan ex-wife dia dulu….

    0

    0
  39. hotmama says:

    btl3 (versi upin ipin)……ada lg yg blh join club 2 cik apam….

    PRESIDENT : DATUK SITI
    NAIB PRESIDENT : MEMEY SUHAIZA
    SETIAUSAHA : WAHEEDA
    AJK – AJK : FAEZAH
    WATIE ELITE
    FIZA ELITE

    bru btl club PLO…..hri ni dia rmpas laki org esok2 org rmpas laki dia plk….tgk la….Tuhan Maha Adil….dlu beria2 xngaku & nafi last2 jantan 2 jgk jd laki dia….dh xde org bujang ke atas dunia nih…..

    0

    0
  40. daisy says:

    perempuan mcm dia mmg x tau malu..nk bagi cermin suruh tilik muka dorng pun x guna jgk..sama lh mcm ada artis yg bernama FG tu hah..amk laki mmber saya..artis ni mmg pakai songlap jer laki org agknyer kot sbb umo dh byk tapi xde org nak..tu yg laki org pn laki org lahhh..tuk FG awk tungulh masa nnti bila tekena btg idung sendrikkk..jgn ingt anda muda selamanyer…!!!! kitorng tungguuuuu jer masa utk awk plak yea…..

    0

    0
  41. mia says:

    kite jg jgn la mengata org lbh2 nt t’kena kat diri sendiri baru taw..

    0

    0
  42. nera says:

    biasa la..pempuan da x laku, laki org la yg di cari..laki org kan berkualiti..ekekeke

    0

    0
  43. norule says:

    hish nyampah lak bace ..tp nak baca gk. statement bangang dr faezah elai. dlm melodi nk amik lawyer bagai sbb difitnah..last2 kawin ng pengarah tuh. sama jer jwapan2 list artis2 dibwh:
    siti norhaliza
    wahida
    memey
    watie elite

    0

    0
  44. akak kepoh says:

    Sejak dolu2 lagi mana ada pompuan yg nak mengaku perampas. Ayat klise artis “saya mula rapat ngan sidia sejak dia menduda. Sebelom ni kami kwn biasa aje tapi dek kerna kontroversi tu telah merapakan kami lalu membuahkan perasaan cinta”…fuh!ayat skema giler. Atau ‘saya hrp peminat2 tak menyalahkan saya kerana saya bkn perampas…sudah jodoh saya ngan…dot..dot….kami rapat selepas dia tiada hubungan ngan sesiapa;”
    Cuba baca ayat2 dr Safura( masa dgn hairie dr kumpulan kool dulu tp dah lama bercerai), Datuk CT, Faezah, Memey,, Waheeda, Watie Elite dan byk lagi artis2 yg kwin ngan bekas suami org. Ayat kilse ni seniasa digunakan. Semoga tiada lagi artis yg akan guna ayt klise ni….x kose aiih nak membaca ayat2 ni berulangkali mcm cd yg dipsg berkali2. Tak suka…yg penting jgn rapat ngan suami org.Sian anak bini dia……kerna pompuan laki2 boleh lupa anak bini wehh.

    0

    0
  45. kamonbebey says:

    aku rase diorg da siap skrip sblm kene terjah dgn wartawan.belek2 gak majalah paper lame buat rujukan kasi ayat chantekkk baru org cayer bebb

    0

    0
  46. Arisa says:

    Cun ker? Mata aku nmpk mcm pondan jerrr…hehehehe apapun tahniah kpd ‘perampas2’ yg brjaya merampas. Good luck with karma in the future.

    0

    0
  47. Queen Cobra says:

    Aku dah ckp, kalau ppuan yg dok gila somi org, somi org tu gak yg dia pilih…

    0

    0
  48. Cik Tam says:

    FAEZAH ELAI BAKAL MENAMATKAN ZAMAN DARANYA.. Must be joking!!. Dulu mula2 berlakon memangler dia ayu.. Tak tengok ke muka dia skrg jauh berubah dari dulu.. Haish!!..Can see lah…

    0

    0
  49. ting2 says:

    lah. haritu kata kwn dgn BUKAN ORG INDUSTRI. LIDAH BERCABANG TONGGA LA MINAH SIOT NI.. haritu dlm majalah ape ek?? xsilap aku majalah ape EH kot ke ape tah die jadi cover girl. die ckp kt editor tu..die kawen dgn org bukan industri. dan masih bujang. dorang kenal dah lamaa. bodoo la minah ni..nmpk sgt perampas suami org. die ckp kt editor tu..u..u,org pertama yg tahu pasal bakal suami i…*aku xingat nama editor tu*. yg aku pelik tu. statement berani mati kata dgn heykall tu xde ape2..pastu siap ckp bf bukan org industri.cm harem r pompuan ni..menyampah teros!!. *lepas ni.reject tros nk tgok lakonan dia* :Z

    0

    0
  50. Satiksizuka@yahoo.com says:

    yg rampas suami Ida Nerina tu plak…ntah x ingat nama

    0

    0
    • Arisa says:

      mngkin diorg rase suami org ni lbih mature kot..peliknya dunia..ada lgi snggup jadi madu ke2 ke3 ke4 sbb kn harta..mintak2 lh aku dijauhi benda2 mcm ni..x nak kena batang hidung sndiri..im 22, dh tua pun x der bf lagi..huuu nk bf pun kena yg betul..ya allah jauhi lah jodoh ku dgn suami org..x nak jatuh cinta dgn suami org. Sbb aku pntingkn perasaan isteri2 mereka..kn lagi bnyk lelaki single d dunia ni yg nk djadikan suami..haishhh whot is haffeninggg

      0

      0
  51. neng says:

    yang rampas hubby ida nerina tu katanya si minah kacuk mat saleh 2…sapa nama dia??? yasmin hani 2 kott…kalu x silap….ala kalu laki ni dah dok stat menggatai ngan betina ni…apa saja kebaikan bini ni x nmpak dah….pas 2 kata la mmg r/tangga depa ada problem…pas 2 kata hanya diorang yg tahu apa yg trjadi…apa yg sibetina 2 tahu pasal r/tangga org 2 selain meruntuhnya…kalu bini cantek cam na pun kalu dah tersangkut ngan betina ni…lawa cam na pun tarak guna……hehe

    0

    0
  52. ape-ape pon, kalau mereka ditakdirkan berkahwin, harap2 perkahwinan mereka kekal hingga akhir hayat

    0

    0
  53. Kashah says:

    nk best lg kalo faezah tu cakap “heykal dan saya terlalu mencintai..sebab tu lah dia sanggup ceraikan isteri dia n kawin ngan saye”
    tu baru statement cinta sejati,bini kucerai,anak dara kucari..hehe..

    0

    0
  54. riana says:

    knplah heykal tinggalkan bini dia.
    bini dia tu cantik mcm angelina jolie
    adui peliknya dunia zaman sekarang

    0

    0