Written by AbangNara | May 30th, 2011

gambar elly mazlein bertunang

Serius cantik gila baju Elly Mazlein yang dia pakai masa bertunang dengan Azmi. Untuk pengetahuan, Azmi ialah seorang duda anak 2 yang telah bercerai beberapa tahun lalu. So please jangan timbulkan isu rampas suami orang. Baik kita doakan kebahagiaan mereka berdua lagi bagus kan?

Tapi sebenarnya Abang Nara agak pelik dengan artis-artis kita ini. Masing-masing rasanya dah tahu kalau mereka bertunang akan mendapat liputan yang meluas. Tapi bila posing, mesti nak pegang tangan, nak peluk memeluk. Adakah mereka tak tahu bertunang bukan lesen untuk berpegang-pegangan? Masalahnya time nak posing gambar untuk media time tue la nak berpegangan. Masalah sungguh.

gambar elly mazlein bertunang

Kalau kat belakang diorang nak buat apa tue suka hatilah kan. Tapi kalau boleh time-time majlis bertunang dan time nak posing untuk gambar pertunangan, tolong la jaga sikit. Jangan sesuka hati mak ayah je nak pegang macam dah kahwin 15 tahun. Harap-harap artis yang lain yang nak bertunang sedar sikit bab-bab nie. Meluat la pulak mata ini menengok.

Apa pun tahniah kepada Elly Mazlein dan bakal suaminya. Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

95 responses to (TAHNIAH)Elly Mazlein Selamat Bertunang Dengan Azmi

  1. TAQ RAFAEL says:

    alaa semua x boleh bek dok obersea laa

    ssh jadi org melayu bawah tempurung ni

    pegang tgn ja pon..bukan pegang kaki..

    0

    0
    • Delaila Rose Maria says:

      TAK KIRALAH PEGANG APA SEKALI PUN, YANG HARAM TU TETAP HARAM. INI SEKADAR BERTUNANG, BELUM BERNIKAH LAGI KAN. WALAU APAPUN, DIDOAKAN ELLY BAHAGIA DAN CEPAT2 NAIK PELAMIN BERSAMA TUNANG TERCINTA, AMIN.

      0

      0
      • Tanti says:

        pegang tangan pun jadi isu ke? Adakah Malaysia akan jadi negara Iran…

        Kris dayanti hajah yg mengandung pun Indonesia sedia maafkan…inikan pegang tangan.

        Tak paham lah akak

        0

        0
        • kucingemok says:

          ha ah kan kak….mana HUMAN RIGHT??
          suka hati la nak pegang tgn ke apa ke kan… tu pun nak jdi isu kan kak kan….

          marilah ramai2 kita abaikan ALLAH RIGHT…

          (utk yg slow, sile baca komen aku ngan gaya tgn ke bahu mata ke atas)

          0

          0
        • budak baru belajar says:

          “Sekiranya kepala salah seorang daripada kamu ditusuk dengan jarum besi, itu adalah lebih baik bagi kamu daripada kamu menyentuh wanita yang tidak halal bagi kamu.”
          (Hadis Riwayat ath-Thabrani. Dinilai sahih oleh al-Mundziri, al-Haitsami, dan al-Albani)

          0

          0
        • ce'ce' wahhh says:

          melihat aurat bukan muhrim pon da haram..ape lg pegang2……smue org Islam sewajibnye tau hukum hakam ni….tp komen Abg Nara ‘betunang pon nk pgg tgn’ ni..rasenye da x rasional…..sbb da telalu biase pd zaman skrg…bekawan je pon da pgg2 pelok2….kalo nk tegur, da x larat nk tegur da….cume bleh tegur dri sdri,,n warisan sdri je…….so x yah tegur la psl isu ni..better x yah tgok,,x yah paparkan,,& x yah begosip….tu je jln yg tebaik…..tp,,da namenye hiburan kn..mesti la nk tgok ape yg da dipaparkn..& secare otomatik nk begosip gak…kesimpulannye..smue kite2 ni hidup dlm dose je….sdri mau igt..wallahualam!

          0

          0
        • Manjalara says:

          Tanti..Ko ni ada masalah apa ek?? Bru balik dr Amerika kee? kau x paham sbb otak kau tu dh lama x kena tenyeh ngan berus dawai sebab tu la berkarat-karat berkeladak ssh nk tanggal. Kalau benda yg betul tu x payah laa nk bangkang2 plak…Ker mmg ko saja2 nk mintak maki kt dlm ni ???

          0

          0
        • julia says:

          LU TANTI MN HUKUM LU IKUT?? LU APA AGAMA??HUKUM TETAP HUKUM!!

          0

          0
        • Anonymous says:

          Yup. Akak mmg tak penah paham ape2 (yg penah ustaz ajar!!!) Jadi…baik akak dok diam je dr bg komen yg memusnahkan (ajaran agama).

          0

          0
        • miura says:

          yg haram tetap haram.. jangan nak memandai menghalalkan ape yg haram.. jangan biarkan negara kite terkena tsunami kali kedua.. silap2 pasal pendirian org mcm ko ni bole musnahkan satu negara yerk…

          0

          0
    • aish.... says:

      sengal la cara ko cakap.

      0

      0
    • eli mazli says:

      lorh.. sah2 xle. lain la klu bkn islam. jgn main2 dgn hukum..

      0

      0
    • Anak daddy says:

      Susah jd org melayu bawah tempurung?bg aku susah nk bg org melayu atas tempurung mcm ko ni paham budaya org melayu mase brtunang..ape kate ko tanye mummy daddy ko..klau mummy daddy ko cakap pegang2 ni biase je time brgambar mase brtunang, aku rase mummy daddy ko duduk amerika kot.. :)

      0

      0
    • nur says:

      haram tetap haram TAQ RAFAEL…esok2 dlm kubur tak tanya dah bwh tempurung ke tak..urban ke tak…sndiri maw ingt ye

      0

      0
    • Aku says:

      So ang p dok oversea la. Ang pun ckp kt mesia nie xbleh nk wt bnda yg ang nk wt tu… Kt oversea kalau ang nk brbogel kt shopping kompleks pun dorang xmarah.. Sila pilih mana2 negara yg ang suka kecuali mesia…

      Kutuk2 melayu pun, aku prcaya ang tu 100% pure melayu.. Ckp mcm org tadak otak..haktuihhhh !!!

      0

      0
    • UMMULQURAN says:

      HARAM TETAP HARAM!!!!!!!!
      NAK LAWAN HUKUM ALLAH KE?

      0

      0
    • adek comel says:

      tahnia buat elly semogo cepat2 melangsungkan perkahwinan,lagi cepat lagi bagus.ape2 pn semoga bahagia selalu………..

      0

      0
    • Amim says:

      awak ni yg p duk obersea. Islam xder hadnya.. Obersea ke, undersea ke, beside sea ke.. undang2 Allah tetap terpakai.. Kalau awak tak boleh terima.. U better go to hell

      0

      0
    • p.ramlee says:

      hotak ko……mane mazhab ko blajar

      0

      0
    • Anonymous says:

      doyai bro..nak dok obersea dgn pikiran mcm ni. Ade gune akai dak sblm berckp tu? Kalau mcm ni la lu punya akal…mmg sah jd hamba abdi omputih je. Baik lu duduk kt mesia ni blaja dulu adab dan cara idup yg betoi dulu sblm berangan nak pg memane…lawak bodoh!

      0

      0
    • jass says:

      mungkin abg.nara ni banyak terlepas pandang……soal pegang2 tangan masa nak posing…banyak lagi yang berpegang2 lebih hebat lagi…tengok je dlm. lakonan tu..berpegang baring bersama bersentuh tubuh, pakai pakaian org. alim bersalaman bercium tangan berpeluk tu ceta sal agama tapi bila babak watak suami isteri bapa dan anak..nyata2 itu semua lakonan tapi apa yang berlaku adalah kenyataan……susah nak kata betul ke tidaknya…ye lah dunia hanya panggung sendiwara….manusialah pelakunnya.

      0

      0
  2. khalis says:

    setuju bebeno dengan isu ni.. tapi yg herannya mak ayah cam merelakan.. macam diorang tak tahu.. tapi yerlakan.. sedangkan berlakon pegang2 dengan jantan pun tak kesah ini pulak dengan bakal suami..

    Kenapa ustaz ustazah ramai anak??

    Senarai hackers cun dari seluruh dunia?

    0

    0
  3. Farah says:

    smga berbahagia…bagai pinang dibelah sepuluh..huhu

    0

    0
  4. hoho says:

    biasa je. takde la lawa mana.

    0

    0
  5. Fariesha says:

    Nak menunjukla tu..hu..hu

    0

    0
  6. mizzmind says:

    ikutkan masa brtunang, yg si lelaki x perlu dtg..sbb nnti masa brsanding hilang seri dok kat pelamin tu..tp itu adat..(kalo adat tu x langgar hukum ape salah ikut) apepun tahniah elly..

    0

    0
  7. Shaz says:

    Hanya orang2 yang tak pernah sekali pun pegang atau cuit kekasih/tunangan atau kwn tak sejenis nya je yang boleh comment ok…

    0

    0
    • NURIN says:

      yup…owank yg rasa dia xpnah pegang2 tgn bkn muhrim je bleh komen….yg lain 2 klu stkat mengata owank je pandai tp kat luar buat jgk…lebih kurg je…yg bercinta pown dh pegang2…inikan bertunang…sma je manusia skang…tp yg haram tetap haram…muhasabah diri agar len kali tak buat lg…anggap je 2 suma kesilapan manusia besa yg slalu dihasut setan sbb iman xkuat
      p/s : abg nara…jgn nk over sgt kutuk owank..xbaik la…tegur baik2 jela dh r…xpyh nk ‘meluat..menyampah’ sgala…kecik ati owank 2….silap tegur bkn dakwah namanyer….

      0

      0
  8. ella says:

    lain nye muka elly..tajam semacam jer dagu.

    0

    0
  9. atb says:

    “Kalau kat belakang diorang nak buat apa tue suka hatilah kan. Tapi kalau boleh time-time majlis bertunang dan time nak posing untuk gambar pertunangan, tolong la jaga sikit. Jangan sesuka hati mak ayah je nak pegang macam dah kahwin 15 tahun. Harap-harap artis yang lain yang nak bertunang sedar sikit bab-bab nie. Meluat la pulak mata ini menengok.”

    nara ni mengong gak statement ko..ade ke malu kt org je.malu la kt tuhan.BLKG pun xleh pgg2..

    0

    0
  10. hehe says:

    *awkward moment*

    0

    0
  11. lina92 says:

    @taq rafael , kau ni belajar agama ke tak ?

    0

    0
  12. seri bunga says:

    Melayu mudah lupa..kalau dh namanya xsah xleh pegang2 sebagai saudara islam kita cume menegur bende yg betol,dh mmg haram.sebagai manusia sapa pun xsempurna.jd kalau menegur tu xsalah janji dgn niat tidak menyakitkan hati mana2 pihak.apepon bende baik elokla kite sokong,semoga ellie & tunang sampai ke jinjang pelamin dan bahgia dlm alam pekahwinan. ??????? ??? ????? ?????????????..

    0

    0
  13. princess says:

    SANTEK ELLY.. ALAH KORANG… MASING2 DH BESAR PJG.. LEH PK BAIK BURUK PE YG DEORG WAT.. KLU KITER TGUR 1 JUTA KALI PN.. KALAU.. JENIS CAM TU.. TTP CAMTU GAK.. LANTAK P JE..LAMA2 NTI ADALAH KESEDARAN… PADA DIRI MSING2.. EHEHEH….

    0

    0
    • leanna says:

      Tegur tetap tegur. Terima x terima diaorang punya pasal. Janji kita da menjalankan tanggungjaawab kita sebagai islam. Islam bukan pada nama jer.

      0

      0
  14. hahah says:

    hahahah…setuju sgt dengan Atb, mana leh blkg2 leh wat sukahati…dosa tau…..nie mesti abg nara suka wat blkg2 kan….hahahahahahah

    0

    0
  15. belom bertunang says:

    TAQ RAFAEL komen macam haram.

    0

    0
  16. Harimau says:

    entah2 nara pun buat mcm tu…

    0

    0
  17. laila says:

    hahaha. kau ni memang double standard la Nara. Kalau orang tu cute macam Nora Danish tangkap gambar dengan Shahizy Sam tu kau kata cute, siap support2 lagi sebab tu magazine. Kalau orang kau tak suka pandai kau gunakan agama nak counter orang. Memang Super Hipokrit! Sama la macamfan2 kau semua kat sini,Kalu Lisa ‘Sarah Connor 2.0 ‘ Surihani kau tu bergambar peluk2, berlakon cium2 takpe.. Dia hanya melakonkan sahaja, hahah. Weh, apa kredibiliti kau nak menulis? ada degree kewartawanan ke? memang kau pon sama gila glamour gak! Suka2 hati nak kutuk( aku kata kutuk ye bukan tegur) pada orang2 yang kau rasa tak cukup cute nak suka dengan menggunakan alasan agama, adat dsb. Dan la gaya penulisan bersepah. dengan alasan ini blog hiburan semata2. semakin rendah la tahap hiburan seni rayat Melayu ni,. nilai seni pon takda, estetika apatah lagi,lepas tu sedap2 kau panggil orang2 yang kau suka ni ARTIS! ntah hapa nya yang art dengan penulisan kau ni aku pon tak tau. Berlagak alim eh? lepas tu makan hasil iklan BESARKAN PAYUDARA & PUASKAN ISTERI ad kat sebelah ni? HIPOKRIT!

    0

    0
    • Harimau says:

      sy sokong 10000% dgn Laila….nara ni hipokrit!!! duoble standard!!!! belagak alim!!! org2 mcm nara ne la yg penuhkan neraka….!

      0

      0
    • ali says:

      ada lagilah iklan baru kat sebelah…ketatkan vigina….hahaha….nara lawak

      0

      0
  18. jane says:

    hmmm make up dia tak berapa cantik…batang idung ngan tepi idung terlalu different kaler…sampai nampak macam idung belatuk….. masa kawin nanti jgn ambik tukang makeup ni lagi… dah tak nampak macam muka dia lagi dah…..

    0

    0
    • llllllooooooooooo says:

      jelezzzzzzzzzz sangat ar tu….nape???hidung ko cam hantu jerangkong ape????

      0

      0
  19. bulan says:

    teringin nak tengok semua pic abg nara.

    0

    0
  20. gyulee gyuri says:

    kalau takde tajuk bertunang tu ingatkan dah bernikah..sbb baju elly mcm baju pengantin je…pastu amik pic mcm org nk kawin gak…huhuhuhu

    0

    0
  21. me says:

    time berlakon, pegang2 peluk.. tu tak haram? asal waktu bertunang nak pertikaikan halal harammmmmm.. poyo je masing2

    0

    0
  22. tahniah elly mazlein..semoga kekal hingga ke jinjang pelamin dan hingga ke akhir hayat.

    0

    0
  23. tahniah elly mazlein..semoga kekal hingga ke jinjang pelamin dan kekal hingga ke akhir hayat..

    0

    0
  24. cap mohor says:

    amboih. baru tunang dah gitu gaya. Kalo kawin korang rasa dia french kiss depan org ramai kot. heheheh.

    BTW, i think Laila is somehow true gak. Abg Nara ko kena amik kisah komen mcm ni, mmg nampak ko berat seblah. sekian komen saya. hehehe

    0

    0
  25. iedacuu says:

    May Allah bless u r…..x taw nak kate.ape..sedangkan yahudi bertepuk tgn suker melihat org islam megikut agenda mereka…

    0

    0
  26. iniaku says:

    x pakai tudung, dosa jugak tu hoho

    0

    0
  27. aku aje says:

    tulah naper artis pompuan bergambar tertonggeng tonggeng abg nara kata cute?? bukan nak kata elly ni betul..tapi jgnlah camni..nanti kami yang duk sapot ni meluat plak.. abg nara keluar ngan tunang mesti ada adegan cium tangan lah sebelum n selepas jumpa, standard orang melayu bila bercinta.. konon nak tunjuk contoh isteri terbaiklah sblm kawin..

    0

    0
  28. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    kalau ada artis bertunang atau bersanding mesti ada orang2 yg sebok keluar kn isu tudong heran lah minah jambu !!! kalau dia masok neraka ke kauorang ni semua boleh tolong???? tk kn!!!!! jadi jangan sebok2 jaga artis2 yg tk pakai tudong!! jaga diri sendiri n buat baik selalu………..

    0

    0
  29. secreto says:

    yang mana jahil sgt pasal agama,x pyh la nk ckp byk2.lagi nampak la kebodohan korang semua kan.buat abg nara,mmg betul apa yg abg nara katakan.ni baru bertunang.x pyh la nak pegang2 tgn.bukan soal duduk amerika atau x,tp soal agama.yg mana ckp katak bwh tempurung,akidah korang mmg dah terpesong jauh dah.kita kalau tgk org lakukan maksiat ataupun kejahatan, at least dlm hati rasa insaf, itu dah dikira masih ada iman. ini korang yg x puas hati abg nara komen, silalah beli cermin. cermin jiwa dan nurani korang semua. jgn idup utk bersuka ria sj. akhirat harus diutamakan. tq

    0

    0
  30. LYZA says:

    TO: BEAUTIFULNARA!!

    TOLONG LA KOMEN YG BAIK SIKIT.. JANGAN SAMPAI BABITKAN MAK BAPAK!!! AWAK TU SEPATOTNYA DIAJAR LEBIH SOPAN BILA BEBICARA..MAK BAPAK AWAK TAK AJAR KE??? ASAL SENGAL SUNGGUH!!!! NAK SIBUK PASAL DIA PEGANG TANGAN,HABIS YG BELUM TUNANG TU SAMPAI BERPELUK-PELUK TAKDER CERITA PULAK!!! LAIN KALI KALAU NAK KOMEN CUBA PAKAI AKAL SIKIT,JGN IKUT SEDAP MULUT YER.. TAK BAIK MENGATA..CERMIN DIRI DULU SEBELUM MENGATA ORANG YER ABG NARA ..!!

    0

    0
  31. lyza says:

    TO: BEAUTIFULNARA!!

    TOLONG LA KOMEN YG BAIK SIKIT.. JANGAN SAMPAI BABITKAN MAK BAPAK!!! AWAK TU SEPATOTNYA DIAJAR LEBIH SOPAN BILA BEBICARA..MAK BAPAK AWAK TAK AJAR KE??? ASAL SENGAL SUNGGUH!!!! NAK SIBUK PASAL DIA PEGANG TANGAN,HABIS YG BELUM TUNANG TU SAMPAI BERPELUK-PELUK TAKDER CERITA PULAK!!! LAIN KALI KALAU NAK KOMEN CUBA PAKAI AKAL SIKIT,JGN IKUT SEDAP MULUT YER.. TAK BAIK MENGATA..CERMIN DIRI DULU SEBELUM MENGATA ORANG YER ABG NARA ..!!!!!!

    0

    0
  32. gosipgurl_fea1 says:

    wow.. muka iras dato’ siti lah..

    0

    0
  33. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    kau jangan layan lah diorang ni beautifulnara!!……diaorang ni otak tk betol !!! nama aje gi belajar ugama ! tapi otak tk betol ! lagi bagos otak pompan caberet …pelacur.. hati diorang jauh lebih mulia dn ada hati perot !!

    0

    0
    • minah jambu aer.. says:

      astaghfirullah.. minah jambu, bawaklah bertenang, jgn d ikut perasaan marah awak tu.. komen ikut akal fikiran…

      0

      0
    • ce'ce' wahhh says:

      walawehhh..MINAH JAMBU sokong Abang Nara?huhu.. betul la tu..Abg Nara nk tegur Elly…tp….ramai lg artis / org2 yg patut Abg Nara tegur……hahaha..

      0

      0
  34. miss annur says:

    contoh paling bgs artis yg bertunang, ASRAF MUSLIM!!.. sopan2 jew.. sweet gak.. bertuah asraf dpt bakal wife yg cantik, sopan, sweet, dan yg paling BIJAK…

    0

    0
  35. melor says:

    oklh tu.pegang2 tgn dpn org ramai…bkn kat blkng pn..

    0

    0
  36. ayumi says:

    laaaaaaa…ingatkan dah nikah…rupe2nye baru tunang…gmbr dh mcm org nikah..haihhhhhh…artis..artis…

    0

    0
  37. ayumi says:

    hello melor!!!awak jgn nak menghalalkan ape yg dah tertulis dlm al-quran HARAM hukumnye..mane pulak awak blaja oklah tu pegang2 tgn dpn org ramai tu?hukumnye halal ke???renung2kn la…pikir dulu baru comment…

    0

    0
  38. no name says:

    emosional sungguh rakyat malaysia a.k.a pembaca beautifulnara nih.. ucap tahniah kat elly mazlein dh la.. buat sempot dada je marah2, elly mazlein tgh seronok ngan tunang dia, korang plak yg sakit hati tak pasal, ada untung ke?? sebenarnya masing2 nk mintak komen dia kena support, semua nya syok sendiri..

    0

    0
  39. kecewa says:

    abg nara, nak bagi nasihat sikit ye, kalau nk ucap tahniah kat elly mazlein, jgn crita hal benda lain, yang pegang2 tgn tu tak pyh nk bagitau kat org lain, biar org lain tgk dgn mata diorang sendiri, n judge sendiri.. hurrmmm… ni kan x psl2 diorang dh gado sesama sendiri, abg nara pon dah kene tempias nye jugak..

    0

    0
  40. orca1604 says:

    haha rilek la abg nara oi..apsal marah2 nak kaitkan ngan mak bapak org tu plak.jgn main2 ngan mak bapak org ye.byk lagi org or artis kat luar tu berpeluk sakan, tidur bersama tanpa ikatan yg sah.xperlu la nk tegur marah2 cmni.tegur je la cara baik.mcm la kamu tu xpenah berpegangan or tersentuh secara xsengaja tunang kamu tu.xbaik mengaibkan org lain even org tu kurang fahaman agama.

    0

    0
    • adik manja says:

      aah la abg nara, kalau abg nara rasa tindakan elly mazlein tu tak betul, abg nara mesej@kol elly mazlein tu private n cakap baek2 kat dia, dh lepas dh tanggungjawab abg nara, tak yah la abg nara nk ajak org ramai2 bagi komen kat elly mazlein, tak psl2 elly mazlein kena entam ngan diorang nih.. kalau tunang abg nara ada terbaca komen2 ni, nasihatkan tunang tersayang awak tu, slow down sket, jgn terlebih sudah..

      0

      0
  41. Janganlah dok gaduh …..kan bergosip sambil dok santai ,apa salahnya selit2 sikit bab ugama..gosip cara berhemah dan dakwah,.elok dari Allah xelok dari kita…wallahualam.ingat mengingati sesama insan. apalaaaaaaaaaaaa…….

    0

    0
  42. Amier says:

    Aduh!! artis wanita yang paling aku minati Elly Mazlien dah bertunang.Tak ape lah….moga selepas ni bernikahlah pulak.
    Wajah mu yang tak jemu-jemu untuk ditatap.

    0

    0
  43. deanna says:

    Saya setuju sangat2 dengan laila.. Apa yang dikatakan laila amat benar..

    Abang nara tak sepatutnya keluarkan statment macam tu untuk elly mazlein… Salah tau.. Sebabnya abang nara memalukan dia dihadapan orang ramai.. Itu tak baik niat abang nara.. Tengok ramai kata mcm2 tak baik.. Itu juga satu doa tau sebenarnya.. Abang nara sepatutnya lebih bijak menggunakan perkataan yang sesuai.. Bukan nye meluatla menyampahla.. Tak baik.. Kesian dia.. Dosa sangat ke dia buat tu pada abang nara? Sehingga kan abang nara begitu menyampah and menggunakan mak ayah dia lagi.. Itu satu penghinaan tau abang nara.. Jangan libatkan mak ayah dia.. Saya kecewa dengan abang nara..

    Lagi satu, gambar elly mazlein pegang tangan tu bagi abg nara salah kan? Tapi gambar artis2 yang berpelukan tu tak salah? Abang nara abang nara.. Apa nak jadi gan abang nara ni? Tolong la la ubah perangai tu abang nara.. Jangan asyek salahkan orang je.. Tengok diri tu perfect tak? Maaf yea saya tak tahan tgk ayat abang nara ni.. Menyampah la, meluat la.. Ish kalau tak suka jangan keluarkan entri ni. Kesian elly dia taktahu apa pun..

    Sekian terima kasih..

    0

    0
  44. lebehhharrr says:

    ala….abg nara ni kdg2 lebehhharrr….cube tnya diri sendiri dulu sblum mengata org, abg nara tu takkan la tak penah pegang tangan tunang sendiri??????? karut la kalu ckp tak penah pegang….org bute je bole percaya…

    0

    0
  45. Kalam Insan says:

    Firman Allah bermaksud:

    Wahai orang yg beriman, jika dtg kpd kamu seorang fasik mbawa ssuatu berita, maka selidik (utk menentukn) kebenarannya, supaya kamu tidak menimpakn ssuatu kaum dgn perkara tidak diingini, dgn sebab kejahilan kamu (mengenainya) shingga menyebabkn kamu menyesali perkara yg kamu lakukn.

    (Surah al-Hujurat, ayat 6)

    0

    0
  46. carol blue says:

    wah.. bnyak nyer comments.. mcm2 comment ade.. apa2 pun tahniah pada Elly and Azmi.. semoga dirahmati…

    0

    0
  47. muaahaha.. says:

    haaa, diam le tu abg nara, bkn nk mengaku kekurangan sendiri, pastu buat story br, mengata artis lain plak.. kita tgk la pasni mesti abg nara cuba nk menegakkan benang yg basah.. ye la tu abg nara oii..

    0

    0
  48. Yanti says:

    setuju…yg haram tetap haram…jgn mempersendakan hukum allah… jaga agama tatasusila org islam

    0

    0
  49. pemerhati says:

    kenapa muka elly macam pelik jerk…hidung kembang semacam…(ke mata aku yg kembang?)

    0

    0
  50. suri says:

    suwiiiitt jgk laki die..tp elly skang nmpak dagu makin runcing..hidung makin mancung.. cucuk ler tue.. :)) ker aku yg prasan tgk..hu3..
    btw congrates!!!!

    0

    0
  51. lala says:

    bagus la tego diorang. pasni tego la plak artis2 yg bergambar utk cover magazine/suratkabar/red carpet. ramai jer berpegang sakan. takat satu majlis nak bising2. bising la semua skali. baru betul perangai.

    0

    0
  52. mulut capoi says:

    gambar mak ciktu adoiiii…besar buah kelapa …..tutuplah dgn tudung sampai bawah buah tu…..kahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.stop.

    0

    0
    • baba says:

      gatalllllllllllllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jangan tengokkk bodooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      0

      0
  53. hangin push2.. says:

    korang pe masalah..bagi aku..sume yang komen buruk tu jeles ngan kebahagiaan n kecantikan elly mazlien kan,,aku pwn cemburu gak tapi tak de pun nak dengki..sedangkan yang nama ustazah pun leh buat hal..ni!!! ARTIS TUNANG PEGANG TANGAN pun nak jadi isu..orang bangang je yang dok komen sal tu…

    0

    0
    • hangin push2 cm bagus.. says:

      ko la bangang..ntah ustazah mna ntah ko tgk pgg tgn tu..aku rasa ustazah skolah ko dlu kot..sbb tu ko jd jahil..

      0

      0
    • aqil3s says:

      haaa~~for me elly not that pretty and u x tau pon klu die bahagie tau x ,dun care bout look….no one perfect, dun say people stupid because that wld make u look more idiot ,at least people yg komen bout it , sdr hukum haram yg Allah ttap kan ..n for dat utzh ,ustzh is human like us ,eat,drink,sleep,love,felling, everything same like us , soo , klu ustzh tuh manusia yg sme gak cam kite …. npe tetibe ustzh x bole buat dose lak ???!! try to think bout it , pikir pki akal yg ALLAH SWT bg, jgn pkir pki otak , coz pkir pki otak sme cam animal…bntang x de akal ye…huhuhu , sorry klu trase n tekasar , itu hanye nasihat….salam ukhwah ,

      0

      0
  54. senyumm says:

    abaikan ALLAH RIGHT??wei,ko menumpang kt bumi siape ni?x belajar akidah ke??hukum tetap hukum..haram tetap haram..selagi belum nikah x boleh bersentuh-sentuhan..susah ade org terlampau open minded.baik jd melayu Islam bwah tempurung sebab taw hukum hakam agama Allah

    0

    0
  55. aqil3s says:

    just read a comment , ckp ” ssh jdk mlayu duk bwah tmpurung , pgg tgn jek pon , bkn peluk” , heheh , relly love that comment , jgn arr sesuke ati ubah peribase , its katak not org mlayu , unless if u think urself as a katak . hahahah , bdw . not kuno or watsoever , at least takot ngan tuhan , i dunno u agame pe en , but for me , elly yg tah spe tuh should be afraid ngan Allah since she is muslim , n got to know she from syed family ,

    0

    0
  56. aqil3s says:

    utk blogger nie n sesape kat sini , just for a guy…………sabda rasulullah saw… “Seorang wanita itu dinikahi kerana empat; kerana harta, kerana keturunannya, kecantikannya dan agamanya. Maka hendaklah diutamakan yang beragama, nescaya kamu berbahagia.”

    0

    0
  57. aqil3s says:

    because im neutral , nnt kte x adil lak , so alittle bit advice for myself n smue org yg suke sgt mgutuk si elly nie………..Wahai saudaraku…janganlah kau membanding-bandingkan dirimu dengan insan lain, sesungguhnya Allah tidak menyukai hambaNya mempersoal mengenai keburukan mereka. Kiranya engkau membenci kemaksiatan, tugasmu adalah membawa mereka berhijrah dan tidak sesekali berhujah untuk menyemarakkan lagi hati mereka……….tlg BOLD kan mempersoal keburukan tuh , jgn laa kutok2 nie , if she was wrong , we all should pray tuk diri die menjadi seorg yg baik , we can change for better , ramai kot yg bce blog nie , klu semue doakan , insyallah ALLAH akan bwk elly kejln yg dikehendaki-NYA, itu janji ALLAH , DIA akan membantu hambe nye dr sesat jike korg meminte dgn ikhlas ,

    0

    0