Written by AbangNara | January 10th, 2011

elyanamengandung

Untuk anda-anda yang selalu menghantar email bertanyakan betul ke tidak Elyana sudah mengandung, inilah jawapannya. Elyana sudah pun mengandung 4 minggu. Confirmation ini dibuat melalui blog rasmi Elyana. Tahniah kami ucapkan dan kami doakan agar Elyana dan kandungan akan sihat sejahtera.

P.S: Kadang-kadang Abang Nara terima email yang berkongsi gosip dan info terkini tentang dunia hiburan Malaysia. Terima kasih kami ucapkan atas perkongsian. Kalau Abang Nara tak ceritakan di sini, maknanya Abang Nara tengah buat kajian lagi pasal cerita tersebut. Tak boleh main hentam letak je tanpa buktikan? Tak gitu?

31 responses to (TAHNIAH)Elyana Sudah Mengandung 4 Minggu

  1. saya says:

    wow!congratsssss!!!!bestnye

    0
    0
  2. SRi says:

    Waaaaaaaaa!!congratezz elyana..mm,smoga baby dia sehat walafiat n bbakti kpd yana&suami + membahagiakan semua rakyat jelata lah nnti hgga k akhir hayat!take care elyana~

    0
    0
  3. Reena says:

    Tahniah Elyana! Incik nara, no jantan2 ar..Murah tul rezeki Elyana. Alhamdulillah..

    0
    0
  4. gosipgurl_fea says:

    wah tahniah ya kat Elyana. moga dapat anak yang comel dan sihat!

    0
    0
  5. Lolyat gang says:

    Congrat elyana my sweetheart
    Stil luv u bebeh

    0
    0
  6. tah sape says:

    nak jugak bagi komen spam bagitau die pes la, 3rd la, kelapan la. bukannye dapat hadiah pun

    anyway, congrats elyana. sampai gak turn die akhirnye

    0
    0
  7. mia says:

    bang nara dah tak cakap pasal bukti kejantanan dah, takut ke. haha

    0
    0
  8. dina says:

    tahniah elyana.bunting pelamin tu.moga dpt anak yg comel2 mcm mama papanya.=)

    0
    0
  9. esparanza says:

    alhamdulillah~~ semoga menjadi anak yang soleh/ solehah. ;)

    0
    0
  10. fadah says:

    tahniah elyana

    0
    0
  11. kak jah not so vouge says:

    wahhhh..!!!
    tahniah tahniah

    0
    0
  12. Raina says:

    Tahniah. Luv u

    0
    0
  13. […] saya pergi terjah blog Beautifulnara. Kemain rajin lagi nak baca gosip-gosip. Tak baik sungguh tapikan teruja dengan berita terbaru […]

    0
    0
  14. ladymira says:

    elyana, tahniah..

    0
    0
  15. BlackBerry00 says:

    syukur alhamdulillah
    tahniah buat elyana ngn hubby….

    0
    0
  16. Cool Daddy says:

    moga kandungannya selamat…

    0
    0
  17. dun says:

    tahniah…semoga rajin2 mkn ubat dan ikut apa yg doktor pesan…penting woo…

    0
    0
  18. kurus says:

    tahniah elyana n suami..
    semoga dikurniai anak yg soleh

    0
    0
  19. bucuut says:

    same age ng elyana….dh prgnnt pom dia…aqu..kawin pom x lagi…
    pape pom….tahniah sgt…mst baby comey…

    0
    0
  20. anonymous says:

    tahniah elyana…

    0
    0
  21. ida4141 says:

    betina ni kawin brape hb? skrang dh 4minggu pregnant….
    ntah2 cover je 4minggu sebenarnya dh 6,7minggu….

    0
    0
  22. marshmallow says:

    kenapa, dia sosial sangat ke??

    rasa2nya dah lama dia plan nak kawen, bertunang pon a few months back..

    0
    0
  23. lilin says:

    terbaik

    0
    0