Written by serenity | March 20th, 2012

Pelakon dan juga pelawak, Enot atau nama di Facebook, Enot Ally Abdullah juga khabarnya telah berhijrah dengan memakai tudung. Ini ialah gambar-gambar yang kami terima melalui e-mel dari seorang yang menggelar dirinya Suhanna. Ternyata Enot kelihatan semakin comel dan angun setelah bertudung.




Tahniah diucapkan atas penghijrahan ini dan semoga Enot akan bahagia dan terus berada dalam rahmat-Nya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

61 responses to (TAHNIAH)Enot Kini bertudung, Tampak Comel

  1. zura says:

    Alhamdulillah,…..^_^

    0

    0
  2. abba abba says:

    lawa kasut kak enot

    0

    0
  3. sengal... says:

    alhamdulillah…….

    0

    0
  4. Anonymous says:

    alhamdullilah :)

    0

    0
  5. she says:

    alhamdulillah… syukur di atas hidayah-Nya… :’)

    0

    0
  6. annedesilva says:

    Alhamdulillah….

    0

    0
  7. eddy says:

    alhamdulillah…kalau boleh di longgarkan sedikit pakaian tu lagi elok ye enot

    0

    0
    • nunina says:

      mybe bcz saiz dy kot..xpe la..satu2 dulu

      0

      0
      • eddy says:

        Tak boleh satu2 la nunina..hidayah dah smpai 1400 tahun yg dulu..hanya manusia yg tidak mahu mengamalkannya dan hanya memilih utk mengikut syariat yg mana bersesuaian sahaja. ape pon ianya haruslah diamalkan secara keseluruhan walaupon pada mulanya secara paksaan.

        0

        0
  8. namakuagamakita says:

    ya allah, kepada mu aku memohon, bantulah hamba mu ini agar sentiasa di bawah rahmat mu…istajibullah

    0

    0
  9. saya says:

    Hehehe…lucu plak saya tengok..tapi bagus la..

    0

    0
    • saya says:

      dislike? memang mati deria lucu kot..bukan pasal dia pakai tudung ke apa tapi pasal kasut dia.sekali dgn baju..bukan kutuk tapi dah saya rasa mcm tu.. apa2 je la..u r no one to judge me..

      0

      0
      • Aida says:

        aku paham maksud kau tu. aku pon gelak jugak tgk dressup dia. tang KASUT tu yang tak tahan tu. Tapi sejuk mata memandang :)

        0

        0
  10. adik abg wan says:

    da kai tudung tamo sap okok lg taw~ tamo tamo tamo~

    0

    0
  11. meeera says:

    wahh FORTEEN pon terselittttttt …. syukur kak enot… kekalkan

    0

    0
  12. ija says:

    alhamdulillah…baju dah cantik..tapi mcm ‘cute’ je kasut kuning tu..

    0

    0
  13. makin cumil..alhamdulillah

    0

    0
  14. Triple_j says:

    tang tudung ok, cuma tang pakaian tu maybe kureng skit psl menampakkan susuk badan. but then again dia kan comel, so maybe body hugging bagi dirinya tapi tak bagi wanita2 lain.

    anyway 1 penghijrahan yg sangat baik, keep it up enot :)

    0

    0
    • joyah says:

      betul tu, selamat kembali enot..comel sgt.. maybe org yg cubby mcm enot dan joyah nih agak susah mencari baju yg betul2 terlalu longgar, joyah alaminya, bg org lain longgar giler, bg joyah gah ketat dah, since kalau longgar pun still akan nampak susuk bdn terbonjol2 joyah.. so, jalan terbaik, skrg joyah tgh diet, bg baju yg ketat2 tu longgar balik..

      0

      0
  15. pertama says:

    syukur. dah mula langkah pertama. istiqamah, tambahkan ilmu dan terus memperbaiki.

    0

    0
  16. mail lambung says:

    rasa utk berlakon je ni kot..klau betul alhamdulillah

    0

    0
  17. zamiyah says:

    alamdulillah…enot lagi cun n comel pakai cam tu…jgnlah nak tunggu tua baru nak pakai tudung..masa tu x de sapa nak tgk dh..waktu mudalah kita nak tutup spy jauh dr penglihatan lelaki yg bkn muhrim…

    0

    0
    • Moshi moshi says:

      Betul3x. ramai artis dah bertutup, Tok Ti bila lagi erk?Tutup smua lagi cantek,Tok ti…Takyahlah ada jambul2 lagi.

      0

      0
  18. tahniah…alhamdulillah…lebih manis macam ni….

    0

    0
  19. fedy says:

    kalau nak tutup aurat bukan setakat pakai tudung jerrr……

    0

    0
    • lulu says:

      biarlah dia berubah slow2…

      0

      0
    • Anonymous says:

      ye ke? kau tu setakat nak mengata tak payah nak berlakon konon nak berdakwah, dasar mulut busuk!

      0

      0
    • mintun says:

      Aku klik komen sebab nak cari komen macam ni aje…dah agak dah. Mesti ada punya. Tak caya tengok komen atas kau. Semua positif aje. Ko sorang aje start start negatif.
      Enot pakai tudung tak perfect. Kalau terhegeh-hegeh nak cari benda tak kena, sure boleh jumpa punya.
      Kau ingat benda biasa ke, artis pakai tudung ni?
      Sekali dah tutup kepala, walau tak tutup aurat, maknanya dia memang ada azam nak bagi komitmen dah. Bagi la sokongan. Ni tak habis2 dgn aurat sempurna la hapa la. Memang wajib macam tu. Tapi kau ingat, tutup aurat sempurna tu benda biasa ke di kalangan artis? Nak dakwah cecincai, baik jangan komen. Merosakkan semangat orang aje.

      0

      0
  20. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    comel he he he ……….

    0

    0
  21. sha says:

    i like the shoe…

    0

    0
  22. mfr says:

    alhamdulilllah …baguslah bertudung…. tapi dah bertudung kena cover sikit la bila nak smoke…. :-) xkisah pon nak smoke tp jgn over sgt mcm sebelum ni… main berasap je….

    0

    0
  23. mixgirl says:

    syukur alhamdulillah….

    0

    0
  24. meeradriana says:

    good²..
    aq sokong..
    tapi hopefully bukan dlm lakonan ek.. ;))

    0

    0
  25. Fahmi Ismail says:

    Alhamdulillah…semoga Enot dan kita semua mendapat hidayah dan pengampunan daripada Allah S.W.T…teruskan menutup aurat, Enot…InsyaAllah, Allah memberi rahmat kepada kita semua.

    p/s: tiba-tiba dekat bawah tu ada iklan nampak bontot (Fubar)…apa punya turrrr!

    0

    0
  26. aku pun chubby says:

    Ayoo kome ni.. sabo la..nnti slow2 la ubah pakaian.. lagipun die berisi.. mgkin susahsket

    0

    0
  27. kasih diterima says:

    alhamdulillah..teruskn niat baikmu..teringat enot kt dlm serasi bersama…sangat lawak ok

    0

    0
  28. i luv lemonate says:

    alhamdulilah..

    0

    0
  29. […] masa atq tengok-tengok blog abg nara. abag nara ada update entry berkenaan enot bertudung. comel je atq tengok dia pakai tudung.. […]

    0

    0
  30. kiki says:

    ermm..tudung tu dah elok..tang pakaian tu tak sesuai..nampak bentuk…=.=

    0

    0
  31. Iaruz says:

    Enot ni masih isteri org kan??

    0

    0
  32. hantu gigi says:

    oh mengapakah jubah dipadankan dengan sport shoes kuning??? trend terkini eh???

    0

    0
  33. hamizan says:

    ramai jugak artis pakai tudung dan penyampai tv2 ada dah pakai tudung yang bernama wan sariah wan jaffar dah pakai tudung lepas ni didie alias leh pakai tudung

    0

    0
  34. cikjoyah says:

    cntik n comel ciptaan tuhan ni

    0

    0
  35. Tahniah..sejuk mata memandang..terbaik…:D

    0

    0
  36. […] kredit Gambar:Beutifulnara […]

    0

    0
  37. Kak Limah says:

    Congrats Enot.. korang ingat senang ke orang yang tak pernah pakai tudung tertiba nak pakai tudung.. lainlah orang yang dah biasa pakai tudung sejak dari remaja lagi… pakai tudung ni banyak belanjanya.. kena beli tudung baru.. pakaian baru.. pelan pelan lagi.. bagi chance kat orang.. duhhh

    0

    0
  38. Naziman says:

    Semakin banyak artis berubah..bagus2..

    0

    0
  39. nini says:

    lepas nie konpem tgok ramai pakai kronsang atas kepala..bagus artis pakai tudung nie, tp dlm pemerhatiannye, asal pakai tudung je mesti sorang2 ada trend sendiri untuk org tiru..

    0

    0
  40. […] menggelar dirinya Suhanna. Ternyata Enot kelihatan semakin comel dan angun setelah bertudung. Sumber GD Star Ratingloading… /* Number of View :1 ← Kisah Malaikat […]

    0

    0
  41. azie mat says:

    alhamdullilah…?

    0

    0