Written by AbangNara | January 10th, 2011

elyanamengandung

Untuk anda-anda yang selalu menghantar email bertanyakan betul ke tidak Elyana sudah mengandung, inilah jawapannya. Elyana sudah pun mengandung 4 minggu. Confirmation ini dibuat melalui blog rasmi Elyana. Tahniah kami ucapkan dan kami doakan agar Elyana dan kandungan akan sihat sejahtera.

P.S: Kadang-kadang Abang Nara terima email yang berkongsi gosip dan info terkini tentang dunia hiburan Malaysia. Terima kasih kami ucapkan atas perkongsian. Kalau Abang Nara tak ceritakan di sini, maknanya Abang Nara tengah buat kajian lagi pasal cerita tersebut. Tak boleh main hentam letak je tanpa buktikan? Tak gitu?

31 responses to (TAHNIAH)Elyana Sudah Mengandung 4 Minggu

  1. saya says:

    wow!congratsssss!!!!bestnye

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. SRi says:

    Waaaaaaaaa!!congratezz elyana..mm,smoga baby dia sehat walafiat n bbakti kpd yana&suami + membahagiakan semua rakyat jelata lah nnti hgga k akhir hayat!take care elyana~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. Reena says:

    Tahniah Elyana! Incik nara, no jantan2 ar..Murah tul rezeki Elyana. Alhamdulillah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. gosipgurl_fea says:

    wah tahniah ya kat Elyana. moga dapat anak yang comel dan sihat!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. Lolyat gang says:

    Congrat elyana my sweetheart
    Stil luv u bebeh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. q says:

    3rd

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. tah sape says:

    nak jugak bagi komen spam bagitau die pes la, 3rd la, kelapan la. bukannye dapat hadiah pun

    anyway, congrats elyana. sampai gak turn die akhirnye

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. mia says:

    bang nara dah tak cakap pasal bukti kejantanan dah, takut ke. haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. dina says:

    tahniah elyana.bunting pelamin tu.moga dpt anak yg comel2 mcm mama papanya.=)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. esparanza says:

    alhamdulillah~~ semoga menjadi anak yang soleh/ solehah. ;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. fadah says:

    tahniah elyana

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. kak jah not so vouge says:

    wahhhh..!!!
    tahniah tahniah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. Raina says:

    Tahniah. Luv u

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. […] saya pergi terjah blog Beautifulnara. Kemain rajin lagi nak baca gosip-gosip. Tak baik sungguh tapikan teruja dengan berita terbaru […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. ladymira says:

    elyana, tahniah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. BlackBerry00 says:

    syukur alhamdulillah
    tahniah buat elyana ngn hubby….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. Cool Daddy says:

    moga kandungannya selamat…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. dun says:

    tahniah…semoga rajin2 mkn ubat dan ikut apa yg doktor pesan…penting woo…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. kurus says:

    tahniah elyana n suami..
    semoga dikurniai anak yg soleh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. hehe says:

    tahniah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. bucuut says:

    same age ng elyana….dh prgnnt pom dia…aqu..kawin pom x lagi…
    pape pom….tahniah sgt…mst baby comey…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. anonymous says:

    tahniah elyana…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. ida4141 says:

    betina ni kawin brape hb? skrang dh 4minggu pregnant….
    ntah2 cover je 4minggu sebenarnya dh 6,7minggu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. marshmallow says:

    kenapa, dia sosial sangat ke??

    rasa2nya dah lama dia plan nak kawen, bertunang pon a few months back..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. lilin says:

    terbaik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0