Written by AbangNara | August 8th, 2017

Jutaan tahniah diucapkan kepada Engku Emran dan juga Laudya Cynthia Bella yang bakal berkahwin pada pertengahan bulan depan. Sebelum ini Abang Nara pernah berkongsi ura-ura percintaan antara bekas suami Erra Fazira ini dan pelakon dari Indonesia ini. Ternyata ura-ura tersebut adalah benar belaka. Mereka berdua bakal disatukan secara sederhana di Kuala Lumpur secara terus tanpa mengikat tali pertunangan.

engku emran

Difahamkan Emran dan Laudya sudah berkenalan selama lima bulan sejak diperkenalkan oleh Nora Danish. Memang kedua-duanya sama cantik dan sama padan. Semoga majlis perkahwinan anda berdua akan berjalan dengan lancar. Tahniah sekali lagi diucapkan. All the best and good luck.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

64 responses to (TAHNIAH)Engku Emran Bakal Kahwini Laudya Cynthia Bella Bulan Depan

  1. Pekerja Gomen says:

    5 months and getting married on 6th month perkenalan.
    Semoga percaturan ini terbaik buat kalian berdua…
    Bercinta selepas nikah mungkin lebih banyak nikmatnya…

    Well Syahir… ini baru anak jantan…
    Ini pung pang pung pang…. cakap nak nikah…
    Dah bertahun kot… Erra makin tua nunggu ko..

    116

    0
    • arg says:

      dont worry lps ni kawen laa tu era ngan shahir

      9

      0
      • jiran sajat says:

        erra bajet diva….konon para vip berdesup yg melamar bila dpt title janda.. alih2 termenung kat tepi kolam tggu anak ikan tak muncul2.. sorry lah erra, datok sekarang pun tak kesah ratu ke tak ratu. janji puas dibelai penuh kasih sayang. tak caye tanya zizie ngan adira.

        33

        2
        • Anonymous says:

          dulu boleh la…skrg zaman cyber…instagram..belambakkkkkk wanita2 cantik boleh usha hujung jari je…dlu yela, x kuar tv org x tau ye dok..hahah

          26

          0
        • minah latoya vazz mulot longkang says:

          bila plak nara nak citer pasal boyfriend afifahnasir mengamuk di instagram?

          5

          0
      • rianti says:

        warga malaysia kan asalnya dari indo… jadi gak salah bella mau nikah sama emran. darah kita sama aja… semua dari indo termasuk bapak najib darah bugis, bapak zahid darah jowo..

        0

        45
        • antu gile says:

          abis tu org kelantan, tganu and pahang tu pun kau nk pukul rata dari indon gak ke? bangang tak bertempat

          15

          0
        • Anonymous says:

          Ewww yukss i’m purely malaysian okay… xada kaitan dgn indonesia pun. semua benda nak claim, sampai warga malaysia pun dia ni nak claim coming frm indonesia huhhh

          11

          0
    • Cik bunga says:

      Syahir tgh kumpul duit la nk kawin dgn erra. High maintainance kot. Kena la cari duit dlu. Nk tanggung anak orang bukan senang taw

      29

      0
    • Anonymous says:

      setuju. pung pang pung pang xkahwin jugak.
      aku rasa hati erra terusik jugak dengan berita macam ni

      17

      0
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      tapi abok pon tkdak kan ! shahir tu dia saja2 aje cakap suka ngan erra tapi tkde ape2 pun tindakan dia datang merisik ke meminang ke dh lama ni senyaaaap aje…! engku imran yg diam2 tk cakap ape2 dia pulak yg akan berkahwin ngan artis jambu indonesia…tahniah semoga bahgia e emran n laudya c bella..

      7

      0
  2. miamore says:

    cantiknya dia…

    10

    0
  3. Farissa M. says:

    Alhamdulillah….all the best Kumbre,moga kekal higga ke Jannah. Make sure yr daughter is well taken care of nanti

    17

    0
  4. Anonymous says:

    x cukup bersepah lg ke indon kt malaysia smpi kau nk import lg satu dtg sini… bosan!

    20

    11
    • Anonymous says:

      malaysia lantik pemimpin dari indon. nak cakap apa pulak. berebut2 salam cium tangan pak jahid suboronto.

      19

      2
    • Anonymous says:

      dia selama ni tggu erra .. erra x mau juga sampai la dia jmpa bella..kenal waktu wedding nora… sian dia la…lama menduda jaga anak je..siang malam take care aleesya…sampai bijak bistari budak kecik tu..kalau erra jaga aku rasa dh masuk ceria popstar dah…

      61

      0
      • ting tong says:

        erra jugak yg tak laku2. awie hans yusri emran…sapa lagi batang2 erra dulu. semuanya dikelilingi pompuan2 single n sexy lagi tu. kesian ko erra, jap lagi adalah rani kulup datang melamar. kihkihkih….

        23

        3
      • Positif says:

        Biarlah emran cari kebahagiaan sendiri..dulu dia kahwin lmbat..kahwin dgn erra dah janda masa tu, dia terima seadanya..tapi tu la jodoh xlama..dpt jugak aleesya sorang..lama jugak dia pujuk erra,tp erra xnak rujuk..akhirnya jumpa jgk jodoh lain, semoga berbahagia emran & bella..

        35

        0
        • anon says:

          betol tu, dulu emran cume dpt janda yg mmg bekas bohsia, skrg dpt anak dara trang tang, ok sngt lah tu…..cantek pulak tu.

          5

          12
    • serene says:

      anon…10.15….Yg bersepah2 tu indon low class taraf pekerja bawahan. Tapi yg ni high class sikit sb artis. So takyah nak menghina org lebih2, entah2 ko pun muka mcm jawa..

      6

      4
    • Anonymous says:

      tak la,…EE pergi sana. Macam Ashraf Sinclair & BCL. BCL mengindokan Ashraf Sinclair

      0

      0
    • A. Rahman Hasan says:

      Syukur alhamdulillah, skurang-kurangnya dpt perbanyakkan umat islam. Jagalah sidia baik2, agar kamu dirahmati Allah. Insya Allah.

      0

      0
  5. Anonymous says:

    Cantiknya laudya ni.. ayu dan manis je orangnya. Semoga hubungan kalian berkekalan hingga ke jannah…

    17

    1
    • Yaya says:

      Kdg aku give up sendiri nak percaya diorg ni mmg betul cantik and flawless ke atau edit semata2? Sebab dah nightmare tgok sorg artis suam kuku tu. Dlm ig, fuhhh ploles bak hang. Sekali dia buat sidang media, menyirap darah aku sbb rasa kena tipu selama ni.huhuhh

      23

      0
  6. melati says:

    Kenapa Artis2 Wanita tk secantik camni……Ni Neelofa yg bangka tu org ckp cantik…..sebab tu Pilem melayu ketinggalan..Amira Rosly yg cun melecun dipinggirkan, yg hodoh cam Neelofa & pandai mkn dedak boleh jadi Duta…sampai anak2 muda semua berangan nk niaga tudung sebab boleh untung juta2 cam Neelofa kata..!!! hmmmm

    7

    56
    • Anonymous says:

      kau cantik x melati?

      12

      0
    • Positif says:

      Neelofa kategori cantik jugak..wajah dia unik, kecil molek…xmcm mix pakistan sgt..Amyra cantik mcm Nia Ramadhani skit tapi Amyra bimbo kalau bercakap nmpklah dia kurang cerdik..tu la kelebihan & kekurangan..cantik kalau bimbo xberjaya jgk..

      6

      4
    • melati says:

      Btol lah saya ckp, kalau Neelofa tu cantik kenapa takder org nk, ??? saya rasa jodoh Neelofa dgn Rani Kulop..!!!

      6

      3
    • Fidot says:

      Admin Nara ni patut block je org gila mcm Melati ni dari bg komen2 mcm ni. Admin, ko wat keje ke idok???

      2

      2
      • melati says:

        Fidot ..August 9 , 2017 at 8:52 am…ko menyamar camner pun aku tahu ko saper….Hutang tu tk reti2 nk bayar..!!! dh lah Mak ko menipu aku , konon nk beli Periuk Nasi lah , bagai last2 bagi kt ko Beli Handphone….!!! sepatut nya Nara Block org cam Fidot ni kaki Hutang , pastu tk nk bayar perli org plak……Fidot bila nk bayar Hutang nanti Roh tk naik ke langit..!!!

        4

        1
        • melati says:

          Fidot August 9 , 2017 at 9:21 am… satu lagi kirim salam kt Mak awak yer…ckp kt omak ko , tk guna pakai tudung tapi Hutang susah nk bayar termasuk lah ko Fidot..!!! tk payah nk nyammar2 Fidot , sepatut nya Admin Nara dh lama Block ko, tapi aku jer tk bagi sebab takut Fidot ni lari dr Hutang….pasni ko nk menyamar Nama apa plak Fidot..!!! saya jamin lepas ni Nama Fidot mesti takder dh kt Nara ni..!!!

          2

          1
  7. Rima says:

    Klau Emran ni pekerja biasa je…nak ke Bella?!

    7

    2
  8. aku yg pasrah says:

    baguslah macam ni, mudah2an urusan berjalan lancar. tup-tup terus nak kahwin. saya harap bakal suami erra fazira juga mengambil iktibar sama. jgn cakap dah ready nak kahwin erra, bla-bla-bla tapi takde tindakan apa-apa. baiklah senyap2 dan langsungkan terus dari diwar-warkan dalam dada akhbar tapi on nyer tidak. semoga jodoh era pun dipercepatkan.

    9

    1
  9. mak jemah says:

    kenapa bella x cari jodoh rakyat indon gak..sb engku imran nie kaya…cer kalau dia oran biasa2 nak ke dia…..poyo

    17

    0
    • rubini says:

      Dia pernah btunang ngan ahli perniagaan kaya Afif Kalla(anak buah wakil presiden indonesia) tp putus sb bakal suaminya tu sosial abis.Xpela dah jodoh dorang

      0

      0
    • Ninano says:

      Xsilap, bella ni memang da tunang, tapi dia sndri kasi putus tunang tue. Xtawla time putus tue da kenal dgn engku nie.

      3

      0
  10. makcik mudo says:

    dah jodoh depa…biaqla.. kalut ja hampa..jaga umah tangga sendiri dah la wei

    9

    0
  11. Kirana says:

    Bolih tahan nora danish ni, zareema pun dia yg kenalkan ngan aidil, dah jg ejen plk…

    29

    0
    • Anonymous says:

      Kiranya dia suka tengok orang lain bahagia lah kot eh. Tapi yg dia kenalkan tu semua menjadi pulak tu. So sesiapa yg berkenan kat kawan Nora boleh lah suruh Nora adjustkan. Mana tahu kot jodoh. Kikiki

      11

      0
  12. El says:

    Ntahlah, dah bosan asyek gagal bercinta, terima aje siapa yg ade, macam terdesak sangat, pikir dulu matang matang, sorry tak guna jeles

    4

    0
  13. wangbi says:

    alhamdulillah hppy dgr…claudia cantik

    1

    22
  14. salam1malaysia says:

    Hairan btol la.. Org melayu suka hentam sesama sendiri. Bende2 baik mcm ni pn bleh kluar komen2 tak brfaedah. Ckp bende baik2 tak boleh ke? doa yg baik2 ckup.. takyah nak hina2

    4

    0
  15. meloat says:

    kadang-kadang aku heran dgn wartawan ni… x payah la nk mention bekas bini tu…
    dulu yusri kawen dgn lisa… hangpa gagah p interview erra… dah kenapa…
    tak semua suka hal2 mcm ni nk kait dgn nama bekas laki/bini….
    yg lepas tu lepas la… ntah-ntah dah ada p interview erra…
    xpaham aku….

    13

    0
  16. w says:

    Biar jela erra tu.. dia tak kacau org pon..die dah happy ngan life die..tak baik kate camtu. jodoh emran n laudia blom tentu pengakhiran baik..doakan yang baik2 dah la.. ke nak tgk pulak erra rampas suami org..karang korg marh.

    7

    0
  17. Bellabellalola says:

    Eh korang perasan tak nora dah tak kawan dgn betty? Betty pun dah unfollow nora kat instagram. Dorang gaduh ke?

    4

    0
  18. Saper2 je la says:

    Blog hadap iklan..nk close seksa lak tu!

    1

    0
  19. dede says:

    sedap,kental macam bucu bantal.

    0

    0
  20. liz says:

    mak aiiii Bellabellalola…kepoh gila kau…check sampai mcm tu

    1

    2
  21. Yun says:

    Yg extra cantik je pilihan dia…erra cantik sgt…yg ini pn cantik…kali ni respect la wife jgn biar x berteman ke majlis2…jenuh menepis gossip sorang2…dh terlepas begging pn dh x de value

    3

    0
  22. Jojo says:

    Cube korg carik laudya dulu kt youtube…
    Erra is better ??

    1

    0
  23. Anonymous says:

    kesian erra.. tak guna erra dok tunggu pucuk muda pung pang kata2 manis melangit aritu smpi laa ni masih menunggu rombongan masuk meminang.. sesat kot tak jupe rumah erra. dpt yg se umur pon tak aper asalkan mampu nak bela isteri.
    emran dah elok2 menunggu bertahun2 tup tup skrg dpt bakal isteri cantik. sikap emran lagi bagus gentlemen kenal, suka & trus kawin.

    1

    0
  24. maria says:

    alhamdulillah.
    benda yg baik jgn ditangguh

    1

    0

Leave a Comment

Optional